Microsoft: ötletek a következő Windowshoz
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Khmm... Nem is tudom, miért nem csodálkozom, hogy itt is szapulod a Linuxot, és magasztalod a Windowst...
A dolog félig teljesült, ugyanis a Windows-t nagyon sok elhasználó (fõleg a játékosok és a netes mindentudóemberkék) csak hobbiból használja, a Linuxot meg többnyire a szakemberek használják. :-P Hülyeség arról vitatkozni, hogy melyik a jobb, mert ez a feladattól is függ. Pont.
Van egy kék tó a fák alatt, Ha belet eszem, lehűti a lábamat.
te már csak tudod, nagy szakértõ vagy... <#ravasz1>#ravasz1>
Nem cáfolat volt, csak célzás arra, hogy más topikokban az ún "tényeiddel" mindig sikerül hülyét csinálnod magadból... <#vigyor2>#vigyor2>
"Miért szorulna visszább a linux? Sokan vannak akik nem azért használnak linux-ot, mert nincs pénzük megvenni a wint"
meg is válaszoltad magadnak a kérdést... sokan nem a pénz miatt használják, sokan meg igen. hát utóbbiak elveszése miatt szorulna vissza. de tényleg nagy baj van, ha ilyen primitiv közgazdasági tényeket kell kifejteni.
meg is válaszoltad magadnak a kérdést... sokan nem a pénz miatt használják, sokan meg igen. hát utóbbiak elveszése miatt szorulna vissza. de tényleg nagy baj van, ha ilyen primitiv közgazdasági tényeket kell kifejteni.
"Másrészt te meg a TÉNYEID az megint egy LOL kategória "
juj, már megint milyen durván megcáfoltál... <#lama>#lama><#taps>#taps>
juj, már megint milyen durván megcáfoltál... <#lama>#lama><#taps>#taps>
Miért szorulna visszább a linux? Sokan vannak akik nem azért használnak linux-ot, mert nincs pénzük megvenni a wint... Aki meg wint akar használni az otthoni használat esetén leginkább a warez verziót használja vagy ha munkához kell, akkor úgyis megveszi a boltból.
És még be is bizonyítja, hogy nincs humorérzéke...<#vigyor2>#vigyor2>
"Poénnak szántam, nem flame indítónak.😊"
Másrészt te meg a TÉNYEID az megint egy LOL kategória <#taps>#taps>
"Poénnak szántam, nem flame indítónak.😊"
Másrészt te meg a TÉNYEID az megint egy LOL kategória <#taps>#taps>
"Nuku humorérzék... "
én jót röhögtem, ott a guruló smiley... az más kérdés, hogy nem a bedobott flameinditón, hanem a tényeken amik az ellenkezõjét igazolják. Ehhez kéne a humorérzék... <#taps>#taps>
én jót röhögtem, ott a guruló smiley... az más kérdés, hogy nem a bedobott flameinditón, hanem a tényeken amik az ellenkezõjét igazolják. Ehhez kéne a humorérzék... <#taps>#taps>
az idézett mondathoz képest bizony semmit nem tud felmutatni. mégcsak közelébe sem került a winnek, a vista pedig ezt tovább növeli (hogy ontopic is legyen). Jobban ki kellett volna használni ezt a nagyon sokáig elhúzódó vista fejlesztést...
De végülis teljesen mindegy, hogy mit tud felmutatni (vagy ki mit vesz felmutatásnak) a lényeg, hogy ha lejjebb menne a win ára akkor a linux mégvisszább szorulna. Nekem az pedig nem érdekem, hiába winen dolgozok...
De végülis teljesen mindegy, hogy mit tud felmutatni (vagy ki mit vesz felmutatásnak) a lényeg, hogy ha lejjebb menne a win ára akkor a linux mégvisszább szorulna. Nekem az pedig nem érdekem, hiába winen dolgozok...
LOL! Sok M$-lover hogy besértõdött egybõl <#taps>#taps> Nuku humorérzék...
LOL! Sok M$-lover hogy besértõdött egybõl <#taps>#taps>
Poénnak szántam, nem flame indítónak.😊
De errõl egyszer majd elvitázhatunk (semmit nem tud felmutatni a linux) csak neitt, és nemost. (mert megint szétflammeljuk, es azt nem akarom)
De errõl egyszer majd elvitázhatunk (semmit nem tud felmutatni a linux) csak neitt, és nemost. (mert megint szétflammeljuk, es azt nem akarom)
"2010-re a linux úgyis átveszi a hatalmat, és a windows hobby OS lesz "
LOL, ez 2000-ben még úgy hangzott, hogy a 2005-re a linux úgyis átveszi a hatalmat és a windows hobby OS lesz... <#vigyor2>#vigyor2>
"Mellesleg a legnagyobb feature végre az lenne, ha lemenne egy windows ára"
teljesen ki akarod nyirni a linuxot vagy mivan?? <#vigyor2>#vigyor2>
Jelenleg a méregdrága win és atomdrága office mellett sem tud semmi érdemlegeset felmutatni a tök ingyenes linux. Mit gondolsz mi történne, ha levinnék a win árát?
LOL, ez 2000-ben még úgy hangzott, hogy a 2005-re a linux úgyis átveszi a hatalmat és a windows hobby OS lesz... <#vigyor2>#vigyor2>
"Mellesleg a legnagyobb feature végre az lenne, ha lemenne egy windows ára"
teljesen ki akarod nyirni a linuxot vagy mivan?? <#vigyor2>#vigyor2>
Jelenleg a méregdrága win és atomdrága office mellett sem tud semmi érdemlegeset felmutatni a tök ingyenes linux. Mit gondolsz mi történne, ha levinnék a win árát?
Azért vetted a poént?😊
nem 50😊))) 99% 😊)))))))
hogy 3D-ben lasd a felbukkano buborekot, melyben 3x megkérdezi ugyanazt😊)))))
Mellesleg a legnagyobb feature végre az lenne, ha lemenne egy windows ára😊 De asszem erre várhatunk.
<gonosz>1ébként. Minek új windows? 2010-re a linux úgyis átveszi a hatalmat, és a windows hobby OS lesz 😊))))))</gonosz>
Mellesleg a legnagyobb feature végre az lenne, ha lemenne egy windows ára😊 De asszem erre várhatunk.
<gonosz>1ébként. Minek új windows? 2010-re a linux úgyis átveszi a hatalmat, és a windows hobby OS lesz 😊))))))</gonosz>
"Lehetne ténylegesen 3D-s kezelõfelülete, és adhatnának hozzá VR-szemüveget "
Microsoftnal dolgozol? Ugytudtam eddig csak ok talalnak ki ekkora baromsagokat. Megmamagyaraznad mi a jo francert kellene neked az?
Microsoftnal dolgozol? Ugytudtam eddig csak ok talalnak ki ekkora baromsagokat. Megmamagyaraznad mi a jo francert kellene neked az?
helyes 😊
Apple iPhone, HP-Compaq 6715b Notebook, Google termékek - csak lazán ;)
Az még van is, elvileg Vienna a kódneve a következõ (sokminden ígéret miatt nextgen-nek mondott) Windows-nak. 2010-2012 környékére mondják.
Gugli a barátod, Wiki a barátnõd.
Gugli a barátod, Wiki a barátnõd.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
Lehetne ténylegesen 3D-s kezelõfelülete, és adhatnának hozzá VR-szemüveget
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
K.b. 1 éve olvastam v.mit a Windows Vienna-ról, meg hogy elszakadnak a Startmenü+tálca+asztal kombinációtól
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
Hihetetlen ez az sg.hu, szerkesztõség is. Az igényes és értelmezhetõ cikkekbõl átváltott az szarra. olvastak valamit és egybõl hírként tovább is adják.
De most komolyan van valami értelme ennek a ciknek. Körbe sem néztek, az alaptémának meg sem próbálták a tényekre alapozni, csak sejtések.
Szar a cikk. <#levele>#levele>
De most komolyan van valami értelme ennek a ciknek. Körbe sem néztek, az alaptémának meg sem próbálták a tényekre alapozni, csak sejtések.
Szar a cikk. <#levele>#levele>
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
Van egy szuperjó ötletem: mûködjön jól. <#vigyor2>#vigyor2>
Nekem ehhez hozzátartozik, hogy ne emlékeztessen állandóan, hogy õ ott van, hanem a háttérben, feltûnésmentesen dolgozzon.
Nekem ehhez hozzátartozik, hogy ne emlékeztessen állandóan, hogy õ ott van, hanem a háttérben, feltûnésmentesen dolgozzon.
← ElőzőOldal 3 / 3