23
  • GyuriX2572
    Márciusban jelenik meg... ennyi noobot úristen...
  • Aradebil2
    szép,kár h sosem fog megjelenni...
  • Frank99
    S.T.A.L.K.E.R never.....
  • Sanyix
    Eddig is elfutott, az alpha gf4ti4200-on maxon élsimítással is jósok fps-el futott.
  • papabear
    Már rég kész a játék, csak a piacra dobással megvárják, míg a 100 E Ft-os Tesco gazdaságos gépeken is elfut.
  • Ma2ska
    Még sokan felnőnek mire ez kijön.
  • Juszufka
    Sóhaj. Emlékszem, amikor láttam az első ingame videót a játékból sok-sok évvel ezelőtt. Lenyűgöző volt. Ez volt hosszú ideig a leginkább várt játék. Közben felnőttem. Már annyira nem hoz lázba...
  • neoG
    ja, mellesleg terveznek egy új szarkofágot, szal nem ártana ha csipkednék magukat
    a fejlesztők, mert 10 év múlva el kell készülni az új szarkofággal, és akkor
    megint tervezhetik át a pályákat
  • neoG
    hehh, pont minap rántottam le valami alpha (?) verziót - azt ami
    már jóideje fennt van neten - még régi motorral. Bár a motor tök mind1,
    mivel gef2-n néztem, az meg csak dx7es.Szal nem volt ilyen látványvilág,mint
    a képeken,de az a nyomasztó légkör amit a játék teremtett, a lerobbant,elhagyott,
    gazzal benőtt gyárteleppel.brrrrrr.
    és akkor csak bóklásztam, cél nem is volt...várjuk
  • Commandante
    Képeket meg videokat mutogatni mindenki tud. A gammát kellene kihozni végre, nem bolondítani a népet. Amúgy meg személy szerint ezt a motorfejlesztgetést nem értem. A játékfejlesztésnek ez teszi ki a 80%-két, közben a belbecs meg elvész. Nem lenne sokkal egyszerübb venni egy már lekódolt motort, esetleg kicsit testreszabni, aztán kitölteni a technikai keretet sztorival?
  • Ma2ska
    Huha, az kacifántos story lesz biztos, sugárzás miatt 6 lábu macskák mutálódnak aztán le kell lőni öket.
  • NEOreg3
    ezek legalább 1 hetes képet...
  • Chocho
    Szerintem nagyon jók a képek. A hangulat és a graf is rendben van rajtuk. Már csak a játékot kéne látni végre...
  • Psyho06
    Sok béna f*sz csak a grafikára megy hogy aztán a suliban tudjon vele menőzni.Az ilyen kis 10 éves pistikéknek való akiknek a dúsgazdak anyucija apucija megveszi a hiperbrutál gépet.Ennyit erről...
    Ui.: TÖRTÉNET POWAA
  • avman
    a hangulat gyermekeim, a hangulat ami számít. egyébként furcsa h épp egy fps kapcsán konzolt emlegetnek :) ... amúgy is beteg dolog ez az állandó ez de grafikai ejdecsúnyázás. de h épp konzolt hoznak fel...
  • noss
    rossz minőségű jpg kép vazz! (vagy vmi rág) :E
  • Ma2ska
    Mi ez a szar. Ps2 n még szépnek számitana.
  • ScarY MAN
    ki nem xarja le...
    szted csak az a 2 jatek fog letezik ami olyan grafikaju lesz?
    mert nem...sajnalom hogy ezt tolem tudtad meg...
    ez meg sztem szep grafika...es a jatek hangulata meg ott van/lesz.
    Ellenben a U3 al ahol csak hentelsz meg az istencsaszar crysis al ami meg csak csilli villi aztan meg nezel ha nem megy a gepeden es jatekelmeny meg 0...
    ez egy jatek...amit tenyleg jateknak lehet nevezni...bar most jonnek az emberek akik kotekedni fognak de ugy naon nem fog megrazni lelkileg...szal nyugodtan...
  • Sanyix
    Le van szarva mi ver mit grafikában.
  • HuAn82
    Jól lesz ez, már ha megjelenik...
  • sylverangel
    Háááát én szebbre számítottam

Unreal 3 odaveri, nemhogy a crysis...
  • Akuma
    Nekem ez eléggé Half Life 2 szagú... legalábbis a képek arról árulkodnak...
    Egy próbát mindenképp megér, ha már ennyi ideig fejlesztették!
  • Zocsi
    Nah, korábban már kezdtem szkeptikussá válni az "új" motorral kapcsolatban, de úgy tűnik megéri várni! Hát már nagyon várom!!