60
Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer
  • C7
    nagyon atom az előzetes!!!
  • sb1
    Íme itt van a legújabb előzetes!
  • viktor9999
    én is! :D
  • C7
    a tailer nagyon állat! már alig várom
  • Csaba007
    Király az előzetes!!!!
  • Shiwo
    köcce... jó trailer :)
  • sb1
    ÍME !
  • knightbali
    süti trailler
  • Shiwo
    linket :)
  • sb1
    Fent van az apple.com-on a HD előzetes!
    BRUTÁLIS!!!
  • C7
    Az új szereplő, Silver Surfer azért jön a Földre, hogy felkészítse azt az elpusztítására. A négyesnek meg kell fejtenie a titokzatos deszkás céljait, miközben ősi ellenségük, Dr. Doom is felbukkan a színen.

"Ami valójában izgat, az a Fantasticar" - mondta Story. "Higyjétek el, srácok, igazán pompás lesz. Részekre lehet majd bontani, meg minden. Johnny és Ben természetesen folyamatosan veszekedni fognak azon, hogy ki is vezesse ezt a csodamasinát. Bár 100 millió dollár rengeteg pénznek tűnik, a mi esetünkben ez nem így van. A második rész sokkal látványosabb lesz. Már csak maga a Baxter építmény megvalósítására ráment a fele összeg."
  • pauly
    Szerintem elég gyenge lett az első rész.Egyszer meglehet nézni,és annyi.A 2.-tól se várok többet...
    Szvsz pl az x-men sokkal jobban sikerült.
  • sweech
    o_O
  • Cuchulainn
    Fasza, kíváncsi leszek Galactusra :)
  • C7
    sztem az első naon jó volt, én 2 vagy 3 hét alatt 4x láttam
  • Laky
    Az első része is olyan "egyszermegnézős" volt, nem tudom mennyit várjak a következőtől :\
  • akyyy
    oda nem is tudsz:D:D azok cikkeknek a fórumai
  • Hydroceph
    Jo lesz várom
  • C7
    illetve nagyon sajnálom, hogy nem a Film hírek fórumába nyitottam
  • C7
    ez a 2005 nyarán megjelenő Marvel képregényadaptáció folytatása. 2007 júliusára várható, címe: Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer,
    egyes források szerint Fantastic Four and the Silver Surfer. állítólag Dr. Doom hangja is szerepel benne, és míg az előző részben Ben Grimm-é volt a főszerep, ebben Sue érzelmi világáról tudhatunk meg a legtöbbet, szerelmi háromszög fog kialakulni