iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

autoszimulator
és ez mekkora szívás 😞 suliban zh elõtti puskaküldés, látom hogy a sok emberke a 10x primitívebb telefonokra küldözgeti a puskát, én meg a hiperszuper pdf olvasós telefonnal szopom a brét, mert max emailben tudok küldeni/fogadni ilyet, de azt meg senki sem szereti, mer vagy nem tudja a teló, vagy drága...

legalább egy nyamvadt infrát tettek volna bele...

.: mobilize.hu :.

GregSB
A bluetoothot csak kihangosításra / BT füleshez tudod használni, semmi máshoz (nincs fileküldés más telókra...)

Kaszi46
A bluetooth-os szopás gyakorlatban mit jelent? Más telefonokkal, számítógéppel, vagy BT. eszközökkel(bt füles\hangszóró\kihangosító stb) való csatlakoztatási gondok?

Jailbreak-es stabilitási gondok fagyást jelentenek? Lehet általánosítani hogy mennyire gyakori, vagy ez verziószámtól, ill. szoftverkörnyezettõl függ?

#13144:
"-bizonyos funkciókat csak gyári megkötött szoftverekkel lehet használni" ehez már este van nekem.

Itt arra gondoltam, hogy pl. csak a gyári böngészõt lehet használni szörfölésre, vagy amit sztoncsi említett: szinkronizáció, és file mozgatás csak itunes-on keresztül.

*Posse*T.W.D*

pyrohun
ha jailbreak-eled, akkor mindent meg tudsz vele csinálni, viszont cserébe nem lesz olyan stabil (aki mást mond az hazudik), ha nem töröd föl, szerintem akkor is simán jó, de lehet, hogy a te igényeidnek nem fog megfelelni 100%.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Kaszi46
Köszi az infókat, a telefon megvásárlása mellett döntöttem.

Persze ha közben bármi eszetekbe jut, írjátok nyugodtan. A döntésemet már nagy valószínûséggel nem fogja megváltoztatni, csupán jó elõre tudni a dolgokat.

*Posse*T.W.D*

autoszimulator
röviden és tömören BÁRMIRE használható ez a telefon, amire a hardveres kötöttségeket tekintve képes. Az alap telefon kicsit gyengécske, hiányoznak belõle más telefonból megszokott funkciók, de kis munkával ez mind pótolható. Akinek egy kis minimális számítógépes érdeklõdése van (valszeg iphone-t is javarészt ilyenek vesznek, vagy divatból, de az meg is érdemli), az tényleg bármit kihozhat belõle kis utánanézéssel.

.: mobilize.hu :.

REPS0L
köhi

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

LoDMaSt
Sms helper a progi neve, a send gomb helyére írja ki a karaktereket, sokkal szebben, mint a szifon.com-on van a screenshotban. Ami meglepõ volt, és nem tudtam, hogy a sima ékezetes betûk egy csomó karaktert levettek, és ezért balra felfelé menõ ékezeteket kell írni, hogy 1 karakternek számolja õket.

@ Hellomarci

sztoncsi
Mi az a progi?

Na ja a Bluetooth az tényleg szopás... semmire nem jó csak az A2DP-re...!

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .

LoDMaSt
Arra találtam egy tökjó progit, így megoldható azis 😊

szerk.: multitask hiányzik, vagy csak nem találtam rá még megoldást, meg hogy a bluetootha szopatás.

@ Hellomarci

LoDMaSt
Ami tetszik, a gyorsasága. Symbian után fõleg szembetûnõ.
Emailozni géprõl szoktam, azon is vannak a cuccaim, nincs amit a telóról küldenék, max logmein-el belépek a gépbe, és elküldöm onnan.
Sms hangot szvsz tudod másra rakni, ugyanúgy, mint a csengõhangot, javítsatok ki, ha nem.
Flash sem zavart, ami oldalakat nézek, elenyészõ százalékuk flashes, a reklámok nem jönnek be csak 😄
"-bizonyos funkciókat csak gyári megkötött szoftverekel lehet használni" ehez már este van nekem.

Netezni sokkal jobb, mint akár HTC-kkel, amit eddig próbáltam, vagy akár a Nokiákkal, gyorsabb, simább.
Zene ipodról megy, azt nemtudom.
Játékot szokni kell, nekem egy autós játék sem megy pl fizikai gombok nélkül.
Navigációra iGo-t raktam fel, gyorsan talál mûholdat is, gagyibb, mint amit PDA-ra tettem, de ez van, a dolgát elvégzi, és gyors. A térképen való keresés, nagyítás, ide oda scrollozás is meglepõen gyors.
Van rá Quickoffice.

@ Hellomarci

sztoncsi
nEKEM MÉG MINDIG CSAK 1 NEGATÍVUM JUT AZ ESzembe (iTuneson kívül), mégpedig hogy alapból nem számlálja az SMS-karaktereit...

sztoncsi
Amire szeretném használni a készüléket:
-nyilván telefonálásra(kihangosítva, headsettel, normál modban. - tökéletes
-netezésre -tökéletes
-zene -tökéletes
-film, sorozatnézés -ha a képernyõ mérete nem zavar akkor tökéletes
-játékjátékjáték - korlátok között tökéletes (ne várj PSP minõséget)
-navigáció - Nem rossz (de egy gyári navi azért más, mivel ez egy telefon)
-modem - nem próbáltam
-szöveges dokumentumok olvasása - tökéletes

amiket elvárok egy készüléktõl:
-teljes testre szabhatóság, a menük, témák, hangok, és szoftverek terén. - nekem nagyon bejön

Gyakorlatilag minilaptopként használnám, nyilván a hardveres korlátoknak megfelelõ igényekkel. - ezt felejtsd el szerintem... nekem a laptop = MS Office...! Ezeket csak olvasni tudja!

Közben még egy kérdés eszembe jutott: milyen navi szoftvereket lehet rá felrakni? - Én nem kerestem azt hiszem pl. IGO az van!

Amit utálok, az iTunes kötelezõ használatát a syncronizáláshoz... tehát nem tudsz mással filokat rakosgatni, és törölgetni a telefonról, de végül is megszokható!

EZ CSAK AZ ÉN VÉLEMÉNYEM!!!

Kaszi46
Sziasztok!

Erõsen gondolkozom egy iphone 3gs készülék beszerzésén.
Õszintén megmondva, eléggé tartok, tartottam a iphone megkötött, szoftveres rendszere miatt, de az utóbbi idõközben látott felhozatal, már engem is meggyõzött.

Rengeteg mûszaki cikknél fordult már elõ velem, hogy az elõzetes, részletes tájokozódás után, a vásrlást követõen, használat közben derültek ki apró, és bosszantó szoftveres\hardweres hibák, megkötések. Ezért a tulajdonoskat kérdezném, mik azok dolgok, amiket nem szeretnek a telefonjukban.

gondolok itt ilyen apróságokra mint pl.:
-email-hez nem lehet állományt csatolni
-sms jelzõhangot csak gyári listában szereplõ hangokra lehet lecserélni.
-nincs flash támogatás
-bizonyos funkciókat csak gyári megkötött szoftverekel lehet használni
stb.stb

Amire szeretném használni a készüléket:
-nyilván telefonálásra(kihangosítva, headsettel, normál modban.
-netezésre
-zene
-film, sorozatnézés
-játékjátékjáték
-navigáció
-modem
-szöveges dokumentumok olvasása

amiket elvárok egy készüléktõl:
-teljes testre szabhatóság, a menük, témák, hangok, és szoftverek terén.

Gyakorlatilag minilaptopként használnám, nyilván a hardveres korlátoknak megfelelõ igényekkel.

Közben még egy kérdés eszembe jutott: milyen navi szoftvereket lehet rá felrakni?

*Posse*T.W.D*

pyrohun
azaz

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

LoDMaSt
settings > general > keyboard > auto-correction talán.

@ Hellomarci

REPS0L
valahogy meg lehet oldani hogy szövegbevitelnél ne ajánljon hasonló szavakat, és ne írja át arra a space leütése után? :o
lehet kicsit érthetetlenül fogalmaztam, de aki akarja az érti 😄

theone91
Miért érdekel az téged, hogy milyen jelzõket aggatnak rá? Tény, hogy nem szent és sérthetetlen és kész...

Vagy alapíts egy vallást mely iPhone-központú. Mondjuk: Ájfonizmus. 😄

No, ez a vita is kifingott... 😄:A😄S😄

Sephi
<#eljen>

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Nem helyhez kötött. A szifon.com repóból fel tudod tenni.

Forza Italia
Srácok egy kis segítség kellene. Tudtok olyan helyet gyõr veszprém zala szombathely ahol be tudom tetetni a magyar nyelvet?

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Ombika
Nezd mar vissza miket irogattak fel tegla stb szoveget, ezen ne kattanjak be?! Most nem ertelek akkor. Igazam van es kesz mikor ilyet irnak... Amen OFF...

Hi all

Bocs, egy kis off: tudtok arról valamit, hogy vodánál mikor lesz iPhone? Vagy ez csak egy ilyen "álom", hogy nem csak trénél lehet majd kapni ezt a masinát?
pyrohun
pontosan. Semmire nem cserélném le a 3GS-em, de TUDOM a hibáit. Mert vannak. Mint ahogy minden más készüléknek is. De nekem mégis ez felel meg a legjobban.

sztoncsi
Na ezt szerintem senki sem bánná... <#hehe>

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

LoDMaSt
Ígyvan. Én pl egyáltalán nem bánnám, hogy ha fele ilyen vékony lenne, és kicsivel könnyebb. De ez még nem jelenti azt, hogy utálom, és ki akarom dobni.

@ Hellomarci

theone91
De mindenki más nem Te vagy.

Nem mindenkinek felel meg úgy az iPhone, mint másnak, értsd meg. Ez ettõl még nem lemondó ok. Hidd el.

Ombika
Jelenleg nincs ennel jobb telo szamomra, pedig 5-6 eve osszes erintos Se telot stb kiprobaltam, de 3 eve csak iPhone-os vagyok, mivel ilyen szoftverrel es ilyen gyorsasaggal telot nem kapni! Kijelzorol nem is beszelve!! Szal se nem nagy, se nem kicsi, se nem nehez... Igy jo ahogy van!! Mondom ezt ugy,h rengeteg telot kiprobaltam es volt ,h havonta cserelgettem! Nokia telok szot sem erdemelnek mostansag...

Bocsi a kérdésért de végre van egy olyan ember aki válaszol a kérdésemire 😊

És ez mekkora hátrányt jelent? Ezenkívül mindig lesznek unlock ok? Az nem valószínû hogy az apple kitalál vlaamit hogy ez ne legyen lehetséges?

REPS0L
igen, csak akkor frissítek ha van unlockja a szoftvernek, pl 3.1nek, ill 3.1.2nek nincsen, ezért vagyok még mindig a 3as szoftverrel

MerlinW
Amerikában nincs független iPhone. T-mobile-nál megveszed dominóval, 20 pénzért függetlenítik hivatalosan.

Másik megoldás, ellátogatsz beszeljukmac.com-ra és átnyálazod az apróhirdetéseket.

[merlinw.org]

theone91
Azért ne térjünk már le az eszmefuttatás fõ vonaláról.. 😄

Ezért a #13109-es kommentedhez: Attól mert neked van egy majdhogynem tökéletes (megfelelõ) tárgyad-kütyüd-bármid, és találsz benne egyetlen kivetnivalót, még nem vágod a kukába (vagy emiatt ne vennéd meg azt)

Neked gondolom csak olyan cuccaid vannak, amelyek 100.00'%-ig megfelelnek a te elvárásaidnak.

Milka
üdv!kérdésem hogy ha rendelek egy iphone-t az apple.com-ról,az független lesz?vagy valami függõ?hol lehet beszerezni függetlent?van gyári független?

ha csak függõt lehet venni,akkor a függetlenítés mennyire biztos?nem vágj haza a telot?nem nyirja ki a progit meg ilyenek?

\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"

Én a unlock ra gondolok mert külföldi lenne a teló.
Szal akkor az ügy mükszik hogy csak akkor szoktál frisstíeni softwaret ha megjön az ujnak az unlockja? Most lehet hülyeséget beszélek annyira még nem ált össze bennem a dolog 😊

REPS0L
kikódolt alatt jailbreakelt értesz?
nekem alapból muszáj jailbreakelni minden frissítésnél, és elvileg mindenkinek, hiszen a kül. jb-k kül. firmwarekhez tartoznak.
Sõt nekem még az unlockot is meg kell várnom, mert külföldi a teló és csak unlock után használhatom a tmobileos kártyám...

Sziasztok!
Már elmult pár nap de sajnos senki nem tudott válaszolni a kérdésemre ugy hogy feltenném mégegyzser hátha most valaki elolvasná.
Vateráról szeretnék gs t venni kb 140k értékben de ami ott van az kikódolt és azt mondta a srác hogy frissítés esetén ujra ki kell kódolni.
Na most ez mekkora szopás? Mert ember szerintem nem 2 hónapra vesz iphone-t és szart nem akarok venni... szal szívás kikódolt ihone t venni vagy nem?

sztoncsi
Nekem sem tûnt nehéznek, mivel tudtam mit veszek... egyébként ha olyan a nadrág, akkor lehet akár a legkisebb Nokia is, az is kényelemtelen!

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

zsolti001
Már nem azért de ha jól emlékszem te is ilyen hülye kérdéseket tettél fel !

Ombika
Amilyen rovidnadragot hasznalok en egyikbe se tunt neheznek es kenyelmetlennek!

3GS gyorsabb, van benne iránytû és felvesz videót.
Szerintem jelen pillanatban a 3G éri meg ár/érték arányban jobban, akkor lesz érdemes cserélni, ha jön a következõ iPhone (jövõ nyáron), biztos, hogy lesz benne pár nyalánkság.

Leglábbis remélem.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

REPS0L
vannak ám hülye kérdések látom 😄

Forza Italia
Hello! Srácok Iphone vásárlás elött állok. Azt szeretném megkérdezni h szerintetek melyiket vegyem meg a 3GS vagy a 3G. És hogy mi a különbség a kettõ között???

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Muhah
Neked sosem tûnt nehéznek pl egy bõvebb rövidnadrág zsebében?
Tisztaban vagyok azzal, hogy ennyi hardvert kisebb sullyal lehetetlen osszesuriteni, ettol fuggetlenul néha kényelmetlen.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Ombika
Azert asztali gepet ne hasonitsuk mar telefonhoz! 😊

LoDMaSt
Azért ez nem teljesen így van, az asztali gépem is pl baromi nagy, és nehéz, mégis megvettem, mert nincs jobb választásom.

@ Hellomarci

Ombika
Ha vkinek megfordul fejebe,h tul nagy es nehez, akkor mi a faxnak vette meg... Mutogatni, mert ezek szerint igen..... 😞

theone91
Ugye nem sértõdsz meg, ha ezt most nem értem... 😄

theone91
A Samsung már fejlesztett egyet... 😄

Zetorg
ha jól emlékszek, valahol a beállításokban be lehet állítani az accountot

GregSB
Ingyenes navigációs szoftvert fejleszt a Google!

Elõször Androidos telókon lesz elérhetõ, de mér készül az iPhone port is!