33
-
Stockbauer33 #33 https://www.facebook.com/ronda.cips/videos/vb.17533674381/10153440538984382/?type=2&theater -
#32 3 hét alatt ledaráltam a sorit, úristen mennyire feelgod volt, ha nem jönne a film akkor most kurva szomorú lennék, de hálistennek jön:D Ari és Drama mindent vitt..:D -
#31 "A Warner Bros. leokézta az Entourage-mozifilmet. El fog készülni."
forrás -
#30 úgylegyen -
Neoncsoves #29 In September 2011, Adrian Grenier confirmed there will be a film, a script just needs to be written first.[14] Mark Wahlberg confirmed that a film is in the works and said "I will do everything to get this film made" -
#28 nagyon durva volt az utsó rész -
#27 Vegyes, volt pár jó rész, de összességében veszített a színvonalából. szerintem
Kíváncsi leszek az utolsó részre, hogy zárják le. -
Neoncsoves #26 egész jó ez az évad eddig. tetszik. kár hogy ez az utolsó :((( -
#25 Ma lesz a premier...
várom nagyon. -
#24 elvileg de
The final season of Entourage, premieres Sunday, July 24 only on HBO. -
#23 nem július 24? -
Neoncsoves #22 ma lesz az új évad premierje. várós... :) -
Neoncsoves #21 az Entourage nagyfilm remélem nem olyan lesz mint a sorozatban a Medellin :D -
#20 Am most h levágatta a haját Chase egész emberien néz ki.
Azt a Family Guy részt látta vki amikor Peter leül Chase mellé a repülőgépen? xD -
#19 jaja de igazán akkor jön át a dolog ha az ember több részt is megtud nézni egymás után mert túl rövid ahhoz h hetenként nézze az ember és a szinkron is nagyon jó volt egész addig amíg meg nem változott Drama szinkronja. Am nincs vmi OST fent a neten? Elég jó zenéket vágnak be a stáblista alá. -
Neoncsoves #18 hát nem sokan nézik :D
pedig kurva jó:D -
#17 © cat. tegnap 20:37 | Válasz | #16637
Entourage 7x01 magyarítás holnap ;) -
#16 Na megnézte már vki a 7x01-et? Én még várok a magyar feliratra me lusta vok :D szóljatok ha találtok vhol -
#15 \o/ -
#14 akk már nem kell sokat aludni :D thx -
#13 27 June 2010 -
#12 7. évad mikor gyün? -
#11 Entourage.S06E07.HDTV.XviD-NoTV -
hitch #10 zsír ma 6.évad premier:D -
JhonRaise #9 HBO confirmed on October 6, 2008, that Entourage has been renewed for a sixth season with filming set to begin in March 2009. The episodes are set to air Summer 2009. Gary Cole has been confirmed to be joining the cast as a regular for the new season. -
ryhdeksan #8 tegnap kezdtem el nézni de hihetetlen jó ;]
mondjuk én imádom amerikát
volt szerencsém los angeles millios negyedében is járni -
#7 első rész :
1/1
1/2
1/3
1/5
1/6
1/7
második rész :
2/1
2/2
2/3
2/4
2/5
2/6 -
#6 meg van az első 8 epizod ha kell
szinkronba -
FLeK0 #5 Next episode: Dog Day Afternoon
Airs: Sunday March 18, 2007 -
#4 mérT? -
FLeK0 #3 messze van még :( -
#2 -
#1 A sorozat Vincent (Vince) Chase, egy vonzó fiatal színész, és barátai, munkatársai életét mutatja be napjaink Hollywoodjában. Vincent menedzserét Eric-et, féltestvérét Drama-t, és barátját Turtle-t viszi magával New Yorkból a nyugati partra. Miután a fiúk kitanulják a sztárság csínját-bínját, Eric és Ari, Vince dörzsölt ügynöke, folyamatosan egyengetik Vince felfelé ívelő karrierjét a hírességek között. A sorozat a mai amerikai hírességek csillogó és bizsergető, ugyanakkor sokszor zűrzavaros életmódját mutatja be, és azt, hogy milyen nehéz rátalálni a szeretetre és sikerre a showbiz állandóan változó, kegyetlen világában.