60
Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer
-
C7 #20 nagyon atom az előzetes!!! -
#19 Íme itt van a legújabb előzetes! -
#18 én is! :D -
C7 #17 a tailer nagyon állat! már alig várom -
Csaba007 #16 Király az előzetes!!!! -
#15 köcce... jó trailer :) -
#14 ÍME ! -
knightbali #13 süti trailler -
#12 linket :) -
#11 Fent van az apple.com-on a HD előzetes!
BRUTÁLIS!!! -
C7 #10 Az új szereplő, Silver Surfer azért jön a Földre, hogy felkészítse azt az elpusztítására. A négyesnek meg kell fejtenie a titokzatos deszkás céljait, miközben ősi ellenségük, Dr. Doom is felbukkan a színen.
"Ami valójában izgat, az a Fantasticar" - mondta Story. "Higyjétek el, srácok, igazán pompás lesz. Részekre lehet majd bontani, meg minden. Johnny és Ben természetesen folyamatosan veszekedni fognak azon, hogy ki is vezesse ezt a csodamasinát. Bár 100 millió dollár rengeteg pénznek tűnik, a mi esetünkben ez nem így van. A második rész sokkal látványosabb lesz. Már csak maga a Baxter építmény megvalósítására ráment a fele összeg."
-
pauly #9 Szerintem elég gyenge lett az első rész.Egyszer meglehet nézni,és annyi.A 2.-tól se várok többet...
Szvsz pl az x-men sokkal jobban sikerült. -
#8 o_O -
#7 Fasza, kíváncsi leszek Galactusra :) -
C7 #6 sztem az első naon jó volt, én 2 vagy 3 hét alatt 4x láttam -
#5 Az első része is olyan "egyszermegnézős" volt, nem tudom mennyit várjak a következőtől :\ -
#4 oda nem is tudsz:D:D azok cikkeknek a fórumai -
Hydroceph #3 Jo lesz várom
-
C7 #2 illetve nagyon sajnálom, hogy nem a Film hírek fórumába nyitottam -
C7 #1 ez a 2005 nyarán megjelenő Marvel képregényadaptáció folytatása. 2007 júliusára várható, címe: Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer,
egyes források szerint Fantastic Four and the Silver Surfer. állítólag Dr. Doom hangja is szerepel benne, és míg az előző részben Ben Grimm-é volt a főszerep, ebben Sue érzelmi világáról tudhatunk meg a legtöbbet, szerelmi háromszög fog kialakulni