9
  • Gerygrey
    #9
    Már most is ingyen letölthető, nem? De még így is túl drága, nem fogok a havi 30 gigás chello + 200 mega vodafone adatforgalom limitemből számonként 5-6 megát rá pazarolni.
  • Cactus
    #8
    Ezek a "nagy" kiadók még csak nem is hallottak azokról az együttesekről, amiket én hallgatok :) De már alig várom, hogy Britney Spears ingyen letölthetővé váljon :) LOL
  • sylverangel
    #7
    Két szám...

    Komoly :D

    Hány millió is lehet odakint?
  • Gerygrey
    #6
    Senki nem fogja törni magát a zeneipar részéről, hogy a hozzád hasonló, igényesebb zenei ízléssel megáldott egyén igényét kielégítse. Nekik sokkal nagyobb biznisz az, ha egy nagyobb birka tömeget be tudnak hülyíteni, és mindegyikőjüknek el tudják adni ugyanazt a kommersz fos zenét. A (z eladott) mennyiség a lényeg, nem a kínálat minősége. Így persze nyugodt szívvel szedheted illegális helyekről a zeneboltok kínálatában nem szereplő zenéket, hisz ami nem kapható boltban, az ingyen van.
  • joofiu17
    #5
    En nem tudom kinek van igaza... de kell 1 par ijen is, de ez is csak reklam, meg penz...
  • arty
    #4
    végre ...
  • remark #3
    Udvozlom a dontest, bar tenyleg nem nagy lepes elore. De legalabb megleptek a dolgot.
    Az egesz zene vasarlas tema viszont egyre kevesbe erint, fuggetlenul attol hogy most mp3-kenti letoltesrol vagy CD-n megvasarlasrol vagy akarmilyen mas formaban beszerzesrol van szo, mert egyre nagyobb nehezseget jelent (egyre tobb utanajarast, kutatast igenyel) a nekem tetszo zeneszamok felderitese.
    Ha olyasmit arulnanak ami meg erdekel is, akkor talan komolyabban vennem a kerdest, igy viszont elegge erdektelen.
    Ami eljut hozzam jartomban-keltemben, az altalaban nem erdekel. Nemhogy megvenni nem akarnam oket, de a radiot is kikapcsolom neha.
    Egy idoben (volt az mar tobb eve is) netes radiokat hallgatva rabukkantam par erdekes eloadora, de persze se az amazon se a pl. (asszem brit) play.com nem arult toluk semmit. Hat kerem olyasmit kellene arulni ami az embereket erdekli, es akkor lene vevo.
  • Mp3Pintyo
    #2
    "Jessica Simpson amerikai énekesnő egyik dalát."
    1 dalt??? Rendben, hogy előrelépés de azért ennyire ne siessünk vele :D
  • jupiter2005
    #1
    hát meg kell hagyni nem kapkodták el a döntést :-D