iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Be kell vinni egy T szaküzletbe és függetleníteni ~20 pénzért. Nincs vele gond, a pénz meg visszajön, mikor eladod a készüléket. Ennyire egyszerû😊

Egyébként I LUV 4G. Imádom az alakját😊 Végre nem az a b*zis szappantartó😊 Cserélhetõ a 2G😊

[merlinw.org]

Dzsega
nem vágom, hogy hol a hiba ha 3G vagy esetleg 3Gs-re rakja valaki.
Én pl évente veszek új telót. Omnia I900 után vettem a 3Gs-t ami most még mindig nagyon bejön de lehet, hogy ha lesz ebbõl valami jó változat akkor azt kipróbálom. Ugye tök más op rndsz lesz rajta effektíve kapok egy új készüléket (képernyõ felbontása, elsõ kamera nem hat meg). Így nem "kell" vennem egy másik készüléket tehát "spóroltam" magamnak egy rakás pénzt.
Mégis lesz valami új, valami más amit megint csesztethetek. A HTC sem különbözik igazán, van egy nagy kijelzõ meg pár gomb, ezt tudja az iPhone is, akkor csak az op rndsz ami más.
Ebben a nézetben szerintem akkor sem lehet szólni ha nem 2G-je van valakinek.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

pyrohun
jahogy 2G-d van? Nem szóltam 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Arcor
Akkor már megvárom a 4.0-t, köszi a választ.

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

precision
ez alól kivétel az iphone 2G, az már annyira "szét van esve", hogy gyakorlatilag a jb függetleníti is a telefont, nem kell külön unlock

Bazinga!

precision
softwares függetlenítés teljesen JB függõ, és az adott fw verzióhoz készül, tehát minden fw upgrade után meg kell várni, míg kijön az új jb és új függetlenítõ alkalmazás és/vagy megoldás

Bazinga!

Arcor
A függetlenítés mennyire vévgleges valamint JB fügõ? Gondolok itt arra, hogy elég megcsinálni egyszer vagy minden uj os utan újra neki kell esni?

precision
lassan 3 éve megvan az iphone 2g -m, 65ért vettem

persze majd ha úgy alakul a dolog, hogy lesz pénzem veszek egy androidos mobilt, pl egy desire -t, ami nem 2 ft

ha kijön egy használható és egyszerûen telepíthetõ verzió, felrakom, mivel unom már az osx -et és az apple -t (amellett, hogy maga a készülék és az apple feeling természetesen nagyon bejön)

tehát megvan itt a logika, attól még hogy nem érted 😄 nem, nem fogok iphone 4g -t venni 2-300ezerért, hogy utána ráhaxoljak egy androidot... az tényleg butaság lenne

Bazinga!

pyrohun
mi a bánatért veszel sok mindenben "korlátozott" iphone-t drágán (amire androidot akarsz rakni...), ha olcsóbban kasz androidosat is, amivel azt csinálsz, amit akarsz?

csak én nem érzem a gondolkodásodban a logikát? 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

pyrohun
a boot kicsit lassú, de elég lol. mondjuk az más kérdés, hogy akkor sem raknám fel, ha simán rámenne hack nélkül 😊

precision
ha használható lesz a dolog, én fel fogom rakni
ez még így elég alpha állapot, mondja is a srác a videóban, telepíteni sem olyan egyszerû, bár lehet sikerülne, mert linux ismeretek kellenek hozzá

mindenesetre nagyon dicséretes, én már rég várok arra, hogy egy más os -t is kipróbálhassak az iphone -on, és hogy pont az android az az külön öröm

almáék meg bekaphatják 😊

Bazinga!

Dzsega
nem pont így gondoltam az elmozduló háttér megoldását, de jó lesz.<#idiota>

Elég érdekes... Ha lesz egy-két "hülye", akik ezt rendesen megcsinálják (optimalizálják) akkor asszem kicsit morcosak lesznek almáék... Pláne akkor ha olyan lesz mint a JB. Csak rádugod két kattintás és kész is.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

precision

Bazinga!

precision
tört appokra gondolsz?
apptrackr.org
google.com

Bazinga!

Tikal
Akkor most tudod honnan? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Honnan tudok most appokat leszedni?
(iTunes..igen😊 )

Elvileg tudnia kéne, de mégsem. Jelenleg csak a DunaTV elérhetõ, amihez külön le kell tölteni a frissen kiadott app-ot.

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

sztoncsi
LoL lehet az iPhoneon tv-t nézni?
Akkor én nagyon lemaradtam valamirõl...! <#wow2><#fejvakaras>

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

GregSB
Még nem tudod frissíteni 4.0-ra. Majd júniusban. Jelenleg csak egy developer beta elérhetõ, ami még félkész és bugos.

oké megvan.

Köv. kérdésem az lenne, hogy érdemes-e 4.0-a frissíteni az OP rendszert? hogyan kell? frissítette-e már valaki, megbánta-e/jobb-e? köszi..
GregSB
hogyan kell az iPhone-on tv-t nézni? most voltam benn t-mobile-nál, beaktiválták, de nemtudom hol kell. help pls. :$
sztoncsi
Így van ez normális...!

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

Sephi
Hat korbe korbe van a kepernyo szelen nem? Nekem is van, engem nem zavar. De asszem ez normalis igy 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

aha (=
Helló! Töltsd le az iPhone-ra a Files Lite programot (free) hozz létre a gépeden egy hálózati helyet, és Wifi-n keresztül már tolhatod is rá a fájlokat. Üdv:Zoli30
precision
szerintem is ilyesmi lehet a dolog mögött

de amerikában úgy is mindenki iphone -t vesz, a 3gs -üket is lecserélik simán, ha 2 havonta jönne új iphone akkor is megvennék 😊
ennyire szükségük van az európai vásárlókra?

Bazinga!

neevous
TZ-6-osod van?:]

kopa1
A szifonon mind a sync kábelen és a fülesen a gumi rész kettészakadt/beszakadt/lejött! Szerintetek T-be adnak másik fülest és kábelt garanciába? (a füles egyik hangszórója is halkabb) 3GS Tavaly októberi

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

LoDMaSt
Igen, az a kijelzõ széle, monitoron, tv-n, máshol is van. 😊

@ Hellomarci

bocs, most nézem h sárgával csináltam xd
[/url][/img]

amit feke bekarikázott területen levõ szürkés csík normális szerintetek? ez erõs napsütésben vettem észre, csak nem tudtam hirtelen mire vélni...ez normális, vagy pixelhiba? :/
Arcor
Amugy meg nemtökmindegy mikor derül ki hogy néz ki? Most elénk tolnák, hogy tessék ittvan ilyen lesz mi változna?
Nekem ez kb az a kategória aki képes elmenni éjfélkor moziba az elsõ sor jobb szélére, hogy az elsõk között láthasson egy filmet. Mi értelme? Egy hét mulva is ugyanugy meglesz az ujdonság varázsa és talán nagyobb élmény is mondjuk egy normális helyrõl.

Zomil
Igazábol nekem az a leggyanusabb, h vmi bárban vagy hol találták...persze pont azoknak a kezébe kerül akik tudják miröl van szó és pont ilyen oldalt vezetnek. Nem azt mondom, h ez fake, mert sztem is ez egy prototipus, de 80% esélyt adok rajta, h ezt direkt szivárogtatták ki, nem mondom, h az apple, hanem vmi ott dolgozo haver 😄
A külsö még változhat a végleges kiadásig, ha ez egy prototipus.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Nem létezik, hogy ez volt az egyetlen prototípus. Ha nem irányított kiszivárogtatásról van szó, akkor valószínûleg a további vizsgálódást akarták megakadályozni. Addig nincs gond, ameddig csak a engadgetes srácok játszanak vele, de ha már egy rivális cég kezébe kerül...

Miért nem lehetett megszámolni azokat a fránya pixeleket?

Lehet hogy az egyetlen prototipus és a tesztelés miatt muszáj volt visszaszerezni és ezért folyamodtak ehhez.
GregSB
Ja, ezzel gyakorlatilag elismerte az Apple, hogy ez nem fake. Én a helyükben nem küldtem volna semmit... hacsak nem ez volt a terv már a legeleje óta - sok erõs Androidos konkurens telefon van kint a piacon, új iPhone meg 2 hónap múlva lesz csak.

Ezzel elhúzták a mézesmadzagot sok ember elõtt (elõlapi kamera, vaku, magasabb felbontású kijelzõ - ezek eddig pletykák voltak, mostmár tények). Én is ismerek olyat aki hezitált HTC és az új szifon között. Várjon rá hónapokat, vagy vegyen most egy Desire-t. Ez után a "leak" után már kivár 😊

Gizmodo hivatalos levelet kapott az appletõl hogy adja vissza. Olvasd el beszeljukmac.com-on be van scennelve. Bár fogadok az is fake neked..😄
sztoncsi
Itt meg az iPod 14.00

pyrohun
Jajjmár, ha apple logó, vagy connect to itunes logó (ezt olvastam) van rajta bekapcsolás után, akkor azt miért nem vették fel videóra? Csak úgy? Vagy viccbõl? Kb. egymilliószor hihetõbb lenne úgy - persze még az is lehetne simán hamis...

Arcor
Jöhetett volna fordított sorrendben, elõször az aztán a szappantartó <#szomoru1>

GregSB
"ez egy vacak"

Csak a gagyi minõségû fotók miatt tûnhet annak. Az egész cucc fém (alu) és üveg (a hátlap is!) mûanyag szinte nincs is rajta (a gombok is fémbõl vannak!)

Ez egy minõségi cucc, a designja pedig tökéletesen beleillik az iMac - iPad vonalba. Csak azok a fránya hézagok ne lennének a keretben... (remélem ez a végleges termékre eltûnik)

GregSB
Nem fake, olvasd el a Gizmodos cikket. Õk szétszedték, és azon túl hogy tele van Apple alkatrészekkel nagyon komolyan össze van rakva, nem egy kínai bóvli.

Persze mindent lehet hamisítani, még az Apple alkatrészeket is, de ki fektetne ennyi energiát és pénzt (nem beszélve az összeszerelés minõségérõl) egy kamuba?

Szerintem is az iPad design lesz tovább gondolva és valahogy azt ültetik át a telóra is. Mondjuk ez csak az én magán véleményem, de szerintem ez az alább látható design nem illik az iPhone-ra.

\" örökké nem eshet.... \"

passatgt
mert letiltották hálózatról, ergó nem tudod bekapcsolni, max apple logóig, de engadget-en vagy valahol írták hogy nyomkodták egy ideig és az új soft van rajta

ez tuti nem fake, az engadget nem ír fasságokat

precision
de miért kezelitek tényként hogy ez egy iphone? 😄DD
ez egy vacak

az is fura, hogy ott van az új készülék, elvileg rajta a beta 4.0, de nincs bekapcsolt állapotban lévõ fénykép róla... vajon miért 😊

fake, 100%

Bazinga!

Tikal
egyik hosszabb

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

ez tetszik, még az ára is teljesen emberhez méltó. egy ilyen hülye kérdésem lenne, persze ez nem befolyásol abban hogy megvegyem, csak érdekel😄 ennek is egyforma hosszú a fülhallgató zsinórja, mint a gyári apple fülhallgatóé, vagy az egyik fülhallgató zsinórja rövidebb, mint a másiké? (mint pl sonyericcson walkman in-ear fülesek)
wolfaud
Nekem tetszik az ujdesig kicsit letisztultabb mar csak az a kerdes hogy harderesen mi fogvaltozni milyen unitas kerul bele gondolom elolap kamera de mi meg?

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

Tikal
senheiser cx300 II jobban szól mint az apple fülese.. több mély van benne, nem esik ki a fülbõl 😊 ... de ha inkább közép magas kedvelõ vagy akkor apple 😊