iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSP user n\' soon ps3 user too :)
És ez a frig, origi apples cucc vagy hombrew? Mert akkor megintcsak a töréshez lyukadok ki 😊
Settings --> General --> Usage --> Alul a Cellural netword data.
De 2 GB-t szerintem nehéz túllépni. Én annyira nem neteztem sokat, de azért minden nap ott volt pár youtube videó és sok internetezés és egy hónapba 300 mb jött össze.
A másik az, hogy hol tudom megnézni mennyi volt eddig az adatforgalmam a neten? ikon 400-ban vagyok 2GBot nem szeretnem tullepni .)
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
ha új szoftvert akarsz rátenni (pl 2.1 -et) akkor mindenképp a quickpwn -t kell használnod
Bazinga!
A napokban fogok vásárolni (bolti) iPhonet, tehát függetlenítésre nincs szükségem és aktiválni is tudom. Az egyelten, ami kéne az a 3rd party programok installálásának a lehetõsége, melyikkel tudom ezt megoldani?
Fring - MSN, ICQ, Google Talk, AIM, Skype, Yahoo, stb amivel nem csak csetelni, hanem beszélgetni is tudsz. Appstore-ból ingyen letöltheted a Wifi-set, 1phone.hu-ról meg a Wifi/3G/EDGE verziót
[merlinw.org]
elöre is köszi!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Thx!
\" örökké nem eshet.... \"
- Zenék fenn vannak
- Playlist kész (próba)
- iTunes ready
- Manually manage music and videos bekapcs
Ezen beállítások után ha nyomok egy Apply-t akkor ezt a választ kapom:
" The iPhone is synced with another iTunes library. Do you want to erase this iPhone and sync with iTunes library?
An iPhone can be syncing replaces the contents of this iPhone with the contents of this iTunes library. "
És itt vagy "cancel" vagy "erase and sync" a lehetséges választás. Azt nagyjából értem, hogy mit ír csak azt nem, hogy ez a "erase and sync" mire is terjed ki valójában. Mert ha mondjuk csak a zenéket,videókat,képeket és a progikat szedi le akkor nem gáz. Ha viszont a kontaktokat is akkor már igen. Bár tudom azt ítad MerlinW, hogy ahhoz nem nyúl de ez biztos?? Bár ha netán mégis leszedné a telóról akkor a csajom iMac-jérõl (mivel azon csináltam már backup-ot) visszaállítható lenne? Illetve ha az én gépemre csinálnék egy backup-ot akkor mit csinálna valójában??
Thx!
Esetleg tudja valaki hol lehet nálunk kapni!
Hasonló is jó!
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/R5cswfaJRNQ&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/R5cswfaJRNQ&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
az iphone appstore-jában le akartam tölteni egy programot, a letöltés/install el is indult, majd feldobott egy üzenetet, hogy a számítógéprõl töltsem le a programot, mert a telefonról valamiért nem lehet. Oké, leszedtem az itunes-ból, majd rádugtam a telót - syncelt is, viszont a végén kiírta, hogy "xyz was not installed on iPhone because it is already installed".
Próbáltam már újraindítást, letörlést-újratöltést, de nem segít semmi. Restore-olni nem szeretnék, szerintetek mit kéne tennem? Van az iphone-on valami registry-féle dolog, ahonnan ki kéne törölni a programot?
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
categories? cydia vagy itunes? (utóbbi nagy geci, nem engedi leszedni a programokat appstoreból, mert nekem 2.0 van fenn, neki meg 2.1 kell)
Nekem Itunes-nel mindig felugrik egy ilyen regisztráljak az myapp-ra vagy mire, gondolom ez nem szükséges a telefon kezeléséhez 😊
Valamit a fõ kérdésem az volt, hogy hogyan tudok a Telefonról, a gépre képet küldeni 😊
miért nem töltöd le a categories-t? azzal tudsz mappákat létrehozni!
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Bejelentkezés után ezt kéne látnod a WinSCP-vel:
Így:
iTunesban a telefon részen alul:
Tegnap vettem meg a telefont, telepítettem iTunes-t zenét tudok felmásolni, de pl képeket hogyan tudom levenni a telóról?
Valamint hol látom h mennyi hely foglal már?
A törésekre meg rá sem merek kérdezni 😄

\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::