100
-
#100 a* -
#99 netmeffia -
#98 azt sajnálom a Guild Wars-ban, hogy ajándékot kapsz évente mint "szülinapi ajándék" ezért játszanak itt -
#97 menj a gumiszobába, keresd meg a "gumiwarezt" -ha ez nem reklám... -
Atees1987 #96 lol, én ha nem mek épp suliba akkor napi 12 óra simán megvan -
Evil Merodak #95 Hát bizony az új emukkal már megy a WoWTBC ráadásul a flying mountok mindenhol működnek nemcsak Outland-ben. -
Evil Merodak #94 A tört szerverekről meg annyit hogy nem értem miért hívjuk őket tört szervernek amikor ezek a programok valójában magát a szervert emulálják. Ezért szerintem inkább emulált szervernek lehetne hívni. -
Evil Merodak #93 Kipróbáltam a 10 napos ingyenes játékot de nem vagyok tőle elragadtatva. -
magyarszurke #92 mármint indigo -
magyarszurke #91 mire gondolsz? -
MasterChief #90 Ha pénz szűkében leszek, akkor elsösször is lecsökkentem az étkezések számát mondjuk napi 1 -re, aztán eladom a bútorokat, a lakást, azt ha már majd a híd alatt egy kartondobozon ülve fogok wowozni, és az éhalál szélén leszek, majd megfontolom, hogy felfüggesztem a wowozást :D
Na jó, ez csak poén volt :) -
Indigo #89
Bocs, de nem ismerem a vovos nyelvjárást. Van tán valami mondanivalód? (szokásos flémtől kímélj meg) -
Komolytalan #88 Nekem semmi bajom a tört szerverekkel, nem kapok a bliztől jutalékot:-) Egyszerűen csak ahogy nem szenvedek azzal, hogy magamnak cseréljem az olajat az autómban (mert nem vág földhöz a szerelő díja), úgy nem szenvedek azzal sem, hogy tört szerveren próbálgassam mi megy és mi nem (mert a havidíj se vág földhöz). Más kérdés hogy ha nem keresnék akkor lehet én se játszanék fizetős szerveren, mondjuk ha ugrik a melóhelyem, akkor sanszos hogy a wow acc lesz az első amit felfüggesztek:-) -
Komolytalan #87 Megjelent a Morden-alt kari is? :-) -
magyarszurke #86 sikeres MMO recept=sok faj+képesség/kaszt/foglalkozás+alacsony havidíj+kieg,amit úgy időzítenek,hogy még pont ne játszd ki minden foglalkozással/minden fajjal
amugy én is wowozok,de nem eredetin,mert hülyeségnek tartom,hogy +ban fizetni kell érte(ezt most nem hallottátok),de én tudok mértéket tartani és emlékeztetem magamat a lehetséges tönkrement baráti/családi kapcsoltatokra -
MasterChief #85 Én saját tapasztalatból mondhatom, hogy az mmo-k okoznak függőséget. Én már vagy 1 wowozok, de most kihagytam 1 hónapot pénzhiány miatt, és eléggé hiányzik.
Viszont én nem érzem, hogy ez rossz lenne.
Van aki dohányzik, van aki alkoholizál, én wowozok :D
Igaz 8k-t fizetek 2 havonta, de szerintem még mindíg olcsóbban megúszom, mintha naponta elszívnék 1 doboz cigit. -
Syro #84 hát persze hogy van :D ugyanis a 10napos proba játékban hiba nélkül megy a játék és tudsz használni minden skillt és meg tudsz csinálni minden questet ellenben a tört WoW szerverekkel. Valjuk be azét a tört szerverek is egyre jobbak... A végén már fullon az lesz mint az offical :) Bocsi csak úgy írtam és nem akartam evvel megbántani senkit :D -
Syro #83 Bátran kijelentem hogy igen okoznak függőséget az mmok :D -
Indigo #82 "amely szerint pokolra a WoWosokkal"
Olvasni nem tudsz, vagy "csak" szövegértelmezési nehézségeid vannak te szerencsétlen? Soha egyetlen topikban sem általánosított senki, Morden is a függőkről beszél, erre jössz a saját sarkított értelmezéseddel, mintha itt egyesek a wowosok halálát akarnák... Te valami kibaszott mániákus lehetsz... -
Komolytalan #81 Á, te csak a kivétel vagy, ami erősíti Morden törvényét, amely szerint pokolra a WoWosokkal :-P -
Komolytalan #80 Ha még sokáig erőlködsz, a végén lerövidíted egy szóra az idézeteidet (ebben a postodban még csak fél mondatokat hagytál ki egy általad írt hibás ok-okozati kapcsolatból), és a végén abszolúte sikerül meggyőznöd magad arról, hogy "kék". Na látod, KÉK! -
Komolytalan #79 Vannak WoW tört szerverek, de amennyire én tudom, a content frissítés nincs meg hozzá. Vagyis lehet hogy tudsz valami WoW-nak látszó izével játszani, de ha pl. kipróbálod a 10 napra egyébként is ingyenes official játékot, akkor rá fogsz jönni, hogy van némi különbség a kettő között. -
KisDzso #78 Diablo II lassan 8 éve jött ki de még mindig annyian vannak rajta mint amikor kijött...mivel jó játék sokan szó szerint függenek tőle. De ez nem is baj...mármint a battle.net részéröl :P Dehát ha valaki ettöl akar függeni...hajrá!!!!
A WoW-al kapcsolatban szerintem nagy faszság azért fizetni hogy játszhass...de hát ha valaki ilyen hülye, na és van annyi pénze...egészségére. ( ha meg már annyi pénze van adjon nekem is ) :P -
Morden23 #77 "Ezek alapján cáfolnom kell, hogy az MMO függőséget okoz!!
Az internet és a számítógép okoz függőséget, és ellen ma már nem lehet semmit tenni."
Szerintem nem kell cáfolnod. Csak éppen a te gyerekeid ezek szerint eszesebbek, vagy netalán te neveled őket jól/normálisan. Én ismerek olyan srácot, aki nem ért nullát sem a számítógéphez, nem gépel sem gyorsan, sem lassan, és csak és kizárólag a WoW miatt kapcsolja be a gépet. Biztosra tudom, hogy sehová nem megy el, senkivel nem találkozik (minden évben felvételizik valami smafu főiskoolára/egyetemre, de egyiket sem kezdi el).
"A grundon labdát kergetők közül nagyon kevés lesz gazdag, sikeres, híres ember, az utolsók egyikét épp a napogban temettük.
Ez van. Ma ilyen a világ, én is próbálom őket visszatartani, időnkét a fiamat legózásra ítélni a lányomat meg üvegfestésre bíztatni, de megértem őket, ha gépezni is akarnak."
Ezzel nincsen is probléma (én nem nevelek gyereket, ergo nem is szeretnék semmit mondani erre), de nem hiszem, hogy a két dolog egymást kizárná.
"Ez a mai világ, ebből kimaradni nem lehet, mert aki kimarad, az lemarad."
Ez tény, és ebben nem tudok eléggé egyetérteni. Viszont az is tény, hogy (ha már most az MMORPG-k a téma) az egész napos játék az égvilágon semmire nem tanít meg. A "számítógépezés" igen, de ha csak játszol egy MMO-val, attól tuti nem teszel semmilyen előnyre szert a "mai világban". Legalábbis nem emlékszem, hogy lettem volna olyan interjún, ahol pl. LOL-nyelvből kellett volna szuperálni.
Amúgy ennyi, semmi több.
Senki nem mondja szerintem, hogy minden játékos játékfüggő, mint ahogyan lehet néha rulettezni menni/pókerezni a haverjaiddal, lehet néha iszogatni (akár berúgni is), de ettől még nem leszel szerencsejátékfüggő/alkoholista. De tény, hogy vannak, akik azok lesznek. -
#76 Én játszom MMO-val. Everquest II.
Előtte Eq1-eztem.
Lassan 5 éve nyomom ezzel a két gaméval.
Függőséget okoz? Hát én pl. Tegnap este lefeküdtem este 8 kor és nem voltak rémálmaim, hogy kihagytam egy napot.
Előző héten otthon voltam, a beteg kislányommal, és jó egy órát játszottam a héten napközben mikor aludt.
Este mikor a többiek alszanak, akkor játszom vele, de nem állandóan.
2 nap elment a suse linux és au uhu kipróbálagtásával, egy nap tv nézés volt, egy nap kivetítőn megnéztük a jégkorszak 2-őt, és volt két olyan éjszaka, amikor toltam 4 órát. Ha azt a 4 órát kihagytam volna, akkor sem remegett volna kezem, lábam, csak éppen nem volt semmi dolgom.
A fiam 10 éves, és ő is szokott játszani. Az új kieg óta gyakrabban, de előtte warcaft 3-at játszott és hónapokig a eq felé sem tolta az arcát.
A nagyobbik lányom 13 éves, és egész nap chatel a barátnőivel.
Ezek alapján cáfolnom kell, hogy az MMO függőséget okoz!!
Az internet és a számítógép okoz függőséget, és ellen ma már nem lehet semmit tenni.
Mind a két cserek gyorsabban gépel, mint ahogy kézzel ír, és még 2-3 év, és vakon fognak gépelni, ami az elhelyzkedésnél lassan elengedhetetlen követelmény.
Igen, jobb lenne ha mozognának, egész nap bicajoznának, de ez a mai világ nem azokról szól akik a bőrt kergetik a grundon, meg a haverokkal lógnak, hanem azokról akik tanulnak, a gépet aktívan használják, és így egyetemre jutnak, és a jó állásokat megcsípik.
A grundon labdát kergetők közül nagyon kevés lesz gazdag, sikeres, híres ember, az utolsók egyikét épp a napogban temettük.
Ez van. Ma ilyen a világ, én is próbálom őket visszatartani, időnkét a fiamat legózásra ítélni a lányomat meg üvegfestésre bíztatni, de megértem őket, ha gépezni is akarnak.
Ez a mai világ, ebből kimaradni nem lehet, mert aki kimarad, az lemarad. -
neoG #75 a win-t feltörték, fel fogját törni, ergo be lehet szerezni ingyé.nem játszom neten, szal súgja meg vki, aki jártas benne: tört game-val (legyen pl WoW) lehet normális (értsd: viszonylag gyors/lagmentes/nemkifagyós) servereken játszani? -
gabfaf #74 Egy ilyen szar témáról ilyen jól elvitatkozni/veszekedni. Nem baj jó volt végigolvasni legalább elment vele az idő. -
#73 Én egyet értek Mordennel.
Websiteom: Katt ide plz -
Morden23 #72 Feltételezem, tényleg nem tudod megérteni, hogy mit írtam. Annak viszont elég kevés értelmét látom, hogy én próbáljak magyarázni, te meg próbáljál félremagyarázni.
Ha vannak KÉRDÉSEID (amik azt jelentenék, hogy megértetted a mondandóm lényegét), akkor tedd fel őket. Ha nem, akkor ne firkáljunk egymásnak diszfunkcionális kommenteket, ezzel valóban egyet értek.
"Szerintem ha valamibe befektetsz a valamilyen formájú megtérülés reményében, és az nem térül meg, az drága."
Erre reflektáltam akkor, amikor azt mondtam: "b.) nem játszanak annyit, ergo nem éri meg a belefektetett pénz."
"Ezért értelmeztem úgy, hogy szerinted az MMO nem éri meg, vagyis drága."
De hülyeséget értelmeztél, nem fogod fel agyilag? Ez volt az előző kommentem lényege. Nem azt mondtam, hogy az MMO-kra kiadott pénz drága (felesleges/nem éri meg/faszom), hanem azt, hogy "szánalmasnak tartom azokat az embereket, akik mindenre rinyálnak annak "pénzügyi vonatkozásai" miatt (lásd saját magadat, aki alkolholistának/drogosnak tart embereket, akik kocsmába járnak), de zokszó nélkül öntik a pénzüket MMO-ba. Vagy akármibe.
Amire én reflektáltam, annak KÖZE NINCSEN A WOW-HOZ, VAGY AZ MMORPG-KHEZ. A hülye emberekhez van köze. Fogd már fel, mert ezt képes megérteni egy 8 éves is.
"mondjuk az erős elvakultságot jelent, hogy ha leöl egy MMoRPG elé akkor szánod, ha meg meghal, azt le se sz.rod."
Igazából tényleg jogos. Mind a kettőt leszarom.
"Megintcsak ez a fránya ellentmondás önmagaddal, ami oly gyakran jellemzi a hozzászólásaidat. Valóban, elég nehéz ügy valakivel vitatkozni akkor, ha megismétli a te mondanivalódat más szavakkal, de te nem ismersz lehetetlent. Csakhát ezt így nem lehet komolyan venni. De még komolytalanul sem."
Sajna nem voltál képes megismételni a mondandómat a saját szavaiddal. Egy dologra voltál képes: a saját véleményedet belelátni az én ellenvéleményembe. Most mit mondjak? Írj olvasónaplót belőle, akkor menni fog. -
Komolytalan #71 Na, most hogy ide okádtál 2 oldal fikát, láthatnánk valami olyasmit is, ami:
1. megcáfolja amit én írtam,
2. található benne objektív érv?
Meg kellene tanulnod vitatkozni. Vagy úgy általában kommunikálnod. Illusztrálom is néhány példával, mire gondolok (idézek tőled, majd kifejtem hogy mi a problémám az idézetekkel):
"de zokszó nélkül fizetik be a havidíjat egy játékra, ami a.) ... b.) nem játszanak annyit, ergo nem éri meg a belefektetett pénz."
"Nem mondtam, hogy DRÁGA. Azt mondtam, hogy pénzbe kerül."
Definiáljuk a drága szó jelentését. Szerintem ha valamibe befektetsz a valamilyen formájú megtérülés reményében, és az nem térül meg, az drága. Ez nem akkor és csak akkor logikai kapcsolat, de ebben az irányban 100%-ban működik. Ezért értelmeztem úgy, hogy szerinted az MMO nem éri meg, vagyis drága. A te második mondatod szerint az előző mondatod nem azt jelenti hogy drága, hanem azt, hogy pénzbe kerül. Szerintem ez az értelmezés hibás. Nem ezt írtad, akárhogy is csavarod a szót. Lehet hogy úgy gondoltad, de próbáld meg mások által is egyértelműen értelmezhető formátumba önteni a gonodolataidat.
"Aki ebbe a kategóriába esik, az szánalmas."
"Ne érezd már ennyire fontosnak magadat, hidd el, az sem érdekel, ha most helyben kinyiffansz."
Ha az sem érdekel, hogy valaki kinyiffan-e vagy sem, akkor hogyan tudod szánni az illetőt? Hiszen a haláltól rosszabb kevés dolog történhet valakivel, mondjuk az erős elvakultságot jelent, hogy ha leöl egy MMoRPG elé akkor szánod, ha meg meghal, azt le se sz.rod.
Megintcsak ez a fránya ellentmondás önmagaddal, ami oly gyakran jellemzi a hozzászólásaidat. Valóban, elég nehéz ügy valakivel vitatkozni akkor, ha megismétli a te mondanivalódat más szavakkal, de te nem ismersz lehetetlent. Csakhát ezt így nem lehet komolyan venni. De még komolytalanul sem. -
Morden23 #70 "a MMoRPG sz.r, mert elveszi az időt vagy nem használja ki aki játszik, így drága."
Nem lenne rossz az értelmezésed, ha ezt mondtam volna. Az erre elköltött időt tartom luxusnak, nem a befizetett pénzt. Ergo ha te egy 14 éves nemkereső iskolás vagy, akkor persze kurva sok időd van. Ha ellenben "csak" 8 óra melóban töltött időről beszélünk, már akkor nem jön ki a dolog.
"Nem az a baj, hogy drága."
Nem mondtam, hogy DRÁGA. Azt mondtam, hogy pénzbe kerül.
"1-2. követezik: Az a baj, hogy elveszi az időt. 3. mondat: Aki ebbe a kategóriába esik, az szánalmas."
Komolytalan, te megint nem tudtál értelmezni. Szarok arra, hogy te mennyit keresel, vagy hogy mire költöd a pénzed, esetleg mennyit játszol a WoW-al. Ne érezd már ennyire fontosnak magadat, hidd el, az sem érdekel, ha most helyben kinyiffansz.
Én azt mondtam, hogy "szánalmasnak tartom azokat az embereket, akik állandóan rinyálnak mindenre, ami pénzbe kerül, illetve arra, hogy minden drága, de zeokszó nélkül befizetnek valami havidíjas cuccot, ami a.) vagy sokba kerül ahhoz képest, hogy mennyit tudnak játszani vele, vagy b.) kurva sok időt töltenek vele, ergo (a te példáddal élve) nem készülnek a ZH-ikra, vizsgáikra, ergo nem lesz sok pénzük, de mégis nyifognak.
Na erre varrj gombot, ezt értelmezd.
"Értelmezés done"
Nagyon vagánynak érezhetted magad ennek a mondatnak a bepötyögésénél, de még sem sikerült.
"válasz: Időt semmi szabadidős tevékenység se termel, bármilyen meglepő is"
Ki mondta, hogy kell neki? A te bajod az, hogy a WoW-mániád miatt tévesen interpretáltad a mondandómat, és most totális sületlenségeket beszélsz. Ez sosem baj, csak igazából most nem "nekem", hanem "magadnak" válaszolsz. De sebaj, játszom a te játékodat, és válaszolok vice versa.
Lássuk:
"Ergo ha te nem élvezed az online játékot, az a te értékrended, ami gyakorlatilag nem befolyásol rajtad kívül az ég-világon semmit se, akárhogy is fáj."
Persze, hogy nem. De az én "tiédtől különböző véleményem" már elegendő volt neked ahhoz, hogy kijelentsed: én nem keresek elég pénzt ahhoz, hogy WoW-ozzak. Ergo te a "jól keresést" azzal definiálod, hogy képes valaki befizetni valami 3000HUF-os MMORPG-re.
Sőt, továbbmegyek: szintén te voltál az (egyik), aki a szórakozás más formáit (amit most mellesleg nagy vehemenciával sorolsz) felesleges pénzkidobásnak nevezted nem egy topic-ban.
"Elmondhatod 1000x is, hogy "Vedd már észre milyen sz.r az MMoRPG" - ez nem fog eredményre vezetni."
Újabb képzavar, amit valószínűleg a "fanboy"-ságod gerjeszt. Sosem szaroztam le az MMORPG-t, mint játékműfajt. Két dolgot tettem eddig: kifejeztem a saját, egyéni véleményemet a WoW-ról, mint játékról, ami nekem nem tetszik - egyik régebbi topicban tételesen felsoroltam, hogy a játékkal magával mi a bajom; valamint kifejeztem nemtetszésemet bizonyos emberek felfogásában. Ehhez semmi köze a WoW-nak, vagy az MMORPG-knek, ha a CSÉ-ről, vagy egy singleplay game-ről, vagy akármi másról lenne szó hasonló felhanggal, szintén ezt mondanám.
"Tarthetó érveid meg - ahogy az ábra mutatja - továbbra sincsenek."
Számodra tuti nem, aki személyes támadásnak értékel mindent, ami a WoW ellen szól.
"Még az is jobb érv a tieidnél, hogy inkább online játék, mint kocsma, merthát akárhogy is nézzük, a drogfogyasztás, alkoholizálás, stb elég meredeken emelkedik a fiatal korosztályban, vagyis ennek alapja azért van."
Kibújt a szög a zsákból, mint már számolatlanul eddig is.
Tudod, mi a baj? ÉN A TÚLZOTT JÁTÉKMÁNIÁRÓL BESZÉLEK MINDEN ALKALOMMAL. Te mit teszel akkor, amikor alkoholizálást meg drogozást mondasz? Megint csak túlzásokba esel. Ergo akikről ÉN BESZÉLEK, azok az online játék alkoholistái, drogosai. Sosem mondtam azt, hogy minden WoW-os 24/7 játszik. Te viszont szisztematikusan állítod, hogy aki kocsmába jár, az "vedel és teker egy joint-ot".
"Mellékesen abban egyetértünk, hogy 3000 Ft az 2 mozijegy (2400) + egy kicsi kukorica, ami 2 főnek, vagy 1 főnek 2 alkalomra kevés is, bambi nincs is benne. Ha mondjuk 2 órás a film, akkor 4 óra mozi. Havi 5 óra játék (ugyebár így már megéri a mozihoz képest) meg talán még nem karcolja a függőség fogalmát."
Ja. Bár ennek semmi köze nincsen hozzá. 3000 forint meg egy jó koktél, vagy egy darab DVD. Még normális pólót sem kapsz ennyi pénzből. És? Nem a 3000 forint értékéről beszéltem. Akinek 3000 forint kardinális érték, az nem fogja WoW-ra (kocsmára, mozira, bambira) költeni - akinek meg nem probléma a 3000 forint, az meg igen. Bár nem erről beszéltem.
Na ennyi. -
#69 Szerintem mindenkinek joga van attól függeni amitől csak szeretne. -
Komolytalan #68 "de zokszó nélkül fizetik be a havidíjat egy játékra, ami a.) vagy sok idejüket veszi el, illetve b.) nem játszanak annyit, ergo nem éri meg a belefektetett pénz.
Félre ne érts, nem a 3000 (vagy mennyi) HUF-ot sokallom, amit mondjuk a WoW-ért kell fizetni. A fent említett embereket tartom szánalmasnak"
Értelmezek. 1. mondat: a MMoRPG sz.r, mert elveszi az időt vagy nem használja ki aki játszik, így drága. 2. mondat: Nem az a baj, hogy drága. 1-2. követezik: Az a baj, hogy elveszi az időt. 3. mondat: Aki ebbe a kategóriába esik, az szánalmas.
Értelmezés done, válasz: Időt semmi szabadidős tevékenység se termel, bármilyen meglepő is. A szabadidős tevékenységek olyanok, hogy időt + pénzt konvertálnak örömérzetté. Akár WoW, vitorlázás, akár olvasás, akár színház, akár mozi, akár szex - mind-mind időbe kerül, és opcionálisan örömöt okoznak. Az idő véges, így minden felfogható pazarlásnak is. Akkor értelmezheted ezeket pazarlásnak, ha nem élvezed őket. Ez egyéni ízlés kérdése, amiben a hangsúly az egyénin van. Ergo ha te nem élvezed az online játékot, az a te értékrended, ami gyakorlatilag nem befolyásol rajtad kívül az ég-világon semmit se, akárhogy is fáj. Elmondhatod 1000x is, hogy "Vedd már észre milyen sz.r az MMoRPG" - ez nem fog eredményre vezetni. Ennyi erővel azt is elkezdhetnéd valakinek magyarázni, hogy milyen sz.r a túrórudi, vagy éppen azt, hogy a spenót milyen finom. Tarthetó érveid meg - ahogy az ábra mutatja - továbbra sincsenek. Még az is jobb érv a tieidnél, hogy inkább online játék, mint kocsma, merthát akárhogy is nézzük, a drogfogyasztás, alkoholizálás, stb elég meredeken emelkedik a fiatal korosztályban, vagyis ennek alapja azért van.
Mellékesen abban egyetértünk, hogy 3000 Ft az 2 mozijegy (2400) + egy kicsi kukorica, ami 2 főnek, vagy 1 főnek 2 alkalomra kevés is, bambi nincs is benne. Ha mondjuk 2 órás a film, akkor 4 óra mozi. Havi 5 óra játék (ugyebár így már megéri a mozihoz képest) meg talán még nem karcolja a függőség fogalmát. -
#67 Értelmezd azt a #6. hszt újra. Senki nem állította az ellenkezőjét. -
sathinel #66 http://en.wikipedia.org/wiki/OpenGL
http://en.wikipedia.org/wiki/DirectX
Lehet utánnanézni mi volt előbb) tanulj ember:D na jó mindenki "hüje" csak én vagyok tökéletes :DDDD -
bermuda3 #65 "...és 2 hónap mulva eljő közénk eme cikk következő része melyben ugyanezt fogjuk leírni csak egy kicsit átfogalmazva, ugyanis a cégünknek van szinonimaszótára..." -
#64 Ennyi minden mellett, kivan zárva, hogy a állítólagos faterod sikeres ügyvéd legyen!
Amit leírtál abban ,nagyon sok ellentmondás van..
Én is ügyvéd vagyok és hála az égnek sikeres is, de ezért keményen meg kell, dolgoznom, ergo nem érnék rá játszani "rengeteget"!(nem is játszom)
Ha olyan sokat gépezik akkor, mikor tárgyal, mikor fogad ügyfeleket és ez mellet még ,egy csomó mást is csinál...
Fiatalabb és szebb barátnője van, mint a legtöbb fele olyan idősnek. Vitorlázik. Kártyaversenyeket nyer. Búvárkodik, snowboardozik.
Ezt lehet ,hogy másnak beadod, de én nem hiszem el, valószínű inkább magadat próbáltad meggyőzni egy ilyen beteges mesével,szal ha faterod ügyvéd! Aki nem ismeri az ügyvédi szakmát és azon belüli tevékenységek sokaságát és ősszetevőjét,azok talán elhiszik ezt, de egy ügyvédnek, ráadásul ha sikeres, nem sok ideje lenne gépezni, játszani stb...
Én bent vagyok az elnökségben, add már meg légyszí Pü-ben a emil címét, vagy telefonszámát, mert megszeretném kérdezni a titkát, hogyan csinálja....
de azt szerintem várhatom....
-
#63 "OpenGL-t hamarjában lekörözte a DirectX." Hát főleg úgy hogy a directx sokkal előbb volt :\ -
Pestaa #62 Ilyen az ember, javarészben eltolja magától az új dolgokat, fél tőle. Ennyi erővel egy fél tégla is lehet káros az egészségre.
Mikor már az MMO-k is teljesen beépültek a köztudatba, másra mutogatnak és rosszhatáspfujt ordibálnak kínjukban.
Voltak államok, ahol betiltották a Wolfenstein 3D-t a maga korában. A játékosok szabályosan hánytak az új vizuális élménytől, illetve a kissé kezdetleges fizikától (a karakternek nem volt gyorsulása, átmenet nélkül váltott egy magasabb sebességre). Az volt pedig a világ első 3D-s kategóriába sorolható játéka, hála érte az id-nek és John Carmack-nak. Mára már teljesen elfogadott játék (bár Némethonban még mindig rács mögé dughatnak :P). Borítékolom, így fog alakulni az MMO-k világa is. -
sathinel #61 A lentieket ha elolvassátok arról volt szó hogy azok akik megveszik a wow-ot és havidijjat is fizetnek, miért nem fizetik ki a win-t. miért sír a szájuk. Erre a válaszom az volt hogy végre egy program amir hetente fejlesztenek. de van másik is pl counter srike source az is megvan teljesben. Tehát kifizetem valamiért a pénzt amit fejlesztenek és javítanak belátható időn belül.
Káros hatása meg kb annyi mit a tom&jery rajzfilmnek ahol folyamatosan öli a két szereplő egymást, és mégsem ölik halomra a kisgyerekek egymást...
Aki megkattan annak más is elég lehet pl egy film. De volt erről a témáról egy film a discoverin. Ott azt mondja a végén az újságíró, akinek a gyereke is játszik: Nem tudom helyesen felmérni hogy mi rossz mi nem, hisz ez nem volt a mi korunkban és lehet hogy 100 év múlva úgy röhögnek ki minket mint amikor azt mondták hogy a gőzmozdony káros az egészségre mivel túl gyors.
Utánnanézhetsz volt ilyen parája az embereknek.