Warhammer 40k - Dawn of War: Dark Crusade
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy szegény törékeny Eldar Avatar 😄
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Hát igen 😊
Szegény törékeny kis zealot...
Szegény törékeny kis zealot...
"Az Eldar a Dark Crusade Protoss faja. Túlvilági elfszerû lények, akik TÖRÉKENYEK, GYORSAK ..."
Ez hol protoss? 😊
Ez hol protoss? 😊
mi?
haverokkal multiban játszunk és bármelyik fajt játszhatjuk, és csak a DC van fennt, az elõdök már nincsnek, épp ezért, mivel feleslegessé váltak...
szerintem a tau nem lett erõs, inkább a táblás stratégiában lett iszonytatóan gyenge (szerencsére igyekeznek feljavítani õket)...
necron, meg ... hagyjuk már... lekenem 2x
haverokkal multiban játszunk és bármelyik fajt játszhatjuk, és csak a DC van fennt, az elõdök már nincsnek, épp ezért, mivel feleslegessé váltak...
szerintem a tau nem lett erõs, inkább a táblás stratégiában lett iszonytatóan gyenge (szerencsére igyekeznek feljavítani õket)...
necron, meg ... hagyjuk már... lekenem 2x
u dont have to listen anybody else but me
köszi
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Önállóan is megy, egyetlen kikötés van ilyenkor:
ha csak a dark crusade-et telepíted, multiban csak a két új fajjal nyomulhatsz.
Ha felrakod az eredti gémet is, akkor multizhatsz az eredeti 4 fajjal is. Ha még a winter assault is fenn van, akkor mind a 7 fajt válayszthatod multiban.
De az összes fajt választhatod bármilyen single játékhoz simán a dark crusade telepítésével.
ha csak a dark crusade-et telepíted, multiban csak a két új fajjal nyomulhatsz.
Ha felrakod az eredti gémet is, akkor multizhatsz az eredeti 4 fajjal is. Ha még a winter assault is fenn van, akkor mind a 7 fajt válayszthatod multiban.
De az összes fajt választhatod bármilyen single játékhoz simán a dark crusade telepítésével.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Önállóan is mûködik a játék vagy kell hozzá az alap+ winter assault is?
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Maradok a Starcraft-nál 😄 még egy ideig.
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.
A játék az nagyon jó!A Necron-ok meg szerintem elég gagyik lettek!
Az Elda-kal ésa a Tau-kal is kegyetlenül oda lehet nekik verni!
A lassúságuk meg pluszt ad a játékosnak!Ezt érdemes kihasználni!
Az Elda-kal ésa a Tau-kal is kegyetlenül oda lehet nekik verni!
A lassúságuk meg pluszt ad a játékosnak!Ezt érdemes kihasználni!
Különben ez a Dark Crusade sokkal jobb mint a Mark of chaos...Szerintem😛
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
De közben mégis körökre osztott 😄
Olyan mint a Total War. A térképen körökre osztva folyik a háború, a csatákat pedig real time-ban játszahtjuk.
Olyan mint a Total War. A térképen körökre osztva folyik a háború, a csatákat pedig real time-ban játszahtjuk.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
A játék nekem is tetszik, bár a Necront talán túl erõsnek érzem (fõleg a hõs miatt), illetve a Tau is elég ütõs tud lenni a láthatatlanság miatt...
/*WTF?!*/
Nanem rossz ojan bukéja van neki,de komojan.
Nanem rossz ojan bukéja van neki,de komojan.
← ElőzőOldal 2 / 2