iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem a WinAVI mp4 converter ami bevállt(ha mellete van a felirat ugyanazon a néven alapból rárakja).

Hi
Ha van egy nagyobb felbontású és jó minõségû képem a gépen és rárakom a iphonra az ott már nem lesz jó minõségû, leginkább akkor ha ránagyítok és nem olvasható a szöveg rajta. Ez mitõl van és, hogy lehet megcsinálni, hogy olvasható legyen?

Lacee
olyanra keress rá, hogy "video converter for ipod", több cég is készített ilyen programot, például videora converter, xilisoft converter. Itt a topicban is találsz pár tippet, egy-két oldallal ezelõtt volt téma.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

MerlinW
Nem használja a SIM-et a telefon semmilyen adattárolásra.

[merlinw.org]

Ombika
Igen.

red bull
abban tudsz segíteni hogy hogy égessem rá ? 😄 nincs rá valami külön program? google a barátom tudom de amikor beirtam a google be akkor egy csomó forumot meg ilyen topickokat hozott ki... ha tudsz segíteni akkor küldj már egy pmet pls, vagy nekem itt is jó ha nem off nagyon... kösz elõre is

Precision: Kösz a részletes leirást mostmár rájöttem a segítségeddel hogy mit meg hogy, és télleg pofon egyszerû ha rájön az ember 😄

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

Sephi
Hat nem!

A sima Windows-os Outlook is jo?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Lacee
1. a feliratot rá kell égetni a filmre, külön file-ként nem fogja kezelni

2. a régebbi fajtákat lehet, a második generációst még nem.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

precision
playlisteket kell csinálni
itunesban ctrl + N, beírod a playlist nevét (ugye általában az ember albumokat rak fel, szal playlist név legyen Elaõadó - Albumcím mondjuk), és utána a libraryban kijelölöd azokat a számokat amik az adott albumhoz tartoznak, majd jobbklikk és add to playlist, és kiválasztod a megfelelõ playlistet
ekkor már csak a music fülön a devicesnél csak bepipálod azt a playlistet amit akarsz és sync
ezek után nem fog elveszni semmi, ha bármikor 'véletlen' letörli, csak visszasynceled a playlistet és kész

feliratos filmet passzolom, sztem alapból nem kezeli
jailbreakelni 2G -s táccsot még nagyon macerás, véleményem szerint _még_ nem éri meg vele szarozni

Bazinga!

red bull
fuh most kicsit felb@szta az agyam mert egész hétvégén válogattam a számokat meg a sorrendet meg f@szom mostmeg letörli, és még el se mentettem... :@ nah mind 1 kösz mindent azért 😄

még lenne pár kérdésem ha nembaj ha már ilyen segítõkészek/segítõkész vagy(tok):

1, Hogy tudok feliratos filmet rátenni az iTouch-ra? (ezt már lehet kérdeztem, de még nem kaptam rá választ)

2, Az iTuocht tudom jailbreakelni?

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

Kandurex
meglesem köszi!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

precision
hát valahogy kikerült a pipa a playlistek elõl, ezért azokat nem syncelte fel
vagyis az itunes úgy gondolkodik, hogy biztos csak az kell a usernek ami be van pipálva, vagy máshonnan nézva, ami nincs bepipálva, az biztos nem kell, tehát letörlöm
ha hozzászokik az ember még logikusnak is mondható

ja amúgy programokat úgy kell törölni, hogy nyomvatartod az újjad vmelyik ikonon, akkor így elkezd rezegni az összes, és minden ikonnál van egy X, azzal kell törölni õket

Bazinga!

red bull
de akkor most letörölte az itunes a zenéket a telefonomról az elõbb?? 😮😮 :|

precision
itunesban a devicesnél a music résznél pipáld be hogy milyen playlisteket akarsz a telefonra
ugyanezt a képeknél is, hogy milyen képeket akarsz
és utána szinkronizálj

Bazinga!

red bull
PLS HELP!!

soorry hogy ideirom de nincs iTouch topic, legalábbis nem találtam... nah szal itunes hoz csatlakoztattam az iTouch-t és sync-eltem, jo oké syncing f@szom nézem eltûnt az összes zene meg az összes kép a touch om ról... hogy lehet visszatenni az eltûnt zenéket, képket? mert nemhiszem h letörölt i perc alatt 6 gigányi zenét meg képet a tocuhról... Pls help! <#help><#help>

Egyébként a legújabb generációs touchom van 16 gb al és a legújabb 2.2.1 es software el, ha ez valamit segít
Jah meg még annyi hogy hogy lehet programokat/játékokat törölni az iTouch ról?
elõre is kösz a válaszokat :S

precision
futni futni fog a mostani iphone -on is, max lassabban mint a next gen iphoneon

Bazinga!

GregSB
Ha lesz is tuti csak az új, erõsebb processzoros iPhone-on fog futni SZVSZ...

precision
azt nem tudom, de ezekszerint akkor a jailbreak a filerendszert is átvariálja

Bazinga!

precision
asszem /private/var/mobile/DCIM és /private/var/mobile/photos

Bazinga!

OliApa
nekem erre nem ment semmit, azt mondja telepítsem fel, pedig fent van. az Office Outlook 2003. lehet, hogy régi?
peteragoston
MicrosoftOfficeOutlook

OliApa
csak az a gáz, hogy az én listám egyáltalán nem így néz ki... az nem lehet, hogy a jb-zett telón más látszik? az enyém u.i full gyári.
Kandurex
Ácsi! Azt mondod, hogy ha új számot + név adok meg, akkor azt nem menti el a SIM -re???

Sephi
Valaki ismer olyan progit, amivel a Phonebook-omat le tudom menteni? Borzalmasan idegesit, hogy amikor uj szamot akarok menteni, nem menti a SIM-re is... mit tehetek?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Ombika
<#eljen>

Helloo
csak szeretnék szólni, hogy kijött 2 frissítés is a backgrounderhez, már van ikonja, preferences menüje, és egyáltalán teljesen használható lett, nem lassította le nekem a rendszert. BeeJive-ot betoltam, hogy automatikusan legyen háttérben, és tökéletesen mûködik.
Ajánlom 😊

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Kandurex
Az ipod zenék, meg a photo albumok az hol található? (nem kell kép, elég a hivatkozás is)

hlp!

precision

Bazinga!

OliApa
sajna nem találok ilyet közöttük. van vmilyen képernyõkép-mentõ progi? lekapnám a listát.
precision
/private/var/mobile/library/addressbook

asszem. ebben a mappában vannak a kontaktok (az egész mappát célszerû lementeni)

Bazinga!

OliApa
Ott az átlagember segg hülye.
OliApa
Kipróbáltam, mûködik faszán, csak a fájlt nem találom, legalább is azok között, amiket megmutat, nincs elsõ látásra olyan. Megtudná nézni valaki? Itt szépen le van írva minden: katt ide.
MerlinW
/me kihagyja a 2.2.1-et😊

[merlinw.org]

Sephi
Uristen lattatok az uj 2.2.1 Pwntoolt? Kicsit ijeszto 😄

red bull
Es tudnal nekem segiteni, hogy honnan szedjem le meg hogy tegyem fel??? Mert nekem most egy iTouch 16gb-om van es szeretnek rajta feliratos filmeket is nezni. Vagy esetleg barki aki tud valami modsztert az srt fajlok (feliratok) kezelesere az pls irjon. Elore is kosz.

Az enyém meg már lassan igen.
Eddig eszemben sem volt. Amik kellenek progik, meg tudom venni a store-ból. Nem vágom hanyatt miattuk magam. DE amikor olyan szaros frissítések jönnek, aminek szinte semmi értelme és normális dolgok meg nem jönnek, és jail-lel meg meg lehet oldani...

Ez a gáz. Nem kicsit.
Nem értem az apple hozzáállását. Amcsiban ennyire nem kellenek azok a featurok? Nem hiányzik senkinek?

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

precision
a total commanderes t-pot plugint megnézheted, lehet hogy mûködik jailbreak nélkül is

Bazinga!

Kandurex
Én tegnap anyáztam végig egyet az itunes miatt, ez a hulladék szinkronizálás miatt eltûnt az össze zeném, képem...na menjenek az *@@*!! faszára...

OliApa
az en telom gyari, igy a jail egyelore nincs napirenden. de a f@szom rendesen kivan az iTunetol.
precision
jahogy, ezét érted kiszedés alatt
azt szerintem nem lehet, vagy csak én nem tudok róla

Bazinga!

Kiszedés: lementeni valami TXT formában

nem tudom, de érik a Jail nálam is, de annyira nehezen szánom rá magam

precision
egyel ezelõtti hsz -em, csak te ne az sms filet keresd hanem a contacts -ot, ugyanis az iphone szintén egy fájlban tárolja a contactokat
pontos elérési utat nem tudok, de google a jóbarát 😊

Bazinga!

precision
smseket egy fájlban tárolja a telefon, most hirtelen nem tudom hogy hol, de ahhoz is csak jailbreakkel tudsz hozzáférni ssh -n keresztül vagy t-pot pluginnal (tényleg, kérdés, hogy t-pothoz is kell e jailbreak, valszeg amúgy nem, meg kéne nézni...😊)

talán sms.sqlitedb a file neve, vagy valami ilyesmi, szal ha ezt elmented, és mondjuk egy restore után visszamásolod, ott lesznek az sms -eid
bár nem teljesen egyértelmû mit értesz az alatt hogy "kiszedni" az sms -eket

Bazinga!

precision
alapból biztos hogy nem kezeli, viszont van mplayer meg vlc player is iphone -ra, amelyek ugye kezelik az srt -t (pc -s és nem pc -s verziók), nadehogy az iphoneos verzió tudja e, az jó kérdés, nem tudom, mert nem használom ezeket a programokat

Bazinga!

OliApa
Sziasztok! Egyszer már megszívtam, ezért a hozzáértõktõl megkérdezném: hogyan szinkronizáljam a kontaktokat úgy, hogy egy üres gmail akkontba exportálhassam a telón lévõket, közben a telón is MEGMARADJANAK? Ugyanis az üres gmail-es listát tette rá a telóra, hiába jelöltem be a 'merge'-t és eltûnt mind a 388... Még jó, hogy ki volt nyomtatva a régi Nokiámról, így visszatették felváltva a gyerekeim, de még1x ekkora áldozatra már nem képesek, legalább is nem úsznám meg olcsón... <#idiota>

Hogy ez az iTune mekkora egy fa*szság!
- Ilyet BT füles használ valaki? Tapasztalat?

- ki lehet valahogy szedni az SMS-ket a gépbõl?

- JailBreak-mentesen van-e megoldás az SMS és a kimenõ percek számolására? (Nem a kézi összeadás érdekel.)

red bull
Sziasztok!

Az iPhone/iTouch kezeli a filmeknel a feliratot?? Tehat felismeri a .srt kiterjesztesu felirat fajlokat??

Ui.: Bocsi h nem irtam ekezeteket,remelem igyis megertetitek a kerdesemet.

Nevermind, megtaláltam, user/applications folderben vannak.

Igen, azt olvastam, de a stash/applications konyvtarban nincsenek benne a te magad altala telepitett appok konyvtarai.