67
  • Sadist
    Nem tudom láttad-e StarCraftban azt a videót, ahol Fenixet kicsit megdolgozta néhány Zerg, mert behalt a pszí pengéje. A pajzsaik, pszí pengéik és egyéb high-tech cuccaik nélkül teljesen védtelenek és harcképtelenek.
  • Blasta
    Ha jól tudom, az eredeti Dawn of War-t anno az Automex forgalmazta, érdeklődj náluk sztem!
  • Librarian
    Megvenni???????? :DDD
  • carstep
    Hali, hol sikerült megvenni, mert égen földön nem találtunk forgalmazót, aki Mo-ra vagy Mo-on forgalmazza ill. eladja (szállítja)

Üdv
    Sanyi
  • Szaruman
    Btw, lehet kapni itthon? mer sehol sem láttam eddig (576, cd galaxis, pc dome, egyik helyen sem volt).
  • Zedas
    Az SC világ valóban nagyrészt innen van koppintva, de az RTS-t gyakorlatilag a Blizzard találta fel (tudom, Dune2, stb., de akkor is). Úgyhogy mindenki lopott valahonnan.

Az biztos, hogy ez a kiegészítő utcahosszal jobb mint az eredeti, de én is várom tovább a Starcraft2-t (illetve inkább a Brood War2-t, mert csak ott lesz kiballanszolva)...
  • ollie
    Nagyon jó ez a játék, én is a héten vettem meg. :)
  • Librarian
    Hát én is csak annyit tudnék hozzáfűzni, hogy tök király lett! :-)P
    Hétfőn megkaptam, és azóta szinte folyamatosan ezt tolom! 8--D Ajánlom a könyveket is nagyon!
  • Szaruman
    Kicsit blizzfan-szagú a cikk. Legalább ha SC-vel jön a szerző, akkor meg lehetne említeni, h az lett innen koppintva.
  • 1hengeresVmotor
    Nagyon jó game!!!!!!!!! könynen függővé teszi az embert...
  • mstummer
    Vagy szegény törékeny Eldar Avatar :D
  • Zedas
    Hát igen :)

Szegény törékeny kis zealot...
  • Cumi
    "Az Eldar a Dark Crusade Protoss faja. Túlvilági elfszerű lények, akik TÖRÉKENYEK, GYORSAK ..."

Ez hol protoss? :)
  • VRSDM
    mi?
    haverokkal multiban játszunk és bármelyik fajt játszhatjuk, és csak a DC van fennt, az elődök már nincsnek, épp ezért, mivel feleslegessé váltak...

szerintem a tau nem lett erős, inkább a táblás stratégiában lett iszonytatóan gyenge (szerencsére igyekeznek feljavítani őket)...

necron, meg ... hagyjuk már... lekenem 2x
  • mstummer
    köszi
  • Blasta
    Önállóan is megy, egyetlen kikötés van ilyenkor:
    ha csak a dark crusade-et telepíted, multiban csak a két új fajjal nyomulhatsz.
    Ha felrakod az eredti gémet is, akkor multizhatsz az eredeti 4 fajjal is. Ha még a winter assault is fenn van, akkor mind a 7 fajt válayszthatod multiban.

De az összes fajt választhatod bármilyen single játékhoz simán a dark crusade telepítésével.
  • mstummer
    Önállóan is működik a játék vagy kell hozzá az alap+ winter assault is?
  • mikloss
    Maradok a Starcraft-nál :D még egy ideig.
  • Elijah
    A játék az nagyon jó!A Necron-ok meg szerintem elég gagyik lettek!
    Az Elda-kal ésa a Tau-kal is kegyetlenül oda lehet nekik verni!
    A lassúságuk meg pluszt ad a játékosnak!Ezt érdemes kihasználni!
  • JaSoN HuNTeR #8
    Különben ez a Dark Crusade sokkal jobb mint a Mark of chaos...Szerintem:P
  • Blasta
    De közben mégis körökre osztott :D

Olyan mint a Total War. A térképen körökre osztva folyik a háború, a csatákat pedig real time-ban játszahtjuk.
  • asysoft
    A játék nekem is tetszik, bár a Necront talán túl erősnek érzem (főleg a hős miatt), illetve a Tau is elég ütős tud lenni a láthatatlanság miatt...
  • Tomalak
    medieval 2 cikk mikorra várható?
  • Lazarus
    valós idejű azaz nem körökreosztott
  • Laci54
    Nanem rossz ojan bukéja van neki,de komojan.
  • Laci54
    Nanem rossz ojan bukéja van neki,de komojan.
  • TommyC
    azér ez jó : "valós idejű sci-fi"...most melyik?....persze ismerem a kifejezést...de...