S.T.A.L.K.E.R - bestiális képek érkeztek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
S.T.A.L.K.E.R never.....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Eddig is elfutott, az alpha gf4ti4200-on maxon élsimítással is jósok fps-el futott.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Már rég kész a játék, csak a piacra dobással megvárják, míg a 100 E Ft-os Tesco gazdaságos gépeken is elfut. <#nyes>#nyes>
Sóhaj. Emlékszem, amikor láttam az elsõ ingame videót a játékból sok-sok évvel ezelõtt. Lenyûgözõ volt. Ez volt hosszú ideig a leginkább várt játék. Közben felnõttem. Már annyira nem hoz lázba...
ja, mellesleg terveznek egy új szarkofágot, szal nem ártana ha csipkednék magukat
a fejlesztõk, mert 10 év múlva el kell készülni az új szarkofággal, és akkor
megint tervezhetik át a pályákat<#mf1>#mf1>
a fejlesztõk, mert 10 év múlva el kell készülni az új szarkofággal, és akkor
megint tervezhetik át a pályákat<#mf1>#mf1>
hehh, pont minap rántottam le valami alpha (?) verziót - azt ami
már jóideje fennt van neten - még régi motorral. Bár a motor tök mind1,
mivel gef2-n néztem, az meg csak dx7es.Szal nem volt ilyen látványvilág,mint
a képeken,de az a nyomasztó légkör amit a játék teremtett, a lerobbant,elhagyott,
gazzal benõtt gyárteleppel.brrrrrr.
és akkor csak bóklásztam, cél nem is volt...várjuk<#worship>#worship>
már jóideje fennt van neten - még régi motorral. Bár a motor tök mind1,
mivel gef2-n néztem, az meg csak dx7es.Szal nem volt ilyen látványvilág,mint
a képeken,de az a nyomasztó légkör amit a játék teremtett, a lerobbant,elhagyott,
gazzal benõtt gyárteleppel.brrrrrr.
és akkor csak bóklásztam, cél nem is volt...várjuk<#worship>#worship>
Képeket meg videokat mutogatni mindenki tud. A gammát kellene kihozni végre, nem bolondítani a népet. Amúgy meg személy szerint ezt a motorfejlesztgetést nem értem. A játékfejlesztésnek ez teszi ki a 80%-két, közben a belbecs meg elvész. Nem lenne sokkal egyszerübb venni egy már lekódolt motort, esetleg kicsit testreszabni, aztán kitölteni a technikai keretet sztorival?
Huha, az kacifántos story lesz biztos, sugárzás miatt 6 lábu macskák mutálódnak aztán le kell lõni öket.
ezek legalább 1 hetes képet...
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Szerintem nagyon jók a képek. A hangulat és a graf is rendben van rajtuk. Már csak a játékot kéne látni végre...
Gaming is believing.
Sok béna f*sz csak a grafikára megy hogy aztán a suliban tudjon vele menõzni.Az ilyen kis 10 éves pistikéknek való akiknek a dúsgazdak anyucija apucija megveszi a hiperbrutál gépet.Ennyit errõl...
Ui.: TÖRTÉNET POWAA<#felkialtas>#felkialtas>
Ui.: TÖRTÉNET POWAA<#felkialtas>#felkialtas>
a hangulat gyermekeim, a hangulat ami számít. egyébként furcsa h épp egy fps kapcsán konzolt emlegetnek 😊 ... amúgy is beteg dolog ez az állandó ez de grafikai ejdecsúnyázás. de h épp konzolt hoznak fel...
ki nem xarja le...
szted csak az a 2 jatek fog letezik ami olyan grafikaju lesz?
mert nem...sajnalom hogy ezt tolem tudtad meg...
ez meg sztem szep grafika...es a jatek hangulata meg ott van/lesz.
Ellenben a U3 al ahol csak hentelsz meg az istencsaszar crysis al ami meg csak csilli villi aztan meg nezel ha nem megy a gepeden es jatekelmeny meg 0...
ez egy jatek...amit tenyleg jateknak lehet nevezni...bar most jonnek az emberek akik kotekedni fognak de ugy naon nem fog megrazni lelkileg...szal nyugodtan...
szted csak az a 2 jatek fog letezik ami olyan grafikaju lesz?
mert nem...sajnalom hogy ezt tolem tudtad meg...
ez meg sztem szep grafika...es a jatek hangulata meg ott van/lesz.
Ellenben a U3 al ahol csak hentelsz meg az istencsaszar crysis al ami meg csak csilli villi aztan meg nezel ha nem megy a gepeden es jatekelmeny meg 0...
ez egy jatek...amit tenyleg jateknak lehet nevezni...bar most jonnek az emberek akik kotekedni fognak de ugy naon nem fog megrazni lelkileg...szal nyugodtan...
...
Le van szarva mi ver mit grafikában.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Jól lesz ez, már ha megjelenik...
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Háááát én szebbre számítottam
Unreal 3 odaveri, nemhogy a crysis...
Unreal 3 odaveri, nemhogy a crysis...
Will your Soul live for Ever?
Nekem ez eléggé Half Life 2 szagú... legalábbis a képek arról árulkodnak...
Egy próbát mindenképp megér, ha már ennyi ideig fejlesztették!
Egy próbát mindenképp megér, ha már ennyi ideig fejlesztették!