iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2.0-hoz képest felüdülés a 2.2 gyorsasága : )
nincs vmi tükrözése?
\"Good artists copy, great artists steal.\" - Pablo Picasso & Steve Jobs
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
a jailbreak meg gyakorlatilag annyi, hogy nem kell fizetned a programokért, meg egy-két alapvetõ hiányosságot lehet pótolni vele (majdnem agyhugykövet kaptam mikor megláttam, hogy a touchhoz nincs street view)
A jailbreak az a telefon szoftverének feltörése, így lehet rajta futtatni 3rd party programkódokat, és nem utolsósorban függetleníteni lehet a Magyarországon hivatalosan nem is forgalmazott 2G -s iphone -okat, hogy magyar sim kártyával is mûködjenek. Az összes itthon lévõ 2G -t ezzel a módszerrel tették mûködõképessé. Vagy esetleg turbo sim, de az meg szar 😄
Szóval, ha neked nem kell gps, meg 3g, vegyél te is "csak" 2G -t, valóban sokkal barátibb az ára.
Bazinga!
Az a baj, hogy en nem tudom, hogy a 2G es a 3G kozott mi a kulombseg a GPS es a 3G-en kivul.
Tovabba azt sem tudom, hogy mi az a jailbreak 😛
Ha van idod, kerlek ird le.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Bazinga!
ne várd, hogy 90alatt kapsz 3G -t normális állapotban... 130 körül van dominoban, nem fogják feleannyiért odaadni... én sem adnám
én is 65ért vettem a 2G -met nyáron, de az "csak" 2G, azért van egy-két plusz a 3G -ben amiért jogosan lehet plusz pénzt kérni, az más kérdés, hogy kinek éri meg... nekem pl nem érné meg, nem kell gps sem meg 3g sem
Bazinga!
Bazinga!
Gyerekek, hol a francba tudok venni korekt aron egy 3G -es iPhone-t? Nezem a hirdeteseket de mindenhol 150e felett vannak es tudom, hogy annyit nem ernek. Az a baj, hogy ahol olcso, oda nem er el a kezem jelenleg 😄 Ha valakinek van valami jo otlete kerem jelezze mar privibe.
Koszi.
nekem ezt kellett törölni, amikor a cydia nem jelent meg.
utoljára, amikor a programok nem jelentek meg, csak az segített, ha restore után nem csináltam backupot...
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
stable.szifon.com
Majd az 1phone.hu csoportból a mobileinstallation crack
[merlinw.org]
Amennyiben ez igaz akkor nem ez lesz az elsõ alkalom, hogy Steve Ballmer segget csinál a szájából 😄 Legutóbb amikor megkérdezték tõle hogy akarnak e iPhone riválist akkor csak nevetett, és azt mondta hogy nem kell, a WinMo így is rengeteg telefonon ott van.
A források szerint jövõ februárban a 3GSM conferencián fogják bemutatni.
Bõvebb info az Nvidia Tegráról:
"The Tegra APX 2500 is said to include a 600 MHz MPCore Processor, support for a 12 megapixel camera, GeForce ULV support for OpenGL ES 2.0, up to 720p H.264 decoding, and NVIDIA nPower technology that could enable over 10 hours of HD video playback and up to 100 hours of audio.
The first Nvidia Tegra-based devices are expected to begin shipping in mid-2009."
[merlinw.org]
.: mobilize.hu :.
3 elõfizut hosszabbítok nemsokára, ha valaki venne dominósat szóljon, megveszem neki elõfizuhosszabbításkor és valahol a kettõ közt megállapodunk, hogy mindenkinek jobb legyen :-)
Egyedül a 16GB-os éri meg, az bõ 30 ezer Ft-al olcsóbb mint függetlenül. Én ebbõl azt szûrom le, hogy a 8GB-osra volt óriási kereslet, és most kicsit fel akarják dobni a 16-osok eladását is...
az iPhone 8GB-os 134 970,-Ft az iPhone 16GB-os meg 139 980,-Ft
Fura az árazás, ami a memória mérettõl függõ árazást érinti, de így egyértelmû, hogy melyik model az amelyik nagyobb sikerre számíthat hoszabb távon. A telefonhoz 12 hónap alatt lebeszélhetõ havi bontásban 10 perc beszélgetés tartalmazó SIM kártya jár. Ezen felül a karácsonyi akció keretében, minden iPhone domino vásárlónak jár egy 3000 perces saját, és vezetékes hálózatba irányuló beszélgetés, ami este 10-tõl reggel 7-ig, illetve hétvégén és munkaszüneti napokon vehetõ igénybe. A kedvezmény 2009 január 31-ig él. Karcsú kedvezmény......
A különbség ezen a videón látható, gyorsabb boot és állítólag stabilabb az FPS is játékoknál.
Jó kérdés hogy miért. Valszeg a Touchot el akarják vinni hárdkórabb gamer platform irányába (PSP, DS), az iPhone meg megmarad "casual" játékplatformnak...
jah és amikor már megvan a lista de még nem küldted el, olvass egy keveset a szifon.com-on...
Esetleg tudnátok mondani nekem egy-két fotó szerkesztõ programot a telefonra ? (forgatás,méretezés,kivágás stb....)
Köszi elõre is !
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Egy Extrém kérdés 😊
Ha vásárolok az app store-bol fizetõs cuccot, és ne agy isten a telefont és a gépet is teljesen újra kell rakni , akkor újra meg kell vásárolni a cuccot amiért már fizettem egyszer, vagy miképpen mûködik a dolog?