alternatív MSN csevegõ progik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
... got nothin to share with you...
-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-
-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
//Ja és nem hátrány ha valid xml-t generál lognak.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-
msn-t valóban jobb minnél jobban mellõzni... szerintem mindenki csak azért használja mert minden ismerõse is azt hasznalja, mindenki azzal jön h "msn cím??" ördögi körforgás:)... pedig az ICQ sokkal jobb minden tekintetben szerintem... na mindegy ha a Miranda-val mind2õt hasznalhatod...
-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-
google biztos segit ;) bár ez szóban megy nem írásban. ICQ esetleg?
Egyébbként a korlátozásoktól meg lehet szabadulni MSN-ben is. Meg érdemes a régi verziókat használni, nincs benne annyi idegesítõ opció. És szerintem a baráti társaságod 99%-ának is MSN van, de a te dolgod ha változtatni akarsz :D
Küldeni-fogadni sem kell, ott vannak az ingyenes tárhelyek.. képekhez meg tökéletes az MSN is.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Msn nagyon idegesítõ, sok korlátozás, küldés fogadás nem tetszik benne. Trillannal egy bajom van, hogy az alap változatban több felhasználót nem igazán szeret kezelni, hiába hoztam létre, a kontaktokat nem váltja stb.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler