iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PyRex
szerintem ez jó. nem kell jobb!

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

GregSB
Összedobtam egy ideiglenes bannert, sajan nem lesz idõm komolyabbat heggeszteni egy ideig (vizsgák :S)

Ha valakinek van szabad ideje és kedve az nyugodtan csinálhat <#zavart1>

oneal1
hát nekem gps nem kell, kocsiban van, sétálva meg nem fogok térképezni😄

amúgy meg elég a 3 nap amit az aksi bír😊

akinek nem az vegyen újat😊

!Forza Ferrari!

grizzly21
ezen tenyleg kar osszeveszni, felreertettuk egymast. A fuggetlen azt jelenti hogy barmilyen SIM rakhato bele, en erre gondoltam

grizzly21
ez igaz, de te fuggetlent irtal, es ez nem az. No mindegy, remeljuk lesz fuggetlenul is.

Lacee
jaj gyerekek olvassátok már el mit írtam. szerintem korrekt ár, HA ez függetlenre vonatkozik. (gyk ha nem akkor nem korrekt, remélem követhetõ.)
erre ketten belém köttök, hogy nemisigazéskülönbenis. akkor most mirõl folyik a vita?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

GregSB
Ez az ár sajna szerintem is hûségnyilatkozatos. Ha egy termék USA-ban 31 ezer Ft-ba kerül, akkor reális hogy itthon 52 ezerbe fog kerülni sajnos.

5c0rp330n
milyen független telóról beszélsz te? a trémobil hol független? ha tényleg függetlent ad, és õ csak a forgalmazó, akkor én kérek elnézést, de erre mennyi esély van? ZERO.

Lacee
miért, te mit tartanál elfogadhatónak? nyilván nem kerülhet ugyanannyiba, mint szerzõdéssel együtt.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

5c0rp330n
kurvára érdemes lesz cserélni.. végülis GPS.. 2szer olyan jó aksi.. 3,5G.. minek végülis nem, apró dolgok. mindezek harmadannyiért, mint az eredeti. egyébként "dramatically improved audio"-t is írnak rá, ami akár azt is jelentheti, hogy mint zenelejátszó is lehet használni, mert az elõzõ változat hangminõsége hagyott némi kívánnivalót maga után.

GregSB
Remélem lehet majd kapni függetlenül is...

Ami érdekes most egyébként hogy az iPod Touch árát nem vitték még le 😄 Jelenleg $299-ba kerül a Storeban a 8GB-os. Ki venne most ilyet ennyiért amikor 1 hónap múlva $100-al kevesebbért iPhonet fog kapni? 😄

grizzly21
miota fuggetlen? Ott van hogy t-mobile

Lacee
200 és 300 két éves hûdégidõ. 300 és 500 egy független telóért reális, nézd csak meg az akármilyen nokiák listaárait, és hogy ahhoz képest mennyiért kapod csomagban.

Lambo fan
hát jó akkor nyár végéig veszek egy Microsoft Zune 80-at, azt ugyse fogom eladni, azt majd másodiknak jöhet az iPhone 3G, addig el leszek a Zune-el is <#idiota>

5c0rp330n
az elõzõ változathoz volt megoldás, majd kiderül, h ehhez lesz-e. nekem a is rózsaszín t betüvel van a legnagyobb bajom, nincs az az isten, hogy hozzájuk menjek, még egy iphone-ért sem.

Ombika
Igen kamera felbaxott engem is,de tuti nemfogok hivatlosra varni ev vegeig!! Ugyis beszerem kinntrol! 😊)

grizzly21
majd feltorik ezt is legrosszabb esetben de akkor problemas a SW update. Erdemesebb inkabb fuggetlenul venni ha tudod.

grizzly21
korrekt? Hat szerintem nem korrekt.

5c0rp330n
bár bocsi de hol korrekt a 300 dollár a 200-hoz és az 500 dollár a 300-hoz képest? :S
függetlenrõl továbbra sem tudtok semmit?

Lacee
ezek az árak reálisnak tûnnek, ha nem jár velük hûségidõ (kb 300 és 500 dollár átszámítva, ezz a 200-300hoz képest korrektnek tûnik)

BlackShadow
arrol viszont ne is álmodjak, h pannon kiadja ugye? 😊 nem szívesen váltanék a t-kommunistákhoz :\
nem vagyok vmi mûszakizseni, de kikódoltatni ezt mibõl áll? google a barátom ebben is, vagy ehez már nagy haxxor skill kell? 😊
minden álmom most egy iphone, 3g-set akarok venni mindenképp 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

az sg-s cikkben ezt írják: "Az 8 GB-os modell ára az Egyesült Államokban két éves AT&T hûségszerzõdéssel 199 dollár"

PyRex
De ha nem lesz akkor megint feltörni... grrr...

PyRex
Hát nemtom, mi is vodások vagyunk és a kiemelt ügyfeleknél a kapcsolattartó már többször mondta, hogy a Vodánál is lesz iphone csak a 3g-s változatot várják. (Vodánál amugy sincs edge itthon ugye...)

GregSB
Árak az XMS beta lapjáról:

*Az árak még változhatnak.

<#szeret>
GregSB
Szinte biztos hogy szolgáltatós-hûségnyilatkozatos verza lesz a $199, mert a fõoldalon ott díszeleg egy kis csillag az ár mellett. Apróbetûs rész még nincs kint.

Néhány kép az új telóról

<#szeret><#finom>

a pár napja kiszivárgott hírekben még 24-36 hónapos hûségrõl volt szó!

Lacee
valaki okos azt mondja meg, hogy kártyafüggetlenül fog ennyibe kerülni, vagy szolgáltatós-hûségnyilatkozatos megoldásban. Ha elõbbi, akkor egy bécsi kiruccanással be lehet szerezni már júliusban 😊

5c0rp330n
függetlenrõl lehet valamit tudni? lehet majd kapni és ha igen, mennyiért? kizárt, hogy a szar trémobilnál venném.

grizzly21
kurvagyorsan add el, mert nehany nap es feleannyi lesz. vagy annyi se

GregSB
Nyár végén, õsszel...

Jó lenne tudni hogy ha beszerzünk Júli 11.-én egyet UK-ból azt tudjuk -e késõbb itthon használni mindenféle gond nélkül.

Júli 11 az eddigi országokba, aztán csak annyit írnak hogy Coming soon a többibe. Szóval még szerintem az Apple se tudja.
Lambo fan
no most akkor itthon mikortól kapható? Nekem má a juli közepe is messze van..

Én nem is tudnék, mivel céges a telóm, és a kedvemért nemfog egy cég, 150 telefonnal szolgáltatót váltani. Mondjuk hozzátenném, hogy eddig T-Mobile-osok voltunk, csak most mentünk át ettõl az évtõl a vodához és most van 2 év hûség.
GregSB
Ehh, hogy nem jutott eszembe ráklikkelni 😄

Egyébként remélem ki fog bõvülni a vodával, nincs kedvem szolgáltatót váltani :S

Itt kiválasztottam a Hungary-t aztán ott volt a jobb oldalt:

Where to Buy
Carrier logo

iPhone is available at T-Mobile locations across Hungary. Which means there's probably one near you.
oneal1
a szolgáltató hülyeségei...

!Forza Ferrari!

GregSB
Engem aggaszt a kis * a $199-es ár mellett a fõoldalon. Kíváncsi vagyok mi lesz az apróbetûs rész. (még nincsenek árak a Storeban)

oneal1
hát úgynézem hogy akinek iphoneja van nem lesz nagyon érdemes cserélni.

nem ártott volna bele egy jó kamera basszus

!Forza Ferrari!

hoppá, a vodára gondoltam😊

oneal1
érdekes lesz...
kiváncsi vagyok h T-mibole hány évet és milyen feltételekkel irat alá....
ez az ár igy ahogy van nem rossz de azért a hátterét még nem tudjuk

!Forza Ferrari!

GregSB
Honnan tudod hogy csak T-mobil lesz?

GregSB
Van benne

"Phone 3G uses a technology protocol called HSDPA"

Új kameráról nem találtam infót...

oneal1
marad

!Forza Ferrari!

A magentás srácok is megvették a jogot!

Csak a T-mobile fogja forgalmazni itthon az iPhone-t. Remélem nem lesz gáz iTunes szempontból, hogy vodás vagyok.
Szerintem marad a 2 MP-s kamera. Ha jobb lenne, akkor esett volna szó róla.
GregSB
iPhone 3G reklám

http://www.apple.com/iphone/

Országok listája

Júli 11-én debütál a fõbb országokban. Nálunk még várni kell rá pár hónapot.

PyRex
mindig vannak hülyék. hidd el 😊