66
msn helyett! Gaim, Trillan, és társaik
-
Miguel125 #66 http://www.pidgin.im/ -
mester1987 #65 Sziasztok, nem tud valaki olyan programot, ami magyar és nem kell frissíteni és lehet vele MSN-ezni, semmi extra nem kell, csak hogy lehessen vele üzenetet vákltani MSN felhasználófiókkal, mert ha felrakom a régi MSN 7.0-t frissíteni akar hogy bejelentkezhessek :( -
#64 Ezt már nem tudom, konkrétabb fícsöröket nem tudok róla. -
zserrbo #63 És ha jól látom hangalapú kommunikációra sem képes, bár nem lenne ez az egyetlen klón ami ebben hiányt szenved.
-
#62 aMSN
MSN klón, ingyenes, nyílt forráskódú
Vannak hozzá skinek, van live messengeres skin is.
Sajnos a színkódokat nem ismeri. -
#61 Nagyon tetszik!
Az msnenes szmálylijaimat hogy tudom átvinni a programba?:D Szerintem igenis kell egy két csilivili, persze, nem ésszerű a használata, de sokkal élvezetesebbé lehet tenni a beszélgetést, mittomén, egyedi szmálylikkal, meg mittoménmikkel... olyasmi alternatív messengert kéne csinálni ami teljesen illesztehtő az msnre, így könnyű átszokni rá, de nincs rajta sallang. -
Miguel125 #60 Pidgin 2.0!(régen ez volt a Gaim) Most jött ki a final. Nekem eddig begyere... -
Miguel125 #59 Nem tud valaki dátumot, hogy mikorra várható a Trillian Astra ? -
Hacker13 #58 LoL
-
Hacker13 #57 www.teeeeeeeeeeevagyol.homo.com -
Miguel125 #56 Trillian teljesen jó korrekt IM messenger program. Miranda is okés, de csak türelmes embereknek ajánlom... (én nem vagyok az ) -
#55 Kis próbálgatás után: A miranda sokkal jobb mint a trillan, ajánlom mindenkinek! -
#54 Nekem az L7-esemen van egy eMSN nevű progi. Keress rá. -
#53 haveromnak van msn-je a mobilján,kiis probáltuk,és müxik :)
csak nemtom hogy motorola v3-ra van e msn messenger,ha igen akkor hol. -
#52 nem létezik :( -
#51 Én az Agile Messengert használom Symbian UIQ alatt, egész jó kis mobil MSN+ICQ stb kliens.
Nem tudjátok, létezik olyan progi Symbianra vagy pocket pc-re, amivel 3G hálózaton keresztül webkameraként lehet használni a teló kameráját és kvázi ingyen videotelefonálni MSN-en? -
#50 helyes.
egyszer lekattam az icq-t,rémes volt.mirandát is,azis.gaimt is,azis.
viszont mostmár az icq jobbá fejlödik,egyre jobb...gaim az még mindig szr...miranda meg a skinjei miatt,meg a sok részlete miatt jó.
-
Thanatos #49 izé, ezt ne nekem magyarázd, vagy 4-5 évig mirceztem anno..., csak egyszerüen mivel már nem irc-ezek igy mirc-el se foglalkozok már, ennyi... :) -
#48 szoval:
én nem hiába nyomok: ezt elirtam,nem hiába nyomom-t akartam irni.azaz nem hiába használom a programot.
ha érti is az ember hogy kell irni benne,akkor jobban fogja szeretni: ezt ugy kell érteni,hogy a mirc nem csak csettelésre jo,hanem tudsz benne irni scriptet,saját szobát pl...ugye mirc.lap.hu
-
Thanatos #47 én viszotn ennek a mondatnak a lényegét nem értem de hagyuk :D -
#46 gaimot is nyomtam 2 hónapig.nem rossz program.mert ugye még linuxra is van.
linuxon is használtam :) (lásd.:uhu linux)
alap egy program.sok pluginnal :) -
#45 pedig hasznos program ! én nem hiába nyomok.ha érti is az ember hogy kell irni benne,akkor jobban fogja szeretni :)
-
#44 hát az igaz :=)
csak nekem minek 2 acc :D -
Thanatos #43 jah mirc tényleg hazsnálhatobb mint trillian szarja :D habár nemtom hogy még midnig a mirc-e az egyedüralkodó, jópár éve nem irceztem már :D -
Thanatos #42 de mehet csak nem egy acc-on... :D -
#41 jobb ha inkább maga a mirc programot használjuk.maradjunk ennél de nagyon :)
yahoo is nagyon jo program,most trillianban igaz van,de azis tök olyan mintha msn lenne...én meg szeretem az uj stilust.külön külön a jo néha. -
#40 nem.
néha trillianos kedvemben vok,néha live messenger.
viszont a skype,yahoo,ugye tök más igy az minden megy.nah meg a mirc is.
viszont ugye a trllian és a live messenger,avagy a msn nem mehet együtt :) -
Thanatos #39 sőt mintha még mintha irc kliens is lenne benne bár asszem az télleg elég trágya szeegényben :D mongyuk ilyen betegségekből már kinőttem szerencsére szal az engem nem érint :D -
Thanatos #38 oks tetudod, csak akkor trilliant meg effective mire hazsnálod? :D icq helyett vagy mi? :) -
#37 de.
de jobban szeretem ha nem beépitett.
mind1ik program más stilusal rendelekzik,olykor eltérö,de van hasonloság.meg ha a gép is rendesen birja,meg tod,én ugysem dumálo sokat...csak ha keresnek.szoval nálam ez van... -
Thanatos #36 trillian tud msn-t meg yahoo-t nem? :) -
#35 skype,yahoo,live messenger,trillian. ezeket használom a gépen.vagyis most nem :D
(mirc,ami pontosan nem ide valo.de ittis lehet csevegni szobákban stb) -
#34 ya,régen én is messengernek hívtam,meg úgy h msn messenger,de mindenki csak msnnek hívta,és én is rászoktam,mert sokan csak így értették meg,h miről van szó,és ha vhová regisztrálsz,ott is úgy kérdezik meg,h msn,nem pedig msn messenger -
North #33 Én Gaimot használok. Jobban tetszik mint az msn, egyetlen bajom vele, hogy nem látom, hogy ki jelentkezik be, csak ha megnyitom a partnerlisát. -
#32 Ja még annyit hozzá, hogy a leírásban az is benne van, hogy telepítheted is magát a bitlbee -t a gépedre, de ez szerintem felesleges. Egyszerűbb és kényelmesebb ha valamelyik public bitlbee szerverre kapcsolódtok fel. -
#31 Nem teljesen témába vág (vagy mégis?) de itt van egy lehetőség, ezt haszhálom én is. Méghozzá egy irc - msn gateway (nem csak msn -t tud, de én csak ezt használom belőle). Szóval egy akármilyen irc klienssel felléphetsz msn -re. Igaz nem látszódnak a "gyönyörű" szmájlik meg a "fantasztikus" animációk és a "lenyűgöző" betűtípusok...de azthiszem ez nem is annyira negatívum. Egy hátránya van, hogy a fájlátvitel _még_ nem megoldott.
Ja, és a link hozzá, magyar leírás: bitlbee -
#30 ha jól tudom MSN-hez is jár az ingyen blog.
De nem tudom miért szidjátok. Mondjuk lehetnek extra kivánságok. Nekem a 6.0ás tökéletes arra, amire használni szoktam. Beszélgetés, képek küldése, számok küldése, linkek küldése. Sosem fagyott még ki.. na jó, egypárszor nem akart belépni, de ennyi. Még a webcam is tökéletesen fut rajta. És nem, nem a windows messengerről van szó, az egy bughalmaz. A rendes MSNről.
De jó láttni hogy van jó pár alternativa, és nincs monopolpiac :D -
_Vegeta_ #29 Gaim gyerekek Gaim! Linux ala is van. ^^ -
#28 Nekem a Trillian vált be, Aikon3 skinnel. Több msn kapcsolatot is kezel egyszerre + ICQ, AIM, IRC... -
#27 trilliant szeressük.