iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

solo
Én tudom mi lesz a lejárt az idõ: D
|
V

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Felrobban minden ájfón minden tulaj kezébe xD

Najó, nemis....

Má várom nagyom mit mutatnak be....

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Engem is érdekelne a régi skin.

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

pyrohun
Már hogyne lehetne megoldani, ne viccelj már velem...

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

GregSB
Ja, csak el fog indulni a keynote 😄

Arra egyébként számítsatok, hogy a bejelentés nem akkor lesz amikor lejár a számláló, hanem rá 1 v 2 órára.

sztoncsi
<#hehe> el fog fogyni az idõ a vissza számlálón, és nem fog történni semmi...

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

passatgt
már miért ne lehetne megoldani?

10 sor js max😊

MerlinW
Max tilthatod a Javascriptet böngészõvel. Egyébként nem megoldható.
Másik megoldás, ha a topiklakók visszaszavazza a régi dizájnt. Egyébként együtt kell élni ezzel😊

[merlinw.org]

precision
direkt homályos minden "kémfotó"? 😊
eléggé idegesítõ és felesleges "húzás", ettõl nem lesz hitelesebb

Bazinga!

passatgt
isight?😊

GregSB

autoszimulator
valaki be tudná nekem írni a program nevét, amivel az IPA-kat tudom szerkeszteni, hogy egy régebbi OS verzióval is menjenek? nem jut eszembe a neve, keresõvel meg nem találom

.: mobilize.hu :.

GregSB
Valószínûleg kiraknák a bejárati aulába egy új termék képét, amit majd a rendezvényen fognak bejelenteni 😊)

precision
képzelõdött és egy új szétnyitható iphone modell képét vélte felfedezni 😊

Bazinga!

solo
Szifon os 3 felirat felett mit keresne más?: D

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

precision
most hogy mondod, annak is lehet nézni 😄

Bazinga!

passatgt
tényleg, azt hittem valami fekvõ cucc szétcsúsztatva😊

solo
szifon 3g nek az alja az also toolbar ig.

passatgt
iphone is felirat fölött azmi?

GregSB

autoszimulator
jobbos az terhességi gyorsteszt, csak lehet rajt azonnal értesíteni a hozzátartozókat

GregSB
Kicsit több mint 1 éves kép (appstore nincs is rajta a nagyon), de azért np 😄

AntiHero
fail and <#banplz>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

popzu
<#idiota><#idiota>BEJELENTETTÉK AZ UJ IPHONEOK ÉRKEZÉSÉT! 3FÉLE LESZ KAPHATÓ!!!!

Nekem is vista alatt firefox és semmi gáz.
GregSB
Nálam Vista alatt (egy 2 éves laptopon) FF és Chrome alól is flottul megy, szal nem értem mi lehet a gond nálatok ...

autoszimulator
szintén, az elsõ nap még akadt, azóta meg sem reccen 😄

precision
nálam win7 alatt 3.0.10 -es ff -el minden tökéletes

Bazinga!

Lacee
érdekes ez a dizájn-probléma: win vistával firefox alatt akad a görgetés, OSX alól ugyanazzal a verziószámú firefoxszal nem, safarival sem. Vista alól nem próbáltam más böngészõt, gondolom a már említett chrome-mal nem lenne gond ott sem, mindenesetre fura 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Barpi
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Hogy tudom azt elérni, hogy internet rádiókat tudjak hallgatni,iPhone-on? A készülék új, az alap cuccok vannak rajta, meg ami kell. (JailBreak, Cydia)

[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619

GregSB
Na erre kérd meg MerlinW-t és Csuwwit, én ehhez már nem értek 😛

pyrohun
A topic házigazdáját kérem, hogy csinálja meg már olyanra ezt a dizájnt, hogy kikapcsolható legyen és cookie-ban tárolja, hogy ki melyik megoldást szeretni. Mert nekem a dizájn ugyan nagyon bejön, de tökéletesen átláthatatlanok a hozzászólások, a scrollozás pedig akad.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

precision
<#szomoru1><#rinya><#rinya><#rinya><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#beka2>

Bazinga!

Lacee

uid: 1027157496

köszi😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

GregSB
Nem fogod letörni a hypeot, ne is próbálkozz! 😊)))))

GregSB
Egyáltalán nem gáz hogy jönnek a riválisok appstorejai. Inkább az a gáz, hogy van több gyártó is (pl Nokia) akinek már évek óta meg lett volna az erõforrásuk és technikai hátterük hogy létrehozzanak ilyet, de csak most teszik amikor már látják hogy biztos üzlet.

Lehet utálni sok mindenért az Apple-t, mert vannak fasságaik, de az tény hogy sok tekintetben újítók és sokkal inkább "bevállalósabbak" mint egyes cégek.

redmonk
akkr csak hozzá teszem elejére h mint laikus mondom 😄😄😄

!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo

precision
ja oks 😊

amúgy a más gyártók store -jai már régebbi hírek mint az egymilliárd letöltés 😊

Bazinga!

redmonk
nem úgy értem...
szóval kijött a hír h több mint egymilliárd letöltés stb appstoreban...
és gyakorlatilag rá pár órára már olvastam hogy SE is Nokia is stb is nyit majd magának amugy támogatom az ötlet feltéve ha ellenörzik a szoftvereket h nem basszák-e szét a rendszert meg sztem igenis némi pénzt kérjenek érte...csak fura volt h ilyen sorrendben olvastam a hireket ennyi
😄
nem a legrosszabbra kell gondolni nem a legrosszabb indlatbol irtam h nevetséges 😄

precision
nem nevetséges
és mitõl lenne majmolás? a saját és/vagy a saját termékére írt alkalmazás(á)t eladja... én ennek csak örülök
vagy szerinted ezt is szabadalom alá kéne venni mint a duplaklikket meg a hasonló sok marhaságot? 😊 ennyi erõvel keressük meg az elsõ autógyártót, na az az igazi... a többi autógyár szánalmas másolat 😊

Bazinga!

redmonk
lol egy rakat gyártó appstore mintájára boltot nyit mert egyfajta rekord lett belõle...sztem nevetséges (mármint a majmolás)

precision
nem teljesen tökmind1? ha jön akkor jön, ha meg nem akkor nem... spekuláltok hogy szerintem igen, szerintem nem, egy madár csiripelte hogy ez lesz, egyik oldalon meg azt olvastam hogy steve jobs régi iskolatársának a nagyapjának a halott kiskutyája szokott megjelenni szellemként és morze kódban ugatva már elmondta hogy mi lesz

most õszintén? kinemszarja le hogy jön e új iphone v. sem? mármint... jó lenne ha jönne, de emiatt ennyit koptatni a klavit... 😄

Bazinga!

GregSB
El kell szomorítsalak, a videóban nyarat mondanak, nem mondanak konkrét dátumot 😊

GregSB
Világító almalogónak meglennének azért a praktikus elõnyei. Pl nyomhatnának rá status updateket. Pl SMS-nél, emailnél, emlékeztetõnél stb villogna más-más intervallumban.

autoszimulator
válság? tech kütyüket érintené? dehogy...
nem azt hogy mondom hogy szárnyal a számítástechnika és az al-ágai, de közel sincsenek olyan arányú visszaesések, mint mindenhol máshol, élelmiszeripart leszámítva.

passatgt
Külföldi lapok szerint a végéhez közeledik Steve Jobs gyógykezelése, az Apple CEO-ja rövidesen visszatérhet a vállalat élére. Már csak az a kérdés, mikor lesz az elsõ nyilvános szereplése.

De jó lenne, ha õ mutatná be új iphone-t😊

Lacee
lehet hogy hülye vagyok, de a július egyébként logikus lenne, júniusban bejelentik az egy hónappal késõbbi megjelenést. mondjuk a készülékkel egyidõben debütálna, vagy ilyesmi

en vegigneztem, ott csak summer van.
Ki a biztos forrasod, miert biztos es honnan?

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

popzu
ismerös mondta sdk konferenciát én nemláttam de ö hallotta állitolag a vidibe hogy juli 17én lesz de am nézdmeg a videot fent van az apple weboldalán 1,5orás😉 meeg van 1 biztos forrásom is😉

Elobb meg SDK konferenciat emlegettel, most meg biztos forrast.
Nos, hogy is van ez?

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

AntiHero
Amúgy ha jön új iPhone akkor majd biztos jön 1 újabb 1 évre rá. Remélem nem így lesz, de simán megcsinálhatják.

Azért meg kár évente lecserélni az iphonet, hogy kicsit gyorsabb, jobb kamera, nagyobb tárhely.

Majd ha ténylegesen kell az nagyobb proci/ram stb.. akkor lecserélem a mostanit.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun