iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
nyilván nem ezen fogsz torrentezni és ilyesmi
nézd meg pl az ssd vinyókat (ugyanolyan memóriamodulok vannak benne mint az iphoneban, ipadban) egy 64 gigás kb 50e ft... a legnagyobb ssd vinyó amit láttam 256 gigás, és 200e ft az ára... még elég drága a dolog, nem csodálom hogy nem raktak bele többet
Bazinga!
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
Azért az elég jó teljesítmény. Még az iphone sem bírja ilyen jól.
"Saját processzor vezérli, az 1 GHz-es Apple A4 chip. A készülék 16, 32 és 64GB-os változatban kerül majd forgalomba - ez a flash drive méretét jelzi. rendelkezik Bluetooth 2.1 + EDR-el, WiFi 802.11n-el, gyorsításmérõvel, iránytûvel, hangszóróval, mikrofonnal, 30 tûs csatlakozóval, 10 órás aksi üzemidõvel, gyártása arzén, BFR, higany és PVC mentes, részegységei környezetbarátak és újrahasznosíthatóak. A készülék képernyõje 9,7 hüvelykes (25 centiméter), súlya pedig 68 dekagramm, képernyõjénak felbontása 1024 * 768 pixel."
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
a másik ami eszembe jutott hogy ekkora batár kijelzõ azért már eszik rendesen, arról nem olvastam hogy milyen akkumulátor van benne, de egy pár órás nyúzás után szerintem meghal a cucc 😄
a designja is lehetett volna egyedibb... egy szétnyújtott iphone "csak" 😊
no mind1, valszeg ilyet nem vennék, mert ez max a netbook alternativája lehet... bár a tonnányi appstore -os program azért kecsegetetõ, mivel az összes eddigi program fut rajta alapból
Bazinga!
Van egy nagy problémám:
A passcode dolgot nem szeretem, de az exchange serverrõl csak akkor szedi le a leveleket, ha adok neki passcode-ot, de akkor mindig ha elõveszem a zsebembõl be kell pötyögni a kódot. Bátyámnál nem kell neki ilyen az exchange-hez.
Nekem 3Gs van, neki sima 3G. Hol van a gond?
Köszi
Gigabyte MA790X-UD4, AMD Phenom x4 9950 BE+refhűtő, Kingston HyperX 2x1GB 1066Mhz Kit, Asus Geforce 8800GTS 320MB, HKC 560W Samsung 160GB Win7 Ultimate 32bit, Apple Iphone 3GS 16GB
Gigabyte MA790X-UD4, AMD Phenom x4 9950 BE+refhűtő, Kingston HyperX 2x1GB 1066Mhz Kit, Asus Geforce 8800GTS 320MB, HKC 560W Samsung 160GB Win7 Ultimate 32bit, Apple Iphone 3GS 16GB
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
már alig várom h meglegyen😄
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
de ha figyelembe vesszük az eddigi kronológiát, mindig nyáron jelentették be az új iPhone -t, szal szerintem ma nem kapunk új telefont, "csak" a tablet jön meg a 4.0
Bazinga!
Viszont mostmár biztos, hogy ma este bemutatják az új iPhone OS-t is. Tegnap egy vezetõ elkotyogta hogy a Tableten iPhone OS felturbózott változata fog menni 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
szerintem 8 vagy 16 gigára simán ráfér egy Budapest térkép 😊
Bazinga!
a sima térkép úgy néz ki amúgy hogy gyárilag a google maps van rajta, ami netrõl szedi a térképet, tehát offline nem tudod használni
viszont ha ráraksz ilyen navigációs programot, függetlenül attól hogy van e gps a telóban vagy sincs, a térképet magát tudni fogod használni, és böngészni... csak ugye navigálni nem fogsz tudni rajta 😊
Bazinga!
Bazinga!
[merlinw.org]
a 4.0ról pedig még semmit nem tudunk, nemsokára jön a bejelentés és kiderül... amúgy meg a 3.x is már egy "tökéletes" firmware, ha neadjisten nem jön ki a 4.0 2G -re, nem esnék kétségbe
Bazinga!
nem lesz majd valami tört verziós cucc, amivel majd rá lehet erõszakolni? 😄
Aham. "Guy". Hihetetlenül hiteles információ forrás 😊 Várjuk ki a hivatalos dolgot szerintem.
Bazinga!
http://szifon.com/2010/01/20/napi-hirek-2010.01.20./
@ Hellomarci
a gps egy chip ami kommunikál a mûholddal, külön netet nem használ, kivéve ha pl google maps -ot használsz, mert akkor magát a térképet netrõl szedi... ezt ki lehet kerülni 3rd party navigációs progikkal amikben már bennevan a térkép
Bazinga!