iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bercy
Jolvan, hol lehet olyat kapni? Te biztos tudod, hiszen meleg vagy, õk meg köztüdottan szeretik a feltünõ dolgokat...

#1729: énis errõl beszélek
Mike
nekem meg alapból kell, rengeteget használom
szal vagy egy iphone 3g vagy egy SE cybershot symbianos cucc lesz versenyben a közeljövõben

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

miert ne lenne?

asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek

Mike
hm, mondjuk wifi nem lesz benne 😞

Én nem villogtam vele, egyáltalán nem mutogattam, de tetszett az, mikor valaki mégis meglátta nálam, és megcsodálta. Ezután ez már nem lesz így.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

hat pl enis beallok azok koze, akiknek a kozeljovoben iPhone 3G-je lesz 😊 funkciokat tekintve vegre "felnott" korba lepett. Eddig a nokia e61 tokeletesen kiszolgalt, 1.5 eve, remelem ha vegre itthon is kaphato lesz iPhone 3G, ebben sem kell csalodnom. Nekem a kamera az egyetlen, ami nem hianyzik 😊
amit viszont vartam:
exchange
cisco vpn
wpa2
gps

ezek bele is kerultek 😊
remelem putty, es rsa token kliens sw, es rdp kliens is hamarosan irodik ra, mert akkor gyakorlatilag barhonnan dolgozhatok 😊

asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek

Mike
akkor vegyél magadnak brillekkel kirakott telefont, hogy legyen mire verni a faszod

Mike
pfff

ja és gondolom kedvenc mp3-jaimat sem másolhatom fel, hanem vegyem meg újra az apple-tõl
jól tippelek?

Mike
jeah, most nézem hogy a 8 gigás csak 199 USD lesz
perszehogy nem fogom 30k helyett 40-60k-ért megvenni itthoni szolgáltatótól örökhûséggel, hanem külfödlrõl

Bercy
Hát én örültem neki, hogy nem volt mindenkinek iPhone.
Nem azért, mert villogni akartam vele.
Így pl normális kis "közösségek" alakultak ki ahol lehetett beszélni a telefonnal kapcsolatos programokról stb.
És ha sok embernek van akkor már nem is jó? 😛 Ha nem lehet vele "kitûnni"?

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

PyRex
egyébként konkrétan ez engem is nagyon zavar: mármint, eddig legalább nem jött velem szembe sok ember, akinek ilyen telefonja volt, de ezután...

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

grizzly21
Ja hogy csak szerzodessel lehet venni? Hat en egy honapja meg ugy hallottam hogy lesz fuggetlenul, csak dragabban..majd meglatjuk.

Ez egyebkent rendes az apple-tol, aki olyan szerencsetlen volt hogy nemreg vett iphone-t (maj 27 utan) az ingyen megkapja az ujat..nem sokan csinalnak ilyen kedvezmenyeket.

Lacee
akkor link

én ezt úgy értelmezem, hogy a t-mobile vagy att üzletben aktiválják neked a telót, miután szerzõdtél.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

grizzly21
Miert ne lenne? Ha van egy ismerosod az megteszi. (vagy te ha kimesz)
Mashogy ugysem lehet megoldani, kulfoldre nem fognak hivatalosan szallitani

Lacee
a webisztán fórumon azt írta HAndrás, hogy nehezebb lesz független telefonhoz jutni:
"Nem lesz olyan egyszeru kulfoldrol beszerezni, mert az Apple megszunteti a bemesz a boltba megveszed, aztan aktivalod rendszert. Mostantol majd a boltban kell aktivalni a cuccot, es csak az aktivalas utan kapod meg a kasszanal a telefont a kezedbe.

Persze okos emberek majd biztos megoldjak ezt is, de nem lesz egyszeru."

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Bercy
Na igen, ha ez az új iphone télleg ilyen olcsó lesz akkor nagyon sokan fognak venni.
Eddig jó volt, hogy itthon nem is lehetett kapni, nem is volt túl sok belõle. Ez most majd megváltozik...sajnos
grizzly21
Nem kell josnak lenni ahhoz hogy kitalald. Az elozo iphone sokkal dragabb volt es gyakorlatilag alig tudott valamit, egy csillivili buta telefon volt, otletes navigacioval (ami gyakorlatilag az egeszet elviszi a hatan). Ez meg technikailag is odabasz + olcso(bb). Masfel even belul olyan nepszeru lesz ez a telo a telok kozott mint most az ipod az mp3 lejatszok kozott.

grizzly21
az is szamit azert milyen teloid voltak😊 Gondolom nem Blackberry-s okostelok..
persze jo az iphone en is veszek majd, csak egy gondom van vele: hype. Attol felek ez lesz az uj neptelefon a 3210es utan...Kulfoldon biztosan de itthon remelem azert dragan adjak a rozsaszin T testver. (en meg majd veszek fuggetlenul kulfoldrol😊)

Aha az már esetleg hab a tortán ha így jobban tetszik<#bee1>
grizzly21
mert?

Bercy
Ezt nem értem. Mi mögött bújhat el az apple?
Ez egy 7up-s microsite amit linkeltél.
Nah de a múltkor találtam egy kreatívat is!😄 legalább van benne munka az apple sztem elbujhatna az oldal mögött!LINK
Bercy
Az 2.0-ás navigációs képességeire vagyok nagyon kiváncsi.
Vajon a google maps-on keresztüli navigáció mennyire használható?
Igazából nekem csak a navigáció funkció hiányzik az 1.0 iphone-ból. De amég nincs rendes szoftver a 2.0-hoz (pl egy igo for osx 😊 ) addig elég fölösleges a GPS benne.
Jah de amúgy nem tagadom ténnleg tudnak vmit ezek az almások ha már a pepsi is velük reklámoz...de ténnleg vicces mennyi helyen lehet látni h így meg úgy nyerj ájfónt...kész vicc!😄 van pénz sz*rásig..
Bercy
Na így már értem 😊
Hát ha az nem szolgáltató hiba volt, akkor a telefonnal volt valami baj.
Nekem tökéletesen mûködik minden funkciója.

Az hozzá tartozik az igazsághoz, hogy nem árt néhány kiegészítõ alkalmazást feltenni a telóra (kinek mire van szüksége, pl sms továbbítás stb). Ha valaki egy kis idõt fordit a telefonja "testre szabására" akkor viszont egy nagyon jól használható profi készüléket kap.
PyRex
hát errõl pedig nem a telefon tehet, az is biztos.

Nekem az volt a hiba vele h nem küldte el csak majd egy félnapra rá és nem szolgáltató meg semmi...és egyszerûen nem lehetett real time sms-t küldeni...
Bercy
Hát már jó pár sms-t küldtem el iPhone-ról. Szóval mondhatom, hogy kipróbáltam. Szerintem jól meg van csinálva az "sms kezelése" is (tehát a chat szerû megoldás).

De én azt nem értem, hogy miaz, hogy jobban elküldeni egy sms-t? Ez egy baromság, egy sms elküldésében nincs minõségbeli különbség. Az vagy elmegy vagy nem. Szóval magyarázd már el légyszi, hogy lehet "jobban" elküldeni egy sms-t 😊
PyRex
de konkrétan mi is volt vele a gondod? mert azt még mindig nem mondtad...

HÁt akkor én biztos benéztem... vagy pont hibás volt de én mint nem szenvettem vele....
PyRex
"Mondjuk 3g rõl nem tudnék nyilatkozni"

ez meglep, tekintve, hogy tegnap mutatták be és még 1 hónapig sehol kapni sem lehet... <#lama><#lama><#lama><#banplz><#help><#wilting>

PyRex
te mirõl beszélsz ember? 9 hónapja iphone-om van. Az összes eddigi telefonom (volt vagy 50 féle) elbújhat... (az iphone minden hibája ellenére is).

Mondjuk 3g rõl nem tudnék nyilatkozni de a simáról hmm.. röhej...
MAjd próbáld ki és meglátod!😉
Bercy
Jobban elküldi az sms-t???
Hát ezen borultam 😄
Hogy lehet egy sms-t "jobban" elküldeni? Szerintem egy sms vagy el van küldve vagy nincs.
Klemice
meg nincs rá pénzed ezért leszólod a telót, valamint azt akinek van rá keret és meg is veszi <#puszis>

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Hát nem tom de errõl a telóról annyit tok mondani elõnyt h naon franya a menüje semmi mást!😄 egy pár ezer forintos telefon is jobban elküldi az sms-ket mint ez
PyRex
én pl. 😊

én csak arra lennék kíváncsi h mennyi lesz az ára és kilesz olyan elvetemült aki megveszi majd!😄
PyRex
Nem a Neue Iphone az csak egy kis banner, alatta ott van hogy most elõjegyezhetõ, vagyis elõrendelhetõ. Szerintem független magától az oldaltól.

oneal1
na erre kiváncsi vagyok, hogy hogyan reagál majd az egész piac.

nokiának meg mindenkinek össze kell kapnia magát...vagy árat csökkenteni😊

bár még ugye mindig nem elhet tudni hogy itt mi lesz az ára...

!Forza Ferrari!

magus
a kurva anyjukat de kedvesek azokkal akik már vettek apple terméket

5c0rp330n
ez valóban gyanús, akkor ezért lehet ott az a 399 euró 😊 a "neue" szó pedig biztos a megjelenés óta ott figyelt, aztán nem akarták leszedni onnan, olyan jól mutatott 😊

5c0rp330n
nagyjából asszem stimmel, amit írtál. 2 éves a hûségnyilatkozat.
furcsa még, hogy ezt írja:
"1) Das Angebot für 399,- € (8-GB-Version) gilt"
az új 8 gigás az hogy lenne 399 euró? vagy ez csak valami idióta marketingfogás, hogy a régi annyi volt anno?

egyébként nekem valamiért összeszarja magát a Firefox és az Opera is, amikor az Apple oldalán a teló bemutatóvideóját meg akarom nézni, nektek nem csinál ilyet? :S

GregSB
Akkor miért írják ki mellé hogy "Das neue iPhone"? Megtévesztõ 😄

PyRex
de ez még a 2,5G -re vonatkozik...

GregSB
Német T-Mobilnál elvihetõ €100-ért.

Nem valami jó a német-tudásom (konkrétan a 0-hoz konvergál), de asszem havi €29-t kell fizetni utánna. (7500Ft)

Egy németes lefordítaná mi van még a feltételek között?

Ha hasonló kondíciókkal lesz itthon - 25ezer Ft és utánna havonta 7500, akkor még az is lehet hogy szolgáltatót váltok 😄DD

GregSB
Az apróbetûs rész Az Apple.com-on a $199*-hez:

"Requires new 2-year AT&T rate plan, sold separately."

Valszeg arról van szó ami eddig is volt kint: meg lehet venni Apple Storeban, és külön aktiválni AT&T-re. Lehet alapból drágább lesz mint $200 és ha aktiválják visszakapják a különbözetet. Itthon szerintem nem így lesz megoldva, alapból az olcsóbb áron tudjuk majd megvenni a trékomnál.

Mértnem gyártanak különbözõ verzójúakat. Csak GPS, csak HSDPA, mindkettõ.... Nekem bõven megfelelne a GPS újdonság az egészbõl. Engem hidegen hagy a 3G.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4