Ötvös Tibor

Visszatér a Megtorló

A 2004-es A megtorló felemás sikert aratott, ám ez is elég volt ahhoz, hogy folytassák a családja miatt vérbosszút álló hős történetét. Jonathan Hensleigh hajlandó volt pár részletet elárulni a készülő mozifilmről.

A A megtorló filmadaptációja szolid anyagi sikert könyvelhetett el (hazájában épp csak nullszaldós lett, a világ többi táján pedig alig 20 milliót kapart össze), ám a folytatás híre így sem okozott komoly meglepetést. Jonathan Hensleigh, az első rész író-rendezője kapott egy újabb esélyt, hogy az elsőnél egy jobb - és jövedelmezőbb - filmet kreáljon a hazánkban nem túl ismert szuperhős kalandjából.



"Az első problémák már fel is merültek a filmmel kapcsolatban" - kezdi a rendező. "A Lions Gate szeretne egy látványosabb folytatást készíteni, ám A megtorló 2 büdzséje körülbelül ugyanannyi lesz, mint az első részé volt. Két éve is komoly áldozatokat kellett hoznunk, úgy tűnik jövőre is ez a sors vár ránk."

A hírek szerint Thomas Jane visszatér A megtorló ex-FBI-ügynök, Frank Castle szerepében. A forgatás kezdetének dátuma még nincs kitűzve.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • AudiQuattro #11
    Vedd meg!
  • janickgers89 #10
    SZiasztok! A segítségeteket kérem! Tudnátok ajánlani boltot vagy bármit ahonnan iylen megtorlós pólót lehet venni? Naon kéne mert állat oylat is hallottam h olyan is van ami világít a sötétben
  • Freeze #9
    hello

    Nekem is nagyon tetszett ez a film. Nem tudja vki hogy honnan lehet letölteniű?
  • creed13 #8
    Szerintem nem volt rossz az első rész, de nekem sokkal jobban tetszett az 1989-es A Büntető cím alatt futó verzió.Az tényleg olyan volt, amilyennek lennie kell, egy ilyen filmnek.Frank magányos farkas volt, aki nem válogat az eszközökben, és kíméletlenül gyilkol.Ez az IGAZI Punisher!
  • Dwint #7
    Az elso resz nem volt rossz bar jobban is meg lehetett volna csinalni. Talan tenyleg a keves akcio miatt nem hatott meg. De az is lehet, hogy a foszereplo machos eroltetett viselkedese volt az ok...valahogy nem all jol neki a vagany gyerek szerep.

    A Max Payne-nes otlettel viszont teljesen egyetertek.
  • Loverman #6
    ha megnézzük a képregényt, Megtorló egy kétajtós állat aki egy rúgással 5 méterre repít. nos ez a csákó messze van ettől. inkább néz ki egy rosszul eltalált Max Payne-nek.
  • Viking szabi #5
    Nekem az elsö rész is bejött.Manapság jol esne az embernek legalább ilyen minöségü filmeket látni.
  • Karez #4
    Mint nagy rajongó ennek csak örülni tudok.
    Az 1.részt egész jól eltalálták....bár bevallom több akciót is eltudtam volna képzelni a filmben.
    Csak agya a jó ég hogy jól sikerüljön most...több akciót....kevesebb fölös duma...akár egy beugró szuperhős is elnéznék (pl. painkiller jane-t),jobban eltalált főgonoszt (van rá egy 100-asom hogy Buswalker lesz...ő róla annyit tudni hogy az egyik karjára egy elég nagy kalibrerű gépfegyver van "rámutálódva").És persze Thomas Jane-t aki tökéletes megtorló megformálója (nem mint dolh lungen a 89-es megtorlóban...bár nálunk büntetőként jött be de mind1).
  • sylas #3
    jah az első jó volt tetszett is game is de 2 már fölösleges - húzni nyúzni a történetet
  • Tower Guard #2
    Szerintem fasza lesz az 1 is nagyon jó volt