45063
10255461851509447102.jpg
  • MerlinW
    Audiosurf? :D
  • Jim Morrison
    Magyar fejlesztésű játék: Musiverse
    "sajnos" nincs itunes a gépemen, és mivel a böngészős app store nem elérhető magyarul ott se tudtam megnézni, de itt egy link: link.
  • Jim Morrison
    Ne próbáld ki mert akkor hiányérzeted lesz utána a soundlinknél :p
  • trebron
    Vettem egy Soundlink Mini-t két napja.
    Kegyetlen hangja van.

Ha ez ilyet tud, mit tud egy teljes hangfalrendszer?
  • trebron
    Nem tudtam, mi hiányzik.
  • passatgt
    van buadpesti flyover, úgyhogy mindenki kapcsolja be legalább egyszer, hogy ne tűnjön úgy, hogy tök felesleges funckió az egész
  • rooney8
    nem a calnedar miatt küldene értesítést, hanem alapból maga a facebook. ha csak webes felületről fb-zel, ott is szokott értesítést küldeni, hogy ma van x és y születésnapja. viszont számomra is érthetetlen, hogy tök véletlenszerűen küldi az értesítéseket. vagy legyen az, hogy minden ismerősömről küld, vagy egyikről se. bár nyilván be lehet állítani a beállításokban, de általában nincs kedvem hozzá, annyira meg nem zavar :D
  • trebron
    Megjelent az iOS 8.2 beta 3.
  • G_ArchAngel #41644
    Mondjuk itt csak ma delutan ment el ebayen vagy 30 olyan, mint az enyem 120-200 GBP kozott, igy ennek is orulni kell
  • trebron
    2 db iPhone 5-öt adtam el mostanában mindkettőt 85ezerért.
  • G_ArchAngel #41642
    185 GBP, realis aron ment el szerintem, ez kb 70e HUF
  • G_ArchAngel #41641
    Most megy az utolso felora ebayen az iPhone 5-omert, kivancsi leszek hol lesz a vege, ugy tippeltem, hogy otthon 60-70e korul ment volna el, szoval 150 GBP korul boldog leszek.
  • LoDMaSt
    Pedig tényleg jók, évek óta használom én is. Olvasd az angol weboldalt, ha zavar. :)
  • Xing
    Bíztatót a google translates weboldaluk :p
  • Bercy #41638
    Az FB a iPhone keszulekekkel operacios rendszer szinten kapcsolodik ossze. Be lehet allitani iOS-ben a FB adataidat, igy kepes az iOS szinkronizalni a FB ismerosoket a kontakt listaba es letre is jon egy FB events es FB birthdays calendar. Namost a problemam az, hogy hiaba kapcsolom ki ezt a calendart, neha akkor is (latszolag veletlenszeruen) kapok ertesitest FB ismerosok (olyan emberek akik nincsenek egyeb kontakt listamon) szulinapjarol. Ez nem hinnem, hogy az FB app hibaja hiszen a calendar app kuldi az ertesitest.
  • Rage47
    LastPass
  • GregSB
    Mostanában gondolkodtam rajta hogy at akarok váltani, mert mégiscsak kényelmesebb direkt bankkártyát hozza linkelni acchiz mint Gift cardozni, de igy asszem inkabb maradok a seggemen :D
  • trebron
    Miért az Apple a hibás, ha az FB appod nem működik úgy ahogy szeretnéd. Valószínű egyébként, hogy a születésnapokat ezeknél a kontaktjaidnál a tudtodon kívül szinrkonizálta és így bekerült az Apple kontaktok adatai közé a születésnapjuk - emiatt lehet neked véletlen.
  • Botond #41634
    Azért az kiderült, hogy kb sose használod a magyar storet, szóval ez akkor téged szerencsére nem érint. :)
  • GregSB
    Ok, rosszul emlékeztem, de ez a € - $ közötti árfolyam változások miatt volt, es EU-n belul konstans ennyire valtozott az ár.

Jan 1.-tol viszont drágább lesz egy app a magyar storeban mint pl a németben.
  • Botond #41632
    Már rég 0,89 euró az induló ár. :) 0,79 eurós árak 2 éve voltak. :D
  • GregSB
    Banyek.

Eddig az Apple Európában egy altalany ÁFÁT rakott az appok árára, igy minden országban ugyan annyiba kerültek az appok €-ban.

Jan 1.-től ez megszűnik, és minden ország saját adóterhe fog megjelenni az appok áraban. Mivel nálunk az egyik legmagasabb az ÁFA Európában, igy várhatóan drágulni fognak az Appok a magyar App Storeban.

Kiváncsi vagyok mennyivel kerül majd többe egy €0.80 app...
  • Bercy #41630
    "Bezzegsztiv"-ezni nem szoktam, nem gondolom azt, hogy ha o meg elne akkor nem lenne semmi problema. Inkabb az okozhatja a tobb hibat, hogy regebben sokkal kevesebb adatt volt szinkronizalva, mint most. A leopard nalam megfeleloen mukodott es az inteles feher macbook-ommal se volt semmi problema, kb 4 evig hasznaltam.
    Manapsag is csak szoftveres gondjaim vannak, pl az iphone neha ugy dont, hogy egy FB ismerosom szulinapjarol bizony ertesitot kell kuldenie hiaba van kikapcsolva a komplett FB calendar. Es teljesen veletlenszerunek tudnik a dolog. Ez csak egy pelda a sok kozul.
    Nem erzem azt, hogy emiatt levaltanam a Apple termekeimet barmi masra de megis hianyzik az az egyertelmu megbizhatosag amit par eve meg ereztem.
  • trebron
    Mi a baj a kép szinkronizálással?

Fotózok egy képet az iPhoneon, az bekerül az iCloudba így felkerül a Macbook iPhotoba, illetve bárhonnan el tudom érni az icloud.com Fotók(beta) helyen.
  • MerlinW
    Nekem PowerBook G4 volt az első vasam 2002 körül:)
  • Tikal #41627
    mit jelent hogy régen, mióta vannak apple cuccaid? ...
  • Dzsega #41626
    Köszi, a vlc-t megnézem, az imovie-ért sajnálok 4,49-et kiadni...
    Utoljára szerkesztette: Dzsega, 2014.12.17. 21:55:42
  • GregSB
    "Régenmindenjóvót", meg "bezzegsztív", de az emberek hajlamosak elfelejteni hogy volt MobileMe, megy IBM - Intel átállás, meg OSX Leopard, amelyeknél azért bőven volt bug meg szopás.
  • G_ArchAngel #41624
    nekem az pont mégie :)

amugy akinek handoff problemaja van, kezdje network resettel, de ez is hasznos
  • Jim Morrison
    szépen ellopják majd mindened!!!44
  • passatgt
    képszinkronizálást én már feladtam...
  • G_ArchAngel #41621
    kuldtek egy emailt, benne linkkkel ami megosztotta a kepernyot a cupertinoi Szekesegyhazzal!

most izgulok...
  • Bercy #41620
    Regen ezert szerettem nagyon az Apple rendszereket. Tenyleg egyszeruen csak mukodtek. Tettek amit kellett mindenfele reszeletes beallitas meg varialas nelkul. Manapsag mar orulok ha a tyukszaros kepeim rendesen szinkronizalodnak :(((
  • Jim Morrison
  • passatgt
  • G_ArchAngel #41617
    Masfel oraja vagyok vonalban az Apple Customer Service-szel, nem tudjak megoldani ok sem.
  • Tikal #41616
    are you sure? mert nekem még a beállításokban sincs már PIN opció mint régebben, szerintem ezt már kivették, és csak a Touch ID van.
  • Tikal #41615
    1password-öt használok, Touch ID-t használ, nem PIN-t, Master jelszót csak ritkán kér, bizonyos esetekben, de ha van egy jó master jelszód, mondjuk 12 karakteres, azt kizárt hogy megfejti valaki... Először is kell hozzá a telefonod, amin próbálkozhat, ami ugye nálad van, és azon is van Lock, szóval azt is meg a 1password jelszavad is fel kell törnie, a kettő együtt már sok, minek szarakodna vele bárki mikor vannak jobb módszerek a facebook accountod feltörésére :))
  • robotnyk
    #homescreen
  • Xing
    Vagy: