Törvények a suliban
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van itt az sg-n tanár aki szintén kelletlenül kezdte a pályát?
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
Lenne egy kérdésem, topikot nem nyitok neki, gondolom ide befér.
Most szombaton nyelvvizsgázunk 5en az osztályból.
Én nem járok nyelviskolába, õk igen, nekik ott mondták, hogy az iskola 2 vagy 3 napot ad "felkészülés" gyanánt. Magyarul a nyelvvizsga elõtti 2/3 nap igazolt hiányzás.
Mennyi igaz ebbõl, hol van ez leirva hivatalosan?
Én örülnék annak a 2napnak elõtte, nem lennék fáradt, és õszintén szólva, nem sokat készültem eddig 😊
ReaL MaDRid x siempre
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
most viccelsz? 😄 a tanárképzõ fõiskolákba szükségeltetik a legkevesebb pontszám 😄 rengetegen mennek tanárképzõre és nagyrészük meg is próbálja a tanári pályán.
egyébként van olyan tanár,akit utál az igazgató.tuti mellettem állna ki az igazgató,ha nekem valami bajom lenne azzal a bizonyos tanárral.vagy a spanyoltanárom is kiállni mellettem,ha úgy érezné,hogy igazságtalan velem az ofõm.
minden tanári kar végülis más.
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
Na ezaz. Csak most lesz érettségi, aztán attól félek, hogy ha igazgatónak pl szólnék, akkor utána "véletlen" pont megbuknék az érettségin..
Amúgy rendes, hogy kiengedett, ilyenkor általában felajánlják, hogy kimehetsz mosdóba kis vizet inni, stb., de az elég csúnya volt, amit utána csinált, fõleg hogy nevelési igazgató (?), simán felelõsségre vonathatnád kicsit morcosabb hangulatodban.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
kijavítani sok idõ,bár volt biosz tanáromnak eddig 15 perc a csúcsa(ennyi idõ alatt sikerült neki a leggyorsabban kijavítania egy osztály dolgozatát)
szóval azért álljon meg a menet.persze,jó,tankönyv szerint kell tanítaniuk,és azt is át kell olvasgatni,bár a tankönyveket sem cserélgetik évente...
õk nevezik magukat a "nemzet napszámosainak".ez tisztára úgy hangzik,mintha begyûjötték volna õket erõszakkal az iskolába,és korbáccsal ütik õket,miközben "güriznek".
õk elmondják amit amúgy is tudnak,ez igazán nem nehéz,inkább az a nehéz,h úgy mondja el,h más is megértse.de aki már minimum 5 éve tanít,annak már a kisujjában van az egész,és azért veszi fel a nettó 6 számjegyû fizuját.ya,és minél régebben vagy tanár,annál többet kapsz,ugyanis a tanárokat csoportokba osztják,aszerint,h hány évet tanítottak
ReaL MaDRid x siempre
púúúúú
nekem csak annyi kell,h bejöjjön az órára PONTOSAN(mert ha már én kések,egybõl befirkantja a szaktanárit),és adja le az anyagot jól érthetõen,értelmesen,és addig tanítson egy anyagot,amíg meg nem érti mindenki.
ReaL MaDRid x siempre
amúgy meg +2 órát ingyen kell vállalniuk,ez is Ferenc testvérünk egyik zseniális újítása
ReaL MaDRid x siempre
matektanárunk is szövegel,aztán mondja,h "Nyújtsa fel a kezét,aki érti!"
kb 2 ember felnyújtja a kezét,de leszarja,haladunk tovább,mert állandóan azzal a szöveggel jön,h le vagyunk maradva...az ilyenen úgy ki tudok akadni.h a faszba vagyunk lemaradva,ha sokkal gyorsabb tempóban haladunk mint más tantárgyakból???
ReaL MaDRid x siempre
Mert õk már bölcs emberek, túl vannak rajta. És ezzel az önteltséggel persze fellép az empátiahiány. Ha hajdan még így gondolták õk is, és szenvedtek is, az emlékek már megfakultak, és ugye az idõ az emlékeket megszépítit. Így aztán végképp nem tudják elképzelni a fiatalok helyzetét, hiszen nincsenek benne.
De sajnos az az igazság hogy a tanárok arra valók, hogy bemenjenek leadni az anyagot, aztán felvegyék érte a fizetésüket. Minden többi dolog csupán a saját kedvtelése; ha nem tetszel neki persze szivat, ha tetszel neki, a szeme közé is köphetsz, leszarja.
És vannak olyan tanárok, akik szeretnek tanítani. De mivel ez nagy általánosságban sajnos nem mondható el, így nem jelenteném ki hogy közük van az életre való feklkészítéshez.
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
ajánlom várj pár évet és helyzed el magadat a világban, mielõtt ekkora arcod lesz.
most nem akarom miért,tudod te nagyon jól,ha most mondanám,lehet,h nem lenne neked túl jó
ReaL MaDRid x siempre
Nálunk is vannak ilyen tanárok, pl. a fizika tanár keményben aláz egy oszt társamat, nagyon rá van szállva. nyomja neki a dumákat, hogy
"milyen jegyért is hajtassz? 1-esért, vagy a 2-esért hahahah, úgy sem lesz meg muhahaha"
jegyeit is fel akarta olvasni az osztály elõtt , amik persze nem voltak valami fényesek, mert a srác erõssége nem a fizika.
velem is volt ilyen, pont ma, ugyanezzel a tanárral, most nekem sem voltak a legfényesebbek a jegyeim fizikából, fel akarta õket hangosan olvasni, de végül nem tette a szarházija😊
lényeg az ilyen tanárok mind tottenhamesek!ezt tudom!😊
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
olvasd el,mert h ehhez jogod van 😊
elolvasod,jegyzetelsz belõle(mert hogy nem szabad elvinni/lefénymásolni/megrongálni),és szépen ki is használod a jogaidat,a tanárt pedig felszólítod kötelességeire,amikor épp nem teljesíti azokat.mert hogy a tanárok elég sokat hibáznak,de ha te elfingod magad az órán,akkor kapásból bevágják a szaktanárit,pedig elvileg nem csináltál semmi rosszat
ReaL MaDRid x siempre
én olyanról tudok, hogy nemhogy ilyet, de még a jegyeket sem olvashatja fel a tanár nyilvánosan...vagy rosszul tom?
amúgy meg nem tanulás függõ volt a dolog Ronny...
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
ReaL MaDRid x siempre
http://atwwebmaker.tx.hu/