iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PyRex
ezmi? mármint azt látom hogy mi de mikor történik? 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

GregSB
Most tettem fel 7.7-et, és ár nagyon sok program van rajta...

Euroval tudunk majd fizetniegyébként ami nem baj mert most egész erõs a forint 😊

Ez nem annyira jó hír:

Magiszter
"my store: Hungary"

Csak nehogy aztán csont üres legyen <#idiota>

GregSB
"App Store HUN guide 😊

- 7.7 felrak
- iTunes Store-ra klikkol
- legorget alulra
- my store : Hungary

- yay!"

😄

GregSB
Lesz magyar AppStrore!!!!!

Szedjétek le a 7.7-es iTunes, már meg is lehet nyitni elvileg.

Magiszter
Úgy tudom hogy nem fogod tudni használni. Eleve egy bizonyos szolgáltatónél lesz és elõfizetéssel. Persze ha te a független veszed akkor az itthon is jó elméletileg.

GaVino
Hali itt Amerikába holnap jelenik meg a 3G! És nemtudom hogy vegyek-e egyet az ára elég jó! Csak kérdés Mo.-n ha visszamegyek hogy tudom majd használni! Ha tudtok adjatok ötleteket érdekel a véleményetek!

Magiszter
2.0-ás szoftver a régire? Hmmm de jól hangzik. Mert a régit még meg lehet venni 60-70-ért, és én csak max 70-et tudok majd rá költeni. De ha után 2.0 installer meg miegymás... remélem mire lesz annyi pénzem már stabil, tesztelt, és egyszerû telepítésû lesz ez a dolog.

Apropó: A G.Maps programnak van valamilyen "offline" változata? Olyan ami nem igényel non-stop kapcsolatot, csak mondjuk egy Magyarország térkép, városokkal, utcákkal. Tehát ha én Balatonalmádiból a Kossuth utcából akarok eljutni, Budapestre a VII ker, Dob utcába akkor meg tudjam nézni hogy egyáltaláb hol van az a dob utca, és hogy milyen tömegközlekedés jár arra fele.

"bármikor csinálok neked ilyen képet 😊"

Nem hinném, hogy rászorulnának ilyesmire 😊

http://blog.iphone-dev.org/post/41730121/living-in-sweet-harmony

"Hmmm. Tehát App Store + Installer???"

Igen.
Dev Team-es fiúk nem csücsülnek a babérjaikon.

"Ezek szerint akkor az iPhone 3G is már független és "törött?""

Ez még nem 3G iPhone, hanem "csak" 2.0-s firmware "régi" iPhone-al.

"Ha erre még rájönne hogy csak 40-50 ezerbe kerül... álom álom édes álom "

Új Zélandon már holnap van és ott már lassan el is fogy az elsõ szállítmány 😊

900 NZD a 8 gigás és 1129 NZD a 16 GB-os prepaid csomagban. (1 NZD=110 HUF)

PyRex
bármikor csinálok neked ilyen képet 😊

Magiszter
Hmmm. Tehát App Store + Installer??? Ezek szerint akkor az iPhone 3G is már független és "törött?" Vagy csak valaki jól bánik az MSPaint-el <#vigyor> Ha erre még rájönne hogy csak 40-50 ezerbe kerül... álom álom édes álom <#rinya>

Ennyi<#vigyor3><#vigyor4><#taps>

Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!

Még jobb hír:

Jó hír:

Magiszter
Ingyen van az e-mail. Majd jövõ hét pénteken megint írok nekik, hagy örüljenek. <#taps>

Elég korrektnek tûnik, de én még vártam volna a kérdésekkel minimum egy hetet hogy legalább elkezdjék a többi országban a forgalmazást.

Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!

Magiszter
Megjött a válasz:

"Tisztelt (*Itt az én nevem állt), kedves Ügyfelünk!

Az ügyfélszolgálatunkra érkezett levelére az alábbiakban válaszolunk.

A T-Mobile International és az Apple bejelentése alapján Apple iPhone típusú készüléket várhatóan még az idén értékesíti vállaltunk. A forgalmazást követõen tudunk biztos információt adni arról, hogy milyen szolgáltatások lesznek elérhetõek a mobiltelefonon keresztül. Ezzel kapcsolatban bõvebb információt sajnos nem tudunk nyújtani.

Javasoljuk, hogy kövesse nyomon sajtóközleményünket a http://t-mobile.hu/egyeni/rolunk/sajtokozlemenyek/index_200806.shtml weboldalon.

Kérdése, kérése estén a továbbiakban is készséggel állunk rendelkezésére,

üdvözlettel:

Páska Zoltán

levelezési képviselõ

T-Mobile

Magyar Telekom Távközlési Nyilvánosan Mûködõ Részvénytársaság
Székhely: 1013 Budapest, Krisztina krt. 55.
Cégjegyzékszám: bejegyezve a Fõvárosi Bíróság mint Cégbíróságon Cg. 01-10-041928 szám alatt"

Szóval még õk se tudnak semit, vagy nagyon titkolóznak. Viszont legalább gyorsan válaszoltak, és kaptam egy korrekt (bár információszegény) levelet.

Ez volt a megoldás😊 Köszi😊
Magiszter
No pontosan 1 perce küldtem levelt a T-Mobilhoz amiben az App Store elérhetõségérõl érdeklõdöm. Kiváncsi vagyok hogy mikor és milyen kitérõ választ kapok. Ha megjött a levél bekopizom ide is. <#wink>

Hát figy, új darab, hypeolt , 1hónap múlva alapból -40-50euro , plusz aki megvette most az egyértelmûen olcsóbban fogja adni mint a szolgáltató,szóval 100k alatt lesz szerintem augusztusban "használtan" 1 hónaposan.

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

5c0rp330n
"Az Apple új mobiljára vágyóknak nem feltétlenül kell többéves hûségnyilatkozatot aláírniuk.

A második legnagyobb belga mobil szolgáltató, a Mobistar hivatalosan bejelentette, hogy e hét péntektõl kezdve kártyafüggetlen és hûségnyilatkozat mentes formában is árusítani fogja az Apple iPhone 3G-t. A Mobistar-nál 525 euróba (120 ezer forint) fog kerülni a telefon 8 GB-os változata, a 16 GB-os csúcsmodell pedig 615 eurós (140 ezer forint) áron debütál majd. A France Telecom többségi tulajdonú és Belgiumban exkluzív iPhone jogokat birtokló Mobistar elsõ körben kétszázötven darab, az azt követõ napokban pedig további néhány ezer iPhone 3G-t dob piacra. A cégnél természetesen új elõfizetéssel is kapható lesz a készülék, az új iPhone tarifák havidíja pedig 30-60 euró (7-14 ezer forint) körül fog alakulni."
link

Magiszter
500€ = 115,474 HUF
600$ = 88,038 HUF

Ha ezekre rámennek a szokásos árak akkor szerintem tényleg lehet 150 ezer forint is. :-D

De azért 150k sem lesz, olaszban 500euro most, mármint annyiért "hírdették",svájc 85-90k , usa 600$.

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Ne nekem válaszolj, én is tudom, ezért is írtam le😄.

Magiszter
Hát igen. Az elõfizetéssel lesz a telefeon vagy 350 ezerbe 2 év múlva. De legalább ha meggajdul akkor elviszed és vagy cserélik, vagy 3 hónap mire megjavítják és közben is fizetheted a havidíjat. :-D

Ennyi naív embert. Mivan ha én azt mondom, fullextrás H3-as Hummer lesz 2 milláért. Sosem lesz ilyen olcsó. A 3G iphone legalább 150k lesz függetlenül. Nemtom mit beszél ez félre, hogy 30-40k vagy mennyi a független.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Annyiért biztos lesz, csak éppen nem függetlenül.Hanem havi 15k-ért .

Magiszter
Fura de én is inkább régit vennék. Valahogy több lehetõséget látok benne mint az újban. Kezdve az Installer-el... amivel egy rakás jó programot lehet elepíteni, a fém hátlapn át, a kártyafüggetlenítési lehetõségig. A 3g meg drága lesz, Magenta színü, és nem bitos hogy tudsz hozzá programokat letölteni, ha nem lesz nálunk mégse App Store. Szóval a régi mellett több érv szól.

GregSB
Akkor vegyél régit 😄

Azt már most is tudsz.

Magiszter
Most már komolyan fel fogom hívni a T-Lapót hogy terveznek e Magyarországra appstore-t. Sõt bemegyek személyesen úgy mégis csak morcosabban tudok nézni ha nem lesz.<#nyes>

GregSB
Ha nagyon akarom meg tudom oldani, mert él kint rokom írországban akinek van bankkártyája, szal vészhelyzetben majd használnom az ír AppStoret, de persze sokkal jobb lenne ha itthon is lenne.

grizzly21
regi jobban bejon oszinten

Magiszter
Szerintem lesz itthon appstore, mert ha nem akkor senki sem fog venni, csak az Alma-fan-boyok, meg az aki gizdulni akar hogy neki ilyenje van.
Érdekesség:
Anyám ma elment megjavíttatni a telefonját, és mivel beszéltem neki errõl az iPhone-ról ezért rákérdezett az eladónál. A fazon azt mondta neki hogy majd szlovákiából érdemes szerezni, mert ott boltban fogják adni kb 30-40 ezer forint köri áron kártyafüggetlenül, viszont csak szlovákiában érvénes garanciával. Meg hogy magyarországon nincs iPhone szervíz úgyhogy ha bekrepál akkor kész vége. Hát vagy a csávó tud valamit, vagy nagyon félre volt informálva. Szerintetek?

"Pff, na (részben) ezért is akarok én eredetit.. akar a halál vacakolni az installerrel, meg partíciókkal."

Nah, annál nem kell vacakolnod, mert nem megy rá az installer.
Igaz, így programjaid sem lesznek, fõleg, ha nem lesz itthon App Store.

GregSB
Pff, na (részben) ezért is akarok én eredetit.. akar a halál vacakolni az installerrel, meg partíciókkal.

Bercy
Szerintem berakta az installálási sorba az alkalmazást amit nem sikerült leszedned.
Töröld az installálási sort. Amikor installálni akarsz vmit akkor asszem felajánlja, hogy erase installation queue.
Uninstalálni se tudok, mert azt írja: Package download failed.:oo
"$199 / $299 for the iPhone 3G + $36 Activation Fee + $175 Early Termination Fee + $70 One Month AT&T Service = $480 / $580 respectively."

Nekem ez jobb megoldasnak tunik! Szerintetek ezutan kartyafuggetlen lesz a telefon es nem kell jailbrakelni?

"Egyelõre a legolcsóbb beszerzési lehetõség Svájc, ahol a prepaid 8 GB-os verzió kerül 85-90 eFt-ba"

link?

precision
ez azért van mert az iphone -on két partíció van, egy a programok meg minden egyéb dolognak (meg magának az osxnek) és egy az ipodnak (zene, video)
és mikor megtelik a 'program' partíció akkor az installer azt mondja hogy package download failed, mert nincs hely ahova letöltse a cuccot
erre való a boss tools, ami a program partícióról a betütípusokat meg programokat szépen átpakolja az ipod partícióra, így marad hely a többi custom proginak és az installer is fog menni szépen

leírás hozzá: LiNK

u.i.: nyugodtan megcsinálhatod, nem lesz tõle semmi gond, én is megcsináltam már

Bazinga!

Magiszter
Eh. Úgy látom azért vannak problémák az installer körül. <#wilting>

Nem ajánlott fel installer frissítést. Lehet, hogy az a baj. Köszi!😊
Nekem mindig elvesztette a hálózatot tõle a telefon, és újra kellett indítani.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Az installert akkor nem frissítetted? Nem a legfrissebb, hanem az elõzõ installer ugyanilyet csinál, csak egy pár óra múlva maga a progi sem indul el. Vagy windowson keresztül buherálod, vagy újrarakod a szoftvert. De várj vele hátha megjavul.

Egyik napról a másikra nem tudok tölteni az installerbõl. Mindenre azt íjra, hogy Package download failed. Miért lehet ez? Egész ott kezdõdött, hogy a THT Poker és a Sketches updateje megjelent. a Sketches-t updateelte, mire a THT Pokerre már ezt írta ki és azóta semmit nemtudok letölteni.
PyRex
milyen probléma? én nem sokról tudok.

ZoRaL
most adtam oda havernak ezt a tokot, nagyon nem szép...legalábbis szerintem 😞