iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
JJJJJJJJJJJJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Személyeskedést és primitív vitát légyszi mellõzzétek, mert törölni fogok ha legközelebb elõfordul! <#ejnye1>#ejnye1><#vigyor>#vigyor>
http://mobilarena.hu/apro/iphone_8_gb_uj_fuggetlen_1_1_4/hsz_1-50.html
Ha fõleg WiFi-t használsz és nem kell a GPS, akkor most érdemes venned elsõ generációst, mert most pánik szerûen adják el az emberek occsóé. (8 GB-os 50-60, 16 GB-os 70-80 ezer körül már beszerezhetõ)
Szerintem július 11 után ezek a készülékek ismét vissza fognak drágulni, mert kiderül, hogy nem 200 dollár a 3G iPhone a sarki GSM boltban, hanem 120-160 eFt 😊
A kérdésed pontatlan 😊
A 3G csak egy marketing elnevezés, amire te itt gondolsz, az az UMTS ha jól tévedek, az meg mivel régebbi és lassabb mint a HSPDA így a kérdésedre a válasz az, hogy nem lassabb, sõt sokkal gyorsabb (a HSPDA-s eszközöket szokták 3,5G-snek is nevezni).
"A 2.0 szoftvereket majd meglehet szerezni másolt ként vagy csak 60 napos próbaverzíóba?"
Az eddigi fizetõs alkalmazások is megszerezhetõk voltak "okosba" így nem hinném, hogy bármi akadálya legyen.
Az más kérdés, hogy az elõzetes becslések szerint az App Store-ban fellelhetõ alkalmazások 80% ingyenes lesz. (Az meg szintén más kéréds, hogy mi hozzájutunk-e az App Store-hoz legalább az ingyenes programokhoz, vagy sem.)
Sztem egy nagyon jó készülék. Ha nincs szükséged a GPS-re és a HSDPA-ra (régiben csak edge van ami lasabb, de ha nem sokat netezel a mobil hálózaton keresztül akkor elég) akkor a régit éri meg megvenni.
Szóval a 3G-nek nincs sebessége tulajdonképpen.
A következõ a kérdésem:
A hsdpa mennyivel lassabb mint a 3g mert más telefonoknál azt írják gyorsabb és fejletebb?
A 2.0 szoftvereket majd meglehet szerezni másolt ként vagy csak 60 napos próbaverzíóba?
Off vege!!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
a t-mobilehoz kapcsolodoan meg: vannak jo tarifaik talan azoknak akik regota ott vannak, de aki egy kicsit is utananez, a pannon mindig is olcsobb volt es lesz. Lehet hogy most nagy T betuvel jonnek rozsaszinben, de ez ugyanaz a westel, es a T-com is ugyanaz a matav, egy nagy monopol rablobanda, ugyanugy a reklamokkal hulyitik be az embereket, mert az araik bizony nem versenykepesek
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Nem sertesnek szantam!!
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
Amugy a balfék osztálytársam olyan egy... Na mind1 a másik osztálytársam vett egy psp õ is vett. Mondtam hogy majd veszek egy Iphone 3g Erre õ másnap bejelnti hogy õ hozatt valami rokonával amerikából 25e Ft mondom neki hogy melyiket a 3g? Azt mondja nem a 16 gigásat mert az most a legnagyobb. (Majd néz akkor mikor az õ Iphone 1.0 nem ér semmit mert bejött az Iphone 3g.)
Értem én, a világ legtöbb hírportálja és újságja, ami leközölte ezt a hírt biztos azért tette, mert én félreolvastam...
Elég szép nagy ego szorult belém, de ekkora hatással nem bírok a világsajtóra 😊
A 3G-s szolgáltatás szerintem nem wap, már csak azért se mert iPhone-al nem tudnék WAP-ozni..
", átod neked nem ingyenesek a beszélgatések a barátaiddal szüleiddel nekem viszont igen"
"a családdal, munkatársakkal és a legtöbb ismerõsömmel ingyen beszélek és korlátlan internethozzáférésem van. 😊"
Ezen mit nem értettél meg?
Komoly szövegértési problémáid lehetnek, de én szívesen beidézem még párszor amit leírtam, hátha megérted 😊
"A jelenlegi Apple állásfoglalás szerint hibás a megfogalmazás, a lényeg az, hogy a fejlesztõknek nem engedélyezett navigációs program készítéséhez a Google Maps API-ját felhasználni, nem a GPS hardverre gondoltak. "
Azon kivül a T-mobile a legkorrektebb szolgáltató(a Vodafone=szar)
Ha követnéd a híreket, akkor tudnád, hogy igazam volt.
Az Apple vagy visszakozott, vagy tényleg hibásan volt megfogalmazva az SDK szerzõdése, mert ott az volt leírva szó szerint amit ide bemásoltam (még képet is mellékeltem).
A jelenlegi Apple állásfoglalás szerint hibás a megfogalmazás, a lényeg az, hogy a fejlesztõknek nem engedélyezett navigációs program készítéséhez a Google Maps API-ját felhasználni, nem a GPS hardverre gondoltak.
Én 2500 Ft-ot fizetek (amit le is beszélhetek másodperc alapon), 10-15 Ft a percdíjam, a családdal, munkatársakkal és a legtöbb ismerõsömmel ingyen beszélek és korlátlan internethozzáférésem van. 😊
A világon az összes szolgáltatónál, ahol megjelenik ezekhez hasonló árak vannak meghatározva.
Minden bizonnyal igazad lesz és a 70 országból nálunk egyedül ennél olcsóbb lesz, hisz mint tudjuk a magyar T-Mobile valójában a Máltai Szeretetszolgálat fedõcége.
"(a T-mobile nem lesz hülye hogy Németországi árakat tegyék be magyarországra hiszen nagyon lecsökentené a keresetett"
- Prémium termékrõl van szó
- Akkora a kereslet már most is rá, hogy ennél többért is le fogják üríteni a raktárakat megjelenéskor
- A T-Mobil nem ellensége önmagának, nem fog veszteségesen adni egy terméket
"Nem hiszem hogy volt e neked valaha T-mobile elõfizetésed mert akor tudnád."
6 évig voltam náluk mielõtt váltottam, mert a T-Mobile kis hazánk legdrágább szolgáltatója.
Németországba kb 2szer, 3szor akorák a fizetések mint Magyarországon.
Magyarul a T-mobile az emberek fizetéséhez igazítja az árakat mint más cégek ha ezt az Apple nem vette volna tudomásul akor nehezen jönne majd be Magyarországra az Iphone. (a T-mobile nem lesz hülye hogy Németországi árakat tegyék be magyarországra hiszen nagyon lecsökentené a keresetett
Nem hiszem hogy volt e neked valaha T-mobile elõfizetésed mert akor tudnád.
UI: Ulkeshnek"
Ezt nem árt ha meg is fogadod, akkor nem írnál butaságokat..
"Ezt te honnad veszed vagy miyen ország Anglia csak szólok , nekem t-mobilos elfízetésem van 2 éves és általában havonta 3-4ezer forintott fizetek és nem 9 ezer forintot. "
Már elnézést, de kit érdekel, hogy te mennyit fizetsz?
Az iPhone kötött konstrukcióban vásárolható meg mindenhol, van 4 választható csomag és kész, lehetsz te 20 éve a T-Mobilnál, akkor is csak a felajánlott csomagok közül választhatsz.
Elõfordulhat, hogy itthon olcsóbb lesz, de a német T-nél a legkisebb választható elõfizetés 29 euro, számolj utána:

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
gondoljunk bele: 3g elõfizu kb 4-5000 forint, rá percdíjak kb 3-4000, és még nem beszéltünk az esetleges apple-nek csordogáló extra összegrõl.
nem véletlen, hogy nemcsak Angliában, hanem pl Ausztriában is 40-50 euró a havidíj. reméljük nem lesz igazam...
UI: Ulkeshnek
4szerannyiert ? Siman, ha az alaparat -200 dolcsi, 30 K- vesszuk alapul, akkor annak negyszerese meg mindig csak 120K."
32000 Ft a készülék, havi díj 9.000 Ft (ezt szorozd 24-el)
Összesen 248.000 Ft-ban van, és ez a legkisebb tarifacsomag, ahol csak 500 MB adatforgalom ingyenes és 50 Ft a percdíj.
Tényleg, a hûlyének is megéri. Fõleg annak....
Ezt te honnad veszed vagy miyen ország Anglia csak szólok , nekem t-mobilos elfízetésem van 2 éves és általában havonta 3-4ezer forintott fizetek és nem 9 ezer forintot.
(a GPS érdektelen, fõleg, hogy a jelenlegi állás szerint nem lehet rá fejleszteni)
Olvasd el a linket amit linkeltem.