iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Esetleg tudtok valami jóféle dock-ot audio kimenettel, ja és ne valami hongkongi szar legyen, hanem valami normális darab 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
http://www.apple.com/hu/iphone-6/
Nincs még info mikor kezdődik itthoni forgalmazás.
szóval nagy plussz nekik 😊
!Forza Ferrari!
Saor Alba
Saor Alba
Venni kell egy 5s-t és 5-6 aksit, oszt elvagy vele 10+ évig😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.09.26. 15:22:12
[merlinw.org]
149e Ft-ot fizettem ki 2011-ben egy szolgáltató függő új iPhoneért.
Ma egy szolgáltató függő új iPhoneért 190-200 ezret kéne letennem.
Nem drágább az új iPhone, az 2011-ben és most is $650 volt. A Ft árfolyama szaródott el ennyire.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
viszont i5-el már szerintem se nagyon lehet hosszútávra tervezni. következő ios még használható lesz, de az azutáni már felejtős (szerintem). bár i4-el is elég sokáig kihúztad, úgyhogy ha annyira nem zavar a sebesség, akkor jó lehet az is hosszabb távon.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Várom egyébként hogy T bejelentse árakat, mindenképp fontolóra veszem az 5s-t is.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
"Néhány nappal az iPhone 6 Plus-t érintő botrány kirobbanása után az Apple reagált a készülék elhajlását érintő vádakra.
...
A cupertinóiak tegnap este végül megtörték a csendet, és a re/code-nak elmondták, hogy eddig mindössze kilenc olyan esetet jelentettek az iPhone 6 Plus tulajdonosok, ahol a meghajlás jelensége előállt."
Ennek megint nagyobb a füstje mint a lángja...
Mondjuk itt lenne az ideje ismét, hogy újra teszteljek egy iphonet egy hétig, mert azóta amióta próbáltam (4-4s) azóta változott a rendszer, sok minden amit hiányoltam már bekerült iosbe is. A kérdés ugynúgy nálam is adott (megéri e váltani) ami számomra egyértelmű. Hozzáteszem, ha nem lenne a nexus széria bajban lennék, mert nem akarok 100k felett venni egy telefont, főleg ami tele van szutyok alkalmazásokkal (pl samu). Alsó/középkategória meg problémás, nem fut valami szépen azokon az android hála a hanyag programozóknak (jórészt).
Remélem nem lesz nagy az új nexus, de ha az is lesz nem gond, n4 el is elvagyok, esetleg megpróbálok egy motoX et.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Számomra semmit. Nem izgatnak fel a kezdőképernyős widgetek, a ROM főzés, nem akarom jobban testre szabni a rendszert, nem akarok default böngészőt vagy képnézegetőt választani. Amire nekem kell okostelefon azt maximálisan kiszolgálja az iOS. Számomra az Android nem nyújt semmi olyan pluszt ami miatt vesződnék a váltással.
Nem azt mondom, hogy válts!, helyedben én se váltanék (már), appokra kétszer költeni én se szeretnék😊
/a játékok meg gondolom nem nagyon támogatják a google play servicest, az ugye crossplatform, és a mentés is meg lenne oldva. Google megteremtette a könnyebb átállás lehetőségét (vica versa) csak nem sok fejlesztő él a lehetőséggel😊)
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2014.09.26. 08:08:08
Ezerszer inkább veszek egy régi használt szifont, és igen, előbb nyelném be a 4,7"-est minthogy platformot váltsak. Ahhoz az Applenek nagyon el kell kurnia valamit hogy váltsak.
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2014.09.26. 07:25:32
miért nem nézel szét a 4,2 - 4,5 -ös androidos mobilok között?
Bazinga!
Hát ez a Plus egy vicc. Mármint annak ok lehet aki ki akarja váltani minden mobil eszközét a laptopján kívül 1db főeszközzel, de az nem én leszek 😊
Tegnap kicsit szűkebb nadrág volt rajtam, nem tudtam zsebre tenni normálisan, vagy ha be is tudtam volna tuszkolni nem tudtam volna leülni vele. Nekem ezt konkrétan kabátzsebben vagy táskában kéne hordanom.
Olyan prózai kérdésekbe bele sem megyek hogy nyáron ezzel mit csinálnék amikor csak egy szűkebb rövidnadrág és póló van rajtam. Vennék neki külön hasi-tasit, vagy állandóan a kezemben lenne amikor leülök 😄
Mindegy, valakinek biztos ez kell, mondjuk nem tudom elképzelni ez kinek lehet jo minden élethelyzetben, én tuti vennék valami 5000 Ft-os butakeszuleket mellé vígan elvan a farmerzsebemben. (de akkor már megdőlt hogy csak 1 készüléked van)
A kissebb 6-ost még ki akarom próbálni, de megvan a B terv: Rokon eladja i5-ösét. 1 éves lett volna, de power gomb miatt most gariztatta, kapott egy újat. Mivel közeli rokon ezért nekem odaadja áron alul ha kérem.
Végül a mammutba vittem, rendesek voltak egyből befogadták a telefont, cserére, 3-5 munkanapot mondtak. reméljük ennyi is lesz! 😄
!Forza Ferrari!
Meguntam, bevittem az Almariumba, es meg se neztek a gepet, megmutattam ugyanazt a videot, amit az iStyle-ban, es szo nelkul mondtak, hogy ha garis, akkor cserelik az alkatreszt. Szoval ennyit roluk.
Az az igazság, amit elhiszel.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
/*WTF?!*/
Szerk.: így már belefér a világnézetedbe? 😉
Utoljára szerkesztette: asysoft, 2014.09.24. 23:44:25
/*WTF?!*/
Kicsit érdekes a cikk, tudtommal 1 hete jött ki az iOS 8....
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.09.24. 21:00:01
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Ez most hogy ? 😊
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
De ne tegyétek fel.
iphone-ban van a legjobb mobilos kamera
i6 Plus vásárlása esetén itt van ez a tényező, van akit érdekel, van akit nem. Szimplán ennyi a helyzet.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
http://gaborszantai.co.uk/
Hozzáteszem, hogy az egész úgy indult hogy zsebben kezdett el elhajlani és erről is szóltak a híradások. A fickó is leszögezte, hogy a teszt előtt is már elhajlott a telefonja, jól láthatóan, pedig neki elsőre fel sem tűnt.
De igazad van. Inkább ne is beszéljünk róla, legyen struccpolitika, végy meg egy sok-százezres telefont és lepődj meg pár nap használat után (nagy általánosságban beszélek, az a válasz nem fog működni, hogy te sosem vennéd meg a Plus vagy sosem hordok szűkebb gatyát, mert rengetegen vették meg a Plust és sokan hordanak szűk gatyát).
http://gaborszantai.co.uk/