iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
@ Hellomarci
és köszönöm mindenkinek aki segített
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
meg gondolom a gps-hez is kell a net nem?
Ha tetheringre is akarod használni (gyk a telefonon keresztük netezni mondjuk a laptopodon) arra már lehet kevés.
Olyan kérdésem lenne h a T-mobil ikon 200 az csomagba az 1 gb net az mennyire elég??
viszont olvastam h nyáron (?) jön az új iphone, ne várjak addig és akkor úgy is csökken a 3g (esetleg 3gs) ára?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Sztem holnap bemutatják az új OS-t, ami pár hónapon belül debütál, nyáron meg egy új, erõsebb vas is ki fog jönni hozzá.
Tehát nem kimondottan telefon 😄D
Egyébként sem úgy tekintek rá mint telefon, inkább mint multifunkciós zsebkészülék. Amibe azért a szórakoztatás nagy szerepet játszik.
Nem véletlenül van több ezer játék rá...
A telefon mindig nálam van a PSP nem biztos, hogy nálam lenne.
Olvastam olyan is, hogy többmagos proci lesz benne. Hát ha már lúd akkor legyen kövér! Mindenhol lehessen tapicskolni! 😄
De ez mind csak pletyka majd kiderül addig meg minden hiába....
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Amire te gondolsz, arra ott van a Sony-PSP
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Miért felesleges? Egy jó kis játéknál bizony jó lenne ha lennének még plusz "gombok". Pl egy doom 3nál kellene két joystick meg kéne fegyver váltó, ill elsõdleges másodlagos lövés, ezeket a hátlapra szerintem fel lehetne programozni és máris jobb lenne. Autós játéknál lehetne rakni sebességváltót meg kéziféket a két joy meg a gáz ill a kormány lenne.
Sztem jó ötlet...
szerintem esélytelen, hogy az egész készülékház érintésérzékeny legyen
egyrészt felesleges, másrészt ha karcolódik akkor romlik az érintés érzékenysége és akkor annyi, harmadrészt gondolom nem 20ft -ba kerülne, negyedrészt nemtom mondtam e már de felesleges 😊
Bazinga!

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Tudd valaki nekem olyan appot mondani, ami arra jo, hogy altalam feltoltott PDF konyveket tudok olvasni?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
én a mai napig azt használok 😊 lassabb picit mint a 3G és 3Gs, nem is tud annyit (nincs gps, meg autofocus, meg hw -es iránytû, ilyesmik) de amúgy ugyanaz... picit lassabb hardver de az oprendszer, a kezelés, az "iphone feeling" ugyanaz
attól függ mennyire fontos neked a gps, a 3G mobilnet, a picivel jobb kamera...stb. mert tényleg "csak" ezekben különbözik 😊
Bazinga!
szerintetek megéri venni egy 2g-t.. vagy annak már lefellegzett? 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Gigabyte MA790X-UD4, AMD Phenom x4 9950 BE+refhűtő, Kingston HyperX 2x1GB 1066Mhz Kit, Asus Geforce 8800GTS 320MB, HKC 560W Samsung 160GB Win7 Ultimate 32bit, Apple Iphone 3GS 16GB
Sajnos ezek szerint neked is új iboot-os 3gs-ed van, így ezt a blackrain dolgot minden újraindításnál, bekapcsolásnál el kell játszani, amég nem lesz rá megoldás.
Gigabyte MA790X-UD4, AMD Phenom x4 9950 BE+refhűtő, Kingston HyperX 2x1GB 1066Mhz Kit, Asus Geforce 8800GTS 320MB, HKC 560W Samsung 160GB Win7 Ultimate 32bit, Apple Iphone 3GS 16GB
[merlinw.org]
@ Hellomarci
[merlinw.org]
Most csinálom meg azt amit precision kolléga írt.
Bazinga!
Vagy valamit rosszul csináltam?
Bazinga!
valami magyar lap kéne
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
de inkább a beszeljukmac -et és a harderapro.hu -t ajánlanám mert ott azért van közösség, míg az apronet és társai elég személytelen oldalak... mindkét oldalon (beszmac, hwapro) van fekete lista, hogy kitõl nem érdemes venni mert csaló
esetleg alternatíva lehet még a vatera, ott fejlettebb eladóértékelési rendszer van, ha olyan eladótól veszel akinek csak pozitív értékelései vannak, nem lehet gond
akármelyik oldalt választod, alapszabály, hogy pénzt elõre soha ne utalj el, és ha lehet inkább a személyesen intézd a dolgot
én hardverapro -n adtam már el legalább 5 mobilomat, meg vettem is ott, cseréltem... mindig személyesen találkoztam az illetõvel, sosem volt semmilyen gond
az iphone-omat viszont utánvéttel kaptam vidékrõl, pénzt nem utaltam elõre, a srác futárral küldte, és mondtam a futárnak, hogy ha nem bonthatom fel a csomagot, nem fizetem ki 😊 rendes volt, megnéztem, még be is kapcsoltam, stb., aztán fizettem ki
Bazinga!
de mit ajánlotok, hogy nehogy valami kamuba belefussak ahol átvágnak, meg a pénzt behúzzák telefon meg sehol..
Ha van ötletetek még légyszi írjatok.
köszi
Valakinek itt ha jol emlekszem karcos lett a kijelzoje Sikerult kipoliroznia vagy valamit csinalnija mert az Enyim is Karcos lett pedig ipod zokniban van zsebbe es nem rakok soha semmit melle!!!
Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!