iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak jailbreakkel elvileg, külön Cydia-s app-al. Most hirtelen nem ugrik be melyik, mert nekem sosem volt meg, csak többször találkoztam vele böngészéskor.

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

lehet valahogy iphonebol legal appal egyesevel torolni a hivott szamokat? nem jottem ra csak a tomeges clearrel megy.

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Arcor
Köszi jó lett!

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

sztoncsi
Itthon 2xesen szopunk... de szépen mondja istenem 😄DDD

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .

foxpal
Most kaptam az iphone-m tegnap és azt vettem észre, hogy csak hülhalgatóval, meg ha töltõn van akkor megy a zene mármint akkor ad ki csak hangot...
De ha email jön meg ilyenek akkor kiadja az üzenethangokat😛
Valaki help!

passatgt
hát ez tök zsírul olvassa😄

gagax
Hát ez loál😄

GregSB
Lál, Az új iPhone OS 4 betaban van magyar voiceover 😄

thx, az elso Gameloft deal ami meg nem volt meg meg😄

http://gaborszantai.co.uk/

LoDMaSt
naa, mi az, amiben az osx gyengébb, mint a win7?

@ Hellomarci

LoDMaSt
mindegyik windowsban be lehet állítani, hogy kiírja -e, vagy ne a kiterjesztéseket. 😊

@ Hellomarci

Csak a Total Commander 😄 és Win7-et ne szidd, simán vetekszik vagy übereli OSX-el(-el) lol 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Hát behúzni sosem szoktam. File\add file to library (ctrl-O). MobileInstallation Crack fennvan ugye?

REPS0L
jajde hülye vagyok, azelõtt észrevettem mielõtt írtál, köszönöm azért! 😊
ez a szar windows7 már semmit sem ír ki hogy mi milyen kiterjesztés, ezt is total commanderrel néztem meg hátha az a baja

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

LoDMaSt
.zip kiterjesztést kitörlöd a végérõl, és menni fog.

@ Hellomarci

REPS0L
mit csináljak? bekattanok, nem tudom behúzni sem, nem tudok kétszer ráklattyolni sem mert akk winrarral nyitja nem itunes-al... :'(
eddig semmi baja nem volt amig nem volt gépreinstall 😞

Ability
Rogue Planet is #FREE for 2 hours http://j.mp/9gwMno Follow @Gameloft to know when next free game is #iPhone #HappyHour
gagax
bocsmár =( csak hülye vagyok ehez jelenleg :S backup-restore jb-restore from backup és akk mûködni fog?:😮

gagax
9.0.3.15 van nekem és itt mûködik úgy =)

LoDMaSt
jobbgomb, back up, majd restore from back up, de a használati utasításban tényleg benne van.

@ Hellomarci

REPS0L
melyik iTunes-nál mûködik az hogy az IPA fájlt csak fogom és behúzom? mert nekem nem akarja engedni 9.1.1-el... 😞

gagax
Oks =) mostmár akkor csak azt mondja meg valaki hogy hogyan tudok mentést csinálni róla és hogy tudom majd vissza tenni 😛😄 loál 1.1.4 és itunesbe nincs olyan fül h application 😮😄 és appstore sincs a telón 😄

LoDMaSt
A jb-nek nincs köze az itunes-es backuphoz az sms-ekre nézve szvsz. Szal mennie kell.

@ Hellomarci

gagax
Azért köszi =) valaki esetleg tud segíteni?😛😄

sztoncsi
A JB-hez sajna nem értek... nekem nincsen jb

gagax
És akk is vissza lehet tenni õket ha 3.1.2 re teszem a telót és JB zem?

sztoncsi
Ha csinálsz egy mentést a telefonról iTunnesal, akkor az SMS-t is menti, majd vissza teszi! (nyilván az ujjakat törli, ha csinálsz egy visszaállítást...! (jó nagy baromság, de így van)

gagax
Anyám ebbe még a fotoknál a fejjel lefel forgatás is benne van 😄

gagax
Hali! SMS eket letudom valahogy úgy menteni telóról hogy utánna vissza is lehessen tenni rá?😄 szegény iPhone még 1.1.4 es szoftal döcög 😄 igazi ritkaság😄 azt kérték hogy ha megutdom akk mentsem már meg az sms eket😄 szal PLS HELP ha lehet ilyet 😛😄régi hátlapos 2G 😄 még sztem az elsõ szériából xD😄

Zomil
probáld ki 😊
régen müködött igy azt hiszem, azóta lehet kitaláltak vmit ellene

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

wolfaud
és mi van akkor ha nem a gépre töltöm le hanem az Iphonomon az app storba jelentkezek be az õ accountjával? és wifi-n letöltöm? Mert ugye 1 telefonhoz lehet több accountot csinálni más e-mail cimre igy van nekem egy magyar app storos meg egy usa app soros accountom.

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

igen, de csak, ha az O accountja-val van az O szamitogepehez regisztralva a telefonod. De ekkor mar nem fogod tudni a tiedhez kotni es mindig az O accountjaval kell vasarolnod vagy letoltened, mivel egy telefonnak egy tulajdonosa lehet.
Nalunk is az en gepemre van az asszony iPod touch-a regisztralva az iPhone-om melle, es mindkettore az en iTunes accountom van beallitva.
De pl. mikor hazamentunk Mo.-ra mar az otthoni gepen nem tudtunk szinkronizalni, igy az occsenek ujra meg kellett vennie mindent az ajandekba vitt iTouch-ra.

Nem hulyek dolgoznak az Apple-nel, hanem olyan emberek, akik szeretik a penzt szamolni😄

wolfaud
Ez jó de akkor siman az õ accountjával letöltöm az én telomra és neki mivel már 1 szer megvette nem kell mégegyszer fizetnie igy nekem ingyen meg lehet?

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

Kaszi46
Köszi, a tethered nem megoldás számára, szóval a 3.1.3, nem unlockolt verziót választotta.

*Posse*T.W.D*

gagax
Csak kiváncsi lennék rá mert nekem nagyon nem jön össze azzal az uj mozdulattal semmi amit a tutorial mutat😄 sikerült kb 1-2 alkalommal normális trükköt csinálni 😄

GregSB
Ha feltolod rá iTunesból a hivatalos 3.1.3-at, akkor nem lehet függetleníteni.

JB-eld és függetelnítsd blackra1nel, majd told fel cydiából a fake 3.1.3-at. Ja és igen, tethered lesz...

Katun
Én játszottam, de mindig össze-vissza húzogattuk az ujjunkat a képernyõn, mire rájöttünk a nagyobb trükkökre. Miért? <#wave>

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

gagax
😄 Majd a leányzó kiválogatja magának hogy mi kell belõle és mi nem ^^Valaki játszik touchgrind el?

Kaszi46
Sziasztok, egy haverom telefonját szeretném jailbreakelni és függetleníteni, de eddig csak 3gs telóval volt dolgom, az övé pedig 3g. Emiatt kicsit elbizonytalanodtam, és kellene egy kis segítség.

Szóvala a teló 3g, 3.1.2.(7d11). A telefont a angliai O2 szolgáltatónál fogja használni.

A kérdések a következõk lennének:
Ki kell e mentenem az ecid shsh fileokat?(próbáltam, de nem lehet mert nem támogatotott készülék, gondolom amiatt hogy 3g)
Amennyiben 3.1.3. ra frissítem, és spirittel jailbreakelem, van e lehetõség unlockolni? unlockolni azért szeretné, hogy itthon is tudja használni a pannonos kártyájával.
Ha hagyom 3.1.2. a telefont, és blackrainel jb-elem, illetve unlockolom, akkor tethered lesz a készülék?

Sajnos a mûveletre csak délután 2 ig tudunk sort keríteni mert megy el, szóval szeretnénk minél elõbb választ kapni.

Köszi elõre is!

*Posse*T.W.D*

gagax
Kössz kössz 😄 ezek közül még én is megnézek magamnak valamit 😄 örök hála 😄

Sephi
Sziasztok!

JB-es 3Gs iphone-om jelenleg Vodafone halozaton futt. A help.benm.at segitsegevel sikerult a Tethering-et bealittani, de amikor a mult heten az angol O2-hoz is letoltottem a bealitasokat, azota nem akar mukodni itthon a Vodafone-os 😞 Ujra telepitettem, de most amikor setup-olni akarom akkor azt irja ki, hogy kontakt vodafone.hu 😞

Valaki tudna segiteni nekem? Koszi.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Ha a hivatalos utat jarod, akkor a szamitogepen is regisztralni kell a felhasznalot es a telefont is. Egy regisztralt gephez 5 eszkozt kothetsz. De ha jol tudom, akkor egy eszkozt is max. 5 gepen regisztralhatsz.

wolfaud
Tényleg 1 kérdés ha egy barátom letölt egy fizetõs progit és õ oda adja a az accontjat azzal bejelentkezek app storeba es en is letöltöm akkor mi van mert ugye ha 1 szer megveszel egy progit akkor töbször nem kell érte fizetni akkor igy nekem is meg tud lenni ingyen?

wolfaud
HOgy meg szívtam ezt a játékot! 😞 Beállítottam az ébresztõmet másfél órára felkeltem még semmi megint másfél ora akkor megjött a játék de rájöttem hogy a számítógépemet bevittem a cégbe és otthon nincs wifi-m igy nem tudtam letölteni 😞

Gameloft honlapjarol:

Top Selling Games:
N.O.V.A. Near Orbit Vanguard Alliance
UNO – iPhone/iPod touch
James Cameron's Avatar
Real Football 2010 – Mobile
UNO – DSi

Ennyit a Top3-rol...
Bekaphatjak, Sparta volt az elso jatekom talan😞

Ability
Hero of Sparta is #FREE for 2 hours http://j.mp/c6qdZN Follow @Gameloft to know when next free game is #iPhone #HappyHour

Éreztem hogy megint bejön az 5 perces trükk. -.-" Viszont legalább most tényleg fullos cuccot kaptunk. :]
Ability
najó, meguntam, mentem lostot nézni, majd néha rálesek és írok ha esetleg valaki nem követné
Lassan aludni kellene..., UNO nincs meg, bar lehet az nem is erdekel...

Ability
Jahogy warez, akkor mondok még párat, hátha esetleg más is csemegézik belõle:

Labyrinth 2 - naddzsonjóóó
Minigore - volt valami ilyesmi Flash játék, nekem bejött
Guerilla Bob - megdöbbentõen jól néz ki, jól is fut, szórakoztató, aranyos graf
geoDefense - gondolkodtató TD játék, addiktív, látványra is szép
Tiki Towers - World of Goo féle, elég jó, annyira nem szippantott magába (még)
Draw Slasher - elvont, sötét hangulat, ötletes játék, legutóbb ingyenes volt
Castle of Magic - ingyenes volt nemrég, mesebeli fantasy világ, ügyességi játék (kb Mario újradolgozva 😄)
Bridge Odyssey - szintén World of Goo szerû építkezõs, valahogy ez sem volt olyan átütõ számomra, pedig nem rossz

Na ennyi, nincs több játékom. De ha már leányónak lesz, akkor a "mindmegette" receptgyûjtemény app-ot is tedd fel neki, hátha szeret fõzni. <#idiota>

gagax
Köszönöm a gyors segítséget =) Felteszek rá mindent aztán majd letörli ami nem kell =)