iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
GregSB
Na OS 4.0 elmaradt. Maradnak a szokásos menetrendnél, azaz valószínûleg nyáron jön...

MerlinW
precision
elég drága a flash alapú memória, az a 64 gb egy kézimasinának elég
nyilván nem ezen fogsz torrentezni és ilyesmi

nézd meg pl az ssd vinyókat (ugyanolyan memóriamodulok vannak benne mint az iphoneban, ipadban) egy 64 gigás kb 50e ft... a legnagyobb ssd vinyó amit láttam 256 gigás, és 200e ft az ára... még elég drága a dolog, nem csodálom hogy nem raktak bele többet

Bazinga!

sztoncsi
Akkor már inkább egy laptop... 64GB nem igaz hogy nem tudtak volna belepréselni valami nagyobbat!

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .

sztoncsi
Két iPhone között már lehetséges...

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .

wolfaud
tud valaki Az Parrot AR.Drone helikopterrol? Ára vagy hogy lessz-e sorozat gyartasba vagy valamit?

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

pyrohun
"laboratóriumi körülmények között" (= sehogy 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Arcor
"Még az iPhone sem" mintha az üzemidejérõl lenne híres 😊 Ma másfél óra iPod és 40 perc 3G net mellett lemerült fullról 65%-ra Nem tudom az 5 óra 3G-t hogy sikerült elérniük.

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

Úgy olvastam hogy 10óra az üzemidõ, készenleti állapotban pedig 30 nap kb.
Azért az elég jó teljesítmény. Még az iphone sem bírja ilyen jól.

Torzonborz
specifikáció ( GS hírbõl ) :
"Saját processzor vezérli, az 1 GHz-es Apple A4 chip. A készülék 16, 32 és 64GB-os változatban kerül majd forgalomba - ez a flash drive méretét jelzi. rendelkezik Bluetooth 2.1 + EDR-el, WiFi 802.11n-el, gyorsításmérõvel, iránytûvel, hangszóróval, mikrofonnal, 30 tûs csatlakozóval, 10 órás aksi üzemidõvel, gyártása arzén, BFR, higany és PVC mentes, részegységei környezetbarátak és újrahasznosíthatóak. A készülék képernyõje 9,7 hüvelykes (25 centiméter), súlya pedig 68 dekagramm, képernyõjénak felbontása 1024 * 768 pixel."

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

precision
nem tûnik rossznak ez az iPad... egyedül a flash hiánya fájó pont
a másik ami eszembe jutott hogy ekkora batár kijelzõ azért már eszik rendesen, arról nem olvastam hogy milyen akkumulátor van benne, de egy pár órás nyúzás után szerintem meghal a cucc 😄
a designja is lehetett volna egyedibb... egy szétnyújtott iphone "csak" 😊

no mind1, valszeg ilyet nem vennék, mert ez max a netbook alternativája lehet... bár a tonnányi appstore -os program azért kecsegetetõ, mivel az összes eddigi program fut rajta alapból

Bazinga!

Erre még mindig senki?

Van egy nagy problémám:
A passcode dolgot nem szeretem, de az exchange serverrõl csak akkor szedi le a leveleket, ha adok neki passcode-ot, de akkor mindig ha elõveszem a zsebembõl be kell pötyögni a kódot. Bátyámnál nem kell neki ilyen az exchange-hez.
Nekem 3Gs van, neki sima 3G. Hol van a gond?
Köszi
REPS0L

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

REPS0L

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

theone91
Talán egy concept videóról van szó.

Ja akkor bocsánat😄

Gigabyte MA790X-UD4, AMD Phenom x4 9950 BE+refhűtő, Kingston HyperX 2x1GB 1066Mhz Kit, Asus Geforce 8800GTS 320MB, HKC 560W Samsung 160GB Win7 Ultimate 32bit, Apple Iphone 3GS 16GB

precision
szerintem a bluetooth -ra gondolt 😊

Bazinga!

Kérlekszépen van😄 Én a hackulo.us-ról szedtem AppSync for OS 3.1

Gigabyte MA790X-UD4, AMD Phenom x4 9950 BE+refhűtő, Kingston HyperX 2x1GB 1066Mhz Kit, Asus Geforce 8800GTS 320MB, HKC 560W Samsung 160GB Win7 Ultimate 32bit, Apple Iphone 3GS 16GB

Azon nehezen, még nincs rá tudtommal rendes app 3-as firmware-re, de szólj ha mégis találnál 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Hali skacok!! Ma megint meg jb-ztem és felraktam a appsync-et mostmár szépen felment az igo😊 még a rock bandot szeretném teljesben megkeresni😊 Most gondolom még kell prog ahhoz hogy kékfogon tudjak küldeni fogadni fájlokat?

GregSB
CG. Ez a videó már pár hete kint van, azóta már kiderült róla hogy csak egy nagyon ügyes és lelkes amatõr CG munkája.

Forza Italia
köszi szépen
már alig várom h meglegyen😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Arcor
Nem vesz le sokat, meg igy is boven eleg lesz az egy giga egy honapra.

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

Forza Italia
ami maga a telefonon van ahhoz kell ugye a net. A sokat vesz le az 1 gb ból ha használom? (bocs ha hülye kérdés)

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Sephi
Fake? Hat nekem eredetinek tunik. Akkor micsoda az amit a videoban latunk?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

AppStore-ban a teljes Eu-s Igo 80eurót kóstál, tehát közel sem ingyenes, viszont természetesen mint minden más appot, így ezt is be lehet szerezni "olcsóbban" is...

Én már a 4.0val is beérem. Ha javítanák az internet tetheringet a gyári független telefonok miatt, meg nem merülne ennyre a telóm, mint most merül akkor teljesen elégedett lennék.
Ombika
Szerintem az meg tul korai lenne....

precision
remélem ma este új iPhone is lesz nem csak új OS meg tablet

de ha figyelembe vesszük az eddigi kronológiát, mindig nyáron jelentették be az új iPhone -t, szal szerintem ma nem kapunk új telefont, "csak" a tablet jön meg a 4.0

Bazinga!

GregSB
Fake.

Viszont mostmár biztos, hogy ma este bemutatják az új iPhone OS-t is. Tegnap egy vezetõ elkotyogta hogy a Tableten iPhone OS felturbózott változata fog menni 😊

Sephi

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Forza Italia
és ezeket a térképeket honnan lehet letölteni? és ingyenes?

Dzsega
ha jól emlékszem akkor egy igo csak magyar térképpel 200MB körül van.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

rooney8
az tökéletesen jó 😊 köszi

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Nálam a teljes Európa térképes Igo nem foglal összesen 2gigát. A Navigon is kb annyit.

rooney8
jó csak hát azért nem akarom, hogy az összes helyet 1 térkép foglalja el (és hát budapest meg elég kevéske... 😊 ) egyébként ezek a gps-es szoftverek mennyi-t foglalnak?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

precision
van iphone -ra is offline google maps, sztem ugyanazon az elven mûködik mint a k750i -s program
szerintem 8 vagy 16 gigára simán ráfér egy Budapest térkép 😊

Bazinga!

rooney8
én a mostani telómra (k750i) úgy oldottam meg, hogy volt valami program, ami leszedte a google maps-os térképet (külön a simát és a mûholdasat) majd azt rátetted a telóra és egy programmal tudtad használni offline... csak ennek 1 hátránya van, hogy iszonyat sok helyet foglal 😞 én budapest területét jelöltem ki és a sima térkép (mûhold nélkül) nem fért rá az 1gb-os kártyámra :S nem tudom ezt lehet e iphonera, de mondjuk ott se nagyon férne el 😊

precision
jajó
a sima térkép úgy néz ki amúgy hogy gyárilag a google maps van rajta, ami netrõl szedi a térképet, tehát offline nem tudod használni
viszont ha ráraksz ilyen navigációs programot, függetlenül attól hogy van e gps a telóban vagy sincs, a térképet magát tudni fogod használni, és böngészni... csak ugye navigálni nem fogsz tudni rajta 😊

Bazinga!

rooney8
tudom 😊 írtam is hogy nekem elég ha van egy sima térkép... azt csak kíváncsiságból kérdeztem hogy ingyenes-e vagy nem 😊

precision
ácsi ácsi 😊 2G -t akarsz venni? mert abban nincs ám GPS, és semmilyen firmware rárakásával sem lesz 😊 az egy "hardver", és a 2G -s iphone -ban nincs ilyen

Bazinga!

rooney8
meggyõztetek 😊 nemsokára össze is szedem a pénzt és megyek megvenni... köszi mindenkinek 😊

MerlinW
Ha lesz is 2G-re fizetõs lesz. Persze ez minket "nem érint". Egyébként kihozták amit ki lehetett a 2G-bõl, nekem spec nincs szükségem másra, teljesen jó a 3.1.2.

[merlinw.org]

precision
igen a gps maga ingyenes

a 4.0ról pedig még semmit nem tudunk, nemsokára jön a bejelentés és kiderül... amúgy meg a 3.x is már egy "tökéletes" firmware, ha neadjisten nem jön ki a 4.0 2G -re, nem esnék kétségbe

Bazinga!

rooney8
tehát a gps ingyenes? nekem elég ha van egy térkép... google maps jó lenne, de net nem lesz rajta, de mint írtad vannak olyanok is amik már tartalmazzák magát a térképet, ezért ez is megoldva 😊

nem lesz majd valami tört verziós cucc, amivel majd rá lehet erõszakolni? 😄

precision
"Here are some iPhone OS 4.0 features, according to our guy"

Aham. "Guy". Hihetetlenül hiteles információ forrás 😊 Várjuk ki a hivatalos dolgot szerintem.

Bazinga!

LoDMaSt
Nem, a 2g-re nem megy rá majd az új op.
http://szifon.com/2010/01/20/napi-hirek-2010.01.20./

@ Hellomarci

precision
eddig az összes szoftvert kiadták 2G -re is, valószínûsíthetõ, hogy ezentúl is így lesz
a gps egy chip ami kommunikál a mûholddal, külön netet nem használ, kivéve ha pl google maps -ot használsz, mert akkor magát a térképet netrõl szedi... ezt ki lehet kerülni 3rd party navigációs progikkal amikben már bennevan a térkép

Bazinga!

rooney8
tehát ha veszek egy 2g-t akkor azt is lehet frissíteni a 3gs szoftverére (és majd a 4g-re)? amúgy a gps-ért külön kell fizetni? vagy az netet használ, vagy hogy van ez? 😊