iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem találom ezt a progit az itunes-ban vagy máshonnan telepítetted?
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
backuplohatsz és a 2.1 után az itunes vissza is fogja állítani neked a dolgaidat
ha csak simán restore -t nyomsz itunes -ban akkor a 2.1 -et fogja lehuzni az apple serverérõl és nem lock -olva lesz a telefonod, mindneképpen custom firmware kell amit shift+restore után adsz meg az itunes -nak
Bazinga!
A kérdésem az lenne, hogy ha elõtte csinálok egy backup-ot, akkor az összes sms-t, kontaktot, fotót amit eddig csináltam lementi, és a restore-ral nyugodtan visszapakolhatom reset után? Vagy ezeket külön kell lementeni?
A másik, hogy ezzel a restore-ral nem ugyanazt a 2.02-es jailbreak-elt szoftvert fogja visszatenni, így megint csak 7,1 GIgát fogok látni?
"promises tethering your laptop to your iPhone in just ten seconds"
Regisztráltam de az accountomra azt írja,hogy csak a magyar app storba itunesba nézegethetek.Ez meg mi?
zetorgKUKACfreemailPONThu
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
/private/var/mobile/Library/Caches/com.apple.mobile.installation.plist
Ezt kell letörölni minden .app -os másolás után és lesz ikon
Bazinga!
Thx!
\" örökké nem eshet.... \"
cydiaban található elvileg de én nem találtam meg valszeg nincs meg a repo ahol fent van
azt olvastam h minden .app másolás után futtatni kell mert ilyenkor az iphine létrehoz egy filet ami miatt nem látszódnak az ikonok és a cachedel ezt a filet törli le
Bazinga!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
.app -ok nekem sem mennek, nincs ikon... .ipa -t még nem próbáltam
nem akarok áttérni .ipa -ra, minden cuccom .app -ban van, minden ujra kéne szedjek 😞
Bazinga!
viszont adódott egy kis gondom a 2.1 telepítése után: fel akarok pakolni két programot (konkrétan netshare és phonesaber, de mindegy), létrehozom a Documents mappát 777-es jogokkal, aztán beteszem a két .app egységet a megfelelõ mappába, ezek ugye 775ösek. Igen ám, de a springboard újraindításánál nem jelenik meg egyik ikonja sem a menüben... ilyenkor mit lehet csinálni? próbáltam leszedni és újra átmásolni õket, de nem segített. A .ipa kiterjesztésû programokkal nincs gond, azok itunes-zal szépen átmásznak.
de nincs a közelben MAC:S
hogy kell amúgy feltenni?quickpwn aztán kész?
!Forza Ferrari!
oneal1: winre szerintem még nincs, csak macre van pwnage meg quickpwn
Bazinga!
Én már láttam magyar nyelvû iPhone 3G-t.., azt hiszem 2.0.2esen volt.
mer szerintem nem annyira szembetûnõ a változás e téren 😊
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
persze ehhez jailbreak kell
Bazinga!
Call forwarding active
DISMISS
😄
régi telóm hûségnyilatkozata lejárt 1 hónapja, akkor vettünk a bnõmnek egy telót 1 éves hûségre, de ekkor az én hûségemet 2 évvel meghosszíbították
így most nem tudok semmilyen telót venni náluk
szép
Hülye amcsik.. -.-
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
amely számos hibát orvosol és néhány újítást is tartalmaz:
- Javították az eldobált és a létre nem jövõ hívások problémáját
- Az akkumulátor üzemideje lényegesen nõtt
- Az eddig sokak által kritizált backup idõtartama is csökkent
- Az alkalmazások telepítése felgyorsult
- Gyorsabbá vált a kapcsolatok közötti keresés
- A 3G kijelzés pontosabbá vált
- Elérhetõek a Genius lejátszási listák
- Az SMS jelzõhang ezután kétszer megismétlõdik
A fentiek mellett számunkra jó hír, hogy ezután nem kell
az angol nyelvû prediktív szótárral bajlódnunk.
(forrás:mobilarena.hu)
"és az összes iphone fikázo egy dolgot felejt el:
-symbian oprendszer jóval régebb óta van mint az iphone-os osx
nem kis elönye van az iphone-os oprendszerrel szemben a symbiannak
az iphone programok még csak MOST kezdenek kiforrni, jönnek az egyre jobb programok egyre több lehetöséggel"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
2. ez nekem is kéne😊
1. miután frissítettem 2.1-re a telóm újraindítás után (PIN stb..) ezt írta ki " Iphone is activated " és erre csak egy "dismiss"-t lehet nyomni ézt miért írta ki?
2. vki nem tud egy linket ahol fenn van, hogy mit tartalmaz a 2.1-es frissítés persze magyarul?
Elõre is thx srácok!!
Ps3 ID: Gascoigne74