iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha egy *.app mappát feltettem abba a private/var/stash/applications mappába és átállitottam 775re a jogosultságát és még ujra is inditottam a telefont mit kell tennem? hol találom miért nincs a menüben a játék?
zsolti001
vki magyarázza már el,van a 28 e Ft-os csomag,ugye annyit kell befizetni és a további költség mennyi?ugyértem mennyit kell pluszba fizetni ha én nem akarok netet rá kérni azaz se 10 ezret se 17 ezret fizetni? (havidíj,esetleg törlesztõrészlet)

köszi elõre is!

zsolti001
"Bal kézbe egy vésõ jobb kézbe egy kalapács és máris törheted fel!"

Egyébként majdnem minden 10. hozzászólás errõl szól de van keresõ is meg van FAQ is.
Ezeken az oldalakon is körbenézhetsz!:

ITT és ITT

passatgt
banner->FAQ

2.0.2 - õt ir a settings ben és 3g-s tmobilos....mit kell tennem?
ma megvettem végre az iphone-t légyszives cimszavakba irjátok le a sorrendet hogy hogy törjem fel
Na, csak akkor, hogy tisztába tegyük a dolgot egyszer s mindenkorra:
ha fizetõs, tört alkalmazásokat akarok telepíteni a dzsélbrékert telefonra, akkor:
Cydiából leszedem a mobileinstallation krekket, újraindítom a telefont, letöltök egy alkalmazást az app store-ból, és kész?
csak mert nekem tegnap így sajnos nem mûködött, és nem vágom, miért nem :S Talán mégsem elég leszedni a mobileinstallation-t, és az a para, hogy jailbreak-nél nem kértem, hogy telepítse?

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Cujo01
jaja, azt kitaláltam én is, hogy hosszában kezdem, de a rakéta akkor is kevés nekik.. áram kell 😄

magus
igen, lvl 50 után most én is szívok kicsit, de azért, mert mindig elfelejtem a helikoptereket én is. azt kellene csinálni, hogy hosszában építkezel és úgy vezeted a labirintust, hogy középen legyen sok torony, hogy mikor jönnek a helikopterek mindegyik lõje

Cujo01
tuti lesz még csomó verziója 😊
én a Vektort várom, flash-ben azzal szórakoztam sokat

Cujo01
ne szivass, 😊
easy-n megvolt a 100 lvl, de normálon még elvérzek 😄
most is megy egy normálon (lvl77), de már csak 3 életem van... helikopterek megszivatnak mindig 😄

pyrohun
iSten..

OMG asasD:asD:

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

wordsworth
regiztem storera de iStennek nem akar beengedni a telon ( www.itunes.comon regiztem)

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Ombika
Jaja vagy BossPref-el is kielhet kapcsolni!!

Zomil
sajnos az😊

jó lenne ha lehetne fix pályát is választani 😊

amugy ez sem rossz, el lehet vele szorakozni, szvsz ha ezt ennyire jól megcsinálták akkor, még lesz pár jó td még 😊

amugy meg amint bejön az flash onnantól kezdve flashTD-k tömkelege áll rendelkezésre 😊
ezek között akad pár gyöngyszem

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

magus
tower defensekkel, kismajmos lufilövöldözéssel, starcraft és warcraft td-k tömkelege után kijelenthetem, hogy az a játék túl könnyû : )

oh my, köszi!

MerlinW
MobileInstallation -t 3G/EDGE -el is felrakhatod 1phone.hu Cydia repo-ból

[merlinw.org]

precision
amúgymeg bemész egy mekdonálcba 2 percre (wifi miatt 😊), és 1phone.hu -s reporól felrakod a mobileinstallation crack -et 😊 még ssh -zni se kell hozzá, cydiából telepíthetõ

Bazinga!

precision
nem próbáltam még, próbáld ki és írd le milyen 😊
link

Bazinga!

T-pottal szerintem nemlehet jogosultságot változtatni 😞

MerlinW

[merlinw.org]

Segíccség kéne,

MobileInstallation új fájlt hogyan rakom fel telefonra, ha nincs wifi-m? Milyen program kell hozzá, hogy USB-n át is tudjak turkálni a telcsiben?

Köszi!

Zomil
igen, tegnap és is felraktam a telefonra, ma egész elöadáson ezzel szorakoztam 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

MerlinW
Bizony.

Erre jó a Cydia-ból letölthetõ kis alkalmazás ami SSH Toggle névre hallgat. Ezzel ki/be lehet kapcsolni az SSH szervízt.

Vagy jelzót és portot változtatni

[merlinw.org]

GregSB
Errõl ti tudtatok?

Röviden a lényeg: A JailBreak minden telefonon egy bizonyos szóra állítja be a Root Password-öt. Ha ezt nem változtatjátok meg és beléptek egy Open Wifi hotspotra, akkor gyakorlatilag aki tudatában van ennek a default passw-nek az bármilyen adathoz hozzá tudnak férni a telefonon, és el is tud cseszni sok mindent. A fenti linken van leírás arról hogyan tudjátok megváltoztatni ezt a jelszót.

GregSB
ha valakit zavar, hogy nincs vertiális bill. email alatt annak itt egy progi: TouchType

AppStore link. 99c-be kerül...

Cujo01
ha nem akarsz kártyával vásárolni, akkor tökéletes a fake acc is😊

Cujo01
Zomil. VAN MÁR JÓ TOWERDEFENSE!!! 😊

http://appruv.com/2008/10/07/fieldrunners-iphone-and-ipod-touch-game-review/

éjjel-nappal ezt tolom 😄

precision
mér csinálja azt installer hogy csak ugy megjelent eg 0 az ikonja felsõ indexében, tudjátok mint pl sms ikonnál hogy hány új sms -ed van
nahát hogy 0 update van installerben tényleg hasznos info, de hogy tüntetem el? 😄 restart után is ott van 😄

Bazinga!

MerlinW
Oszt, ha 2-3 órás mixekrõl van szó? 😊)

[merlinw.org]

passatgt
ráfér

UnDyInG
hozz létre külön playliste(ke)t és állítsd be, hogy mely playlist(ek)et szinkronizálja a telefonra.

autoszimulator
nah ha ilyen nagy csendre panaszkodtok, még egy láma kérdés a szokásos témakörbõl, de új aspektusból: van egy iTunesom, azzal szinkronizálnám majd az iPhone, zene meg minden. Problémát jelenthet, hogy az iTunesban jelenleg majd 1000 zeneszám van beletéve, persze kategorizálva, de ezeket mind ugye nem akarja majd átnyüstölni a telefonra? 😄

.: mobilize.hu :.

wordsworth
Srácok ha Itunesra regizek, akkor fake acc is jó? Mert országot HUN-ra allitottam de nem fogadja el a regisztracional a karimat

UnDyInG
cydiával / installerrel feltelepített programok valószínû 😊 esetleg cydiában feltelepített dolgokkal felvett média, pl. videók a cycorderrel, ésatöbbi?

magus
nekem pl az ssh-val átpakolt cuccok, pl scummvm-hez a kalandjátékok

Szerintem is az iphone egy kalap szar , azért akar mindenki ilyet és azért a világ jelenleg talán legkeresettebb mobil eszköze...egy fos tényleg😊 A legjobb cucc amit valaha birtokoltam! Még mindig nem tudja senki hogy a narancssárga other mi lehet? nálam 2,5 giga és fogalmam sincs mi foglalhat ennyit....
precision
iphone is tud

Bazinga!

Zomil
én várom a flash update-et, h végre idiota flshjátékokkal is lehessen játszani 😄DD
sajnos jó tower defense nincs a telefonra és 1-1 elöadáson jól ellehetne velük szorakozni 😊

jézus
magus
milyen csendes ez a topic
csakhogy feldobjam
az iphone egy szar! még a nokia 1110-ess is tud mmst

Atika :o)
igen koszi ez a megoldas a roblemara 😊

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

"azt szeretnem megtudni hogy hogy kell a telefonban kivalasztani azt hogy o nekem az US-es appstoron keressen mert nekem olyan accountom van"

Ha az itunes-ba a belépésnél az US-es regisztrációddal lépsz be, és nyomsz egy szinkront (mindegy hogy mit), akkor automatikusan a telefonban is azt az appsore-t ajánla fel.

Legállábbis én ezt tapasztaltam. Ameliyk reggel be vagyok lépve az iTunes-ban, olyan appstore lesz a telefonban is.
MerlinW
www.ifhone.hu
www.1phone.hu
http://www.google.hu/search?q=iphone+jailbreak&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:hu:official&client=firefox-a

[merlinw.org]

pl router. de itt vannak leírások usbn keresztül mûvletre is, de ahhoz nem tudok hozzászólni. de télleg leszedheted mostmár cydian is.

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

igen igen, most jött ki

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

precision
aki "szenved" a mobileinstallation crack -el, mert mondjuk nem tud ssh -zni v. vmi, az adja hozzá a stable.1phone.hu -t a cydiahoz és telepítheti már onnan is

Bazinga!

wordsworth
Vissza olvasgattam de eleg szetszort volt az info de mosmar segitettek 😉