2006 legjobb játékai

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

2007van , lassan ideje lesz megnyitni az aktuális topicot...

Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
Igyekeztem minden jobb játékot beletenni a szavazásba , de senki nem segített 😞(
Istencsászár
Heroes of Annihilated Empires... <#zavart1>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Törölt felhasználó
CS@
Nem is egetverõre gondoltam, hanem csak simán említésre méltóra.

aknakeresõ xtreme edition 19.73-as verzio

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Törölt felhasználó
Szerintem a Just cause sem volt annyira egetverõ.
CS@
Ez az év valahogy nem hozott túl sok jó játékot, az Oblin és a JustCausen kívül semmi említésre méltó nem jut eszembe, viszont az év csalódása részemrõl egyértelmûen a Gothic3 volt.

zorrobomber
nem volt 1 igazán jó gama se idén, fel is rakom a chronicles of riddick-et... 😛

Az évben az én kedvenceim voltak az:
F1 Challenge 99-02 2006-os módal 😄, Fifa 07, Nfs Carbon és a GTR2

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Szerintem fps vonalon (már ha nem rontják el nagyon a pc-s verziót) akkor még a Rainbow Six:Vegas is befutó lehet.

Amugy fps-ben a Condemned ami kifejezetten tetszett nekem idén.A FEAR kiegészitöje is jó volt.És még a HL2 Episode is elment,bár ott már kissé rétestészta effektust vélek felfedezni,azaz nyúlik a végtelenségig minimális újítással.
A Prey viszont hamar unalmas lett szerintem,a fegyverek se tetszettek.Az elsõ pár pálya jó volt amig az új dolgok felfedezte az ember,aztán annyi.

TPS-ben a Tomb Raider bejött.Végre két csalódás rész után a Legend visszahozott valamit "régi fényébõl",bár szerintem elég könnyû lett.

Sportban (ami nálam játék fronton kimerül a fociban) PES6.Bár nem erõltették meg magukat a Konami-s emberkék,azért még mindig magassan a legjobbbak.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

_Atti_
év játéka: Defcon, Hitman BM..ezekben nincs kivetnivaló.
legnagyobb csalodás: oblivion
amire még nem volt elég idõm de lehet esélyes: nwn2 , gothic3

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Nemcso
Call of Juarez
Flatout 2
GTR 2
Company of Heroes
Oblivion

akyyy
utolsó két hozzászólónak mondom, szerezzék be a need for speed régebbi részeit is

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Nekem:
Rfactor
Fifa 2007
Carbon csak a tuning miatt
mással ugy nem nagyon nyomtam ebbe az évbe :-)
jakewyler
Nekem:
Scarface
Race-Wtcc
Carbon

egyenlõre ennyi...még messze van az évvége<#rolleyes><#nyes>

Törölt felhasználó
Akkor ezek maradhatnak, vagy tegyek még hozzá valamit?
Colton
Nálam:
Scarface
Battlefield 2142
El Matador
Age of empires III. The Warchiefs
És Még Sorolhatnám
😄 😄 😄 😄 😄

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

grebber
Hát amik nekem tetszenek 2006-ban.

Oblivion, Gothic 3, Call of Juarez, Prey, FEAR EP, Flatout 2 ,Splinter Cell Double Agent, Dark Messiah ,Half-Life 2 - Episode On, Condemned.

Next PC upgrade: 2022

tagadhatatlanul és egyértelmûen OBLIVION!!!! Jó lett a Neverwinter Nights 2, és a Dark Messiah of Might and magic is. A Gothic 3 is jó lehetett volna, de nekem nagy csalódás volt...
Qwerty4
2006 legjobb játéka nálam a Condemned<#worship>
Prey - nem játszodtam, nem is akarok, tisztán Doom style amit ki nem állhatok
CoJ - ez az év 2. legjobb játéka, a történet nem semmi
F.E.A.R.- Extraction point - csalódás, nem jött be
Half-life 2 - Episode one - nem üti az alap szintjét, egy 3. helyet azért megérdemel
Sin episodes - nem ismerem, de most utána nézek
Ghost Recon - Advanced Warfighter - elõzõ részek nem tetszettek, még egy cikket sem olvastam róla, nem is érdekel
Commandos - Strike force - király!!!sajnálom, hogy a WW2 téma kezd kimenni a divatból<#szomoru1>
Ubersoldier - bukás volt...de nálam nem, bejött bár a grafika nem sikeredett a legjobban
King - Kong - 2005-ös!!!de ultragáz, nem bírtam játszani vele annyira gagyi, reklámjáték, a filmet akarták inkább felhozni vele
TPS-eket sem bírom nagyon, de szavaztam az El-Matadorra, csakis azért mert ez a játék van meg nekem az egész közül, de viszont tuti a legjobb a Double Agent(ha lesz jobb gép talán 2 éven belül játszok rajta).
Stratégia már nem érdekel, a StarCraft az az örök és az is marad!!!
FlatOut 2-õt dícsérném az autós "szimulátor" kategóriába, pályák grafika, minden többet hozott az elsõ részhez viszonyítva.

Qwerty4

Törölt felhasználó
Ezek lennének a stratégiai játékok:

Civilization 4
Age of Empire 3
Medieval 2. - Total War
Heroes of Might and Magic 5
The guild 2
Anno 1701

Mi hiányzik még szerintetek?
grizzly21
valós MI? Olyan nincs 😊 max ami közelít hozzá.
pl simsben is egész jo mi volt.

Most is születnek klasszikusok, de nyilván nem évente.

A B&W elég tuti volt, nem sok játékban hazsnálnak valós mesterséges intelligenciát.

A GoW szerintem nagyon üt (TPS).

grizzly21
de tényleg, miért nem születnek klasszikusok? A játékipar ugyanott tart mint a zene, meg ugy általában a világ: csak a tömegszart adják ki, tömegjátékok, ötletettelen müanyagszemét. Régebben voltak ötletek, most nincs rá igény egyszerüen nem is értem.
A starcraftban önmagában több ötlet van, mintaz elmult 3 év játékaiban összesen. De mondhatnék még annyi jó régi játékot.

dienesoft
Nyilván nálam a HL2 Episodes One a nyerõ FPS között, Third Person Shooter-be most nem szavaztam (nincs mire, egyik se tetszett, uccsó tps a pop3 volt), legjobb kaland game nálam Dark Messiah egyértelmûen (sõt, talán evvel játszottam az évben a legtöbbet), sportban a Pro Evolution Soccer 6-ot vitte a pálmát.

Törölt felhasználó
Jah, hogy nem nekem írtad 😊
Sorry
Törölt felhasználó
Egyálatlán nem akartam lehúzni, félreértesz. csak szerintem nem lehet a kettõt összehasonlítani.
scorpeeon
Mondod ezt te, egy megrögzött neverwinersnight rajongó. Egy FPS rajongó pont fordítva tartja. Egyébként kétlem, hogy lenne halvány fogalmad arról a játékról, amit próbálsz lehúzni. Én végigvittem, és úgy mondom, hogy jó.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Törölt felhasználó
Mert két külön fogalom a két játék 😊
jakewyler
<#idiota>

Darkon
Bar en meg megvarnam meg a Sims wiiiiii-s valtozatat ezzel...<#hehe>

Born to win

Darkon
Ezinkabb a 2006ev legjobb fps-e forum.

Mivel NWN2-vel nem jatszottam meg ezert CIV4(es itt le is zarhatjuk a forumot<#hehe>)

Born to win

zorrobomber
de sajnos nagyon keves

zorrobomber
Ne idegesitsetek man fel ezekkel a szar shooterekkel, Neverwinter Nightsot hol veri pl a Prey?? A kislabujjaig se er fel...

Törölt felhasználó
Hl 2 ep 1 tényleg rövid, de az átka annak, hogy epizódokra bontják.
Prey nekem annyira nem jött be, de csak azért, mert már túl "futurisztikus" volt.
autoszimulator
azért igy konkrétan nem általánositanék.. voltak nagyon jo és élvezetes darabok is.

.: mobilize.hu :.

scorpeeon
Én azt mondom: PREY
A HL2/Doom 3 óta nem játszottam ilyen jó játékkal <#eljen>
Még a Hitman: Blood Money lett valamennyire jó. De a többi.. A HL2 EP1 sem volt rossz, csak nagyon rövid lett.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Törölt felhasználó
Hát igen, nem sok eredeti ötlet volt 😞
grizzly21
azért ha objektíven nézzük elég nagy lószar volt ez az év. egyre rosszabb játékokat csinálnak, hihetetlen..

cicai
Splinter cell: Double agent

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Mersant
a legjobb FPS-t kihagytad: Red Orchestra ;-) <#nezze>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

akyyy
a szavazás(ok) mehettek volna a bannerba 😊

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Törölt felhasználó
Oké, nem vonom össze, azért is kérdeztem. Igyekszem hamarosan összeállítani a listát.
CS@
Üdv!
Itt folytatva az Obli topikban kezdetett:
Bár te döntesz, de szerintem ne vond össze a stratégiát az RPG vel.
A felsorolt stratégiákon kívül szerintem még mehetne a: ANNO1701 és esetleg a TheGuild2(bár erre a bugok miatt nem hinném, hogy sokan szavaznak).

Törölt felhasználó
Oké!
autoszimulator
sport és szimulátor egy kategoriában nem szerencsés... inkább vedd külön õket, mint autos és sport játékok..

.: mobilize.hu :.

Törölt felhasználó
Carbon nem igazán sportjáték, de annak is jó lenne valami kategória.
majd jönnek a Carbonnal...akik nem is játszottak pl az NFS 3-4-5tel..
én akkor is a GTR2 / WTCC és a Cobra11-re szavazok.
a többi nemérdekel...

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Oldal 1 / 2Következő →