alternatív MSN csevegő progik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
infidel
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
MSN klón, ingyenes, nyílt forráskódú
Vannak hozzá skinek, van live messengeres skin is.
Sajnos a színkódokat nem ismeri.
Chaos Anno Domini
Az msnenes szmálylijaimat hogy tudom átvinni a programba?😄 Szerintem igenis kell egy két csilivili, persze, nem ésszerû a használata, de sokkal élvezetesebbé lehet tenni a beszélgetést, mittomén, egyedi szmálylikkal, meg mittoménmikkel... olyasmi alternatív messengert kéne csinálni ami teljesen illesztehtõ az msnre, így könnyû átszokni rá, de nincs rajta sallang.
infidel
infidel
www.te.neved.shemale.com
www.te.neved.shemale.com
infidel
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
csak nemtom hogy motorola v3-ra van e msn messenger,ha igen akkor hol.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Nem tudjátok, létezik olyan progi Symbianra vagy pocket pc-re, amivel 3G hálózaton keresztül webkameraként lehet használni a teló kameráját és kvázi ingyen videotelefonálni MSN-en?
egyszer lekattam az icq-t,rémes volt.mirandát is,azis.gaimt is,azis.
viszont mostmár az icq jobbá fejlödik,egyre jobb...gaim az még mindig szr...miranda meg a skinjei miatt,meg a sok részlete miatt jó.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
én nem hiába nyomok: ezt elirtam,nem hiába nyomom-t akartam irni.azaz nem hiába használom a programot.
ha érti is az ember hogy kell irni benne,akkor jobban fogja szeretni: ezt ugy kell érteni,hogy a mirc nem csak csettelésre jo,hanem tudsz benne irni scriptet,saját szobát pl...ugye mirc.lap.hu
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
linuxon is használtam 😊 (lásd.:uhu linux)
alap egy program.sok pluginnal 😊
csak nekem minek 2 acc 😄
yahoo is nagyon jo program,most trillianban igaz van,de azis tök olyan mintha msn lenne...én meg szeretem az uj stilust.külön külön a jo néha.
néha trillianos kedvemben vok,néha live messenger.
viszont a skype,yahoo,ugye tök más igy az minden megy.nah meg a mirc is.
viszont ugye a trllian és a live messenger,avagy a msn nem mehet együtt 😊
de jobban szeretem ha nem beépitett.
mind1ik program más stilusal rendelekzik,olykor eltérö,de van hasonloság.meg ha a gép is rendesen birja,meg tod,én ugysem dumálo sokat...csak ha keresnek.szoval nálam ez van...
(mirc,ami pontosan nem ide valo.de ittis lehet csevegni szobákban stb)
ReaL MaDRid x siempre
Bazinga!
Ja, és a link hozzá, magyar leírás: bitlbee
Bazinga!
De nem tudom miért szidjátok. Mondjuk lehetnek extra kivánságok. Nekem a 6.0ás tökéletes arra, amire használni szoktam. Beszélgetés, képek küldése, számok küldése, linkek küldése. Sosem fagyott még ki.. na jó, egypárszor nem akart belépni, de ennyi. Még a webcam is tökéletesen fut rajta. És nem, nem a windows messengerrõl van szó, az egy bughalmaz. A rendes MSNrõl.
De jó láttni hogy van jó pár alternativa, és nincs monopolpiac 😄
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Messenger csak ennek az egyik része...
Engem kifejezetten idegesít, hogy a többség "emesen"-nek hívja. Hülye megszokás, ha pontosabbak "lennénk", akkor szebb lenne a nyelvünk, nem lenne ennyi több jelentésû szavunk 😊
webes mindenes
buta lányok miatt van msn-en haveri kör miatt meg nonstop online g-talk 😉
tökéletes párosítás
u dont have to listen anybody else but me