iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

magus
közben megoldódott a probléma, valamiért ha iTunesról akartam rámásolni az elsõ legális programot, akkor nem mûködöt, de miután wifin leszedtem AppStoreból egy programot, utána már mûködött.

2.0-hoz képest felüdülés a 2.2 gyorsasága : )

precision
mi történt már megint? 😞
tudtommal nincs mirror

Bazinga!

nem tudja vki mi van a szifon.com-al? kéne a source, de nem elérhetõ

nincs vmi tükrözése?

\"Good artists copy, great artists steal.\" - Pablo Picasso & Steve Jobs

akkor hajrá :-)

Sephi
Koszi de azokat mar 85-90 -ert meg lehet szerezni 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Nem tudom mennyire olcsón szeretnéd venni, de ha érdekel 110-115 körül tudok egy teljesen új t-mobos 8GB-st intézni...

magus
a 3g gyorsabb, meg stabilabb netezés

a jailbreak meg gyakorlatilag annyi, hogy nem kell fizetned a programokért, meg egy-két alapvetõ hiányosságot lehet pótolni vele (majdnem agyhugykövet kaptam mikor megláttam, hogy a touchhoz nincs street view)

precision
A két készülék között kb az a különbség amit leírtál. De beláthatod, hogy egy gps modul meg egy 3G chip nem 10 Ft -os dolgok, plusz a szoftvert is képessé kell tenni ezeknek a hw elemeknek a használatára. Tehát, ezért ennyivel drágább a 3G mint a 2G.

A jailbreak az a telefon szoftverének feltörése, így lehet rajta futtatni 3rd party programkódokat, és nem utolsósorban függetleníteni lehet a Magyarországon hivatalosan nem is forgalmazott 2G -s iphone -okat, hogy magyar sim kártyával is mûködjenek. Az összes itthon lévõ 2G -t ezzel a módszerrel tették mûködõképessé. Vagy esetleg turbo sim, de az meg szar 😄

Szóval, ha neked nem kell gps, meg 3g, vegyél te is "csak" 2G -t, valóban sokkal barátibb az ára.

Bazinga!

Sephi
Koszi a valaszokat.

Az a baj, hogy en nem tudom, hogy a 2G es a 3G kozott mi a kulombseg a GPS es a 3G-en kivul.

Tovabba azt sem tudom, hogy mi az a jailbreak 😛

Ha van idod, kerlek ird le.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

precision
amugy meg milyen az a tmobileos 2G? tudtommal 2g -t itthon nem forgalmazott senki (úgyértem mobilszolgáltató), szal ott vmi sántít... biztos hogy külföldi at&t -s 2G lesz az jailbreakelve és függetlenítve

Bazinga!

precision
igen, és? 😊
ne várd, hogy 90alatt kapsz 3G -t normális állapotban... 130 körül van dominoban, nem fogják feleannyiért odaadni... én sem adnám
én is 65ért vettem a 2G -met nyáron, de az "csak" 2G, azért van egy-két plusz a 3G -ben amiért jogosan lehet plusz pénzt kérni, az más kérdés, hogy kinek éri meg... nekem pl nem érné meg, nem kell gps sem meg 3g sem

Bazinga!

Sephi
Egy ismerõsöm most szervalt magának egy 2G-est tökéletes állapotban T-mobilos-t 65000 ft -ert....

precision
akkor rossz helyen nézted
link
vagy esetleg t-mobilnál már van dominoban, asszem 130 körül

Bazinga!

Sephi
Hi.

Gyerekek, hol a francba tudok venni korekt aron egy 3G -es iPhone-t? Nezem a hirdeteseket de mindenhol 150e felett vannak es tudom, hogy annyit nem ernek. Az a baj, hogy ahol olcso, oda nem er el a kezem jelenleg 😄 Ha valakinek van valami jo otlete kerem jelezze mar privibe.

Koszi.

Zetorg
nem a mobileinstallation.plist volt az?
nekem ezt kellett törölni, amikor a cydia nem jelent meg.

utoljára, amikor a programok nem jelentek meg, csak az segített, ha restore után nem csináltam backupot...

Lacee
a 2.1-es frissítésnél is volt ilyen para, valamilyen oldinstallations vagy hasonló nevû file-t kell törölni a telefonról, ami valamiért fent marad a filerendszerben, és amiatt nem jelennek meg az új ikonok. sajnos nem tudom fejbõl a pontos címet/nevet, de ha visszakeresel itt a fórumon a 2.1 megjelenésének idejére, megtalálod!

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

passatgt
passz, de iphonehoz már láttam😊

zsolti001
Sziasztok!

Ilyen kiegésztõ nincs véletlenül iTuneshoz.

Delicious Library 2

magus
vmi nem akar mûködni... felraktam a 2.2-t, quickpwn, mobileinstallation framework kicserélve cydian belül egy sourcenak hála, de amikor fel akarok rakni egy ingyenes programot, nem jelenik meg a springboardon... vki vmi ötlet?

magus
nekem egyszer adtak egy ingyen telefont, amire ugyan már nem emlékszem milyen volt, de akkor egy átlagosan nem rossz nokia. nemrég meg ingyen hívhattam hétvégén 20-ast.

Lacee

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

magus
10 20 30 40, nice

MerlinW
Cydia source:
stable.szifon.com

Majd az 1phone.hu csoportból a mobileinstallation crack

[merlinw.org]

precision

Bazinga!

Donn
Hali! Tud valaki segíteni abban,hogy iphonra hogyan tudnék játékot telepíteni? Köszönöm!

GregSB
Állítólag jövõ februárjában fog bemutatkozni a Microsoft okostelefonja, ami Nvidia Tegra chipsetre épül majd.

Amennyiben ez igaz akkor nem ez lesz az elsõ alkalom, hogy Steve Ballmer segget csinál a szájából 😄 Legutóbb amikor megkérdezték tõle hogy akarnak e iPhone riválist akkor csak nevetett, és azt mondta hogy nem kell, a WinMo így is rengeteg telefonon ott van.

A források szerint jövõ februárban a 3GSM conferencián fogják bemutatni.

Bõvebb info az Nvidia Tegráról:

"The Tegra APX 2500 is said to include a 600 MHz MPCore Processor, support for a 12 megapixel camera, GeForce ULV support for OpenGL ES 2.0, up to 720p H.264 decoding, and NVIDIA nPower technology that could enable over 10 hours of HD video playback and up to 100 hours of audio.

The first Nvidia Tegra-based devices are expected to begin shipping in mid-2009."

MerlinW
10 éve vagyok Pannonos, egyetlen figyelmességük a hûséggel kapcsolatban, hogy 5 évente hozzád vágnak ingyen egy 5k-s telefont. Aztán újra felejtsük el egymás 5 évig😊

[merlinw.org]

autoszimulator
ennyire becsülik a T-nél a hûséges usereket? pannonnál 6 évig voltam, annyira leszarták azt, vodafone meg nem lett hosszú életû 😊

.: mobilize.hu :.

nah t-mobosok 86 mínusz pontok, szóval 80K-ért kínálják nekem a 8 gigást... ezen még gondolkodom egy kicsit...

3 elõfizut hosszabbítok nemsokára, ha valaki venne dominósat szóljon, megveszem neki elõfizuhosszabbításkor és valahol a kettõ közt megállapodunk, hogy mindenkinek jobb legyen :-)

passatgt
aki tmobilos volt eddig, jó a függõ, és 10e-el olcsóbb, mint szlovákoknál😊

autoszimulator
egyértelmû, látszik ez a 4 ezer forintos árrésbõl is... Ettõl függetlenül ha így venném meg, akkor majd háromszázezer lenne, egy jó kis domino csomaggal a telefonom két év után, szóval megnyugodtam 😄D

GregSB
135 ezer a 8Gb-osért????? Valakinek elgurult a gyógyszere a T-nél. Rádobok 10 ezer Ft-ot (és ebben benne van a benzinköltség is!) és megveszem !függetlenül! szlovákoknál.

Egyedül a 16GB-os éri meg, az bõ 30 ezer Ft-al olcsóbb mint függetlenül. Én ebbõl azt szûrom le, hogy a 8GB-osra volt óriási kereslet, és most kicsit fel akarják dobni a 16-osok eladását is...

precision
jaja, én már tegnap felraktam

Bazinga!

MerlinW
Jelentem 2G-re a 2.2 custom felmegy mint az álom.

[merlinw.org]

autoszimulator
Itt vannak a Dominó árak. A T-mobile-tól teljesen idegen módon már 3 nappal azelõtt, mielõtt megjelent volna hivatalosan.

az iPhone 8GB-os 134 970,-Ft az iPhone 16GB-os meg 139 980,-Ft

Fura az árazás, ami a memória mérettõl függõ árazást érinti, de így egyértelmû, hogy melyik model az amelyik nagyobb sikerre számíthat hoszabb távon. A telefonhoz 12 hónap alatt lebeszélhetõ havi bontásban 10 perc beszélgetés tartalmazó SIM kártya jár. Ezen felül a karácsonyi akció keretében, minden iPhone domino vásárlónak jár egy 3000 perces saját, és vezetékes hálózatba irányuló beszélgetés, ami este 10-tõl reggel 7-ig, illetve hétvégén és munkaszüneti napokon vehetõ igénybe. A kedvezmény 2009 január 31-ig él. Karcsú kedvezmény......

GregSB
Elírtam, 532MHz-en megy egész pontosan.

passatgt
nevezd át .m4r-re, másodl be az itunes zene könyvtárába, és csengõhangoknál ott lesz, majd nyomsz egy szinkront

GregSB
Azt egyébként tudtátok, hogy az Apple csendben felturbózta az új iPod Touch prociját? Az iPhone 2G-ben, 3G-ben, az elsõ és új Touchban ugyan az a processzor van, de amíg az elsõ háromban 412MHz-en ketyeg, addig az új Touch-ban 500MHz-en megy.

A különbség ezen a videón látható, gyorsabb boot és állítólag stabilabb az FPS is játékoknál.

Jó kérdés hogy miért. Valszeg a Touchot el akarják vinni hárdkórabb gamer platform irányába (PSP, DS), az iPhone meg megmarad "casual" játékplatformnak...

mindenekelõtt szerintem próbáld meg összeszedni kérdéseidet és gondolataidat, majd írd le egy hozzászólásban... majd valaki válaszol az összesre... de ha így félgondolatokat beszórsz sok pozitívra ne számíts...

jah és amikor már megvan a lista de még nem küldted el, olvass egy keveset a szifon.com-on...

autoszimulator
<#zavart2>

Donn
Mp3 csengõhangot! Nem a gyáriakat!!!!!!!!!

Donn
Segítség! Csengõhangot iphonra hogyan tudok rakni?

precision
te meg olvass vissza itt és szifon.com -ra menj fel van sok leírás

Bazinga!

precision
írd be az appstore keresõjébe hogy photo vagy photo edit és lesz egy pár

Bazinga!

Donn
Hali! Valaki elmondaná, hogy hogyan kell telepíteni a programokat az iPhone-ra??

zsolti001
Sziasztok!

Esetleg tudnátok mondani nekem egy-két fotó szerkesztõ programot a telefonra ? (forgatás,méretezés,kivágás stb....)

Köszi elõre is !

Köszi a választ <#worship>

Zomil
az accountod-hoz lesz hozzáfûzve, vagyis bármikor ujra eltöltheted

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Sziasztok.
Egy Extrém kérdés 😊

Ha vásárolok az app store-bol fizetõs cuccot, és ne agy isten a telefont és a gépet is teljesen újra kell rakni , akkor újra meg kell vásárolni a cuccot amiért már fizettem egyszer, vagy miképpen mûködik a dolog?

magus
ezt ismertem, de nem tûnt fel idáig, hogy több forrást is megadnának, de most jobban megnézve tényleg ott van, köszi