iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy kis help kéne valami iPhone gurutól.
Sikerült installerrel hazavágni a telefont 😞
2 alkalmazást telepítettem egymás után és csak a végén léptem ki az installer-bõl. Elkezdte villogtatni a képet, kb. 30 percig utána resettel tudtam csak kikapcsolni, újraindulás után már csak egy alma logót kapok, és onnan nem megy tovább a dolog.
Valaki tudna segíteni privibe, hogy milyen progikkal és miképpen tudom visszahozni az iPhonomat az élõk sorába?
Elõre is THX.
(sry)
Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Egy nagyon kezdõ kérdés.
A szolgáltató neve mellett folyamatosan egy E betû található, ez egészen pontosan mit takar ?
source kódokat pl ifhone.hu -n találsz, de alapból lesz benne jópár
Bazinga!
http://www.appleproducts.eoldal.hu/oldal/bemutatkozas
Szal lehet hogy télleg tud olcsón szerezni, majd kiderül pénteken.
Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
és ugye 1st gen iphone -t máshogy nem lehet itthon kapni, csak ami függetlenített...és azokon mindegyik van installer
Bazinga!
Bazinga!
én nemrég vettem egy 8gigásat 65ért, de pl ha felmész mobilarena.hu -ra az apróhirdetésékhez és a keresõbe beírod, hogy iphone akkor láthatod hogy mennyi az ára... felfelé nem igazán fog már menni 😊
Bazinga!
Resetelni próbáltad? Home+Power 5 másodpercig együtt benyomva.
Akkor nagyon jó cimborád lehet.
Egyelõre a legolcsóbb beszerzési lehetõség Svájc, ahol a prepaid 8 GB-os verzió kerül 85-90 eFt-ba, ha megelégszik 10 rugóval mint nyereség, akkor még igaz is lehet, de ezt enyhén kétlem.
A másik gond az, hogy a legtöbb szolgáltatónál így a Swiscommnál is már most elfogyott elõrendelésben szinte az összes készülék.
Augusztus-szeptember környékén szerintetek tudok venni elsõ generációs iPhone-t 70 ezer környékén? Max annyit tudok részánni, és várni már nem nagyon tudok mert a mostani telóm kezd darabokra hullani és ha már újat veszek az legyen egy ilyen ketyere.
Valszeg akkor nekem is így lesz megoldva . Én már elõrendeltem egy prohardveres csávótól , a 8gb-os 100k alatt lesz tuti, nekem ezt mondta legalábbis..majd meglátjuk😄.
Nem lehet valahol pontos árakat találni az iPhone 3G-hez?
Pénteken utazok Olaszországba 1 hétre nyaralni és gondolkodom 1-en.
Csak hát nem egészen mindegy, hogy 500 USD vagy 500 EURO.
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek
!Forza Ferrari!

http://gaborszantai.co.uk/
Bazinga!
nem biztos, hogy O2 hiba, szerintem egyszeruen az amerikai piacot akarjak elsodlegesen kiszolgalni, mi meg majd megkapjuk a maradekot...
http://gaborszantai.co.uk/
én csomószor leejtettem - semi baja. Az enyém már elég régi (2007 októberi) - a hátulján sok apró kopás van, a kijelzõ napfényben 1-2 helyen mikrokarcos, de egyébként nem látni, tényleg csak ha napfényben direkt keresi az ember...
a feltörést vissza lehet állítani eredeti állapotába, szóval nem jár garanciavesztéssel.
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
a kijelzõjét töröltem már meg ingujjal, pamut pólóval, a hozzáadott törlõkendõvel, szalvétával, törölközõvel...stb. 😄 egyik sem karocta még meg
a középsõ ezüstös rész meg a hátlap az viszont tud karcolódni ha nem vigyáz rá az ember
szoftveresen teljesen jó, 1 hetes uptime -ja van most a telefonomnak, tehát 1 hete folyamatosan megy, nem kapcsolt ki, nem indult újra...stb.
Bazinga!
mov -ot nem próbáltam még, de mp4 -et lejátszik a telefon
feltört iphone-okon van egy olyan okosság hogy installer, amivel 3rd party programokat lehet felrakni... no ezek között van olyan amivel böngészheted a telefonod fájlrendszerét, amivel lejátszhatsz avi filet, amivel rögzíthetsz mozgóképet
nézegess szét ifhone.hu -n vagy 1phone.hu -n, van sok sok leírás a különféle programokról
Bazinga!
Illetve úgy hallottam hogy a mozgóképet mint olyat nem tud rögzíteni. Nincs valami külsõ program ami ezt megoldja?
Milyen a telefon szoftveres belsõ szerkezete? Van benne valami fájlkezelõ hogy azért tudjam milyen mappák és hol találhatóak? Mennyire lehet megosztani a fájlokat Wi-Fi vagy bútút segítségével? A magyar Alma telefon-ban lesz magyar szótár? Tehát mikor pötyögök és javítja akkor magyarra vagy angolra fogja tenni? (Ha nem lesz benne magyar akkó' T-jék menjenek a -hosszú sípszó- ba.)
Lehet kicsit sok kérdésem van, de ha egyszer veszek akkor szeretném tudni hogy mit veszek.