2006 legjobb játékai
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
F1 Challenge 99-02 2006-os módal 😄, Fifa 07, Nfs Carbon és a GTR2
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Amugy fps-ben a Condemned ami kifejezetten tetszett nekem idén.A FEAR kiegészitöje is jó volt.És még a HL2 Episode is elment,bár ott már kissé rétestészta effektust vélek felfedezni,azaz nyúlik a végtelenségig minimális újítással.
A Prey viszont hamar unalmas lett szerintem,a fegyverek se tetszettek.Az elsõ pár pálya jó volt amig az új dolgok felfedezte az ember,aztán annyi.
TPS-ben a Tomb Raider bejött.Végre két csalódás rész után a Legend visszahozott valamit "régi fényébõl",bár szerintem elég könnyû lett.
Sportban (ami nálam játék fronton kimerül a fociban) PES6.Bár nem erõltették meg magukat a Konami-s emberkék,azért még mindig magassan a legjobbbak.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
legnagyobb csalodás: oblivion
amire még nem volt elég idõm de lehet esélyes: nwn2 , gothic3
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Rfactor
Fifa 2007
Carbon csak a tuning miatt
mással ugy nem nagyon nyomtam ebbe az évbe :-)
Scarface
Race-Wtcc
Carbon
egyenlõre ennyi...még messze van az évvége<#rolleyes>#rolleyes><#nyes>#nyes>
Scarface
Battlefield 2142
El Matador
Age of empires III. The Warchiefs
És Még Sorolhatnám
😄 😄 😄 😄 😄
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
Oblivion, Gothic 3, Call of Juarez, Prey, FEAR EP, Flatout 2 ,Splinter Cell Double Agent, Dark Messiah ,Half-Life 2 - Episode On, Condemned.
Next PC upgrade: 2022
Prey - nem játszodtam, nem is akarok, tisztán Doom style amit ki nem állhatok
CoJ - ez az év 2. legjobb játéka, a történet nem semmi
F.E.A.R.- Extraction point - csalódás, nem jött be
Half-life 2 - Episode one - nem üti az alap szintjét, egy 3. helyet azért megérdemel
Sin episodes - nem ismerem, de most utána nézek
Ghost Recon - Advanced Warfighter - elõzõ részek nem tetszettek, még egy cikket sem olvastam róla, nem is érdekel
Commandos - Strike force - király!!!sajnálom, hogy a WW2 téma kezd kimenni a divatból<#szomoru1>#szomoru1>
Ubersoldier - bukás volt...de nálam nem, bejött bár a grafika nem sikeredett a legjobban
King - Kong - 2005-ös!!!de ultragáz, nem bírtam játszani vele annyira gagyi, reklámjáték, a filmet akarták inkább felhozni vele
TPS-eket sem bírom nagyon, de szavaztam az El-Matadorra, csakis azért mert ez a játék van meg nekem az egész közül, de viszont tuti a legjobb a Double Agent(ha lesz jobb gép talán 2 éven belül játszok rajta).
Stratégia már nem érdekel, a StarCraft az az örök és az is marad!!!
FlatOut 2-õt dícsérném az autós "szimulátor" kategóriába, pályák grafika, minden többet hozott az elsõ részhez viszonyítva.
Qwerty4
Civilization 4
Age of Empire 3
Medieval 2. - Total War
Heroes of Might and Magic 5
The guild 2
Anno 1701
Mi hiányzik még szerintetek?
A B&W elég tuti volt, nem sok játékban hazsnálnak valós mesterséges intelligenciát.
A GoW szerintem nagyon üt (TPS).
A starcraftban önmagában több ötlet van, mintaz elmult 3 év játékaiban összesen. De mondhatnék még annyi jó régi játékot.
Sorry
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Mivel NWN2-vel nem jatszottam meg ezert CIV4(es itt le is zarhatjuk a forumot<#hehe>#hehe>)
Born to win
Prey nekem annyira nem jött be, de csak azért, mert már túl "futurisztikus" volt.
.: mobilize.hu :.
A HL2/Doom 3 óta nem játszottam ilyen jó játékkal <#eljen>#eljen>
Még a Hitman: Blood Money lett valamennyire jó. De a többi.. A HL2 EP1 sem volt rossz, csak nagyon rövid lett.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Itt folytatva az Obli topikban kezdetett:
Bár te döntesz, de szerintem ne vond össze a stratégiát az RPG vel.
A felsorolt stratégiákon kívül szerintem még mehetne a: ANNO1701 és esetleg a TheGuild2(bár erre a bugok miatt nem hinném, hogy sokan szavaznak).
.: mobilize.hu :.
én akkor is a GTR2 / WTCC és a Cobra11-re szavazok.
a többi nemérdekel...
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!