iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én is kerestem de nem találtam még hozzá dokkolót. Után gyártottat meg nem akarok venni. Dobnál egy linket, hogy te hol láttál 7k-ért erdeti dokkolót hozzá?

Thx!

\" örökké nem eshet.... \"

ÉS te hogy oldod meg a számváltást, ha nem a gyári fülesed van?

Én félek tõle, hogy az állandó doubleclick kinyírja a home gombot...

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

precision
nyaralásnál elhagytam a fülesem 😞
akitõl vettem adott hozzá vmi 'agybadugós' fülest is de azt annyira nem szeretem, kényelmetlen... de mivel nincs 10k -m most egy fülhallgatóra kénytelen leszek azt használni :|

Bazinga!

Tényleg :o Mondjuk egy kábelnek is húzós ára volt😄
Ja, kerestem T-Mobilenál dokkolót, 7ezerért van is..😄😄😄 Ennyit azért nem ér..😊 Bár kár, hogy ehhez nem adnak alapból..
precision
thx
de bakker, 10e Ft... 😞

Bazinga!

iStyle-ba, westend vagy aréna plázába.
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem..Iphone-hoz mikor fognak kiadni nrmális navigációs szoftvert? Ilyenekre gondolok, mint pl sima PDA-kon van, amit utazásokon is hasznosan lehet használni.
Köszike elõre is
precision
help pls
hol tudnék venni 1st gen -es gyári fülhallgatót és kb mennyibe kerül?
használt nem igazán érdekel

Bazinga!

rájöttem a visszamásolásra.

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

a nokiánál külön van olyan hogy emlékeztetõ, ami egy darab dátum, és akkor szól, itt meg a siemenses verzió, hogy mindig vmi idõtartamot kér, amitõl már akkor megõrültem, mert nekem nagyon fontos lenne ez a funkció, hogy kényelmes legyen..

(plusz még egy kérdés: telefonon töltöttem le pár alkalmazást az ingyenes appstoreból, de az itunesban nem látszanak, nem tudok törölni.. hogy lehet rábírni, hogy lássa õket a itunes?)

Az naptárba az ember olyan eseményeket vesz fel, aminek idõtartama van.
(Ez a Nokiáknál is így van.)

Szundi az ébresztésnél van, amit az óránál kell beállítani és annyit állítasz be, amennyit csak akarsz.

a calendarnál csak olyan emlékeztetõt lehet beírni, ami -tól -ig tart? úgy nem lehet megoldani, hogy egyszer jelezzen? (mint a nokiáknál, beálltottam hogy nyolckor szóljon, aztán vagy kikapcsoltam, vagy szundi)

GregSB

iPhone/iPod Touch 2.1

"Viszont ami nagyon fontos, és fõleg az iPhone 3G tulajdonosoknak, az az, hogy a 2.1-es firmwareben van magyar billentyûzet, és a T9 is ki van benne kapcsolva (sajnos magyar T9 nincs)."

Tényleg nem voltam tisztába, köszi!😉
GregSB
Úgy látszik nem vagy tisztában az árakkal. Könyvesboltban egy 7-8 ezer szavas kisszótár kerül 800-900 Ft-ba. 22ezer szavasért €4 több mint baráti.

Ezek szerint te csak úgy dobálod az ezreseket. Adj már nekem is..
PyRex
4 euro neked drága???????????????????? Ez hihetetlen...

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

PyRex
hát nem tudom, szerintem ezt ujjal használni gázos lesz... de ne legyen igazam!

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

GregSB
Cliff Kushler a T9-es szótár atyja nem tétlenkedett, megalkotta a Swype-ot touchsreenes telefonokra. Mgjelenés szinte garantált iphonera is.

Itt egy hosszabb bemutató Androidon:

Van Magyar-Angol, Angol-Magyar szótár Appstoreba, de nagyon drága, 4 Euró.😞
Valakinek megvan, szerintetek megéri? elvileg 22.000 szópár van benne.
Sziasztok!

Van egy játékom, de ilyen felmásolós formában. Viszont én iTunes-szal szeretném installálni. Arra már rájöttem, hogy ezek az *.ipa állományok tömörített állományok, ha átnevezem, akkor bele tudok nézni a tartalmában. Megállapítottam, hogy igazából semmi különbség nincs egy mûködõ *.ipa és egy ilyen másolgatós játék között, ugyan azok a file-ok vannak benne. Ezért megpróbáltam leutánozni a könyvtárfát, csak egy Payload alkönyvtár különbség volt. Nem mûködött. Amit észrevettem még, hogy van egy iTunes ArtWork file, amit úgy gondolok, hogy nem létszükség, de betettem egy másik alkalmazás mûködõ file-ját neki. Így sem ment. iTunes szerint nem egy valid alkalmazás. Kérdésem az lenne, hogy átalakítható-e valahogy egy ilyen másolgatós játék úgy, hogy iTunes is szeresse. Egyáltalán lehetséges, hogy mûködjön, vagy az állományok tartalmi eltérése miatt alapból esélytelen? Köszi a választ elõre is.
Ombika
Nekem benne maradt minden telszam,de aszem nemvolt meg akkor tele programokkal, mivel nemvolt feltorve! Most mar 4-ik boardnal jarok! 😊

Zomil
Uhh, akkor megnyugodtam, azt hittem már ujra fel kell töltenem mindent 😊

ezek szerint akkor csak frissitem és várok amig fel nem törik 😊

a MobileInstallation nevü fájlt ujra át kell majd másolni?

bocsi a sok hülye kérdésért

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ombika
Nem kell restore-olni!!! Igen backup-ot nyomsz ed mondjuk outlookba eltarolja oket!

Zomil
engem meg az érdekelne, h ahhoz, h frissiteni tudjam a telefont, a jailbreak elöttre kell restore-olni?
neveket, bookmark-okat lehe lehet menteni vhogyan?

és ujra megkérdezem mert nem érkezett válasz:

Van valami megoldás arra, h eredeti méretben rakjak 1-1 képek a telefonra?

elég idegesitö, h vmit rá akarok rakni erre átalakitja és igy olvashatatlan lesz :S

Elöre is köszi!

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

precision
már elég régóta 😊

Bazinga!

kösz!

zsolti001
Lehet.

2.0.2es szoftvert is lehet már jailbreakelni?

azt a videót leszedtem, ami az 1phone.hu-n van jailbreakre, akkor megpróbálom aszerint.

Ombika
Szivesen segitek nincs ezzel baj,de ha 1szer mar leirtak szajbaragosan, akkor miert nem lehet a google-t alkalmazni pl! De leirom neked,h hol talalsz reszletes leirast:

-2 link
-1. link

cydia,az a feltorest kovetoen kerul fel a telora, ahonnet lehet progikat telepiteni es uninstallalni! Itt talalhatoak azok a progik is,amik nem mentek az az apple rostajan, de attol fuggetlenul rengeteg hasznos es jo progi van!!!

és az új szoftvert, ahogy Coooper is írta, megvárjuk?

ez télleg elég gyors volt 😄
nekem a sok rövidítés miatt kínai az egész. quickpwn rc3 a program gondolom, amivel a jailbreaket lehet csinláni. a cydia az micsoda?

Ombika
Quickpwn RC3 felrakodod,beadod neki a gyari fw-det,majd mikor keri megfelelo modba teszed(kiir mindent reszletesen)!!! Ujrainditja kb 10 perc utan es kesz is,majd fogod telepited a cydia-bol az ssh-t iphone-ra,majd pc-re winscp-t es mar tudsz is csatlakozni,ha van wi-fi routered a telora(persze megnezed elotte,h mi a teldo ip cime)!!!

name: root
password: alpine!!

Remelem tudtam segiteni!

Na, remek, keyboard a lényeg, végre lehet majd gépelni 😊

Én is szívesen olvasnék jailbreak-ügyben hasznos tanácsokat. Vagy megvárjam most már a 2.1-et vele?
GregSB
Van hungarian keyboard a 2.1-es Touch SW-ben, ugyhogy tuti lesz a pénteki iPhone 2.1-ben is.

Jó kis progi csak az a gond vele, hogy a géprõl letöltött fileokat csak egy elõre megkreált mappába (public, sample) lehet másolgatni. És innen nem lehet (se zenét se képet) átteni máshova a telefonon belül. Továbbá ez sajna csak egyirányú mivel visszafelé épp emiatt nem megoldható a transfer. De azért érdemes kipróbálni.

\" örökké nem eshet.... \"

Zomil
Van valami megoldás arra, h eredeti méretben rakjak 1-1 képek a telefonra?

elég idegesitö, h vmit rá akarok rakni erre átalakitja és igy olvashatatlan lesz :S

plusz még érdekelne valami doc/pdf felismerõ program (szerkeszti õket gondolom még nem lehet), és valami videofelvevõ, azt olvastam, már erre is van megoldás, sõt jobb fényképezõk is vannak.

jailbreakelni fogom holnap, csak még nem tudom hogy álljak neki, olvasgatom a "szakirodalmat". mennyire bonyolult ez a mûvelet?

Zetorg
mondjuk én már kilõttem a T9-et és így ha elkezdek írni egy szót, ami szerepel a névjegyek között, akkor azt helyettesíti be :@

Zetorg
settins/mail,contacts,calendar/import sim contacts. utána látni fogod.
T9 kikapcsolására, csak jailbrake-elt telefonon van megoldás.

Nokia ébresztett ha ki volt kapcsolva. De iPhonenál még nem mertem kipróbálni😄😄
Szerintem csak akkor birja tovább az aksi, ha kikapcsolod és akkor sem annyira sokat.
oneal1
egy kérdés:

ha flight mod ba teszem éjjelente a teleót akkor tovább bírja az aksi?
vagy inkább kapcsoljam ki? bár akkor meg nem biztos hogy ébreszt..

akinek van tippje ötlete, tapasztalata írjon

köszi

!Forza Ferrari!

én titkon reménykedtem egy push-szolgáltatásban is egyes msn-kliensek részére, dehát.

remélem azért tényleg érezhetõ lesz az az improved battery life

és titkon remélem, hogy meglepiként benne lesz egy magyar nyelv is

Ombika
Szanalom a reszukrol!! 😞

passatgt
"improved battery life"

😊

Aham
Tehát nem lesz GPS-fejlesztés, sem T9 kikapcsolás, sem kopipészt, az égvilágon semmi, csak bugfix

Nice work

GregSB
Pénteken lesz elérhetõ.