iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha van egy nagyobb felbontású és jó minõségû képem a gépen és rárakom a iphonra az ott már nem lesz jó minõségû, leginkább akkor ha ránagyítok és nem olvasható a szöveg rajta. Ez mitõl van és, hogy lehet megcsinálni, hogy olvasható legyen?
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Precision: Kösz a részletes leirást mostmár rájöttem a segítségeddel hogy mit meg hogy, és télleg pofon egyszerû ha rájön az ember 😄
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
A sima Windows-os Outlook is jo?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
2. a régebbi fajtákat lehet, a második generációst még nem.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
itunesban ctrl + N, beírod a playlist nevét (ugye általában az ember albumokat rak fel, szal playlist név legyen Elaõadó - Albumcím mondjuk), és utána a libraryban kijelölöd azokat a számokat amik az adott albumhoz tartoznak, majd jobbklikk és add to playlist, és kiválasztod a megfelelõ playlistet
ekkor már csak a music fülön a devicesnél csak bepipálod azt a playlistet amit akarsz és sync
ezek után nem fog elveszni semmi, ha bármikor 'véletlen' letörli, csak visszasynceled a playlistet és kész
feliratos filmet passzolom, sztem alapból nem kezeli
jailbreakelni 2G -s táccsot még nagyon macerás, véleményem szerint _még_ nem éri meg vele szarozni
Bazinga!
még lenne pár kérdésem ha nembaj ha már ilyen segítõkészek/segítõkész vagy(tok):
1, Hogy tudok feliratos filmet rátenni az iTouch-ra? (ezt már lehet kérdeztem, de még nem kaptam rá választ)
2, Az iTuocht tudom jailbreakelni?
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
vagyis az itunes úgy gondolkodik, hogy biztos csak az kell a usernek ami be van pipálva, vagy máshonnan nézva, ami nincs bepipálva, az biztos nem kell, tehát letörlöm
ha hozzászokik az ember még logikusnak is mondható
ja amúgy programokat úgy kell törölni, hogy nyomvatartod az újjad vmelyik ikonon, akkor így elkezd rezegni az összes, és minden ikonnál van egy X, azzal kell törölni õket
Bazinga!
ugyanezt a képeknél is, hogy milyen képeket akarsz
és utána szinkronizálj
Bazinga!
soorry hogy ideirom de nincs iTouch topic, legalábbis nem találtam... nah szal itunes hoz csatlakoztattam az iTouch-t és sync-eltem, jo oké syncing f@szom nézem eltûnt az összes zene meg az összes kép a touch om ról... hogy lehet visszatenni az eltûnt zenéket, képket? mert nemhiszem h letörölt i perc alatt 6 gigányi zenét meg képet a tocuhról... Pls help! <#help>#help><#help>#help>
Egyébként a legújabb generációs touchom van 16 gb al és a legújabb 2.2.1 es software el, ha ez valamit segít
Jah meg még annyi hogy hogy lehet programokat/játékokat törölni az iTouch ról?
elõre is kösz a válaszokat :S
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
csak szeretnék szólni, hogy kijött 2 frissítés is a backgrounderhez, már van ikonja, preferences menüje, és egyáltalán teljesen használható lett, nem lassította le nekem a rendszert. BeeJive-ot betoltam, hogy automatikusan legyen háttérben, és tökéletesen mûködik.
Ajánlom 😊
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
hlp!
asszem. ebben a mappában vannak a kontaktok (az egész mappát célszerû lementeni)
Bazinga!
Eddig eszemben sem volt. Amik kellenek progik, meg tudom venni a store-ból. Nem vágom hanyatt miattuk magam. DE amikor olyan szaros frissítések jönnek, aminek szinte semmi értelme és normális dolgok meg nem jönnek, és jail-lel meg meg lehet oldani...
Ez a gáz. Nem kicsit.
Nem értem az apple hozzáállását. Amcsiban ennyire nem kellenek azok a featurok? Nem hiányzik senkinek?
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
nem tudom, de érik a Jail nálam is, de annyira nehezen szánom rá magam
pontos elérési utat nem tudok, de google a jóbarát 😊
Bazinga!
talán sms.sqlitedb a file neve, vagy valami ilyesmi, szal ha ezt elmented, és mondjuk egy restore után visszamásolod, ott lesznek az sms -eid
bár nem teljesen egyértelmû mit értesz az alatt hogy "kiszedni" az sms -eket
Bazinga!
Bazinga!
Hogy ez az iTune mekkora egy fa*szság!
- ki lehet valahogy szedni az SMS-ket a gépbõl?
- JailBreak-mentesen van-e megoldás az SMS és a kimenõ percek számolására? (Nem a kézi összeadás érdekel.)
Az iPhone/iTouch kezeli a filmeknel a feliratot?? Tehat felismeri a .srt kiterjesztesu felirat fajlokat??
Ui.: Bocsi h nem irtam ekezeteket,remelem igyis megertetitek a kerdesemet.