iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Aki uj telot akar venni, az megveszi OS-töl függetlenül, akar van mar neki, akar nincs.
Mostanaban jelentette be a T-com, ha jol emlekszem, hogy elfogyott az összes 3G USA-ban, tehat az emberek akkor veszik, amikor penzük van (na meg most valszeg lejebb ment az ara, amig mindenki varja az ujat)
Szoval az, hogy jön uj OS 3.0 az abszolut nem vet semmit a latba, mert semmi köze az egesz eladashoz.
Akinek van, annak ugyis lesz 3.0, tehat nem vasarloerö. Aki meg az uj telora hajaz, annak mindegy, hogy milyen OS van rajta, mert nem azert varja, hanem a a hardwer miatt.
Mindegy, én azt mondom, hogy lesz új iPhone (legalább 1, de lehet több is), és itthon júliusban, legkésõbb agusztus elején már kapható lesz.
Majd meglátjuk melyikünknek lesz igaza 😉
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
Mutass linket ahol azt állítják júli 17.
"az új modellt meg nem fogják most bejelenteni,majd pár hónap múlva,és akkor még erre számolj pár honapot mire amcsiban megjelenik,meg még egy párhonapot mire ideér magyarországra..."
Ja, nem fognak semmit bejelenteni, nyilván ezért hozzák ki az iPhone legnagyobb amcsi riválisát, a Pré-t holnap félkész AppStore-al, mert semmit nem fognak hétfõn bejelenteni...
Ezt a hónapok múlva fogják bejelenteni + rá több hónap míg ideér dolgot is el lehet felejteni. A 3G-t Június 9.-én jelentetté be, Július 11.-én került forgalomba kint, itthon Agusztus 22.-én. Szóval bejelentéstõl számítva kevesebb mint 2,5 hónap alatt ideért. De akkor még soha nem volt iphone elõtte hivatalosan forgalomban az országban, sokáig tárgyalt az Apple az itthoni szolgáltatókkal. Mostmár van egy fix szolgáltató bejáratott tarifcsomagokkal, nem lepõdnék meg ha a bejelentés után itthon is megjelenne 1-1,5 hónapon belül.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Sajnos, pedig nálam jobban szerintem senki sem várja.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
-válság van.. nem fogynak úgy az ilyen high tech kütyük
-jön a 3.0-ás szoftver az összes létezõ iPhone-ra,csomó újítás lesz benne...,megint megrohanják a boltokat majd páran hogy vegyenek... mert húdejó sokmindent tud...
-és ha kihoznának egy új modellt akkor az azért lenne most öngyilkosság
mert így a 3.0ás szoftverrel lehúzhatnak egy bõrt a telefonról
-és ha jövõre hozzák ki az újat...akkor meg azért lesz majd mindenki megõrülve,és ugyanúgy el fognak menni megvenni,fõleg azok akinek elõtte is volt,szal így 2x lehet eladni valamit
-amúgy ha jönne mostanság új teló,akkor már bejelentete volna az apple,amikor a 3.0ás szoftvert bejelentették akkor bejelentette volna az új telót is,az a dátum amit mindenki emleget h akkor jön az új.. az az új szoftver megjelenésének a napja,azt már egy ideje bejelentették,az új modellt meg nem fogják most bejelenteni,majd pár hónap múlva,és akkor még erre számolj pár honapot mire amcsiban megjelenik,meg még egy párhonapot mire ideér magyarországra...
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
.: mobilize.hu :.
iPhone-on a hatteret furan kezeli, igen, de szerintem nem lenyeges annyira. Mindenki kibirja szerintem :-)
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
A képek tuti nem terhelhetik le, nem nagy méretûek...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Kizarolag azokat a kepeket, amiket ök irasos engedely utan letöltesre biztositanak az erre összeallitott packban.
Persze hülyeseg az egesz. Igazabol csak vicceltem, meg unatkoztam. Mindenki tesz ra amgasrol... valszeg az apple is...csak meg kell adni a latszatot.
szóval tuti uj iphone lesz majd... 😄
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
Egyreszt ki az isten fotóz le egy KÉPERNYÕT 2009-ben fényképezõgéppel, másrész meg képtelen lennék elhinni, hogy az apple a videofelvételrõl nevezné el a következõ iphone-t. Akkor már ilyen erõvel lehetne iphone copy-paste, vagy iphone magnetometer.
Már elõre látom mennyien fogják fikázni emiatt a név miatzt az Apple-t. "Az én telefonom már évek óta tud videót felvenni" és társai 😛
A cikkben viszont van egy hülyeség: azt írják hogy csak almenübõl elérhetõ a kopipészt. Ez baromság, engadgetes review-ban mutatják be a "CTRL + C" módszert. Azaz miután kijelöltük a szöveget ráhelyezzük az ujjunkat a képernyõ alatti gesture area-ra és a bill-en nyomunk egy C-t és kész is a másolás. Ugyanígy gesture area + V a beillesztés. Ettõl egyszerûbb nem lehet.
Szal ha nagyon akarnak kötekedni akkor ebbe bele tudnak kötni, de szerintem van jobb dolguk is minthogy ilyen kis pitiáner ügyekkel foglalkozzanak.
Van egy olyan érzésem, hogy a jövõben sem számíthatok fenyegetõ levelekre 😊)
iPhone alól hogy jelenik emg a topic és fejléc egyébként? Most nincs nálam teló, nem tudom leelenõrizni.
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .

Bármilyen mp3 lejátszó playlistjét be lehet importálni!
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Elvileg azt az iphonet nem szabadna a fejlecben hasznalni. Az Apple követelmenyei szerint:
1. Kizarolag irasos engedellyel
2. Kizarolag regisztralt fejlesztöknek
3. Kizarolag az Apple altal erre a celra engedelyezett kepeket
4. Kizarolag feher alapon
5. Kizarolag szemböl allitva, függölegesen vagy vizszintesen
6. Kizarolag tükrözödessel
7. Kizarolag olyan keppel a kepernyön, ami valoban meg is jelenik a telefonon (vagy sajat appodbol, vagy standard iphone screen)
8. Kizarolag magaban (nem hasznalhato kopmpozicioban
9. Kizarolag takaras nelkül
Es meg vagy 10 masik dolog. Ebböl a listabol ez a kep vagy 5 feltetelnek nem felel meg <#bee1>#bee1>
J/K
amiket írtam, mind JB segítségével valósítható meg, ezért is mondtam mindeddig a telefonra, hogy alapból kevés számomra, de JB-vel és kis munkával teljesen magamra formáltam, ezt szeretem benne. A hármasnál akkor ez már JB nélkül is megoldható, csak nekem ezek nem "újak" most már. És csúnyán hangzik, de a telóm mindig is JB-elve lesz 😄