iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wordsworth
ellington koszi a privit sajnos nem tudok privire valaszolni a szifonnal 😉 ertheto leiras wifis resznel pl routerre gondolsz? Mert sajna az nincs 😉

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Ombika
Mire vagy kivancsi? Mert itt errol mar reszletesen szo esett,szal ha lusta vagy visszaolvasni az a te hibad!! Persze,ha van olyan kerdes ,amirol nem esett szo allok elebe!

wordsworth
Ha megmondod hol olvassak utánna pontosan, mert részletesen érdekel a dolog, béna nemvagyok ezekhez a dolgokhoz, csak szeretek mindent megtudni törések elõtt (aka psp). iphone.hu-ról egyenlõrre nem jött email, más oldalt meg nem tudok ahol esetleg lehetne info.

És ez a frig, origi apples cucc vagy hombrew? Mert akkor megintcsak a töréshez lyukadok ki 😊

annyiszor, de annyiszor ki lett már tárgyalva ez a jailbreak ügy, de komolyan
magus
dehogy, rengeteg msn kliens van rá, amiket írtunk eddig, fring, im, beejiveim, palringo, van fizetõs is, mobilechat

Szedd le a fring nevû ingyenes programot. Nagyon jóó!😊

Settings --> General --> Usage --> Alul a Cellural netword data.
De 2 GB-t szerintem nehéz túllépni. Én annyira nem neteztem sokat, de azért minden nap ott volt pár youtube videó és sok internetezés és egy hónapba 300 mb jött össze.
wordsworth
Mellesleg a telómat tmobilenal vettem 2.1es szoft van rajta, ha msn-t akarok rá, akkor fel kell törni, nincs mese ugye? 😊 Gari nem vész el? Vagy vissza lehet tenni eredeti szoftot vhogy?
A másik az, hogy hol tudom megnézni mennyi volt eddig az adatforgalmam a neten? ikon 400-ban vagyok 2GBot nem szeretnem tullepni .)

Ombika
Anno annyiban volt jobb ove,h egyszerubb es gyorsab volt,de visszafordithatatlan adott esetben!

Lacee
mindkettõ program jailbreakelést jelent, csak más módszerrel. ha Zibri ki is találna valamit egy új ziphone-nal, akkor is a dev team-féle megoldást javasolnám 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

precision
ZiPhone csak 1.1.4 -ig támogatja az iphone -t
ha új szoftvert akarsz rátenni (pl 2.1 -et) akkor mindenképp a quickpwn -t kell használnod

Bazinga!

magus
én IM-et használok, a neveket nem frissíti túl jól, de amúgy mûködik

Hello. Lenne egy kérdésem, amit nem találtam meg a FAQban. Mi a különbség ZiPhone, jailbreak és a dev team QuickPwnja között?
A napokban fogok vásárolni (bolti) iPhonet, tehát függetlenítésre nincs szükségem és aktiválni is tudom. Az egyelten, ami kéne az a 3rd party programok installálásának a lehetõsége, melyikkel tudom ezt megoldani?

MerlinW
Beejive tuti msn kliens, bár lassú nagyon.

Fring - MSN, ICQ, Google Talk, AIM, Skype, Yahoo, stb amivel nem csak csetelni, hanem beszélgetni is tudsz. Appstore-ból ingyen letöltheted a Wifi-set, 1phone.hu-ról meg a Wifi/3G/EDGE verziót

[merlinw.org]

precision
én a BeejiveIM -et használom
legjobb, szerintem 😊

Bazinga!

GregSB
#5037 pl. De van több is.

Zomil
tudtok ajánlani egy jó msn programot?
elöre is köszi!

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Atika :o)
koszi neked is eggyik havernak volt ra szuksege nekem mukodik hat remelem jo lett neki 😊

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Értem. Tehát akkor az elsõ az volna, hogy az én gépemen csináljak egy backup-ot, hogy mindent átrakjon?? Viszont ha a kontaktokat az iMac-en szerkeszettem (adress book-al) akkor ezek után (mivel a PC-n ilyen nincs) mivel szerkesztem majd? Gondolom az offices outlook-ja is hsználható e célra, de nem "akad" majd össze a jelenlegivel? Lehet furcsát kérdeztem de hátha nem....

Thx!

\" örökké nem eshet.... \"

nem nyúl a contactokhoz, de ha mégis, akkor a backuppal vissza tudod hozni. a te gépeden ugyanazt a backupot csinálná meg a progikról, kontactokról, sms-ekrõl, call historykról, mint nála-
Sztem jól mondja MerlinW a területi beállítás lesz a megoldás. Mivel a azt nézi a teló (gondolom én), hogy milyen beállítás van érvényben. Állítsd át és próbáld meg úgy. Hátha...

MerlinW & Lacee: elõször is köszönöm a helpet, de ismét felmerült egy két dolog a megválaszolásra vár. Tehát mondom:

- Zenék fenn vannak
- Playlist kész (próba)
- iTunes ready
- Manually manage music and videos bekapcs

Ezen beállítások után ha nyomok egy Apply-t akkor ezt a választ kapom:

" The iPhone is synced with another iTunes library. Do you want to erase this iPhone and sync with iTunes library?
An iPhone can be syncing replaces the contents of this iPhone with the contents of this iTunes library. "

És itt vagy "cancel" vagy "erase and sync" a lehetséges választás. Azt nagyjából értem, hogy mit ír csak azt nem, hogy ez a "erase and sync" mire is terjed ki valójában. Mert ha mondjuk csak a zenéket,videókat,képeket és a progikat szedi le akkor nem gáz. Ha viszont a kontaktokat is akkor már igen. Bár tudom azt ítad MerlinW, hogy ahhoz nem nyúl de ez biztos?? Bár ha netán mégis leszedné a telóról akkor a csajom iMac-jérõl (mivel azon csináltam már backup-ot) visszaállítható lenne? Illetve ha az én gépemre csinálnék egy backup-ot akkor mit csinálna valójában??

Thx!

passatgt
nálunk sehol, ebay-en van, de ez 3g-vel nem megy

zsolti001
Akkor inkább így: LINK

zsolti001
Sziasztok!

Esetleg tudja valaki hol lehet nálunk kapni!
Hasonló is jó!

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/R5cswfaJRNQ&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/R5cswfaJRNQ&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Lacee
snapture elég jó, igaz fizetõs a teljes verzió.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

video felvevésre és fényképezésre melyikek a legjobb programok?

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

ok egy probat meger koszi

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

MerlinW
Gondolom át kell állítani a regionális beállításokat US-re

[merlinw.org]

nem nekem van egy US-es accountom en azt akarom hasznalni csak a telefonban ha keresek az appstoron o mas appstoron keres nem az US-esen es azt szeretnem megtudni hogy hogy kell a telefonban kivalasztani azt hogy o nekem az US-es appstoron keressen mert nekem olyan accountom van

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

MerlinW
VIP-nek van, 1000Ft/év, én is ezért fizettem elõ😊

[merlinw.org]

magus
olyan HOGY törlés

francért nincs utólagos szerkesztés

magus
cydián belül lehet, kikeresed a telepített programok közül, és ott majd lesz olyan törlés

cydiaval leszedett propgramot hogy lehet törölni? mert ha hosszan az ikonon tartom az ujjam, akkor nem ajánlja fel hogy töröljem, itunesban meg ugye nem látszik.

Hali! Azt szeretném megkérdezni hogy itunesban alul mikor a sávban különbözõ színekkel kiírja hogy hány megát foglalnak a különbözõ dolgok akkor a narancssárga other milyen fájlokat jelent? Mert nekem 2,6 giga és program alig van a telefonon és fogalmam sincs mi foglalhat ennyi helyet.
Lacee
belefutottam egy problémába:
az iphone appstore-jában le akartam tölteni egy programot, a letöltés/install el is indult, majd feldobott egy üzenetet, hogy a számítógéprõl töltsem le a programot, mert a telefonról valamiért nem lehet. Oké, leszedtem az itunes-ból, majd rádugtam a telót - syncelt is, viszont a végén kiírta, hogy "xyz was not installed on iPhone because it is already installed".

Próbáltam már újraindítást, letörlést-újratöltést, de nem segít semmi. Restore-olni nem szeretnék, szerintetek mit kéne tennem? Van az iphone-on valami registry-féle dolog, ahonnan ki kéne törölni a programot?

zsolti001
Van, de a installert felesleges felrakni!

SD456
Hi all!

2.1-es 3G FW-re van már Installer és Cydia ?

PS3 ID: SDani456

PyRex
cydia, de nem tudom, hogy az appstore-os programokat is tudja-e mappákba rendezni - gondolom igen.

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

köszi, sikerült, az újraindítást felejtettem el!

magus
9 oldalra lehet pakolni az ikonokat, egy oldalon van 16, szóval 144 program lehet rajta ikonnal. ha betelíted, akkor ott lesz a program, ha törölsz valamit és respringelsz, akkor beugrik a törölt helyére, de addig nem férsz hozzá.

categories? cydia vagy itunes? (utóbbi nagy geci, nem engedi leszedni a programokat appstoreból, mert nekem 2.0 van fenn, neki meg 2.1 kell)

Képet úgy tudsz levenni, mármint ha fényképre érted akkor; a sajátgépbe, vagy vista esetén a számítógépbe lesz egy Apple iPhone ikon, amire ha ráklikkelsz a fotózott képeket behozza. Képeket levenni meg úgy, hogy kitörlöd abból a mappából ahol van. Vagy átrakod másikba, amit nem másolsz fel.
wordsworth
Köszi a válaszod 😊
Nekem Itunes-nel mindig felugrik egy ilyen regisztráljak az myapp-ra vagy mire, gondolom ez nem szükséges a telefon kezeléséhez 😊
Valamit a fõ kérdésem az volt, hogy hogyan tudok a Telefonról, a gépre képet küldeni 😊

PyRex
van maximalizálva? nem mondod... 😮
miért nem töltöd le a categories-t? azzal tudsz mappákat létrehozni!

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

zsolti001
Nemtudom mi lehet a probléma talán egy újrainditás segitene a telefono, mert ha jól emlékszem akkor SSH után ezt meg is kell csinálni.

Bejelentkezés után ezt kéne látnod a WinSCP-vel:

zsolti001
A képeket a szám "get info" részénél lehet manuálisan bepakolni , ha ezzel megvagy akkor synkronizálás és a telefonon is meg fog jelenni!
Így:

iTunesban a telefon részen alul:

magus
ha cydián belül telepítgetsz nem mindegyik dolognak lesz ikonja. van ami csak úgy feltelepül, mert átállít valamit, amit nem tudsz lefuttatni, mert minek, vagy mert amúgyse tudna, annak nincs ikonja (jó is, én már betelítettem a max felhasználható ikonok számát, nem fér el több : / )

wordsworth
Hali!
Tegnap vettem meg a telefont, telepítettem iTunes-t zenét tudok felmásolni, de pl képeket hogyan tudom levenni a telóról?
Valamint hol látom h mennyi hely foglal már?
A törésekre meg rá sem merek kérdezni 😄

\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" &#8212; Canalys Analyst Tim Coulling

beírtam az ip címet (amit a wifinél találtam meg az éppen rákapolcsóodottnál, gondolom ez jó) a rootot és az alpinet, megpróbáltam connectelni, de nem tudott. a telefonra kell valamit letölteni, hogy átengedje a kapcsolatot? mert az openssht olvastam, azt már vagy tízszer telepítettem, de semmi ikont nem adott, vagy valami visszajelzést, hogy ok, telepítve van.

A mostani iTunes frissítés után, jó néhány album borítója nem jelenik meg a telefonon. Megint be kell húzni?

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::