iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacee
és hát azért is fogyhatott el az USA-ban (is), mert jön az új modell és a forgalmazó épp megszabadul a fölösleges készletektõl... tavaly is ez volt a korábbi iphone-nal, a júniusi bejelentés elõtt 4-5-6 héttel már alig lehetett kapni a régit.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Hunnenkoenig
Hat szerintem eleg rossz az okfejtesed, mert akinek van mar, az nem fog a 3.0 miatt uj telot venni, mert annak ugyis felmegy ra.

Aki uj telot akar venni, az megveszi OS-töl függetlenül, akar van mar neki, akar nincs.

Mostanaban jelentette be a T-com, ha jol emlekszem, hogy elfogyott az összes 3G USA-ban, tehat az emberek akkor veszik, amikor penzük van (na meg most valszeg lejebb ment az ara, amig mindenki varja az ujat)

Szoval az, hogy jön uj OS 3.0 az abszolut nem vet semmit a latba, mert semmi köze az egesz eladashoz.

Akinek van, annak ugyis lesz 3.0, tehat nem vasarloerö. Aki meg az uj telora hajaz, annak mindegy, hogy milyen OS van rajta, mert nem azert varja, hanem a a hardwer miatt.

GregSB
Gondolom.

Mindegy, én azt mondom, hogy lesz új iPhone (legalább 1, de lehet több is), és itthon júliusban, legkésõbb agusztus elején már kapható lesz.

Majd meglátjuk melyikünknek lesz igaza 😉

popzu
higgyétek el eléggé biztos forrásbol tudom<#vigyor3><#papakacsint>

Ezt sehol, senki sem mondta. Nyarat mondtak.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

GregSB
Ezt sehol nem mondták, most néztem vissza az egyik liveblogot az SDK konferencián annyit mondtak hogy nyáron jön.

Mutass linket ahol azt állítják júli 17.

"az új modellt meg nem fogják most bejelenteni,majd pár hónap múlva,és akkor még erre számolj pár honapot mire amcsiban megjelenik,meg még egy párhonapot mire ideér magyarországra..."

Ja, nem fognak semmit bejelenteni, nyilván ezért hozzák ki az iPhone legnagyobb amcsi riválisát, a Pré-t holnap félkész AppStore-al, mert semmit nem fognak hétfõn bejelenteni...

Ezt a hónapok múlva fogják bejelenteni + rá több hónap míg ideér dolgot is el lehet felejteni. A 3G-t Június 9.-én jelentetté be, Július 11.-én került forgalomba kint, itthon Agusztus 22.-én. Szóval bejelentéstõl számítva kevesebb mint 2,5 hónap alatt ideért. De akkor még soha nem volt iphone elõtte hivatalosan forgalomban az országban, sokáig tárgyalt az Apple az itthoni szolgáltatókkal. Mostmár van egy fix szolgáltató bejáratott tarifcsomagokkal, nem lepõdnék meg ha a bejelentés után itthon is megjelenne 1-1,5 hónapon belül.

fsgh
Nekem jó gépem van, és firefox alatt akad a görgetés.. nem olyan sima mint máshol.. kicsit azért zavaró.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Kandurex
lehet, h valami régi gép volt amin néztem..hmm

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

popzu
elhiszem,hogy mérget vehetek rá,de látom te se olvastad végig a hozzászolásomat<#vigyor2>: "az új modellt meg nem fogják most bejelenteni,majd pár hónap múlva,és akkor még erre számolj pár honapot mire amcsiban megjelenik,meg még egy párhonapot mire ideér magyarországra..."(sokan aztirták junius 8ig várjon az ember a 3G-s iphone vásárlással,hogy lehet juni 8án bejelentik,de azért az apple sem hülye)

GregSB
Egy ideje (pár éve) figyelemmel kísérem az Apple rendezvényeit, bejelentéseit, szivárogtatásait. Mérget vehetsz rá ha akarod hogy lesz új iPhone, még a nyáron.

popzu
hát arra még várhatsz egy kicsit ugyanis SDKkonferencián bejelentették hogy JÚLIUS 17-ÉN JÖN KI HIVATALOSAN,EKKOR TÖLTHETÕ ITUNESBÕL IS!

AntiHero
Új PSP már jön😊 E3-on bemutatták.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Tökömet rá, hogy hétfõn még nem jön a 3.0 😊
Sajnos, pedig nálam jobban szerintem senki sem várja.

popzu
igen pont erre jukadtam ki ha végig olvasod a hozzászolást,és nem ilyen meg olyan pletykák szerintszokás....bárki berakhat egy ilyen vagy egy olyan elképzelést az uj iphonerol.... több ezer dologrol(pl PSP)beraktak 2000000képet és 2éve igérgetik legaláb hogy lesz PSP2,nem mondom hogy nem lesz uj iphone csak nemmost és nemitthon

Zomil
eddig minden telefont a WWDC-n jelentettek be ha jól tudom 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

popzu
Am figyeljetek mindenki aki ért vmennyit a marketinghez az tudhatná,hogy msot mivel jön az uj szoftver több okbol is öngyilkosság lenne az applenek uj iphonet bejelenteni pl:
-válság van.. nem fogynak úgy az ilyen high tech kütyük
-jön a 3.0-ás szoftver az összes létezõ iPhone-ra,csomó újítás lesz benne...,megint megrohanják a boltokat majd páran hogy vegyenek... mert húdejó sokmindent tud...
-és ha kihoznának egy új modellt akkor az azért lenne most öngyilkosság
mert így a 3.0ás szoftverrel lehúzhatnak egy bõrt a telefonról
-és ha jövõre hozzák ki az újat...akkor meg azért lesz majd mindenki megõrülve,és ugyanúgy el fognak menni megvenni,fõleg azok akinek elõtte is volt,szal így 2x lehet eladni valamit
-amúgy ha jönne mostanság új teló,akkor már bejelentete volna az apple,amikor a 3.0ás szoftvert bejelentették akkor bejelentette volna az új telót is,az a dátum amit mindenki emleget h akkor jön az új.. az az új szoftver megjelenésének a napja,azt már egy ideje bejelentették,az új modellt meg nem fogják most bejelenteni,majd pár hónap múlva,és akkor még erre számolj pár honapot mire amcsiban megjelenik,meg még egy párhonapot mire ideér magyarországra...

Lacee
ami nekem kéne ezekbõl, az a nagyobb akksi, 32giga memória, beépített FM-transzmitter, flash-támogatás és az oled-kijelzõ. a többi (fényképezõ, video) nem érdekel, a világító alma pedig kifejezetten nem tetszene... még nagyobb lenne a feltûnõsködési faktor 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Zomil
a flash támogatásrol nehezen képzelem el h unlikely 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

autoszimulator
tv mûsor by szifon

VÉGRE! 😄

.: mobilize.hu :.

MerlinW

[merlinw.org]

MerlinW
Chrome alatt a leggyorsabb😊

[merlinw.org]

autoszimulator
nem, a 2.1 óta van magyar bill hozzá gyárilag. Ha megvetted, akkor JB után már van home-made magyarosítás, de lévén, hogy a készült progik sem magyarok, felesleges magyarítani, nincs benne annyi nehéz szöveg.

Hunnenkoenig
Nekem sem lassu. Talan kicsit tovabb tart, mig betölti a skint, de csak par masodperc. Utana mar minden ugyanolyan.

iPhone-on a hatteret furan kezeli, igen, de szerintem nem lenyeges annyira. Mindenki kibirja szerintem :-)

Zomil
IE-ben sincs gond a topiccal 😊

GregSB
Én Chromeot használok, azzal villámgyors a topic 😊

Forza Italia
Srácok egy kérdés. A t-mobilnál vásárolt Iphoneon van már magyar nyelv???

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

autoszimulator
Firefox nem szereti csak a JS-eket, annak sem a képekkel van baja, de amint nincs változás a topic beállításaiban, már fel is gyorsul.

GregSB
Nálam egyáltalán nem lassú a topic, pedig nem mai gépem van (2 éves).

A képek tuti nem terhelhetik le, nem nagy méretûek...

Kandurex
Házigazda, mondjuk ez a css iszonyat lefogja a gépet, lehetne rajta valamit finomítani, lehet, hogy a képekkel van baj.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

GregSB
Hmm a hátteret kcisit furcsán jeleníti meg...

Hunnenkoenig
Na atalan ez:

Hunnenkoenig
Remelem latszani fognak:

Hunnenkoenig
Pont erröl van, hogy elvileg nem photoshopolhatsz es nem hasznalhatod a sajat telefonodoat lefotozva. Söt az apple honlapjan levö kepeket sem hasznalhatod.

Kizarolag azokat a kepeket, amiket ök irasos engedely utan letöltesre biztositanak az erre összeallitott packban.

Persze hülyeseg az egesz. Igazabol csak vicceltem, meg unatkoztam. Mindenki tesz ra amgasrol... valszeg az apple is...csak meg kell adni a latszatot.

redmonk
ma sikerült kiprobálnom egymás után az iphonet-t samsung ultratouchot pixon, lg kp500-t, nokia 5800, csak az lg arenat nem de az összeset az iphone használatban beveri a többi meg-meg akad a menüben itt ott a görgetés sokkal-sokkal jobb, meg ugy gondolom jobb is a szoftver 5800 sokkal lassabb meg a kp500 is. a pixonvalamivel gyorsabb az ultratouch meg csak szép képe van 😄
szóval tuti uj iphone lesz majd... 😄

!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo

autoszimulator
jó, de épp aki hamisítani akar, az nem fotózza a képernyõt, mert azt nehezebb módosítani a képminõség miatt 😛

GregSB
Volt anno iPod Video is, szóval nem lenne új keletû a név.

Egeszen biztos vagyok benne, hogy ez igy fake
Egyreszt ki az isten fotóz le egy KÉPERNYÕT 2009-ben fényképezõgéppel, másrész meg képtelen lennék elhinni, hogy az apple a videofelvételrõl nevezné el a következõ iphone-t. Akkor már ilyen erõvel lehetne iphone copy-paste, vagy iphone magnetometer.

GregSB

Már elõre látom mennyien fogják fikázni emiatt a név miatzt az Apple-t. "Az én telefonom már évek óta tud videót felvenni" és társai 😛

GregSB
Korrekt telefon, és jó konkurencia az iPhone-nak, kellett már ez 😊

A cikkben viszont van egy hülyeség: azt írják hogy csak almenübõl elérhetõ a kopipészt. Ez baromság, engadgetes review-ban mutatják be a "CTRL + C" módszert. Azaz miután kijelöltük a szöveget ráhelyezzük az ujjunkat a képernyõ alatti gesture area-ra és a bill-en nyomunk egy C-t és kész is a másolás. Ugyanígy gesture area + V a beillesztés. Ettõl egyszerûbb nem lehet.

GregSB
Õõ, a kép ami a bannerban van az Apple honlapjáról nyúltam, szerintem elég evidens 😄DD Nem tudnám elhitetni hogy a sajátom.

Szal ha nagyon akarnak kötekedni akkor ebbe bele tudnak kötni, de szerintem van jobb dolguk is minthogy ilyen kis pitiáner ügyekkel foglalkozzanak.

Lacee

autoszimulator
hát alapból vicc ez az egész dolog, bár almáéktól semmi sem tud meglepni, mert mindent magukénak tudnának, ami csak a világon van, és más meg fizessen érte, ha egyáltalán rá akar nézni. de mivan ha te profi fotós és PS-es vagy, és a saját képedet látjuk fenn, körbevágva? 😄 ki bizonyítja, hogy nem.

GregSB
Egyébként se hiszem hogy egy N+1-edik magyar topic miatt elkezdenének pattogni, az elõzõ banner is tele volt olyan képekkel a telefonról, amiket én montázsoltam össze PS-ben. Elvileg ugye az is tilos...

Van egy olyan érzésem, hogy a jövõben sem számíthatok fenyegetõ levelekre 😊)

autoszimulator
szerencsére senkit nem érdekel hogy az idióta apple milyen buta szabályokat talál ki 😄

GregSB
Õõõõ. Oké. Majd írnak az Apple illetékesei ha valami nem tetszik nekik, addig meg marad 😛

iPhone alól hogy jelenik emg a topic és fejléc egyébként? Most nincs nálam teló, nem tudom leelenõrizni.

sztoncsi
ez nekem is... <#wave>

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

Ez tetszene:

sztoncsi
Ez lehetséges... van playlist import az iTunes menüjében!
Bármilyen mp3 lejátszó playlistjét be lehet importálni!

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

Hunnenkoenig
Csak rohadt faradt avgyok es aludnom kene menni, de nem tudok elszakadni a geptöl ezert faraszto dolgok jutnak eszembe, mint pl:

Elvileg azt az iphonet nem szabadna a fejlecben hasznalni. Az Apple követelmenyei szerint:

1. Kizarolag irasos engedellyel
2. Kizarolag regisztralt fejlesztöknek
3. Kizarolag az Apple altal erre a celra engedelyezett kepeket
4. Kizarolag feher alapon
5. Kizarolag szemböl allitva, függölegesen vagy vizszintesen
6. Kizarolag tükrözödessel
7. Kizarolag olyan keppel a kepernyön, ami valoban meg is jelenik a telefonon (vagy sajat appodbol, vagy standard iphone screen)
8. Kizarolag magaban (nem hasznalhato kopmpozicioban
9. Kizarolag takaras nelkül

Es meg vagy 10 masik dolog. Ebböl a listabol ez a kep vagy 5 feltetelnek nem felel meg <#bee1>

J/K

autoszimulator
t9 akart lenni, késõ van már 😊

amiket írtam, mind JB segítségével valósítható meg, ezért is mondtam mindeddig a telefonra, hogy alapból kevés számomra, de JB-vel és kis munkával teljesen magamra formáltam, ezt szeretem benne. A hármasnál akkor ez már JB nélkül is megoldható, csak nekem ezek nem "újak" most már. És csúnyán hangzik, de a telóm mindig is JB-elve lesz 😄