23
-
#23 Márciusban jelenik meg... ennyi noobot úristen... -
#22 szép,kár h sosem fog megjelenni... -
#21 S.T.A.L.K.E.R never..... -
#20 Eddig is elfutott, az alpha gf4ti4200-on maxon élsimítással is jósok fps-el futott. -
#19 Már rég kész a játék, csak a piacra dobással megvárják, míg a 100 E Ft-os Tesco gazdaságos gépeken is elfut. -
#18 Még sokan felnőnek mire ez kijön. -
Juszufka #17 Sóhaj. Emlékszem, amikor láttam az első ingame videót a játékból sok-sok évvel ezelőtt. Lenyűgöző volt. Ez volt hosszú ideig a leginkább várt játék. Közben felnőttem. Már annyira nem hoz lázba... -
neoG #16 ja, mellesleg terveznek egy új szarkofágot, szal nem ártana ha csipkednék magukat
a fejlesztők, mert 10 év múlva el kell készülni az új szarkofággal, és akkor
megint tervezhetik át a pályákat -
neoG #15 hehh, pont minap rántottam le valami alpha (?) verziót - azt ami
már jóideje fennt van neten - még régi motorral. Bár a motor tök mind1,
mivel gef2-n néztem, az meg csak dx7es.Szal nem volt ilyen látványvilág,mint
a képeken,de az a nyomasztó légkör amit a játék teremtett, a lerobbant,elhagyott,
gazzal benőtt gyárteleppel.brrrrrr.
és akkor csak bóklásztam, cél nem is volt...várjuk -
Commandante #14 Képeket meg videokat mutogatni mindenki tud. A gammát kellene kihozni végre, nem bolondítani a népet. Amúgy meg személy szerint ezt a motorfejlesztgetést nem értem. A játékfejlesztésnek ez teszi ki a 80%-két, közben a belbecs meg elvész. Nem lenne sokkal egyszerübb venni egy már lekódolt motort, esetleg kicsit testreszabni, aztán kitölteni a technikai keretet sztorival?
-
#13 Huha, az kacifántos story lesz biztos, sugárzás miatt 6 lábu macskák mutálódnak aztán le kell lőni öket. -
#12 ezek legalább 1 hetes képet... -
#11 Szerintem nagyon jók a képek. A hangulat és a graf is rendben van rajtuk. Már csak a játékot kéne látni végre... -
Psyho06 #10 Sok béna f*sz csak a grafikára megy hogy aztán a suliban tudjon vele menőzni.Az ilyen kis 10 éves pistikéknek való akiknek a dúsgazdak anyucija apucija megveszi a hiperbrutál gépet.Ennyit erről...
Ui.: TÖRTÉNET POWAA -
avman #9 a hangulat gyermekeim, a hangulat ami számít. egyébként furcsa h épp egy fps kapcsán konzolt emlegetnek :) ... amúgy is beteg dolog ez az állandó ez de grafikai ejdecsúnyázás. de h épp konzolt hoznak fel... -
#8 rossz minőségű jpg kép vazz! (vagy vmi rág) :E -
#7 Mi ez a szar. Ps2 n még szépnek számitana. -
#6 ki nem xarja le...
szted csak az a 2 jatek fog letezik ami olyan grafikaju lesz?
mert nem...sajnalom hogy ezt tolem tudtad meg...
ez meg sztem szep grafika...es a jatek hangulata meg ott van/lesz.
Ellenben a U3 al ahol csak hentelsz meg az istencsaszar crysis al ami meg csak csilli villi aztan meg nezel ha nem megy a gepeden es jatekelmeny meg 0...
ez egy jatek...amit tenyleg jateknak lehet nevezni...bar most jonnek az emberek akik kotekedni fognak de ugy naon nem fog megrazni lelkileg...szal nyugodtan... -
#5 Le van szarva mi ver mit grafikában. -
#4 Jól lesz ez, már ha megjelenik... -
sylverangel #3 Háááát én szebbre számítottam
Unreal 3 odaveri, nemhogy a crysis... -
Akuma #2 Nekem ez eléggé Half Life 2 szagú... legalábbis a képek arról árulkodnak...
Egy próbát mindenképp megér, ha már ennyi ideig fejlesztették! -
#1 Nah, korábban már kezdtem szkeptikussá válni az "új" motorral kapcsolatban, de úgy tűnik megéri várni! Hát már nagyon várom!!