Duke Nukem ismét a hírekben
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Scootert meg nem kell fikázni, kategórián belül nagyon is jó zenét csinálnak, persze a közelébe se érnek mondjuk egy Emersonnak vagy Yellonak.
2. Ez egy fórum. Ha azt akarod, hogy csak õ válaszoljon, küldj neki privátot.
ráadás 3. Már egyszer kifejtettem a véleményemet az aláírásodról. Egy elég gagyi paradoxon. Nem lehet anélkül lenézni/feleslegesnek tartani valakiket (pl. az "öntelteket") anélkül, hogy te magadat jobbnak nem tartanád. Ez pedig a definíciója az önteltségnek.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
És utoljára: nem hozzád szóltam. Leszokhatnál arról h mindenkivel és mindenkirõl magas lóról beszélsz, pedig senkinél sem vagy több. Kevesebb sem. De több sem. Olvasd el az aláírásom, és gondolkozz el rajta😉
Majd az unokák elmesélik milyen is lett 😄
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
De nem gondolnám, hogy egy játék megítélésénél szempont kellene legyen, hogy milyen engine hajtja, mert végeredményben a játékélmény a lényeg. Ha az nincs meg, teljesen fölösleges bárkinek is bizonygatnia hogy milyen nagyszerû munkát végeztek a D3 motorral a fejlesztõk. Ettõl nálam nem kap plusz pontot a játék.
Ezért érdemes megemlegetni, hogy a D3 motor lehetõségeit nagyon jól kiaknázta a HHS.
Sajnos egyelõre ott tartunk, hogy a szabadság illúziója jut csak, mert kevés a vas ahhoz (+optimalizálni elfelejtõ programerek), hogy ránkszakadjon a totális freedom.
"Maga a játék számomra egy unalmas szar volt, a játékmenet nem volt több mint a D3-é"
Az FPS mûfajban nem lehet már hú de eredetit alkotni, már elég sok téma ki lett vesézve, ezer+1 féleképpen. Na ennek tükrében vizsgálva a Preyt értékelendõ az, hogy igyekeztek elrugaszkodni a megszokott elemektõl és végre valami mással rukkoltak elõ.
" "És még nyitott tereket is tettek a játékba" - Micsoda fantasztikus fícsör! "
Egy D3-as motorral készült játéknál ezt illik megemlíteni, mert a D3 motor NAGYON nem erre készült, ezért sok piros pont a fejlesztõknek, hogy a hangulat és a játékélmény miatt hajlandóak voltak arra használni helyenként a grafikus motort amire nem való.
Ha szövegkörnyezetbõl, csak egy részletet ragadsz ki, akkor a mondat elég könnyen elvísztheti az eredeti jelentéstartalmát.
"Volt a játéknak sztorija..." -idézted.
De a mondatom így szólt:
"Volt a játéknak sztorija... egy FPS-hez képest egész korrekt sztori volt."
Pont a végére nem figyeltél. Ez egy FPS nem egy Syberia.
No war, de nem tetszik és a szar azért remélem nem egyenlõ nálad sem.
Én pl. utállom a Kodály munkáit, de még csak véletlenül sem nevezném szarnak amit letett az asztalra.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nem kell rendezõnek lennem ahhoz, hogy véleményt nyilvnítsak egy filmrõl, vagy nem kell zeneszerzõnek lennem hogy lefikázzam pl. a Scootert...
Ha geci sok pénzem és idõm lenne, valamint nem kéne tartanom a megtérülés és egyéb profitorientációs baszságok rémétõl, akkor olyan játékprogramot csinálnék, hogy mindenki összeszarná magát.
Tehát neked minden tetszik, mi? Minden zene, minden film, minden ruha, minden játék, minden kocsi, minden festmény, minden vers, minden regény, minden kaja stb.?
Mert kérdem én, ennek a rövid listának melyik tagjából tudnál TE jobbat csinálni - jobbat akár a legszarabbnál?
Ennek ellenére számomra elég kaotukus arcát mutatta a program. Néha a sok giccstõl kettõig sem láttam, a csõben mászkálás meg áttevõdött a kurva nagy térben lineáris úton mászkálás irányába.
Kicsit olyan volt, mint anno a Megarace2, ha erre még emlékszik itt valaki. A szabadság illúziója megvolt, egészen addig, ameddig nem akartál valami mást csinálni.
Szerintem igényesen megoldva a "mehetek amerre látok" feeling talán kicsit a FarCry-ban volt. Ott sem éreztem magamat a toppon, de a dzsungelfeeling nagyon megvolt. Más kérdés, hogy agyonbaszta a mutánsos "mellékág", kár volt belerakni.
Prey - számomra olyan, mint a Heroes IV. Ha nem ismernék jobbat a stílusán belül, akkor tuti imádnám, de így számomra csak egy gyiccsparádé volt, remek ötletekkel.
"És még nyitott tereket is tettek a játékba" - Micsoda fantasztikus fícsör! <#vigyor2>#vigyor2>
"Volt a játéknak sztorija..." Mint ahogy minden játéknak van valami sztorija, még a Serious Samnak is volt 😊 Persze tudjuk hogy mirõl szólt a játék 😊
De abban talán igazad van, hogy kicsit erõsen fogalmaztam. Akkor inkább úgy mondom, hogy nekem nem tetszett a játék (azaz szerintem szar volt)... 😊 Remélem ez már nem sérti az érzékeny lelkedet, Mr#18.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
De hogy ne csak a flame menjen.
Prey: A HHS kihozta a maximumot a D3 mociból... baromi egyedi ötletek, jármû hegyek és végre elszakadtak a csõben mászkálástól. Néha az ember azt sem tudta hol van (kicsit Descent feeling :-).
A szellem lényedrõl + a sólyómról már nem is beszélve.
És még nyitott tereket is tettek a játékba, persze a D3 motor baromira nem errõl szól, de a lehetõségekhez képest azok is igényesek voltak.
Volt a játéknak sztorija... egy FPS-hez képest egész korrekt sztori volt.
Na ezért nem értesz hozzá... a Prey sok minden, de aminek te nevezted az semmiképpen sem.
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
Will your Soul live for Ever?
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Éppen ezt baszták el a 3DRealms-esek. Óriási hype volt DNF körül, ha valahogy sikerült volna kiadni (még ha szar(abb) is), nagyobb siker-reménye lett volna. Mára ezt bebukták, a DNF-nek gyakorlatilag nem maradt marketingértéke. Ha mégis kiadják, vagy óriási banzájt kell csapni, vagy nagyon jónak kell lennie, de leginkább mindkettõ😊
Ennek a cikknek már megint 0 a hírértéke. Egyébként szerintem soha nem fogják kiadni a DNF-t, lassanként legendává fakul/nõ és túlvilági istenné válik, amiben mindenki hisz, de senki sem látta még a saját szemével.
1. Vagy meglepnek mindenkit, és kiadnak egy olyan cuccot, amitõl mindenki hanyattbaszódik (nem valószínû)
2. Elfelejtik az egészet, és a DNF körüli (már szinte teljesen kihalt) hype-ot valami más cuccba fektetik (elég hülye lépés)
3. Kiadnak valami ótvar szart, és reménykednek, hogy a mára megcsappant bizalom/várakozás/hype elad a cuccból annyit, hogy legyen valamennyi lóvé (szerintem legvalószínûbb)
Amúgy nem ilyen 2007 akármikorra jön a Crysis is? Nem csodálkoznék, ha hasonló idõpontra idõzítenék a kiadást, csak azért, hogy ráfoghassák a Crysisra a DNF majdani kudarcát.