974
![](http://dtpclan.uw.hu/le/banner300.png)
-
kössz :) már mindenféle idétlen pózokba állítottam a hangot meg a rádió állomásokat hogy ne érjek hozzá. -
az csak egy ablak, nyugodtan hozzáérhetsz - az infralámpa mögötte van. -
1 bajom van vele a hangerőt nem tudom szabályozni hogy jobb oldalon ne érintsem azt a fekete bigyót gondolom az az infra port -
jó kis cucc ez vasárnap óta ma töltöttem elősször de még csak 38% körül volt de úgy döntöttem feltöltöm ne akkor merüljön ki mikor épp használom. -
1 másik fórumon olvastam hogy többeknek kikopott és nem tudtam mi az a szalagkábel ezért kérdeztem.
köszi.
1 ébként hallottam én már 30 ezres nyitásról is. -
A szalagkábel az a vékony, lapos kábel, ami a képernyőt összeköti a telefon többi részével - nagyon hajlékony, de ellenálló anyagból kell, hogy készüljön, hiszen állandó hajlítgatásnak van kitéve. A Samsung telefonoknál régen (5-6 éve) nagyon gyakori volt, hogy kb. 1 év alatt kikoptak, érintkezési hibások lettek - az SE-nél ez nem tipikus betegség, látod, hogy vannak itt többen, akik 20ezer felnyitás körül járnak. -
Kell tartanom tőle hogy bemondja az uncsit :F
2 év alatt kb 1600szor volt nyitva a fedél. -
Mi az a szalagkábel ? Az könnyen bekrepál ? -
nem tudom, nekem mindig nálam van a teló :D -
Nem olyan helyen hogy most azonnal neki álljak próbálgatni. nem tudom ezen mi a meglepő. -
akkor hol van?:D -
Valahogy mindig ezt szidják az SE-knél....
Azt hiszem valameik régebbi SE-m leírásában olvastam ezt hogy meg kell dönteni felfelé és nem "kitépni" de sztem jó lefele is.
drága mulatság ha a telefonba a csatlakozó beadja az uncsit ? -
Nem értem miért lennék láma.... nincs a telefon a közelembe ergó hipp hop nem tudom kipróbálni és mivel úgy gondoltam Dzsini talán még nem hagyta el a fórumot megkérdeztem ezt is mivel azt se tudtam hogy egyáltalán csukott állapotba is tud zenélni. -
persze, ír fileinformációt a külső képernyőn is - persze annyit, amennyi látszik belőle.
a töltőt meg én lefele szoktam kipattintani, és hát - sajnos ez a leggyengébb "láncszem" a rendszerben, az érintkezője nem tart örökké... nekem szerencsére eddig csak a fülhallgató meg a töltőcsatlakozóval volt bajom, a telefont még nem kellett javíttatni (töltőt meg fülest már cseréltem párat). -
ne legyél már ilyen láma :DD
van ilyen telód, vagy nincs?
mert ha van, próbáld ki! -.- -
még valamit kérdeznék a töltőt meg a fülhalgatót ugye úgy kell kiszedni a telefonból hogy enyhén megdöntjük felfelé és kihúzzuk ?
Egyébként a telefon csatlakozója hogy bírja a strapát ? arra sok a panasz. -
mert ugye az mp3-at azért nyomkodom mert keresgetem a listába hogy mit halgassak. -
És a szám címeket láthatok a kis kijelzőn ? Az mp3-akét -
Ha csukva van, akkor is tudsz léptetni a számok között és a rádióban is odébbtekerni úgy, hogy a hangerőállító gombot egyszer megnyomod, majd másodszor hosszabban lenyomva tartod (duplaklikk) - ekkor a hosszú nyomásokra már számváltással/rádióhangolással reagál. A külső képernyő ekkor is "életre kel", de az csak egy apró mono képernyő, sokkal kisebb a fogyasztása. -
köszi.
1ébként azért kérdeztem mert eddig erre a célra még nem használtam telefont. -
nem hiszem, nekem eddig semmi gond nem volt vele -
Szerintetek hogy viszonyul a kijelző a gyakori felvillanásokhoz :F (SE W300i) Mielőtt félre érthető lennék arra szeretnék célozni hogy ugye ha mp3-azunk vagy rádiózunk a kijelző egy idő után "elalszik" na mármost én van hogy 5-10 percenként váltok rádió állomást ha épp nem szeretem zene megy vagy pl mp3-ba is kézzel válogatom a számokat mindig az aktuálisan hallgatott szám végén döntöm el hogy mi legyen a következő ilyenkor ugye mindig felvilágosodik a kijelző vagy például akkor is ha hangerőt váltok. Szóval ezt szeretném kérdezni hogy bírja e a kijelző kell e tartanom tőle hogy beadja az uncsit. -
2,5 évhez viszonyítva ez sztem jó szám sokkal több is lehetne :) -
Nem biztos hogy gagyi. Azért ha jól tudom vannak jó minőségű után gyártott dolgok. -
-
jelenleg 98
reggel kiválasztom vmelyik lejátszási listát,és aznap csak az megy:D -
xd
hány számod van, 2? :D -
nem a fenét, napi 5 óra zene minimum. csak nem nyitom ki hozzá :D -
mert te nem használod :) -
bennáj:DDDDDDDDD
2,5éves 11036 nyitás -
jaa. szóval gagyi... :D -
Más országba más cég is gyártja
pl kínába. -
Amúgy mit jelent az, hogy utángyártott? :D Sose tudtam. -
Nekem 21510 nyitás után már egy kicsit lötyög :D
Amúgy előkerestem a teló szerződési papírját, és 2007 05. 31.-én vettük, úgyhogy nemsokára 2 éves szülinap xd
Érdekes, azt hittem, hogy már régebbóta meg van O.O -
Én nem értek a szoftver frissítéshez nem merem piszkálni. Ér valami hátrány ha valami 2006-os számú van fenn?
Ez azt jelenti hogy 2006-os a telefonom vagy csak a szoftver 2006-os ? Csak azért kérdem mert úgyemlékszem hogy 2007-be vettük újonnan rendesen boltból dobozba. -
most nyitottam ki 1579-edszerre :)
Amúgy megnéztem ebben már nem lewhet kikapcsolni hogy usb-n töltse... :(
legalábbis a szervíz menübe. -
Az eddigi SE-k be amik a kezeim közé kerültek a szervíz menübe lehetett. De azt hiszem ebbe már nem láttam ilyen opciót , de lehet csak feledékeny vagyok és amikor a flip számlálót néztem kikapcsoltam a töltést is. -
szami20 #817 Oh értem nagyon köszönöm.:)
24229 nem is gondoltam volna hogy ennyiszer nyitottam ki:) -
nem tudom, hogy le lehet-e kapcsolni az USB-s töltést, nekem csak akkor van rádugva ha szoftvert frissítek (az is jó rég volt már)
de nem okoz neki gondot, ezek a modern akkumulátorok már nem romlanak, ha néha rájuk van töltve egy kicsi. -
gyorsabb voltál