11
-
#11 Vedd meg! -
janickgers89 #10 SZiasztok! A segítségeteket kérem! Tudnátok ajánlani boltot vagy bármit ahonnan iylen megtorlós pólót lehet venni? Naon kéne mert állat oylat is hallottam h olyan is van ami világít a sötétben -
#9 hello
Nekem is nagyon tetszett ez a film. Nem tudja vki hogy honnan lehet letölteniű? -
creed13 #8 Szerintem nem volt rossz az első rész, de nekem sokkal jobban tetszett az 1989-es A Büntető cím alatt futó verzió.Az tényleg olyan volt, amilyennek lennie kell, egy ilyen filmnek.Frank magányos farkas volt, aki nem válogat az eszközökben, és kíméletlenül gyilkol.Ez az IGAZI Punisher! -
Dwint #7 Az elso resz nem volt rossz bar jobban is meg lehetett volna csinalni. Talan tenyleg a keves akcio miatt nem hatott meg. De az is lehet, hogy a foszereplo machos eroltetett viselkedese volt az ok...valahogy nem all jol neki a vagany gyerek szerep.
A Max Payne-nes otlettel viszont teljesen egyetertek. -
Loverman #6 ha megnézzük a képregényt, Megtorló egy kétajtós állat aki egy rúgással 5 méterre repít. nos ez a csákó messze van ettől. inkább néz ki egy rosszul eltalált Max Payne-nek. -
Viking szabi #5 Nekem az elsö rész is bejött.Manapság jol esne az embernek legalább ilyen minöségü filmeket látni. -
#4 Mint nagy rajongó ennek csak örülni tudok.
Az 1.részt egész jól eltalálták....bár bevallom több akciót is eltudtam volna képzelni a filmben.
Csak agya a jó ég hogy jól sikerüljön most...több akciót....kevesebb fölös duma...akár egy beugró szuperhős is elnéznék (pl. painkiller jane-t),jobban eltalált főgonoszt (van rá egy 100-asom hogy Buswalker lesz...ő róla annyit tudni hogy az egyik karjára egy elég nagy kalibrerű gépfegyver van "rámutálódva").És persze Thomas Jane-t aki tökéletes megtorló megformálója (nem mint dolh lungen a 89-es megtorlóban...bár nálunk büntetőként jött be de mind1). -
sylas #3 jah az első jó volt tetszett is game is de 2 már fölösleges - húzni nyúzni a történetet -
#2 Szerintem fasza lesz az 1 is nagyon jó volt -
sylas #1 a 2. sztem nem lessz... nem lessz nagy szám ilyen filmeknél elég 1 is