iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
Nyugi, a hekkerek tuti megoldják, mint ahogy most is lehet jailbreakelve 3G unrestrictorral használni. Wifi-n tuti nem lesz fizetõs.

A 3.1.3-at egy hekker szerint (musclenerd) már lehet unlockolni, de csak akkor fogja kiadni ha kijön az új OS.

Így van. Az hogy a 4.0-é lesz -e elõbb, vagy a 3.1.3-é az majd kiderül, de ha megtudunk vmit, úgyis írjuk majd 😉

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Kaszi46
Hat ez nagyszerû:-(
jelenleg is hasznalom a skype hivast 3g alatt 3g unrestrictrorral. Vajon ha nem frissitem a skypot es tovabbra is ezt a modszert hasznalom akkor ki lehet kerulni a fizetest?
Amugy ha van 3g alatt ez a progi ami atveri skypot hogy wifin van, biztos meg is tudjak forditani a folyamatot, es 3g eseten elhitetni vele hogy wifin van.:-)

*Posse*T.W.D*

Értem köszi.
Akkor az van,hogy meg kell várnom még lesz függetlenítés ugye?

Szintén szifon.com-on van errõl egy mindent kimerítõ teszt, itt mindent megtudhatsz a különbözõ konverterekrõl amit szeretnél 😉

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Még nem olyan biztos. ddany, van reményed de várnod kell: olvasd

Csodát ne várj, 3.1.3-at még senki nem tud függetleníteni, max akkor ha lementetted az ECID SHSH-t Cydia-ban vagy a gépedre és akkor elméletileg vissza tudod rakni a 3.1.2-t (még nem próbáltam, csak jó tudni).

wolfaud
Skype az csak 3g-n lesz fizetõs vagy wifin is?
Mennyenek az annyukba miert kell fizetosse tenni?
Akkor mar csak a messengerbe bizhatunk hatha annak is lesz hivasa ami ingyen lesz!

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

harlond
egy kérdés: milyen ari konvertert tudok használni ami az iphone számára is lejátszható formátumot és felbontást csinál?? de a képarány maradjon meg. tudtok iylet ajánlani??

És akkor most mit tudok csinálni?
Apple boltba beviszem ott meg tudják csinálni,hogy használható legyen?

GregSB
3.1.3-at csak Spirit-el tudod jailbreakelni.

Unlockolni még nem lehet, majd ha megjelenik a 4.0, tehát 1-2 héten belül.

Sárcok kicsit elcsesztem a telómat,kéne egy kis segítség.

3.1.2volt fent még Blackrainnel Jailbreakelve és függetlenítve,mert,hogy Vodás vagyok. De beszart a telefon nem tudtam sms-t küldeni mert befagyott,próbáltam restartolni ki-be kapcsolgatni,nem ment.

Végül úgy döntöttem felrakom a 3.1.3 szoftvert,csak hát a JB és a függetlenítés nem megy...
Próbáltam a Redsnowt,snowbreezt de egyik sem akarta az igazat.
Most restore-oltam egy délutáni állapotra,annyi a baj,hogy telefonálni nem tudok,csak az adatokat tudtam megtartani(nevek,stb.)

Valakinek van valami tanácsa,hogy most mit csináljak?
Köszi elõre is

Kinézetre a 3G/3GS-t nálam nehéz lesz felülmúlni. Ízlés kérdése, de nálam ez a netovább. Bár csak fél éve használom, lehet nektek már uncsi 😄

Remelem nem igy fog kinezni, a masik verzio sokkal szebb. Szvsz.

http://gaborszantai.co.uk/

GregSB
Nem tudom, az is lehet hogy európában máshogy lesz és ez csak USA-ra igaz... tuti lesznek majd infók még róla, most csak ennyit lehet tudni:

"Call using your 3G connection. Skype-to-Skype calls on 3G are free until at least end of August 2010, after which there will be a small monthly fee (operator charges for data will still apply)."

Ha engem hivnak szamitogeprol (WiFi) es en 3G-n vagyok, akkor is fizetnem kell majd?

GregSB
Ráeresztettem a gúgli translatet, és a lényeg hogy elvileg ezt a képet a Microsoft Viusal Studio 2010 dev tool-jában találták:

Lehet így fog kinézni a végleges? 😊

Más:

Megjelent a Skype 2.0 iPhonera. Lehet vele 3G-n telefonálni, agusztus végéig. Onnantól kezdve havidíja lesz neki. Annyukat!

passatgt
a másik hír azon a cseh oldalon érdekesebb, valami microsoft meg egy 4g-s iphone kép, ami jobban néz ki mint a kiszivárgott prototípusok😄

GregSB
Csehek állítják: 960 x 640-es IPS kijelzõje lesz az új iPhonenak.

Ha ez igaz akkor fel lesz adva a lecke a konkurenciának 😊

http://iphonetokok.blogspot.com

Lessétek meg az új galériánkat 😊 Saját fotók minden tokról 😊 Jó árak, szép tokok!
Ár nincs, de július vagy augusztus.
foxpal
Van már információ hogy mennyibe fog kb kerülni a 4g?
És mikor kerül hozzánk?😄

foxpal
Anyám mondta, hogy max becseréljük 4g-re ha majd jön😄

zaklatni kell õket, általában ilyenkor rajta ülnek a telón... saját tapasztalat...

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

foxpal
Ugyebár a telefonom szervízben van mert pont én kaptam a széria hibásat mondták hogy 72 órán belül megkapom😊
Nos már egy hét is eltelt de még mindig nincs a kezemben az iphonem XD
Mondták hogy ha kész csörögnek...

GregSB
Mármint Reeder 😊

Engem nem zavar hogy nem jelez, mivel 10-12 különbözõ feedre vagyok feliratkozva, kb 5 percenként jön egy újabb cikk / hír. Kb óránként-kétoróánként mindig ránézek és elolvasom az újakat.

Tikal
reader jó, csak kár hogy nem jelzi az ikonon ha új feed érkezik...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

GregSB
RSS: Ha van gúgli reader accod akkor: Reeder. Ha nincs akkor Pro RSS.

Hírolvasó: fn.hu 😊

oneal1
mind2 kéne😊

!Forza Ferrari!

Dzsega
Az az igazság, hogy még csak csak felmegyek de már nem érdekel. Meguntam. Meg egy csomó ideig nem számolta a pontokat és ezért nem tudtam, hogy hányadik vagyok (akkor még érekelt).

REPSOL: Fling. Mocskosjó. Logikai és lehet rendesen vakarni a fejet rajta.
Lux: szintén logikai, olyan mint a risk ráadásul többen is lehet játszani.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Crash Bandicoot Nitro Kart 2

ijjee, most lesem apptrackr-rõl 😄

GregSB
RSS olvasó vagy hírolvasó? 😊

Csak az FN.hu 😉

oneal1
ajánlana valaki egy jó hírolvasó progit?

köszönöm!

!Forza Ferrari!

GregSB
Ja, és ingyenes: AppStore link.

GregSB
Focirajóngóknak:

Itt a Sanoma focis alkalmazása: FociVB

"Mai napon megjelent a Sanoma újabb alkalmazása, mely a június 11-én kezdõdõ foci vb-re készült."

Magyar appstore-on nem láttam, de apptrackr.org -on fenn van a Split Second, ami PC-n is Mario Kart szerû, de brutálisabb alázás 😄

WeRule helyett meg továbbra is a Haypi Kingdom-ra megy a voksom.

Arcor
Én tolom még (Eschato) csak lusta vagyok egy kis rendet tenni meg benézni mindenkihez így csak a rendeléseket szoktam elfogadni. Van vagy 400.000 em amit el kéne dorbézolni :p

@REPS0L Angry Birds is jóféle.

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

wolfaud
Itt mindenki abba hagyta a a WeRule nevû játékot?

Nekem ami bejön még játok (ha valaki szereti az fps-t) EliminatePro Ingyenes

Olyasmi játék nincs mint a Mario Kart?

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

Froggy Jump (Doodle Jump szerû, de ingyenes/szebb/változatosabb)
Mega Jump (szintén, de rengeteg újítással és jópofa grafikával)
Bejeweled 2 (logikai)

Mást most nem is nagyon láttam újabban ami ötletes lenne és nem 3d-s csilli-villinek kívánkozó 😞

REPS0L
mondtok nekem valami jó kis játékot/játékokat? 😊
holnap utazok el 5 napra aztán kéne valami amivel elütöm az idõt

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

REPS0L
kijött a Splinter Cell a maga 479 megájával!

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

wolfaud
Kiváncsi leszek az ár külömbségre hogy az uj iphone mennyi lessz itt meg usaba meg japanba vagy Ausztraliaba! Egyik baratom fog menni Ausztraliaba meg Japanba Augusztusban azon gondolkodok ha ott olcsobb lesz akkor hozatok magamnak egy kartya fuggetlent. Azt nem tudom hogy ha van Garanciális probléma akkor azt hol fogjak szervizekni esetleg cserélni?

solo
Hmm, úgytûnik meg van az új telefonom.n95 úgy is haldoklóban van 2 év utánn.😄

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

GregSB
Két dolgot tehetsz: fogod, és átmásolod a letöltött appokat az új gépre (alapból asszem a music / itunes / mobile applications-ban vannak), majd az új gépen bejelentkezel azzal az acc-al amivel vetted a progikat és authorizálod a gépet. Ezután bemásolod a progikat az új gépre, kijelölöd õket, majd nyomsz egy entert és be fognak kerülni az új gépen is az iTunesba.

A másik módszer hogy egyesével letöltöd megint az Appokat. Nem kell megijedni, ha már egyszer megvetted õket nem kell megint fizetni. Rá kell nyomni hogy "buy", és ki fogja írni hogy ezt az appot már megvetted, ezért ingyen letöltheted.

Zan
Sziasztok!

Van egy ipod touchom,a régi típusú és most vettem egy újat,az elõzõleg letöltött dolgokat,amiket még a régire töltöttem le,meg kell venni megint?Mert elvileg már egyszer megvettem õket,de most akarnám letölteni megint,gondoltam majd ingyenes lesz,mert már ki van fizetve,de nem...most a gépen próbáltam letölteni,hogy majd innen fogom rátölteni az újra,de pénzbe kerülne.Vagy az a baj,hogy az elõzõ appokat wifin keresztül vettem a Touchra,és még nem szinkronizáltam ezzel a gépemmel a touchot,amirõl most írok(netbook)?Nem tudom,hogy van ez...!

Elõre is köszönöm,ha tudtok segíteni,de lehet majd rájövök magamtól is!

Üdv

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

sztoncsi
Teljesen egyet értek... amire használom tökre elég az iPhone.. ami annál nagyobb, arra van a laptop!

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .

GregSB
De még ha máshogy is fognak kinézni, akkor is tuti alu keret + kerámia hátlapja lesz a véglegesnek. Baseband tesztelésnél fontos hogy ugyanolyan anyagból legyen a készülék mint a végleges. Más anyagok máshogy engedik át a rádióhullámokat.

GregSB
És akkor minek volt ez a nagy gizmodos haccacáré, meg házkutatás?

A kiszivárgott készülék(ek) tuti biztos hogy prototípus(ok), max annyi történhet hogy nem tökéletesen hasonlít a design a véglegeshez (alternatív vázat használnak ahogy írták elõttem)...

Ennek ellentmond a kiszivárgott fehér elõlapok mérete és kinézete, amik tökéletesen passzolnak a prototípusokra.

Az én elméletem szerint, csak a hardveres tesztelés miatt berakták egy alternatív vázba. Bár lehet, hogy ilyen nincs, és csak hülye vagyok elnézést, nem értek hozzá..😊