iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"en siman kiadnek egy 16gigasert 80e-t ha tudom h uj, garis, problemamentes"

Prepaid csomagban 650 euró lesz a 16 gigás és azt is vidáman megadják érte 😊

Lacee
hát az a bizisz, hogy utána még 2 évig termeled nekik a bevételt, nem csak egy alkalommal, a vásárláskor.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

nemtudom mi a biznisz nekik ebben, hogy nem fuggetlenul adjak ... en siman kiadnek egy 16gigasert 80e-t ha tudom h uj, garis, problemamentes, EEES fuggetlen ... amit berhelni kell ,azt azert mindig ketkedve veszi az ember, kisebb ra a kereslet is.

asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek

Az Apple sara csak annyi, hogy saját forgalmazásban nem adja függetlenül.

Az,hogy szerzõdésbontáskor nem függetlenítik az a szolgáltató szivatása.

PyRex
mert megteheti? 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Miért ilyen geci az Apple?<#violent>
PyRex
így van. Vagy amit a német T-fosnál vett valaki, az sem mûködött Magyarországon... Csak német szolgáltatókkal...

grizzly21
hat, akkor lehet h megint csak a hack lesz a megoldas

Akkor lesz egy függõ, de hûségszerzõdés nélküli mobilod.
Ugyanaz, mintha az angol O2-nél, vagy az olasz Vodánál vetted volna prepaid csomagban.

grizzly21
ezt hogy erted? Mi van pl akkor ha veszel att nel, majd megbontod a szerzoddest kb 200 dollarert?

<#rinya>
PyRex
Errõl van szó. Ami független, az is csak az adott országban független... Na ezért szemétség 😊

Sajna a világon sehol nem lehet legálisan független iPhone-t venni.

PyRex
Turbosim. Ez sem legális, viszont mûködik.

Ugye az lesz a kellemetlen majd a 3G-s iphone-nal, hogy nem lehet tudni, mikor törik föl. Hiába lehet majd X összegért hozzájutni esetleg mégis a telcsihez, hogyha nem tudod használni... Turbosim elvben mûködik abban is, legalábbis kell neki.

Szerintetek Apple boltba (WestEnd vagy Arénába) nem lehet venni majd független iPhone-t?
Nemtom mi a neve, csak annyit mondott, hogy chip😊
Dehát akkor nincs különbség a kettõ között, csak drágább. Hát akkor nem éri meg😊
"egy hackelt cuccot nem ituneson frissít az ember hanem házilag 😊"

A hackelt cuccot is iTunes-on keresztül frissítesz, csak míg egy legál masina esetén ezzel kész is vagy, hacknél még kell egy unlock és egy jailbreak is rá.

precision
turbosim -re gondolsz v. milyen chipre? 😊
mondjuk lényegtelen mert egyik sem legális és mégcsak nem is apple cucc 😊
azt hogy itunes frissítésre mit reagálna a dolog azt nem tudom, de egy hackelt cuccot nem ituneson frissít az ember hanem házilag 😊

Bazinga!

Egyik haverom faterja iPhoneokkal is foglalkozik. Hozza be külföldrõl. Úgy adja el a telefonokat, hogy egy chipet rakat bele, ami 20 rugó.(tehát így egy 1st gen iPhone 8GB-s 120eHUF) Azon gondolkodtam, hogy ez tán legális dolog és lehet frissíteni a szoftvert iTunes-al anélkül, hogy tönkrebaszná és úgy használnám akárcsak angliában? Vagy ez is egy illegális dolog és egy iTunes frissítés tönkrevágná ugyanúgy, mintha szoftveresen heckelték volna. Mondjuk nemtudom, ez a chip egyaltalán hacknek számít, lehet hogy valami Apple cucc😊
Ombika
MEGALOL!!! <#taps><#taps><#taps><#eljen>

jó igazad van de akkor lehet hogy megjelenik júl 11.én nem? mivan ha júl 20-ra feltörik. Olvastam egy könyvbe hogy egy hackker 2 nap allat feltörte az amerikai bank hálózatát aztán a bank felvette mivel õ tudta hol vannak a bank gyengéi. Ha az 2 nap allat ment akkor másnak is csak megy 10-20 nap allatt feltörni az Iphonét nem?
precision
jó és kinek kéne egy olyan telefon amit szétszedtek, vmit szétbarmoltak benne, majd összerakták újra? mert nekem nem... iphone 1.0 -nál is a hw hack olyan volt hogy simán tönkre lehetett vele vágni az egész telefont... ráadásul egy sw -es hack mindig jobb mint a hw -es

Bazinga!

de hardveres hackkelés is létezik elõször az iphone 1.0 is úgy hackkelték
precision
szerintem se kell bedõlni az ilyen apróhírdetéses emberkéknek
persze nem azt mondom hogy nem fogják tudni megtörni, mert nem lehetetlen...csak én is elhamarkodottnak érzem a dolgot

dobaky: az hogy "technikailag" ugyanolyan az mit takar? mert nem hiszem hogy a hardwareket kell meghackelni egy telefonon, hanem a szoftvert, ami bizony 'teljesen' más lesz mint a 1st gen iphone -on

Bazinga!

Amugy attól mert valaki fiatalabb nálad lehet több dolgot tud pl: építészet
és ez az információ 99% igaz
na mind1 ha nem hiszitek el majd akkor vagyétek meg a t-mobiletõl 50ezer körül lesz amugy az Iphone 3g 8gb és olyan 80ezer körül az Iphone 3g 16gb.
egyszerûen
az Iphone 3g technikailag semmi másba nem különbözik az Iphontól.
Csak annyiba hogy 3g és van benne gps.
Ebben a korban még én is hittem a mesékben 😊

lehet en vagyok kicsit szkeptikus, de hogy arulhatjak "elorendelesbe" fuggetlenul, amikor meg nem kapta kezbe senki - hogy meg tudjak torni? ha valaki mutat egy élõ képet(nem PS!) pannon hálózatba regisztrált iPhone 3G-rõl, na azt elhiszem 😊
(és utána a nyakára járok hogy hol vette)<#crazya>

asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek

ez viszont jó link jó ár mert oda van írva alulra hogy mától számítva(jun 19) még 20 nap és vége a vásárlásának.
Tessék jó link jó áre és magyarázat:jó link
magyarázat:159 font + 16 font mo-ra a pk. = 175font * 322Ft = 56 350 Ft
oneal1
nem értem igazából hogy hogy megy ez több géprõl:S

!Forza Ferrari!

oneal1
igen de ha másik gépen próbálom, ás átálltom manualra akkor törölni akarja

!Forza Ferrari!

Lacee
szifon gyûjtõtopicban vagyunk, sehol nincs kiírva hogy ez csak az elsõ generációs telefonoké.

egyébként manual manage-nél nem törli a rajta levõ cuccot, az automatikus syncnél semmisül csak meg a korábbi zene.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

abszolut megnyertek maguknak, 16gigasra felfer kb mind a 12sorozat, megvan mit fogok csinalni reggelente utkozbe 😄

oneal1
ahha látom tényleg kurvajó hogy nincs külön forum a 3g nek....kérdezek valamit aztán azóta csak 3g...

!Forza Ferrari!

"megveszik függetlenitik és küldik nem kell megint várni és "beállni" a sorba "

Persze te nem ennyiért gondoltad.. 😊

ebay - 3G iPhone

Lacee
a két magyar feladási idejét ajánlom figyelmedbe, áprilisban még nem hiszem hogy bármit is tudott az arc a részletekrõl.

korábbi ebay-linken nagy öles betûk: "You are bidding / purchasing / buying the following email address: [email protected]"

örülsz:
Ájfón 3g
de észlény nézd már meg a két magyart<#duhos2>
grizzly21
ember nincs itt semmifele elorendeles, nezd mar meg, egyszeruen email cimeket adnak el, amiket beregisztraltak

Mert csak elõrendelés van <#falbav>te észlény mivel azok tudod msn címek,email címek tudni fogják hogy kb hány kell júl 11. megveszik függetlenitik és küldik nem kell megint várni és "beállni" a sorba
Isten olvas már el valamit rendesen. És mivel utánküldésel küldikezért 5-6ezer a szálítási díj és a postán vagy amikor hozza a postás a csomagot akkor kell fizetni.És ép te osztasz le engem .
<#beka3>
<#gunyos1>
Bercy
Tudod mit árulnak az ebay-es linkjeiden? Email címeket 😊
Úgyhogy jobb ha elöször te nézel utánna miket is linkelsz mielött leosztasz itt mást.
oneal1
hali!

egy géprõl szoktam csak zenéket pakolni a telóra, most szeretnék egy másik géprõl. de nem engedi betenni az ablakba a zenéket.
ha bepipálom a manual manage részt vagy mit akkor meg törölni akarja amik rajta vannak?

hogy tudok igy sázmot tenni rá hogy a régiek rajtamaradjanak?

köszi

!Forza Ferrari!

elõször néz utána és lehet "tudod vannak nálad okosabb emberek is" (nem magamra gondoltam lehet hogy okosabb vagyok de nem tudom na mind1 én a mobil hackkerekre gondoltam.
és itt van két magyar:
1.link
2.link
itt az ebay linkje:
ebay
mi nem lehet?
grizzly21
eloszor is capslock le,
masodszor pedig nem, nem lehet.