7
  • szombi
    #7
    3410
  • killahdog
    #6
    használj 3310 et :)

    Remélem nem gondoltad komolyan.
  • killahdog
    #5
    látom mrá a windows mobilok lesznek kikeszdve. Pedig azokhoz képest a symbianos gépek, hát hát... föleg a nokiák.... :) Szoval nemértem miért windowsra dili irni.

    Ameddig valaki nem használt windows mobilet, addig psszt... wm5 elég jo. Activesyncet meg ugye nem kell ecsetelni. Sokkkal jobb. Persze erre lehet nincs meg a "galaktikus sarvars episode 5 java nokia", viszont normális alkalmázok vannak rá. És talán a műfaj legnagyobb ásza a HTC, amit ismer europa qtek, tmobile gépek, vodafone v sorozat, orange, dopod, stb... neveken.
    Az én Dopod d585 öm került 32 be, ipod fehér (rühellem ájpodot de igy elég elegáns) komoly hangja van (zenemobil), windows mobile (még 5.0 is elfut), MiniSD, jo akkumlátor-samsung-, és ezerszer könyebb kezelni mint bármi mást. Egy fele ilyen tudásu, minőségű (érdemes lenne megnézni ez hogy van összerakva! ) telefont nokiaban kb 100 ért tudnék venni. Persze akkoris 128*128 as kijelzővel :D
    Sokadik windows mobileom, közben volt motorola v3 is, amit ajánlok viszont mindenkinek aki csak telefonálni akar, és nem ment el havi 5-600 sms-t. Mert 50 nél már köhög.

    Mobilvirus sms hogy on legyek: smsben ? hehh :D max mms. Vagy ha okosgyerek letölti nokijájára a sexypoker mittoménmit akkor TALÁN.

    Az meg tényleg ne vegyen okostelefont, aki max az anyját hivja fel. Annak valo a nokia. Aki meg mégis fujj windows (vannak tévhites emberek) annak meg nagyon jo választás egy p910. Na az telefonálás és üzleti dolgok. Bámulatos miket tud.
  • GulaSoft
    #4
    Ez megint egy bulvársajtóba való cikk az sg-től! Nagyon leesett a színvonal!!
    SMS-es vírus hahahahahahahahahahahahahaha.
  • peba
    #3
    Elmondom mi van.
    Okostelefon annak NEM kell, sőt (HIGHLY NOT RECOMMENDED) aki még a Windowshoz is "hülye". Láttam már ilyen telót olyan gyerek kezében, hogy rossz volt látni szegény telefont. Már nem azért, mert szét volt kopva, hanem látszott rajta, hogy azt se tudja, h neki akkor most Symbianos telója van. Nézett rám, mint a hülye.
    Aki meg nem tudja mit tesz fel a telójára, jól megjárja...
    Ésszel kell csinálni. És akkor nincs gond.
    Meg SMS-ben? Vírus? Nah, azt megnézem, ha valaki 160 karakterben képes olyan kódot küldeni, ami kárt tesz a telefonomban. Meg egyébként is, a teló az ilyesmit szövegként kezeli.

    Siemens SX1-em van, szanaszét softmodolva. : ))
  • lazly
    #2
    Bölcs vagy...
    Gombat se egyel, mert letezik egy gyilkos galoca nevu faj, autoba se ulj, mert haltak mar meg benne, de pl focizas kozben is haltak mar meg, ugyhogy szerintem jarni se tanitsd meg a gyereked.
    A hozzad hasonlo elmekre van szuksege orszagunknak, hogy ismet a szellemi foleny tulajdonaba legyunk, csak igy tovabb!!!
  • szombi
    #1
    ezér nem kell okostelefon...