Fantastic Four 2.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
az megvolt neki, használta is a filmben párszor..
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
"silver surfer...... A legjobb film eddig amit lattam, X men 3 volt eddig meg lord of the rings, pokember...
Galactus nincs benne sajnos de igy is hatalmas....!!!!"
Milyen kár, hogy nem láttad te ezt a filmet! De a lényeg, hogy cigi volt elötte!
De nagyon jó volt csak kicsit hosszabra számítottam, nem baj jó ez:)
De ráadásul nem is csak annak lõtted le aki alapból semmit nem tud a F4-ról hanem annak is aki a képregényt ismeri és kíváncsi lett volna miben más a film...
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
Na de, azért én már töltöm... <#vigyor2>#vigyor2>
Jóra sikeredett? Tán láttad-é, hogy így nyilatkozol?
Ne õrjíts meg, hogy már láttad... <#duma>#duma><#duma>#duma><#duma>#duma>
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
A tv- és mozireklámokáltal megcélzott vásárlóközönség(vagyis mindenki) szünet nélkül izzad, mindig korpás a haja, folyamatosan menstruál, magát állandóan leeszi, és folyton vízköves a mosógépe.
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
BRUTÁLIS!!!