Sony Ericsson W300i
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Használja még valaki? <#smile>#smile>
KoЯn
kéne egy kis help, win7 alatt hogy tudom használni w300i-t usb-vel? nem ismeri fel a telót, a telefonnak pedig nincs win7 drivere, ha van valami ötletetek osszátok meg velem légyszives
thx
Bár hogy az nem fog kibírni zavarmentesen 5 és fél évet, tuti.
KoЯn
Nagyon nehezen válok meg tõle. Szerintem elõször tartalék lesz, amíg meg nem szokom :)
KoЯn
Idioták kiméljenek!!! :)
Új korában volt ilyen panaszom, de a hõség után abbahagyta. 5 év után újra jelentkezett. Talán mégsem állapotromlás volt, csak az idõ tolt ki az aksival.
A készenléti idõ is visszaállt 3-4 napra. Bár az sem katasztrófa, ha "csak" két napot bírna ki; majd ha minden hívás után lemerült állapotot jelez, mint a C35-ösöm 4 évesen, akkor megfontolom a cserét :D
KoЯn
Már kinéztem az utódját, de amíg a mostanival nincs komolyabb probléma, nincs okom lecserélni. Amúgy is kicsit idegennek érzem magamtól az érintõkijelzõt...
KoЯn
bár ha belegondolok ezek az okostelefonok se bírják tovább 1-2napnál ha használják, szóval még mindig jó a kis w300i :)
#hhwnd
Ez a vég kezdete lenne? <#shakehead>#shakehead>
KoЯn
én nyuztammint az állat, most ha nem nyulok hozzá akár 1.5hetet is kibir. De használva 4-5nap legalább :)
de 4napig bírja ha nem csinálok semmit
#hhwnd
facebookozni lehetséges e szerintetek errõl a telóról ingyenesen és ha igen, hogyan? :)
az egyenleg ne bánja a netezést :_d
#hhwnd
Remélem, nem hirtelen fog rá lecsapni a végzet :)
Már gondolkodom azon, hogy vegyek egy Xperia-t, de inkább kivárok vele, amíg a mostani életképes.
A K508i-m pl. csak 3 évet bírt.
KoЯn
#hhwnd
azóta csak hang van rajta és fehér kép de az is csak akkor ha kicsit meghajlítom a telefont , tehát kontakthibás szerintem, meg lehet csináltatni még ? kb mennyi lenne ?
\"Errõl van szó!\"
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
nekem semmi baja, elsõ fülest fogyasztom még mindíg, fólia is rajta :D karcmentes, egyszer volt leejtve szõnyegre, gyûri szoftveres, frissítve se volt még és megy 1hétig
#hhwnd
enyém is megadta magát<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
kb 1 perc mire reagál bármire is, valamint elszállt a hangszórója, a kicsi, ami a beszélgetéseknél megy.
RIP w300i :(((
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
ugyanitt sony ericsson w300i eladó <#gonosz1>#gonosz1>
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
#hhwnd
Eddig annyi bajom volt vele mindössze, hogy nyaranta (gondolom a nagy melegben) kikapcsolt idõközönként, de idén nyáron nem csinálta.
Ha nem lesz komolyabb meghibásodása, én sem szeretném lecserélni. Amire kell, arra tökéletes.
KoЯn
még nem tervezem lecserélni, föleg hogy csak ilyen buzi simogatos telokat árulnak
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
sajnos én is a cseréjén gondolkodok, de nem tudom mit kéne venni, mi a jó :D nem követem figyelemmel a telefon piacot
#hhwnd
ráadásul pont most a héten a legesélyesebb, hogy lesz is belõle valami :)
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
Amugy enyém most tölti a 4. évét:D Kicsit le van kopva róla a festék itt-ott, de ha nem hallgatok rajta zenét(márpedig nem, mert már 2 fülest elfogyasztottam:D), akkor majdnem egy hétig bírja az akksia.
Ha kell majd szedek össze jobbakat:P:)aztán holnap feltöltöm:)
Am, hogy érted, hogy nincs játékod?:D
Amugy nektek sikerült frissiteni a szoftvert mert nekem nemengete, ugy kellet meg csináltatnom:S
További részletek: Garancia , Beépített kamera , 3G , Bõvíthetõ memória , MMS , Rezgõ hívásjelzõ , Színes kijelzõ , Bluetooth , Infraport , MP3 lejátszás , Email / Internet , USB , GPRS , Java , Beépített kihangosító
#hhwnd
sajna szoftverfrissítés nem segít rajta... szoftcsere kell!