16
  • Su0my
    Huhh, örök hála a cikk írojának és nektek is, megyek, hátha találok valami olcsó 5-ös Delphit... :O
  • blendeguz
    Arról gyorsan meggyőződhetsz, hogy éltek-e már a frissítéssel.
    A Prog-ID vagy Serial alapján egy telefonálás után megmondja a magyarországi forgalmazó...
    De csak elővigyázatosan!
  • blendeguz
    Igen. Előfordul, hogy lefelejtik, hogy Photoshop Element.
    Az Element verzióról pedig nem tudsz teljes verzióra frissíteni...
  • Hegyikecske
    "vagy az előző tulajdonosa már kihasználta a frissítési lehetőségeket. Ahogy mondani szokták, hiába olcsóbbak ezek a szoftverek, de ez sajnos benne van a pakliban."
    Hát ez vicces, asszem enyhén mérges is lennék, hogyha megveszem másodkézből az xpmet, és az eredeti szoftvert ne engedné frissíteni... Szerencsére ez általába nincs is így, mert én már régóta mondom, hogy rossz politika azokat szivatni, akik legalább valamilyen szinten támogatják a készítőt, ellentétben azokkal akik csak letöltik, mert azok jobban járnak az adott helyzetben (ha nem kell aktiválni, vagy anélkül is tud frissíteni meg ilyek)
  • Anubys
    Az ilyenekre azért érdemes vigyázni, mert vannak Scannerek, amikhez alaból adnak ingyé' fotóbótot, de csak Limited Edition-t, ami még ingyen sem kell, szóval símán lehet, hogy ez is az.
  • zoozoo
    Azannya, de ez már elkelt, nem? Na legalább ablakot nyitott ez - több féle helyen érdemes körbenézni.
  • blendeguz
    Ezt nézd!!!
    Adobe Photoshop 6.0 + skaner MUSTEK 23.999 Ft
    Így lesz egy szkennered is plusszba...
    (A külföldi vétellel mondjuk nem árt vigyázni, de úgy nézem, hogy ennek a manusnak jó a hírneve...)
    Én ezt megjátszom, az tuti!
  • zoozoo
    Na ezt, hogy sikerült - bocs
  • zoozoo
    Huhh, jó információk, szenksz! :)
    5.0-át upgrade-elni CS2-re? Vajon tényleg frissíti a régi 5.0-át, vagy csak marketingfogás? Ha netán igaz, akkor 5.0 óta csak 57000ft-nyit fejlesztettek? :)
    Szerintem ebay-en meg ilyen helyeken tuti találni használt szoftvereket, illetve rábukkantam pl erre is: http://www.retrosoftware.com
    De tényleg nem rossz alternatíva egy régebbi progi + upgrade.
  • zoozoo
    Huhh, jó információk, szenksz! :)
    5.0-át upgrade-elni CS2-re? Vajon tényleg frissíti a régi 5.0-át, vagy csak marketingfogás? Ha netán igaz, akkor 5.0 óta csak 57000ft-nyit fejlesztettek? :)
    Szerintem ebay-en meg ilyen helyeken tuti találni használt szoftvereket, illetve rábukkantam pl erre is: http://www.retrosoftware.com
    De tényleg nem rossz alternatíva egy régebbi progi + upgrade.
  • blendeguz
    Utánanéztem:
    Ha használtan akarsz venni Photoshopot, akkor kell hozzá:
    1. Adásvételi szerződés, melyben a szokásos dolgokon kívül szepel a prog-ID, SN.
    2. Meg kell lennie az eredeti számlának.
    3. Nem muszáj, de nem árt, ha megvan a regisztrációs kártya is.
    Tipp:
    Ha veszel valakitől egy Photoshop 5.0-át (mert az régi és olcsó)
    és utána upgrade-eled egy legújabb verzióra.
    Adobe Photoshop CS2 Upgrade: 57 000.-
  • blendeguz
    A Photoshop egy nagyon jó példa arra, hogy nagyon is érdemes olykor a régebbi verziókat megvenni. A Photoshop CS és CS2 (igaz, van sok új funkciója) például egy lomha állat. Akkora a memóriaigénye, hogy érdemesebb a 7.0-át használni.
    Ha tudtok megbízható használt-szoftver lelőhelyet, vagy azt, hogy milyen szerződést kell ilyenkor kötni, akkor szívesen veszem az infót!
  • BCs design
    ja
  • zoozoo
    Engem konkrétan érdekelne a dolog: úgy tudtam, hogy nem lehet továbbadni ezeket nagy általánosságban, mert benne van a liszenszben a tiltás. Pölö Photoshopot vennék szívesen használtan - ismertek olyan helyet, ahol lehet nézelődni?
  • AranyKéz
    Ja, főleg ha nem épp rosszabbak mint az előző verziók.
  • papabear
    Arról nem is beszélve, hogy manapság már a legújabb verziók nem mindíg hoznak érdemi fejlődés. - olyat ritkán, amit az átlag user használ is...