Sony Ericsson W300i

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Benny04
jaa. szóval gagyi... :D

Airbus A380
Más országba más cég is gyártja

pl kínába.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Benny04
Amúgy mit jelent az, hogy utángyártott? :D Sose tudtam.

Benny04
Nekem 21510 nyitás után már egy kicsit lötyög :D
Amúgy elõkerestem a teló szerzõdési papírját, és 2007 05. 31.-én vettük, úgyhogy nemsokára 2 éves szülinap xd
Érdekes, azt hittem, hogy már régebbóta meg van O.O

Airbus A380
Én nem értek a szoftver frissítéshez nem merem piszkálni. Ér valami hátrány ha valami 2006-os számú van fenn?

Ez azt jelenti hogy 2006-os a telefonom vagy csak a szoftver 2006-os ? Csak azért kérdem mert úgyemlékszem hogy 2007-be vettük újonnan rendesen boltból dobozba.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Airbus A380
most nyitottam ki 1579-edszerre :)

Amúgy megnéztem ebben már nem lewhet kikapcsolni hogy usb-n töltse... :(

legalábbis a szervíz menübe.

Airbus A380
Az eddigi SE-k be amik a kezeim közé kerültek a szervíz menübe lehetett. De azt hiszem ebbe már nem láttam ilyen opciót , de lehet csak feledékeny vagyok és amikor a flip számlálót néztem kikapcsoltam a töltést is.

Oh értem nagyon köszönöm.:)
24229 nem is gondoltam volna hogy ennyiszer nyitottam ki:)
Dzsini
nem tudom, hogy le lehet-e kapcsolni az USB-s töltést, nekem csak akkor van rádugva ha szoftvert frissítek (az is jó rég volt már)
de nem okoz neki gondot, ezek a modern akkumulátorok már nem romlanak, ha néha rájuk van töltve egy kicsi.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Airbus A380
<#mf1> gyorsabb voltál

Airbus A380
Szia.

a szervíz menübe.

Etzt nyomkodd be a telefonba , nem hülyének nézésbõl de hátha nem tudod a nyíl természetesen az az irányt jelöli szóva ezt nyomkodd be a telefonba közbe nw foglalkozz vele mit jelez a kijelzõ nyomkodd be ez >*<<*<* és bejön a szerviz menû ott megnézheted.

Majd oszd meg velünk neked mennyi <#alien>

Dzsini
belépsz a szolgáltatói menübe - készenléti képernyõn ezeket a gombokat kell sorba lenyomni: (jobbra) (csillag) (balra) (balra) (csillag) (balra) (csillag) - ne foglalkozz közben vele, hogy miket ír ki.
ekkor megjelenik a szolgáltatói menü, itt az elsõ, szolg. információ menüben van a flipnyitás számláló.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Airbus A380
Feltekergetni nem nagyon szoktam mert a dobozba befér 1 kis hajtogatással ill akkor is elférek ha zenél. Szerintem ilyen hosszú "mûtyûrnél" természetes ha nem egyenes ,

Hol tudom kikapcsolni azt hogy töltse a telefon az aksit ha a géphez van csatlakoztatva, nem szertetném hogy a sz-géphez kapcsoláskor töltögessen.

Ja más fórumokon is téma ez kinyitási szám. Van aki 40 x ezerszer nyitotta má ki kb 2 év alatt másvalaki meg 38 ezerszer... szóval azt hiszem le vagyunk maradva. <#zavart1>

Sziasztok hol tudom megnézni hogy hányszor nyitottam ki a telefont?

Köszi a választ
Dzsini
aksi nekem még jó állapotban van, nem kellett cserélni - régebben elég sokat játszottam vele, mostanában inkább zene/rádióhallgató eszköz, naponta 2-3 órát legalább megy a rádió, és így is elég 4 naponta tölteni. a fülhallgatónak nem a szálja szokott megtörni nálam, hanem a csatlakozó kezdett érintkezési hibás lenni. az összetekerésnél fontos lehet, hogy a saját drótot érdemes egyenesen hagyni, és a fülhallgatóét feltekerni - kényelmetlenebb egy kicsit, viszont a rádió vételt sokkal tisztábbá teszi.

összességében jól bírja a billentyûzet és az akkumulátor is

Airbus A380
Mennyít nyomkodod ? Szoktál játszani vagy egy mást amihez kell a bill. vagy csak telefonálsz ?

Airbus A380
Na igen ez az agyamra megy hogy ez ilyen hosszú plussz a sajátom....

na mindegy amég csak hajtogatva van addig nem törik meg benne a szál ugye ? (tehát hajlik erre arra például amikor a dobozba rakom a fülessel 1ütt) Akksit te milyet vettél bele és mennyíért ? (gondolom eredetit)

Dzsini
nem drága, és lehet csomó helyen utángyártottat is, rövidebb dróttal

Airbus A380
van aki pár hónap alatt összeszed ennyit :)

Airbus A380
Az az átalakító bigyó drága ha esetleg cserélni kell ? (nem a füllhalgató!!!! hanem maga az az átalkító amibe tehetem a saját fülesem)

A kopás az normális az mp3-as lejátszómbak is fehér már a hangerõszabályzója pedig ezüst volt,,, ilyesmi kopás legyen a legnagyobb gond...

allock
2006decemberi a telóm
4962nyitás van rajta :)

#hhwnd

Dzsini
nekem teljesen rendben van - az oldalsó gombról kopott már le pár helyen a narancs festék, meg felül a perem kicsit kifényesedett, de a mechanikája teljesen jó, a gombok jól mûködnek és (11 ezer nyitás után) nem lötyög a fedele - fülhallgatót kellett már párszor cserélni.

Airbus A380
És mi a véleményed ? Megbízható még így 3 év után is ? Gombok nem koptak ki ? Fedele ugyanúgy nyílik tartja a mechanika aminek tartani kell ? stb stb (jobban nem bírtam megfogalmazni remélem érted. <#rolleyes>)

Airbus A380
Most néztem hogy csak 1510-en valahányszor volt kinyitva a telefonom (2 év alatt!) Szerintem ez egész újszerû telónak tekinthetõ.

Airbus A380
Az természetes mivel az akku tölthetõsége limitált.

Dzsini
nekem már 3 éves lesz mostanság, igazából semmi baja - a csatlakozója ha nincs szétmenve akkor bõven kiszolgál ennyit.

esetleg ha elöregedett az akkumulátora, akkor az még cserére szorulhat.

Airbus A380

A napokba jutottam hozzá egy kb 2 éves telefonhoz. Eddig nekem nagyon bejövõs :DD fõleg a zene miatt szereztem be, hát nem tudom az én saját mércém szerint tökéletesen szól rajta a rádió. Eddig nagyon meg vagyok elégedve vele.

Egy majdnem hogy csak telefonálásra (azt is viszonylag ritkán és rövid(ebb) idõtartamban). használt meg kímélt készüléknél ugye nem annyíra lényeg hogy 2 éves ? (elhasználódás szempontjából, sokak szerint a mai telókat 2-3 évre "tervezik".) [ ezt a két három évet amúgy én nem tartom reálisnak szerintem egy normális telefonnak ami nincs agyon hajszolva többet is kell bírnia ] a normálison természetesen SE, Nokia és egyéb minõségi telefonokat értek.

Benny04
van.

Hello mindenkiek!
W300i-re keresek olyan játékokat amelyekhez nem szükséges internet hozzáférés.
Mivel le van tiltva a telómon.
Elõre is köszönöm

Nem vagyok egy telefonguru, még sosem piszkáltam ezeket a dolgokat
Kivettem a cuccost, újra visszatettem, és most bekapcsolt
Rögtön mentem is/törlöm a dolgokat a telóról, ha mégis szervíz lesz belõle ne égjen a képem :D

Ezer köszönet a részletes és gyors reakciód miatt!<#worship><#worship><#worship>

Dzsini

ott a kártya, a hátlap néha nagyon nehezen jön le, próbáld a teljes tenyeredet rátenni és úgy a telefon alja felé letolni

Dzsini
ui: lehet, hogy elég az újrabekapcsoláshoz, ha leveszed a hátlapot, az akkumulátort, kiveszed a SIM kártyát és a memóriakártyát is, majd újra összerakod és megpróbálod bekapcsolni - lehet, hogy csak valamilyen érintkezési probléma van, és sikerül újra bekapcsolni.

(tanulság: túl sokáig kényes dolgokat nem tárolunk a telefonon ;) amúgy szinte biztos, hogy memóriakártyán van minden, akkor pedig azt magadhoz véve a telefon már "biztonságos")

Dzsini
Valószínûleg a videókat és a képeket, amiket készítettél a memóriakártyára mentette a gép. Ezt a hátlap levétele után a gép oldalsó peremén találod, kicsit beljebb nyomva kipattan, és kiveheted. Ezekután szükséged van egy M2 (a memóriakártya típusa) olvasóra, amit USB-be dugva máris megjelenik külsõ meghajtóként a tartalma a gépen. Ha a telefonra van elmentve valamilyen kép vagy videó, akkor a telefon bekapcsolása nélkül te házilag nem tudsz hozzáférni a rajta levõ adatokhoz - de ha a memóriakártyán van minden, akkor azt kivéve már a telefont nyugodtan beadhatod a szervizbe, a telefon alapból az SMS-eket, játékokat meg a telefonkönyvet tárolja a telefonban.

Hali

Ilyen telefonom van (w300i) és elõfizetéses t-mobile. Úgy 1 hónapja kikapcsolt magától. Visszakapcsoláskor kiírta, hogy tegyek be egy érvényes SIM-kártyát, vagy valami hasonlót. Csodálkoztam hogy mi a baja. Aztán ki-be kapcsolgattam, vártam vele 1-2 órát és 'megjavult'.

A probléma néha-néha elõjött, de nem foglalkoztam vele mert csak 1 órát kellett várnom kb. és jó lett. Most meg egyáltalán be sem tudom kapcsolni!

1. Hogy tudom felmenteni a rajta levõ videókat a gépemre/másik telóra? (mert az adatkábel megvan, csak nem kapcsol be a teló,,,)
2. Hogy tudom szétnyitni? mármint hogy a kártyájához hozzáférjek, és átmenthessem a rajta levõ dolgokat
3. Úgy érzem szervíz lesz belõle. Ott mennyire foglalkoznak a rajta levõ dolgokkal? (ugyanis baromi kényes videóim vannak, elsõsorban ezért szeretném házilag megoldani, ha lehet)

Hej. Sikerült legyalulni a telóról a vodkás szoftot(4perc volt). Mostmár gyári van rajta. kb 60x gyorsabb, + hangosabb. A hangot egy bizonyos zenével teszteltem. Vodkás szoftal, Bass-on maxon bírtam hallgatni. Most maxon a füles és a fülem is szétszakad. Visszább kell venni 1-1,5pöttyel.
Nincs vkinek egy magyar nyelvi fájlja az R9A036-os szoftverból? Átírnám a szavakat, csak nemtudom leszedni.

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

allock
http://emt.faszkivan.hu
http://www.djwitek.prv.pl

#hhwnd

HUN Fittikém
nem

krisztianp16
Nem tudtok vallami jó oldal ahonan új zenéket lehet leszedni?
Amiben van:
-disco
-hip hop
-stb:)
Köszi elöre is!:)

Idioták kiméljenek!!! :)

kem001
Köszi

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

Dzsini

kem001
Hy
Hogy tudom lementeni telefonról az üzeneteimet számítógépre?

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

krisztianp16
Lehet hogy csak az MP-3 mappába pakoltál.(Nekem is volt ilyen)

krisztianp16
Kártya nélkül nem lehet...

Sziasztok!

Vettem 1Gb-os kártyát a telóba. Miért van az ,hogy a walkmanben látom azt ami a kártyán van és a fájlkezelõben meg nem?
Benny04
lasyk.net

Syastok!!! naon kellen valami új játék a telómra, szóval hogyha tudtok valami linket adni az naon jó volna

Köszike
allock
szerezz bele való kártyát
ha meg loptad, buktad

#hhwnd

Dzsini
nekem nem sikerült dekódolni, hogy mit írtál.

<#pardon1><#nemtudom>
valaki tudna nekem segiteni egy sony ericsson w300i teloban ki kéne fügetleniteni de sim-kátyám nicsen hozá és be irni a kodot nem tudom csak adatkábelem van.........:-((