Fantastic Four 2.

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az új szereplõ, Silver Surfer azért jön a Földre, hogy felkészítse azt az elpusztítására. A négyesnek meg kell fejtenie a titokzatos deszkás céljait, miközben õsi ellenségük, Dr. Doom is felbukkan a színen.

"Ami valójában izgat, az a Fantasticar" - mondta Story. "Higyjétek el, srácok, igazán pompás lesz. Részekre lehet majd bontani, meg minden. Johnny és Ben természetesen folyamatosan veszekedni fognak azon, hogy ki is vezesse ezt a csodamasinát. Bár 100 millió dollár rengeteg pénznek tûnik, a mi esetünkben ez nem így van. A második rész sokkal látványosabb lesz. Már csak maga a Baxter építmény megvalósítására ráment a fele összeg."

Szerintem elég gyenge lett az elsõ rész.Egyszer meglehet nézni,és annyi.A 2.-tól se várok többet...
Szvsz pl az x-men sokkal jobban sikerült.

sweech
o_O

Cuchulainn
Fasza, kíváncsi leszek Galactusra :)

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

sztem az elsõ naon jó volt, én 2 vagy 3 hét alatt 4x láttam

Laky
Az elsõ része is olyan "egyszermegnézõs" volt, nem tudom mennyit várjak a következõtõl :\

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

akyyy
oda nem is tudsz:D:D azok cikkeknek a fórumai

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Jo lesz várom

illetve nagyon sajnálom, hogy nem a Film hírek fórumába nyitottam

ez a 2005 nyarán megjelenõ Marvel képregényadaptáció folytatása. 2007 júliusára várható, címe: Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer,
egyes források szerint Fantastic Four and the Silver Surfer. állítólag Dr. Doom hangja is szerepel benne, és míg az elõzõ részben Ben Grimm-é volt a fõszerep, ebben Sue érzelmi világáról tudhatunk meg a legtöbbet, szerelmi háromszög fog kialakulni

← ElőzőOldal 2 / 2