iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A 3.1.3-at egy hekker szerint (musclenerd) már lehet unlockolni, de csak akkor fogja kiadni ha kijön az új OS.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
jelenleg is hasznalom a skype hivast 3g alatt 3g unrestrictrorral. Vajon ha nem frissitem a skypot es tovabbra is ezt a modszert hasznalom akkor ki lehet kerulni a fizetest?
Amugy ha van 3g alatt ez a progi ami atveri skypot hogy wifin van, biztos meg is tudjak forditani a folyamatot, es 3g eseten elhitetni vele hogy wifin van.:-)
*Posse*T.W.D*
Akkor az van,hogy meg kell várnom még lesz függetlenítés ugye?
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Csodát ne várj, 3.1.3-at még senki nem tud függetleníteni, max akkor ha lementetted az ECID SHSH-t Cydia-ban vagy a gépedre és akkor elméletileg vissza tudod rakni a 3.1.2-t (még nem próbáltam, csak jó tudni).
Mennyenek az annyukba miert kell fizetosse tenni?
Akkor mar csak a messengerbe bizhatunk hatha annak is lesz hivasa ami ingyen lesz!
Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!
Apple boltba beviszem ott meg tudják csinálni,hogy használható legyen?
Unlockolni még nem lehet, majd ha megjelenik a 4.0, tehát 1-2 héten belül.
3.1.2volt fent még Blackrainnel Jailbreakelve és függetlenítve,mert,hogy Vodás vagyok. De beszart a telefon nem tudtam sms-t küldeni mert befagyott,próbáltam restartolni ki-be kapcsolgatni,nem ment.
Végül úgy döntöttem felrakom a 3.1.3 szoftvert,csak hát a JB és a függetlenítés nem megy...
Próbáltam a Redsnowt,snowbreezt de egyik sem akarta az igazat.
Most restore-oltam egy délutáni állapotra,annyi a baj,hogy telefonálni nem tudok,csak az adatokat tudtam megtartani(nevek,stb.)
Valakinek van valami tanácsa,hogy most mit csináljak?
Köszi elõre is
http://gaborszantai.co.uk/
"Call using your 3G connection. Skype-to-Skype calls on 3G are free until at least end of August 2010, after which there will be a small monthly fee (operator charges for data will still apply)."
Lehet így fog kinézni a végleges? 😊
Más:
Megjelent a Skype 2.0 iPhonera. Lehet vele 3G-n telefonálni, agusztus végéig. Onnantól kezdve havidíja lesz neki. Annyukat!
Ha ez igaz akkor fel lesz adva a lecke a konkurenciának 😊
Lessétek meg az új galériánkat 😊 Saját fotók minden tokról 😊 Jó árak, szép tokok!
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
Nos már egy hét is eltelt de még mindig nincs a kezemben az iphonem XD
Mondták hogy ha kész csörögnek...
Engem nem zavar hogy nem jelez, mivel 10-12 különbözõ feedre vagyok feliratkozva, kb 5 percenként jön egy újabb cikk / hír. Kb óránként-kétoróánként mindig ránézek és elolvasom az újakat.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
REPSOL: Fling. Mocskosjó. Logikai és lehet rendesen vakarni a fejet rajta.
Lux: szintén logikai, olyan mint a risk ráadásul többen is lehet játszani.
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
ijjee, most lesem apptrackr-rõl 😄
Itt a Sanoma focis alkalmazása: FociVB
"Mai napon megjelent a Sanoma újabb alkalmazása, mely a június 11-én kezdõdõ foci vb-re készült."
WeRule helyett meg továbbra is a Haypi Kingdom-ra megy a voksom.
@REPS0L Angry Birds is jóféle.
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
Nekem ami bejön még játok (ha valaki szereti az fps-t) EliminatePro Ingyenes
Olyasmi játék nincs mint a Mario Kart?
Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!
Mega Jump (szintén, de rengeteg újítással és jópofa grafikával)
Bejeweled 2 (logikai)
Mást most nem is nagyon láttam újabban ami ötletes lenne és nem 3d-s csilli-villinek kívánkozó 😞
holnap utazok el 5 napra aztán kéne valami amivel elütöm az idõt
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
A másik módszer hogy egyesével letöltöd megint az Appokat. Nem kell megijedni, ha már egyszer megvetted õket nem kell megint fizetni. Rá kell nyomni hogy "buy", és ki fogja írni hogy ezt az appot már megvetted, ezért ingyen letöltheted.
Van egy ipod touchom,a régi típusú és most vettem egy újat,az elõzõleg letöltött dolgokat,amiket még a régire töltöttem le,meg kell venni megint?Mert elvileg már egyszer megvettem õket,de most akarnám letölteni megint,gondoltam majd ingyenes lesz,mert már ki van fizetve,de nem...most a gépen próbáltam letölteni,hogy majd innen fogom rátölteni az újra,de pénzbe kerülne.Vagy az a baj,hogy az elõzõ appokat wifin keresztül vettem a Touchra,és még nem szinkronizáltam ezzel a gépemmel a touchot,amirõl most írok(netbook)?Nem tudom,hogy van ez...!
Elõre is köszönöm,ha tudtok segíteni,de lehet majd rájövök magamtól is!
Üdv
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
A kiszivárgott készülék(ek) tuti biztos hogy prototípus(ok), max annyi történhet hogy nem tökéletesen hasonlít a design a véglegeshez (alternatív vázat használnak ahogy írták elõttem)...
Ennek ellentmond a kiszivárgott fehér elõlapok mérete és kinézete, amik tökéletesen passzolnak a prototípusokra.