iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
legalább egy nyamvadt infrát tettek volna bele...
.: mobilize.hu :.
Jailbreak-es stabilitási gondok fagyást jelentenek? Lehet általánosítani hogy mennyire gyakori, vagy ez verziószámtól, ill. szoftverkörnyezettõl függ?
#13144:
"-bizonyos funkciókat csak gyári megkötött szoftverekkel lehet használni" ehez már este van nekem.
Itt arra gondoltam, hogy pl. csak a gyári böngészõt lehet használni szörfölésre, vagy amit sztoncsi említett: szinkronizáció, és file mozgatás csak itunes-on keresztül.
*Posse*T.W.D*
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Persze ha közben bármi eszetekbe jut, írjátok nyugodtan. A döntésemet már nagy valószínûséggel nem fogja megváltoztatni, csupán jó elõre tudni a dolgokat.
*Posse*T.W.D*
.: mobilize.hu :.
@ Hellomarci
Na ja a Bluetooth az tényleg szopás... semmire nem jó csak az A2DP-re...!
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
szerk.: multitask hiányzik, vagy csak nem találtam rá még megoldást, meg hogy a bluetootha szopatás.
@ Hellomarci
Emailozni géprõl szoktam, azon is vannak a cuccaim, nincs amit a telóról küldenék, max logmein-el belépek a gépbe, és elküldöm onnan.
Sms hangot szvsz tudod másra rakni, ugyanúgy, mint a csengõhangot, javítsatok ki, ha nem.
Flash sem zavart, ami oldalakat nézek, elenyészõ százalékuk flashes, a reklámok nem jönnek be csak 😄
"-bizonyos funkciókat csak gyári megkötött szoftverekel lehet használni" ehez már este van nekem.
Netezni sokkal jobb, mint akár HTC-kkel, amit eddig próbáltam, vagy akár a Nokiákkal, gyorsabb, simább.
Zene ipodról megy, azt nemtudom.
Játékot szokni kell, nekem egy autós játék sem megy pl fizikai gombok nélkül.
Navigációra iGo-t raktam fel, gyorsan talál mûholdat is, gagyibb, mint amit PDA-ra tettem, de ez van, a dolgát elvégzi, és gyors. A térképen való keresés, nagyítás, ide oda scrollozás is meglepõen gyors.
Van rá Quickoffice.
@ Hellomarci
-nyilván telefonálásra(kihangosítva, headsettel, normál modban. - tökéletes
-netezésre -tökéletes
-zene -tökéletes
-film, sorozatnézés -ha a képernyõ mérete nem zavar akkor tökéletes
-játékjátékjáték - korlátok között tökéletes (ne várj PSP minõséget)
-navigáció - Nem rossz (de egy gyári navi azért más, mivel ez egy telefon)
-modem - nem próbáltam
-szöveges dokumentumok olvasása - tökéletes
amiket elvárok egy készüléktõl:
-teljes testre szabhatóság, a menük, témák, hangok, és szoftverek terén. - nekem nagyon bejön
Gyakorlatilag minilaptopként használnám, nyilván a hardveres korlátoknak megfelelõ igényekkel. - ezt felejtsd el szerintem... nekem a laptop = MS Office...! Ezeket csak olvasni tudja!
Közben még egy kérdés eszembe jutott: milyen navi szoftvereket lehet rá felrakni? - Én nem kerestem azt hiszem pl. IGO az van!
Amit utálok, az iTunes kötelezõ használatát a syncronizáláshoz... tehát nem tudsz mással filokat rakosgatni, és törölgetni a telefonról, de végül is megszokható!
EZ CSAK AZ ÉN VÉLEMÉNYEM!!!
Erõsen gondolkozom egy iphone 3gs készülék beszerzésén.
Õszintén megmondva, eléggé tartok, tartottam a iphone megkötött, szoftveres rendszere miatt, de az utóbbi idõközben látott felhozatal, már engem is meggyõzött.
Rengeteg mûszaki cikknél fordult már elõ velem, hogy az elõzetes, részletes tájokozódás után, a vásrlást követõen, használat közben derültek ki apró, és bosszantó szoftveres\hardweres hibák, megkötések. Ezért a tulajdonoskat kérdezném, mik azok dolgok, amiket nem szeretnek a telefonjukban.
gondolok itt ilyen apróságokra mint pl.:
-email-hez nem lehet állományt csatolni
-sms jelzõhangot csak gyári listában szereplõ hangokra lehet lecserélni.
-nincs flash támogatás
-bizonyos funkciókat csak gyári megkötött szoftverekel lehet használni
stb.stb
Amire szeretném használni a készüléket:
-nyilván telefonálásra(kihangosítva, headsettel, normál modban.
-netezésre
-zene
-film, sorozatnézés
-játékjátékjáték
-navigáció
-modem
-szöveges dokumentumok olvasása
amiket elvárok egy készüléktõl:
-teljes testre szabhatóság, a menük, témák, hangok, és szoftverek terén.
Gyakorlatilag minilaptopként használnám, nyilván a hardveres korlátoknak megfelelõ igényekkel.
Közben még egy kérdés eszembe jutott: milyen navi szoftvereket lehet rá felrakni?
*Posse*T.W.D*
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
lehet kicsit érthetetlenül fogalmaztam, de aki akarja az érti 😄
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Vagy alapíts egy vallást mely iPhone-központú. Mondjuk: Ájfonizmus. 😄
No, ez a vita is kifingott... 😄:A😄S😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Bocs, egy kis off: tudtok arról valamit, hogy vodánál mikor lesz iPhone? Vagy ez csak egy ilyen "álom", hogy nem csak trénél lehet majd kapni ezt a masinát?
@ Hellomarci
Nem mindenkinek felel meg úgy az iPhone, mint másnak, értsd meg. Ez ettõl még nem lemondó ok. Hidd el.
És ez mekkora hátrányt jelent? Ezenkívül mindig lesznek unlock ok? Az nem valószínû hogy az apple kitalál vlaamit hogy ez ne legyen lehetséges?
Másik megoldás, ellátogatsz beszeljukmac.com-ra és átnyálazod az apróhirdetéseket.
[merlinw.org]
Ezért a #13109-es kommentedhez: Attól mert neked van egy majdhogynem tökéletes (megfelelõ) tárgyad-kütyüd-bármid, és találsz benne egyetlen kivetnivalót, még nem vágod a kukába (vagy emiatt ne vennéd meg azt)
Neked gondolom csak olyan cuccaid vannak, amelyek 100.00'%-ig megfelelnek a te elvárásaidnak.
ha csak függõt lehet venni,akkor a függetlenítés mennyire biztos?nem vágj haza a telot?nem nyirja ki a progit meg ilyenek?
\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"
Szal akkor az ügy mükszik hogy csak akkor szoktál frisstíeni softwaret ha megjön az ujnak az unlockja? Most lehet hülyeséget beszélek annyira még nem ált össze bennem a dolog 😊
nekem alapból muszáj jailbreakelni minden frissítésnél, és elvileg mindenkinek, hiszen a kül. jb-k kül. firmwarekhez tartoznak.
Sõt nekem még az unlockot is meg kell várnom, mert külföldi a teló és csak unlock után használhatom a tmobileos kártyám...
Már elmult pár nap de sajnos senki nem tudott válaszolni a kérdésemre ugy hogy feltenném mégegyzser hátha most valaki elolvasná.
Vateráról szeretnék gs t venni kb 140k értékben de ami ott van az kikódolt és azt mondta a srác hogy frissítés esetén ujra ki kell kódolni.
Na most ez mekkora szopás? Mert ember szerintem nem 2 hónapra vesz iphone-t és szart nem akarok venni... szal szívás kikódolt ihone t venni vagy nem?
Szerintem jelen pillanatban a 3G éri meg ár/érték arányban jobban, akkor lesz érdemes cserélni, ha jön a következõ iPhone (jövõ nyáron), biztos, hogy lesz benne pár nyalánkság.
Leglábbis remélem.
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Neked sosem tûnt nehéznek pl egy bõvebb rövidnadrág zsebében?
Tisztaban vagyok azzal, hogy ennyi hardvert kisebb sullyal lehetetlen osszesuriteni, ettol fuggetlenul néha kényelmetlen.
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
@ Hellomarci
Elõször Androidos telókon lesz elérhetõ, de mér készül az iPhone port is!