iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pyrohun
Ezt hogy érted, hogy "majd html5 esetleg" ?
Full html5 kompatibilis az iphone-os safari most is 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

precision
akkor sztem rosszul olvastad 😊
nincs flash, és szerény véleményem szerint iPhone -ra nem is lesz soha
majd html5 esetleg

Bazinga!

wolfaud
Tud valaki valamit a Flashrõl? valahol itt olvastam hogy jb-re van

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

GregSB
Június 7.-én WWDC! Bemutatják az új telefont. Kíváncsi vagyok menniyben fog különbözni a kiszivárgott prototípustól...

Sephi
Mar elnezest, de ezt 5 perc alatt en is megcsinalom neked, csak akkor poni lovakrol lesz szo.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

LoDMaSt
Sephi

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Arcor
Igen ha egyéni csnegõhangot csinálsz belõle ami max 40 másodperc lehet.
Leírást találsz hozzá a FAQ-ban.

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

És olyat lehet valahogy hogy az ebreszto ipod szamo jatszon le ebresztesnel?

KÖSZI SZÉPEN!!!

Arcor
iTunesban görgess le teljesen az ablak aljára és van egy kis spanyol zászló a jobb sarokban, arra klikk

Sziasztok!
Nem tudjátok hol lehet váltogtani az appstore-t hogy spanyol vagy usa vagy magyart lássam? Mert ez nost egy link miatt átváltott spanyolra és vissza szeretnék menni magyarra

blory
Nem tudtok veletlenul valami helyet ahonan le lehet tolteni a Vibrus vagy KeyVib programokat ? Veletlenul valaki nem hasznalja oket regebb a Cydian fent voltak de most nem talalom sehol oket.

nem tudtam, hogy lehet ilyet is, kösz...

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

Arcor
Ehh autocorrect 😄

modositsd*

Arcor
Tedd fel az iFilet es modositod itt a verzioszamot:
/System/Library/CoreServices/SystemVersion.plist

Zomil
PDA-val nem ér fel sztem, kb. 1utcányi eltérés szokott nálam lenni igo-val :S

Amugy külsö bluetooth-os gps vevöt nem lehet hozzákötni? Mert ugy semmi gond nem lenne vele sztem 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

amúgy valaki próbálta már a duna tv live stream-jét? minimum 3.1.3 kell hozzá...

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

nekem kicsit lassúnak tûnt (navigon), meg nehezen találta a jelet, volt, hogy elvesztette, de most van egy csak Mo. az lehet jobban megy, 10 dollár asszem...

Nah szoval.. mennyire jo hasznalni Iphone-t GPS-kent? navigacionak, van annyira jo mint egy PDA legalabb? az alap program tud magyarul ami benne van? ja es 3G van olyan jo navigacioba mint a 3GS?

GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!

A telefon 3G szoval megvarom a 4.0 at, köszönöm a segítséget
precision
hát vagy megvárod a 4.0 -ás firmware -t (ha 3G -d vagy 3Gs -ed van csak akkor, mivel 2G -re nem jön ki a 4.0) és akkor lesz hivatalos magyar nyelv a telefonon (ez olyan június környékén jön)
vagy jailbreakeled a telefont, és a szifon.com cydia repoból felrakod a magyarítást, ami nem hivatalos, hanem "fanmade", deviszont semmi gond nincs vele

Bazinga!

MerlinW
Jailbreak-elni kell hozzá - (feltörni)

[merlinw.org]

Anyumnak az iphone jara szeretnek MAGYAR nyelvet tenni de fogalmam sincs hogy alljak neki. Valaki tud segiteni?
passatgt
amúgy itunes-hoz simán csinálhatnának egy "adatkitöltõt" a genius elvén, tehát ha pl van nálam egy kereken 4 perces szám, akkor szépen összehasonlítaná más userek 4 perces számaival és ha x megegyezik, akkor szépen átmásolná az elõadót, albumadatokat stb...

Forza Italia
már megvan köszi

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Vagy, egész albumot kijelölöd, get info és ott be tudod illeszteni.
passatgt
ha rendesen kitöltötted az album nevét, elõadót, számcímet, akkor itunes-ban jobb klikk->get album art

Apple szar Apple csúnya Apple köcsög fúj!
Forza Italia
Srácok hogyan kell a zeneszámokhoz az együttes borítóját betenni.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

precision
apple rlz

http://szifon.com/2010/04/25/napi-hirek-2010.04.25./

szal magyarázza már el nekem valaki, hogy milyen cég az, ahol még a társalapító, Wozniak sem láthatja az adott terméket (ráadásul a 3G -s ipadrõl van szó, ami annyiban különbözik a nem 3G -stõl, hogy 3G -s (lol)
ez még nem is lenne gond, de miért kell kirúgni azt az embert aki a fõnökének megmutatja azt... ráadásul az iPad leleplezése _után_ ! WTF?

"Ezután a Gizmodo elég keményen nekiesik Jobsnak. Michael Corleonéhoz hasonlítja, aki képes volt a hibát megbocsátani, de megölte saját testvérét, mert elárulta a családot."

Azért ez picit túlzás, de vazzeg... kb. ilyen érzetet kelt az egész cég, és maga Jobs.

Tiszta vicc az egész, egy szánalmas szappanopera, az apple idióta szabályaival... 😊

Bazinga!

Hello, hasznalja itt valaki az Iphone-ba a GPS navigaciot? olvastam egy nokia topicba hogy offline mod-ba nagyon lassu, ez iphone-nal is igy van? Mennyi kulombseg van egy normal kulon gps es egy iphoneba beepitett kozott?

GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!

Srácok van esetleg 5letek, hogy mitõl lehet az, hogy iMac-en mostanság nem jelenik meg az iPhoto miután felrakon sync-elni a telót, és így sajna nem látom a telón tárolt képeket? Eddig ezt nem csinálta, de nemrég ez a "hibajelenség" jött elõ. Ezt vajon mi okozhatja?? Lehet, hogy vmit az iTunes-on belül elállítottam?

Thx!

\" örökké nem eshet.... \"

1ik amcsi ismerõsöm tapasztalata szerint 2x annyi mint az ottani T-mobile-nál (ami teszem hozzá csak Androidot árusíthat ott)

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

elitehun
Jó még nem gondoltam bele teljesen csak egy 5let volt😊
autoszimulator
20 ezer, persze, jó lenne elolvasni a teljes kondíciókat is ám 😄 amcsiban sem álom minden. persze más kérdés, hogy az ottani kötelezõ díjcsomag mennyivel többet ad mint a miénk, talán kevesebbért is, de neked ez így nem számít, nem akarod ott használni, szóval azt meg szépen kipengeted rokonnak, és itthon is megvehetted volna, és lenne hozzá "ingyen" net meg hívás. Ha átveszi a díjcsomagot magának, akkor még mákod van.

.: mobilize.hu :.

passatgt
kb mint itthon egy átlagos havidíj

elitehun
Mért az menyi? 😊
pyrohun
nem kötekedésképpen, de az telefonhoz kötelezõen választandó at&t díjcsomagot ki fogja fizetni 2 évig? A "rokon" ? Mert akkor nekem is rendelhetnél párat 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

pyrohun
lol😊

sajtburger
Srácok, iPhonon szeretnék megvenni egy-két alkalmazást ami fizetõs, de a apple store adataimat hozza elõ, továbbítom s visszaugrik az alkalmazás leírásához és nem tölti le.. Mi lehet a gond? Vagy pénzes alkalmazást hogyan lehet letölteni?

Arcor

passatgt
hol?

elitehun
Tulajdonképpen az iPhone 3G-t akarom megvenni ami csak 20.000Ft 😊
bolondság lenne egy 150 000 forintos telefont ajándékként feladni, hisz ilyenkor ugrik a biztosítás is, ha esetleg elveszne vagy megrongálódik.

Dzsega
ha az itteni posta áraiból indulok ki akkor 4-6eFt lehet. de írja rá hogy gift különben vámköteles. ha pont megnézik a vámosok akkor ciki mert a vámot is és a büntetést is ki kell fizetni.
van egy haverom aki így rácseszett, rendelet a fényképezõgépéhez egy objektívet de a vámosok megnézték, ki kellet fizetnie a vámot plusz a bünti, többre jött ki mintha megvette volna itthon...

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

precision
tényleg egyszerûbb megkérdezni a magyarokat, az USA -ban élõ rokonnál, aki ott él vagy van, és jobban tudja az ottani posta díjszabását... 😊

nem, nem tudjuk. 😄

Bazinga!

elitehun
Nem tudjátok hogy menyi a postaköltség USA-ból? Mert rendelnék egy iphonet az apple-tõl és akkor oda rendelem és a rokonom onnan elpostázza nekem.
Sziasztok!
Valakinek nincsn véletlenül tapasztalata ezekkel a napelemes iphone töltökkel kapcsolatban? Mienek, érdemes e venni stb?

Jim Morrison
na, ha megjelenik a vegleges, akkor megertem miert vettek az emberek iphonet 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/