iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

chicco
Zetorg.Ezt írd le hogy kell
nem találom ezt a progit az itunes-ban vagy máshonnan telepítetted?

Zetorg
áá, rájöttem.
elbasztam a regisztrációnál a telefonszámom...

tudósítok melóból 😄

Zetorg
valaki használ Qik-et?
most raktam föl, de kifagy a program, ha elindítom a felvételt 😞

Normális, hogy 7,1-et ír, nekem is annyit ír, az a kb 1 giga az oprencer, beállítások, szótárak, nyelvek, stb.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

precision
normális hogy 7,1 gigát látsz
backuplohatsz és a 2.1 után az itunes vissza is fogja állítani neked a dolgaidat
ha csak simán restore -t nyomsz itunes -ban akkor a 2.1 -et fogja lehuzni az apple serverérõl és nem lock -olva lesz a telefonod, mindneképpen custom firmware kell amit shift+restore után adsz meg az itunes -nak

Bazinga!

Formatálni (resetelni?) szeretném a telefont a 2.1-es frissítés elõtt, mert az elõzõ jailbreak-elésnél valami gubanc lehetett, és a teló azt írja, hogy a kapacitás 7,1 GB, ebbõl elérhetõ 6,2 GB. Namármot 8 Gigás iPhone-t vettem.
A kérdésem az lenne, hogy ha elõtte csinálok egy backup-ot, akkor az összes sms-t, kontaktot, fotót amit eddig csináltam lementi, és a restore-ral nyugodtan visszapakolhatom reset után? Vagy ezeket külön kell lementeni?
A másik, hogy ezzel a restore-ral nem ugyanazt a 2.02-es jailbreak-elt szoftvert fogja visszatenni, így megint csak 7,1 GIgát fogok látni?

zsolti001
Hát én felvettelek , amiben tudok segitek!

GregSB
Tegnap jelent meg egy új tethering progi jailbreakelt telefonokra:

"promises tethering your laptop to your iPhone in just ten seconds"

chicco
Hogyan lehet leszedni App storeból nem fizetõs cuccokat.
Regisztráltam de az accountomra azt írja,hogy csak a magyar app storba itunesba nézegethetek.Ez meg mi?

Zetorg
valaki, aki T-Pot-ot használ és van türelme egy kezdõhöz, vegyen mán föl msn-re!

zetorgKUKACfreemailPONThu

Lacee
köszi, idõközben én is megtaláltam, macbookon tökéletesen fut, a windowsos géppel még nem próbáltam, remélem jó lesz.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Fent van a Cydiában egy iPhoneModem nevû alkalmazás, ami hasonló, mint a netShare.

precision
ja ez lemaradt, ez az a file:

/private/var/mobile/Library/Caches/com.apple.mobile.installation.plist

Ezt kell letörölni minden .app -os másolás után és lesz ikon

Bazinga!

Ombika
NEtshare progit te mar hasznaltad? Tudnal segiteni beallitasaban?

MerlinW
t-mobile, gsmabc, pdamania, google

[merlinw.org]

Srácok tudnátok vmi helpet, hogy hol lehetne kapni az iPhone-hoz vmi autós "szettet"? Gondolok itt vmi dokkolóval egybeépített komplett cuccra, amit szivargyujtón keresztül mûködtetnék a kocsiban (mi másról)? Van vkinek tapasztalata e témában? És esetleg egy céget aki foglalkozik ilyen cucc beszerelésével??

Thx!

\" örökké nem eshet.... \"

precision
elvileg egy cachedel nevezetû app megoldja a gondot
cydiaban található elvileg de én nem találtam meg valszeg nincs meg a repo ahol fent van
azt olvastam h minden .app másolás után futtatni kell mert ilyenkor az iphine létrehoz egy filet ami miatt nem látszódnak az ikonok és a cachedel ezt a filet törli le

Bazinga!

Lacee
fõleg hogy sokminden nincs is .ipa-ban, átalakítani meg lusta vagyok... 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

precision
nah... pont most akartam én is írni
.app -ok nekem sem mennek, nincs ikon... .ipa -t még nem próbáltam
nem akarok áttérni .ipa -ra, minden cuccom .app -ban van, minden ujra kéne szedjek 😞

Bazinga!

Lacee
ugyanúgy mint eddig.

viszont adódott egy kis gondom a 2.1 telepítése után: fel akarok pakolni két programot (konkrétan netshare és phonesaber, de mindegy), létrehozom a Documents mappát 777-es jogokkal, aztán beteszem a két .app egységet a megfelelõ mappába, ezek ugye 775ösek. Igen ám, de a springboard újraindításánál nem jelenik meg egyik ikonja sem a menüben... ilyenkor mit lehet csinálni? próbáltam leszedni és újra átmásolni õket, de nem segített. A .ipa kiterjesztésû programokkal nincs gond, azok itunes-zal szépen átmásznak.

oneal1
aaaaaaaa ha gyorsabb akkor kéne nekem is már😄

de nincs a közelben MAC:S

hogy kell amúgy feltenni?quickpwn aztán kész?

!Forza Ferrari!

precision
2.1 feltéve, hibátlanul mûködik, érezhetõen gyorsabb

oneal1: winre szerintem még nincs, csak macre van pwnage meg quickpwn

Bazinga!

oneal1
windowson pwn is van már ?2.1?

!Forza Ferrari!

Lacee
2.1 újdonságok, hátha valakinek új.

Hmm. Köszi!
Cydiából fel lehet telepíteni a magyar nyelvet, de 2.1-re nem ajánlom, mert elég sok minden megváltozott, nem valószínû, hogy hiba nélkül felmenne.

Nem lehet valahonnan szedni magyar nyelvet?
Én már láttam magyar nyelvû iPhone 3G-t.., azt hiszem 2.0.2esen volt.
Lacee
ez gyors volt 😄

Kint van a 2.1-eshez való PWnage Tools és QuickPwn.

valaki tapasztalta a "drámaian megnövelt akku-élettartamot"? 😊

mer szerintem nem annyira szembetûnõ a változás e téren 😊

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

precision
de lehet lehet tiltani hogy ezt a hasznos információt tartalmazó popupot egyáltalán az arcunkba tolja a telefon, ezáltal nem fog zavarni minket
persze ehhez jailbreak kell

Bazinga!

passatgt
egyébként x-plane-t próbálta valaki?

De ez magától is eltûnik amúgy.
Call forwarding active
DISMISS
😄
Na ez még eddí] nem tûnt fel. De gratula nekik, ilyen hülyeséget! 😊)

Köszönöm a helpet!

passatgt
voltam tnél:

régi telóm hûségnyilatkozata lejárt 1 hónapja, akkor vettünk a bnõmnek egy telót 1 éves hûségre, de ekkor az én hûségemet 2 évvel meghosszíbították

így most nem tudok semmilyen telót venni náluk

szép

Lacee
nekem nem dob fel semmit... a 2G-snél volt, de valamilyen hekkeléssel azt is meg lehetett szüntetni (call forwarding beállítás)

Amikor hívsz valakit, akkor is kiír valamit és dismisst kell nyomni😊
Hülye amcsik.. -.-
Atika :o)
koszi

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

precision
még nincs megtörve a 2.1

Bazinga!

Atika :o)
hello nem voltam itt par napot es eleg sok a hozzaszolas csak azt akarom megkerdezni hogy 3g-re tett mar fel valaki 2.1 et jalibreakkel vagy eggyaltalan lehet mar?? Koszi

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

zsolti001
Letölthetõ az iPhone legújabb, legfrissebb szoftvere minden felhasználó számára,
amely számos hibát orvosol és néhány újítást is tartalmaz:

- Javították az eldobált és a létre nem jövõ hívások problémáját
- Az akkumulátor üzemideje lényegesen nõtt
- Az eddig sokak által kritizált backup idõtartama is csökkent
- Az alkalmazások telepítése felgyorsult
- Gyorsabbá vált a kapcsolatok közötti keresés
- A 3G kijelzés pontosabbá vált
- Elérhetõek a Genius lejátszási listák
- Az SMS jelzõhang ezután kétszer megismétlõdik

A fentiek mellett számunkra jó hír, hogy ezután nem kell
az angol nyelvû prediktív szótárral bajlódnunk.
(forrás:mobilarena.hu)

Zomil
lentebb én is ezt irtam ahogy már mások is:

"és az összes iphone fikázo egy dolgot felejt el:
-symbian oprendszer jóval régebb óta van mint az iphone-os osx
nem kis elönye van az iphone-os oprendszerrel szemben a symbiannak
az iphone programok még csak MOST kezdenek kiforrni, jönnek az egyre jobb programok egyre több lehetöséggel"

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Én is erre gondoltam, csak a "dismiss" szónál az ember (legalábbis én) nem feltétlenül arra asszociálna, hogy "rendben". 😊) Arra ott van a "ready" vagy a szimpla "ok" felirat. Bár...lehet én akarok túl sokat. 😊))

magus
"push notification system"?

Ability
Amúgy szerintem az SDK-t és az említett szolgáltatást egyszerre mutatátták be.
1. nemtudom, nekem is kiírta, de szerintem semmit nem jelent, magától aktiválta magát..😊

2. ez nekem is kéne😊
Srácok két dolgot szeretnék kérdezni:

1. miután frissítettem 2.1-re a telóm újraindítás után (PIN stb..) ezt írta ki " Iphone is activated " és erre csak egy "dismiss"-t lehet nyomni ézt miért írta ki?

2. vki nem tud egy linket ahol fenn van, hogy mit tartalmaz a 2.1-es frissítés persze magyarul?

Elõre is thx srácok!!

Gascoigne

Ps3 ID: Gascoigne74