alternatív MSN csevegõ progik

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

neevous
törölt hozzászólás

nlam stabil bár én egy régebbi változatot használok belöle mert az új ikonjai nem tetszettek

Dj Faustus
Trillian?
Gaim?

static-x forever :)

... got nothin to share with you...

YakooZa
hmm.. attól függ hogy rakod össze... ugyis lehet hogy stabil legyen mintállat... és akárhogyis mégmindig jobb mint MSN

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

YakooZa
õ egy programra gondolt amiben használhat msn protocolt, de mégsem kell a szar msn programot hasnalnia... XD

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

alert
A Miranda az szinte mindent kezel. MSN, Yahoo, ICQ stb és skinnelhetõ de van tök alap kezelõfelület is... Én kipróbáltam de csak azért nem használom mert rettentõ bugos. Sokszor fagy (legalábbis nálam és haverjaimnál) valamint mûvel fúrcsaságokat. Csak így tovább a fejlesztõknek, várok még egy-két verziót ha stabilabb lesz mindenképp áttérek.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

YakooZa
^.^

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

PíszLávJuniti
olyan kéne ami viszi az msn-t is, és lehetõleg minél kevésbé csili vili trendy gány.
//Ja és nem hátrány ha valid xml-t generál lognak.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Punker
skype + icq a tuti, persze kell 1 msn is a tudatlanok miatt :(

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

YakooZa
aki meg olyan gyökér hogy megilyed az alapkinézettõl annak elárulom hogy tökéletesen skinelhetõ... pl:

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

YakooZa
Miranda IM

msn-t valóban jobb minnél jobban mellõzni... szerintem mindenki csak azért használja mert minden ismerõse is azt hasznalja, mindenki azzal jön h "msn cím??" ördögi körforgás:)... pedig az ICQ sokkal jobb minden tekintetben szerintem... na mindegy ha a Miranda-val mind2õt hasznalhatod...

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

eörgs
a cím mást takar :-@

erö

Kmarha
spike

google biztos segit ;) bár ez szóban megy nem írásban. ICQ esetleg?

Egyébbként a korlátozásoktól meg lehet szabadulni MSN-ben is. Meg érdemes a régi verziókat használni, nincs benne annyi idegesítõ opció. És szerintem a baráti társaságod 99%-ának is MSN van, de a te dolgod ha változtatni akarsz :D

Küldeni-fogadni sem kell, ott vannak az ingyenes tárhelyek.. képekhez meg tökéletes az MSN is.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

PíszLávJuniti
Milyen csevegõ programot érdemes használni?
Msn nagyon idegesítõ, sok korlátozás, küldés fogadás nem tetszik benne. Trillannal egy bajom van, hogy az alap változatban több felhasználót nem igazán szeret kezelni, hiába hoztam létre, a kontaktokat nem váltja stb.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

← ElőzőOldal 2 / 2