Warhammer 40k - Dawn of War: Dark Crusade
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nighto:A textúra hibával nem találkoztam sry
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Szóval olyan textúra hibával találkoztam, hogy egyes helyeken pl. egyes épületeken, vagy ahol van tó olyan pályán a tó széle is fekete csíkozott, ahol a pályán medrek vannak ott is látszik. Ha rázoomolok, akkor viszont eltûnik, de ha kizoomolok hogy átlássam a teret, akkor nagyon irritáló tud lenni :S
Tud vki megoldást rá? Elõre is köszi 😊
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Dawn of war soulstormot is elfogadok 5000ft-ért!!!
Sok sikert!!!
a problémám velük az,hogy ha skirmish módban ellene vagyok,akkor a lenyírt robotjai többször építik maguk ujjá,amikor én vok a necronokkal.
és a tau???
na igen az...az már üt.
de az is egyszerû:
a gigászi egységeket,akik lövöldöznek rád,azokat közelharcban kell leszedni.
amelyik pedig közelharci egység azt meg távolról kell...
nekem csak annyi a problémám,hogy a neten talált cheat-eket nem tom beírni pedig a menüben engedélyezve vannak és a billentyû-kombinációt is benyomom a játék közben.
Az a poblémám, hogy amikor fel akrom rakni a 1.1 pachet el kezd patchelni de nem történik semmi. Akkor most mit tegyek ??
Egy olyan problémánk van, hogy LAN multiplayer esetén csak a Necros illetve a Tau empire választható, az összes többi race szürke. De ugyanakkor a computernek barmelyiket ki tudjuk valasztani, illetve skirmishben es singleplayerben is bármelyik faj választható. Van ötlete valakinek erre, hogy mi okozhatja ezt? elõre is kösz a választ
Vennék Dawn of War-t (alapjátékot), de sehol nem találok. Ha valaki tudja hol lehet kapni firkálja ide legyen szíves! Elõre is köszi!
WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu
www.wod.hu
Mi a nyerö stratégia Eldarral?
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Tényleg iszonyatosan ki lehet tápolni az eldarokat, de azért valljuk be, kell hozzá egy seregismeret. Csakúgy mint az asztali játékban (igen, asztali, a tabletop nem táblást jelent). Ott SM sereget építgetek, és volt részem meglepetésekben az eldar részérõl.
Beszállok én is klubba, ez a játék tényleg megveteti magát. Remekül visszaadja az eredeti játék hangulatát. Leszedtem egy -hogy is mondjam?- próbverziót, de fizetéskor rendelés lesz. Ha már megvan az elõzõ két rész is. De amennyi szar manapság megjelnik, mindig tüzetes vizsgálatot végzek, mielõtt kiadok tízezer forintot egy játékra, eszem ágában sincs egy olyan kiadót támogatni, akik gyenge minõséggel árasztják el a piacot.
Tenyleg erdemes megvenni. Ha mas nem, egy fel ev mulva, online, amikorra mar leesik az ara. (Talan osszenyomjak a harom jatekot egy "platinum edition"-ba.
Senkit nem zavar, hogy a cikk iszonyatos? Ezzel a stilussal meg a gimnaziumi lapban sem jelenhetett volna meg...
Szerintem az Eldar a leggyengébb faj, a Space Marines/Chaos pedig a legerösebb.
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
LOOOL
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
De nekem ezek az új stratégiák valahogy már egyáltalán nem jönnek be. Utálom a szerepjátékos elemeket.
Nekem az Age of Empires The Conq volt az utolsó RTS ami mellõl tényleg nem tudtam felállni. Persze csak is szigorúan multiban!! A kampányok hülyegyerekeknek valók.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Üdv
Sanyi
Az biztos, hogy ez a kiegészítõ utcahosszal jobb mint az eredeti, de én is várom tovább a Starcraft2-t (illetve inkább a Brood War2-t, mert csak ott lesz kiballanszolva)...
Hétfõn megkaptam, és azóta szinte folyamatosan ezt tolom! 8--D Ajánlom a könyveket is nagyon!