iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként I LUV 4G. Imádom az alakját😊 Végre nem az a b*zis szappantartó😊 Cserélhetõ a 2G😊
[merlinw.org]
Én pl évente veszek új telót. Omnia I900 után vettem a 3Gs-t ami most még mindig nagyon bejön de lehet, hogy ha lesz ebbõl valami jó változat akkor azt kipróbálom. Ugye tök más op rndsz lesz rajta effektíve kapok egy új készüléket (képernyõ felbontása, elsõ kamera nem hat meg). Így nem "kell" vennem egy másik készüléket tehát "spóroltam" magamnak egy rakás pénzt.
Mégis lesz valami új, valami más amit megint csesztethetek. A HTC sem különbözik igazán, van egy nagy kijelzõ meg pár gomb, ezt tudja az iPhone is, akkor csak az op rndsz ami más.
Ebben a nézetben szerintem akkor sem lehet szólni ha nem 2G-je van valakinek.
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
Bazinga!
Bazinga!
persze majd ha úgy alakul a dolog, hogy lesz pénzem veszek egy androidos mobilt, pl egy desire -t, ami nem 2 ft
ha kijön egy használható és egyszerûen telepíthetõ verzió, felrakom, mivel unom már az osx -et és az apple -t (amellett, hogy maga a készülék és az apple feeling természetesen nagyon bejön)
tehát megvan itt a logika, attól még hogy nem érted 😄 nem, nem fogok iphone 4g -t venni 2-300ezerért, hogy utána ráhaxoljak egy androidot... az tényleg butaság lenne
Bazinga!
csak én nem érzem a gondolkodásodban a logikát? 😊
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
ez még így elég alpha állapot, mondja is a srác a videóban, telepíteni sem olyan egyszerû, bár lehet sikerülne, mert linux ismeretek kellenek hozzá
mindenesetre nagyon dicséretes, én már rég várok arra, hogy egy más os -t is kipróbálhassak az iphone -on, és hogy pont az android az az külön öröm
almáék meg bekaphatják 😊
Bazinga!
Elég érdekes... Ha lesz egy-két "hülye", akik ezt rendesen megcsinálják (optimalizálják) akkor asszem kicsit morcosak lesznek almáék... Pláne akkor ha olyan lesz mint a JB. Csak rádugod két kattintás és kész is.
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
(iTunes..igen😊 )
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Akkor én nagyon lemaradtam valamirõl...! <#wow2>#wow2><#fejvakaras>#fejvakaras>
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Köv. kérdésem az lenne, hogy érdemes-e 4.0-a frissíteni az OP rendszert? hogyan kell? frissítette-e már valaki, megbánta-e/jobb-e? köszi..
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
de amerikában úgy is mindenki iphone -t vesz, a 3gs -üket is lecserélik simán, ha 2 havonta jönne új iphone akkor is megvennék 😊
ennyire szükségük van az európai vásárlókra?
Bazinga!
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
amit feke bekarikázott területen levõ szürkés csík normális szerintetek? ez erõs napsütésben vettem észre, csak nem tudtam hirtelen mire vélni...ez normális, vagy pixelhiba? :/
Nekem ez kb az a kategória aki képes elmenni éjfélkor moziba az elsõ sor jobb szélére, hogy az elsõk között láthasson egy filmet. Mi értelme? Egy hét mulva is ugyanugy meglesz az ujdonság varázsa és talán nagyobb élmény is mondjuk egy normális helyrõl.
A külsö még változhat a végleges kiadásig, ha ez egy prototipus.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Miért nem lehetett megszámolni azokat a fránya pixeleket?
Ezzel elhúzták a mézesmadzagot sok ember elõtt (elõlapi kamera, vaku, magasabb felbontású kijelzõ - ezek eddig pletykák voltak, mostmár tények). Én is ismerek olyat aki hezitált HTC és az új szifon között. Várjon rá hónapokat, vagy vegyen most egy Desire-t. Ez után a "leak" után már kivár 😊

Csak a gagyi minõségû fotók miatt tûnhet annak. Az egész cucc fém (alu) és üveg (a hátlap is!) mûanyag szinte nincs is rajta (a gombok is fémbõl vannak!)
Ez egy minõségi cucc, a designja pedig tökéletesen beleillik az iMac - iPad vonalba. Csak azok a fránya hézagok ne lennének a keretben... (remélem ez a végleges termékre eltûnik)

Persze mindent lehet hamisítani, még az Apple alkatrészeket is, de ki fektetne ennyi energiát és pénzt (nem beszélve az összeszerelés minõségérõl) egy kamuba?
\" örökké nem eshet.... \"
ez tuti nem fake, az engadget nem ír fasságokat
ez egy vacak
az is fura, hogy ott van az új készülék, elvileg rajta a beta 4.0, de nincs bekapcsolt állapotban lévõ fénykép róla... vajon miért 😊
fake, 100%
Bazinga!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!