iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok.

Egy kis help kéne valami iPhone gurutól.
Sikerült installerrel hazavágni a telefont 😞
2 alkalmazást telepítettem egymás után és csak a végén léptem ki az installer-bõl. Elkezdte villogtatni a képet, kb. 30 percig utána resettel tudtam csak kikapcsolni, újraindulás után már csak egy alma logót kapok, és onnan nem megy tovább a dolog.
Valaki tudna segíteni privibe, hogy milyen progikkal és miképpen tudom visszahozni az iPhonomat az élõk sorába?

Elõre is THX.

Ombika
Amigo ezek nem jatekdemok,amik 1gb-ot foglalnak! Szal sec-pec alatt lejonnek es nemfogod agyonterhelni a halozatot! 😊

GregSB
GregSB
Régi és új Side by side:

+ 3G unboxing

precision
persze hogy nem, csak a lefedettséget jelzi

Bazinga!

Ok köszi értem.Gondolom attól,hogy ott az E betû nem fog nekem folyamatosan a neten logni.

precision
Edge hálózat szerintem

Bazinga!

Egy E betût?😄D
(sry)

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Sziasztok.

Egy nagyon kezdõ kérdés.
A szolgáltató neve mellett folyamatosan egy E betû található, ez egészen pontosan mit takar ?

precision
jaja, wifi, egy-két jó kis sourcekód (programlelõhely url) az installerbe és mehetnek is fel a hasznos és hasztalan programok 😄
source kódokat pl ifhone.hu -n találsz, de alapból lesz benne jópár

Bazinga!

Egyébként övé ez a cucc:
http://www.appleproducts.eoldal.hu/oldal/bemutatkozas

Szal lehet hogy télleg tud olcsón szerezni, majd kiderül pénteken.

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Magiszter
Az csúcsszuper <#taps>Aztán csak wi-fi közelébe kell menni és ömlenek is le a programok a ketyerédre? Az jó! Kicsit se fognak furcsán nézni melóhelyen hogy egy nagy lapos fekete hülyeséget taperolok, miközben lefoglalom a fél wi-fi hálózatot és senki se tud dolgozni <#idiota>

Hát nemtom,de azért reménykedem, egy másik díííler azt mondta nekem tegnap vagy tegnapelõtt hogy 120k lesz nálla a 8gb-os.Majd kiderül.

precision
hát úgy "gyárilag" hogy amit feltörtek azon van
és ugye 1st gen iphone -t máshogy nem lehet itthon kapni, csak ami függetlenített...és azokon mindegyik van installer

Bazinga!

Magiszter
Gyárilag van rajta installer?

precision
az enyémen is van magyar (kb fél perc a rajta lévõ installerbõl felrakni a magyarítást) 😊

Bazinga!

Magiszter
Köszönöm a segítséget. Ha ennyiért hozzájutok egy használthoz (nem egy agyon használthoz) akkor örülni fogok. Bár a magyar nyelv kellene, és a magyar szótár is amíg meg nem tanulok normálisan írni vele. De gondolom ez még ha angolt veszek is megoldható mobil-informatikai diploma nélkül. <#vigyor2>

precision
használtan egész biztos hogy tudsz venni annyiért
én nemrég vettem egy 8gigásat 65ért, de pl ha felmész mobilarena.hu -ra az apróhirdetésékhez és a keresõbe beírod, hogy iphone akkor láthatod hogy mennyi az ára... felfelé nem igazán fog már menni 😊

Bazinga!

" A telóm kikapcsolt a zsebemben és amikor bekapcsolom, folyamatosan a kábeles cucc jön be, nem a springboard."

Resetelni próbáltad? Home+Power 5 másodpercig együtt benyomva.

"Én már elõrendeltem egy prohardveres csávótól , a 8gb-os 100k alatt lesz tuti, nekem ezt mondta "

Akkor nagyon jó cimborád lehet.

Egyelõre a legolcsóbb beszerzési lehetõség Svájc, ahol a prepaid 8 GB-os verzió kerül 85-90 eFt-ba, ha megelégszik 10 rugóval mint nyereség, akkor még igaz is lehet, de ezt enyhén kétlem.
A másik gond az, hogy a legtöbb szolgáltatónál így a Swiscommnál is már most elfogyott elõrendelésben szinte az összes készülék.

A TurboSIM-et használták függetlenítésre az elsõ iPhone-nál is, de rengeteg probléma volt vele.

Magiszter
Kérdésem volna (tudom hogy már a pokolba kivántok <#idiota>):
Augusztus-szeptember környékén szerintetek tudok venni elsõ generációs iPhone-t 70 ezer környékén? Max annyit tudok részánni, és várni már nem nagyon tudok mert a mostani telóm kezd darabokra hullani és ha már újat veszek az legyen egy ilyen ketyere.

Üdv. Egy kis segítségre szorulok asszem. 😊 A telóm kikapcsolt a zsebemben és amikor bekapcsolom, folyamatosan a kábeles cucc jön be, nem a springboard. Már mindenhogy próbáltam bekapcsolni, de semmi. iBrickr szerint a rendszer oké, és nem is örülnék, ha máshogy lenne, mert a számaimat sajna még nem mentettem le, szóval egy restore nem esne jól. Ha bárki tud valami okosságot, plíííz segítsen, mert nekem már nincs ötletem rá. Elõre is köszönöm!
Ombika
Tudta 1.1.4 is mar!!

Magiszter
A minap figyeltem fel egy érdekes dologra a 3G-s reklámban (valami 300 megás bemutató). Ott mikor a fazon lenyomva tartotta a fûmenüben az úját akkor elkezdtek fickándozni az ikonok és akkor tudta õket áthúzni máshova, illetve törölni egyeseket. Kérdésem az hogy ez a dolog a 2.0-ás szoftver érdeme, vagy már tudja a legutóbbi is (1.1.4?) ugyanezt?

Miben különbözik az "igazitól"?😄
Valszeg akkor nekem is így lesz megoldva . Én már elõrendeltem egy prohardveres csávótól , a 8gb-os 100k alatt lesz tuti, nekem ezt mondta legalábbis..majd meglátjuk😄.

Sziasztok.

Nem lehet valahol pontos árakat találni az iPhone 3G-hez?
Pénteken utazok Olaszországba 1 hétre nyaralni és gondolkodom 1-en.
Csak hát nem egészen mindegy, hogy 500 USD vagy 500 EURO.

PyRex
nemtom, szerintem meg simán jó ezis 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

precision
ez a turbosim -es okosság... hát nem az igazi 😊

Bazinga!

asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek

precision
van

Bazinga!

Magiszter
Ez jó kérdés. Tényleg a régi iPhone-on is van Gógli Maps?

oneal1
egy kérdés, ha lesz aplle store itt nálunk is, akkor a régi iphoneal tudom használni az itunes-t a telóról?

!Forza Ferrari!

GregSB
Jah, olvasni olyan véleményeket is hogy Angliában volt arányaiban a legtöb feltört elsõ generációs iphone a világon, ezért most így bosszul az Apple...

GregSB
Új banner? 😄

http://gaborszantai.co.uk/

T-Mobile-ban azt mondták, hogy szeptemberre igérték Mo-ra.
grizzly21
az biztos hogy julius 11 elott senki sem fog semmi okosat mondani, csak talalgatni. addig mostmar csak tudtok varni

Jah és ebay.de-n kb 50db 3G-s független 16gb-os iphone van 600-700euroért a 8gb-os is olyan 500-600körül van.Szóval nem igazán értem.

Én most rendeltem elõ egy 8gb-os iphonet prohardveren.3G-s és független az nem létezik?😄 Azt mondta a srác hogy 100k alatt lesz tuti, de csak 11. környékén tud pontosat mondani.:S

precision

Bazinga!

nem hiszem el, vegre elhatarozom, hogy ajfon, elkezdem vagni a centit, erre nem vehetek 11-en 16 GByte-os modelt???

nem biztos, hogy O2 hiba, szerintem egyszeruen az amerikai piacot akarjak elsodlegesen kiszolgalni, mi meg majd megkapjuk a maradekot...

http://gaborszantai.co.uk/

GregSB
Kiváncsi vagyok hogy 2.0-át fel tudják e majd törni. Ugye nem rég linkelték, hogy ha "illetéktelen behatolást" észlel majd a telefon, akkor egybõl letilt. JailBreak meg gondolom elég erõsen hozzányúl a telefon filerendszeréhez...

magus
átkonvertálod az avi-dat mp4-é. Ha nem kell felirat ajánlom a Xilisoftot, ha kell akkor Cucusoft+vobsub kombót.

PyRex
az 1.1.4 sokkal stabilabb mint az 1.1.2, bár van 1-2 program, ami néha fagyogat, pl. VNSea...

én csomószor leejtettem - semi baja. Az enyém már elég régi (2007 októberi) - a hátulján sok apró kopás van, a kijelzõ napfényben 1-2 helyen mikrokarcos, de egyébként nem látni, tényleg csak ha napfényben direkt keresi az ember...

a feltörést vissza lehet állítani eredeti állapotába, szóval nem jár garanciavesztéssel.

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

precision
strapabíró, egyszer leejtettem véletlenül, és semmi baja
a kijelzõjét töröltem már meg ingujjal, pamut pólóval, a hozzáadott törlõkendõvel, szalvétával, törölközõvel...stb. 😄 egyik sem karocta még meg
a középsõ ezüstös rész meg a hátlap az viszont tud karcolódni ha nem vigyáz rá az ember
szoftveresen teljesen jó, 1 hetes uptime -ja van most a telefonomnak, tehát 1 hete folyamatosan megy, nem kapcsolt ki, nem indult újra...stb.

Bazinga!

Magiszter
Ez a feltõrt dolog gondolom egyenlõ a 0 garanciával. Mennyire strapabíró a készülék? Mind hardware, mint software telén. Valamint mennyire okozhatnak hibát ezek a programok?

precision
a mostani feltört iphone -ról tudok nyilatkozni
mov -ot nem próbáltam még, de mp4 -et lejátszik a telefon
feltört iphone-okon van egy olyan okosság hogy installer, amivel 3rd party programokat lehet felrakni... no ezek között van olyan amivel böngészheted a telefonod fájlrendszerét, amivel lejátszhatsz avi filet, amivel rögzíthetsz mozgóképet

nézegess szét ifhone.hu -n vagy 1phone.hu -n, van sok sok leírás a különféle programokról

Bazinga!

Magiszter
Ezt jó hallani. És mi a helyzet a filmekkel? AVI-t ugyebár el lehet felejteni, de pl a mov (mint Apple cég agyszülemény)kiterjesztéssel jóban van?
Illetve úgy hallottam hogy a mozgóképet mint olyat nem tud rögzíteni. Nincs valami külsõ program ami ezt megoldja?
Milyen a telefon szoftveres belsõ szerkezete? Van benne valami fájlkezelõ hogy azért tudjam milyen mappák és hol találhatóak? Mennyire lehet megosztani a fájlokat Wi-Fi vagy bútút segítségével? A magyar Alma telefon-ban lesz magyar szótár? Tehát mikor pötyögök és javítja akkor magyarra vagy angolra fogja tenni? (Ha nem lesz benne magyar akkó' T-jék menjenek a -hosszú sípszó- ba.)
Lehet kicsit sok kérdésem van, de ha egyszer veszek akkor szeretném tudni hogy mit veszek.

Bercy
Fel tudod tölteni a saját zenéidet a telefonra.