iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prody
Köszi. Tehát regisztrációnál egy Gift Card-al regizzek és akkor US store-ba rak be és az itunes is elérhetõ lesz a telefonról?

LoDMaSt

@ Hellomarci

Kérlek mondjatok olyan programokat amikkel az .Avi formátumot olyan formátumba lehet tenni amit az Iphone 3GS lát. Letöltöttem a Realplayer SP-t is és beállítottam hogy Iphone és rányomtam hogy start de akkor kéri hogy vegyem meg a programot 30 dollárét. Akkor a Realplayer SP-hez fizetni kell vagy valahogy lehet vele ingyen is? és ha nem lehet ingyen akkor kérlek mondjatok más mûködõképes programot,fontos lenne.

Elõre is köszi!
GregSB
Ehh, sry, szarakodik a Space a notimon :/

GregSB
Magyar storeban csak programokat tudsz venni iPhonera, iPod Touchra. Nincsenek zenék, filmek...

USA storeba pedig csakamcsi kártyával és címmel tudszregisztrálni. Vagy vehetsz Gift cardot is (sokan árulják itthon), és akkor tudsz venni cuccokataz amcsi storeból is.

LoDMaSt
Használati útmutató, 228. oldal. Link a faq-tól balra. Vagy az apple oldalán: http://www.apple.com/iphone/specs.html

@ Hellomarci

oks,kösz de várnék még több választ is.
sztoncsi
Nem jut eszembe milyen a formátum kiterjesztése, de a realplayerSP az tudja konvertálni...

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .

Az Iphone 3GS lejátsza az . AVI formátumba lévõ filmeket, videókat? És ha nem játsza le akkor milyen formátumba kell konvertálni? És ezt milyen programmal csináljam?
Nem a fules/dugo tipusan mulik, hogy nem hallasz semmit, hanem a hangeron😊

http://gaborszantai.co.uk/

LoDMaSt
Viszont, én kb harmad hangerõvel hallgatom az agybadugós fülesem, mint a simát, szal lehet, hogy egészségesebb. 😊 Próbáltad több fajta méretû gumival is a fülest, nem lehet, hogy az a baj, hogy kicsi/nagy volt neked?

@ Hellomarci

precision
hát nemtom, én az ilyen "agybadugós" füleseket rühellem
kényelmetlen, megsüketít (utcán pl kifejezetten hátrány, ha nem hallok semmiféle háttérzajt), ja és amit még nem említettem, hogy rohadt kényelmetlen 😄D

én elhiszem, hogy így szebben szól mint a hagyományos fülhallgató, de már így is halláskárosult az "ipod társadalom", még közelebb rakni a hangforrást a dobhártyájukhoz tényleg jó ötlet...

off vége 😄

Bazinga!

En is szerettem, de mindennapos hasznalatot nem huzta sokaig - a zsinor siman kettevalt vegig...

http://gaborszantai.co.uk/

REPS0L
Sennheiser MM 50, 15eFt alatt volt egy kicsivel... 😊

szerk: persze nekem sikerült a legdrágább helyen venni, de máshonnan meg úgyis még ráment volna a postaköltség meg az a plusz pár nap, szóval megérte az Arénában megvenni helyben. 😊

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Sennheiser 4 life 😊 milyen típus + ha szabad ilyet, mennyi volt?

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Arcor
állat a kép

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

REPS0L
Ma vettem, tökéletes minõség, im lovin' it.

Arcor
Vigyázz, tudom ki vagy! <#gonosz1>

oneal1
játszik valaki a poicket god app-al?

Érdekelne vélemény róla, mit hogyan kell, érdemes csinálni.

köszi

!Forza Ferrari!

xxdani
oké teszem hozzá, hogy a régebbi képen láttam hogy van egy kis fal a kijelzõ körül na az nagyon nem nyerte el a tetszésem a többi betudható dizájn váltásnak meg annak, hogy hozzá vagyok(unk) szokva nagyon a régi stílushoz. Hisz a 2G óta ugyan azt látjuk. Kicsit azért belénkivódott.

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

LoDMaSt
Nekem sem jön be, de én nem vagyok hûséges. A mostaninak a müanyag hátlapja kéne, ez olyan túl lapos nekem, a 3gs jól kézbeillik.

@ Hellomarci

xxdani
Fogadjunk, hogy csak azért mondod, hogy nem tetszik mert még hûségidõ alatt vagy és ezzel nyugtatod magad 😄

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Prody
Vagy ha átváltok US-ra, akkor elfogad egy itthoni Visa kártyát? Jól jönne egykét paid app...

Prody
Kár hogy HUN reg-el az iphone-ról nem elérhetõ az itunes... pedig pc-rõl engedi használni és vásárolni is lehet... vagy mi a teendõ?

xridergabo
Én Air Mouse-t használok erre a célra. szerintem elég ügyes kis progi mediaplayerek távirányítására😊

Gabor1990
Sikerült megoldanom a wifi touchpad-al, csak eddig azt hittem, hogy a gép is wififel kell hogy csatlakozzon. Igazából csak az egeret akartam mozgatni az ipoddal, mert ha TV-n nézem a filmet a géprõl és meg akarom mondjuk állítani, akkor elég körülményes odamenni.

Dynamic
BT-on keresztül asztali gépet? Annak mi értelme? Ha BT-t használsz, akkor relatíve közel kell lenni a géphez, de akkor már a konkrétan a gépet is használhatod. Nem? A wifi meg gondolom csak az iPhone-hoz szükséges, a sz.gép akármilyen technológiával lehet online. (Most itt speciel a Teamviewer-re programra gondolok.)
Gabor1990
Nem ismer valaki olyan programot, amivel bluetooth-on keresztül lehet irányítani a számítógépet? Mert amiket találtam az mind wifin keresztül mûködik, csak az asztali gépben nincs wifi.

Arcor
Akkor egyértelmûen touch, bár épp annyival olcsóbb, hogy nem kell fizetni havonta az elõfizetést.

Arcor
Nem tecc :|

Remélem a 6G szebb lesz nagyjabol akkor cserélem majd szerintem a GS-t 😄

b4rc4
hát ha nem kell telefon akkor vegyél touchot gondolom jóval olcsóbb is mint egy iPhone.

NandorHUN
Hello, az lenne a gondom, hogy nem tudom eldönteni, hogy iPod Touch-ot vagy iPhone 3gs-t vegyek, mivel engem az iPhone abból a szempontból nem érdekel, hogy van rajta mobilinternet, vagy, h lehet rajta telefonálni, szoval a többi funkciókkal egybevetve szerintetek melyik a jobb és miért? köszi a választ.
GregSB
Nem lesz más. Pontosan így fog kinézni. Erre akér fogadni is merek 😛

REPS0L
nagy meglepõdés lesz ha tök más lesz a design 😄 de lassan kiderül mi is lesz igazából...

passatgt
csak a gomb nem szép, de csak a render miatt

GregSB
Újabb renderek. Jó lesz ez:

GregSB
Csak ha a kárytafüggetlen árakat nézzük.

A T-nél valószínûéeg kicsit drágább lesz rá a kezdõrészlet mint most a 3GS-re. Amikor megjelenik egy új szifon annak mindig kicsit magasabb a T-nél az ára mint a jelenleginek, aztán a forgalmazás beindítása után pár hónappal (nem tudom mennyi, nem emléklszem, lehet fél év) lejjebb viszik az árakat.

Szal a 4G / HD / akárhogy hívják szerzõdéses ára magasabb lesz eleinte mint a 3GS-é most, aztán majd egy idõ után leviszik.

xxdani
Azt mondod ugyan annyiba mint most a 3GS?

GregSB
Sehol. Liveblogok lesznek.

Bercy
😊)))))
Nekem Polo-m van, de ahogy kocsiba ülök megnézem hátha ott is találok egyet.
wolfaud
Minden elkébzelhetõ a Golfomba a pohártartóba a a két pohár elválasztó az egy kivehetõ sörnyitó!

Tényleg hol lehet majd megnézni élõbe a Iphone bemutatót weben vagy valamelyik tv-csatornán?

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

Bercy
Sörnyitó!
wolfaud
Ez elég gázos nekem az nem tetszik hogy a fém keret mért nem jön fel teljesen a kijelzõ széléig mint a mostaniak? Miért kell az a kis kiállás?

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

precision
ez most komoly? a kijelzõ széleinek van pereme? ekkora szart... 😊
eddig azt szerettem azt (is) szerettem az iphoneban, hogy nincs perem a széleken, nem akad bele az ujjam semmibe

na mind1 😊 nem mintha tervezném a 4G megvételét 😊

Bazinga!

sztoncsi
Lehet a szétszedéséhez kell, mert amúgy túl feszes lenne a keret...?<#fejvakaras>

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

foxpal
Áh ezek a fülhallgatók mindig is szétbaszták a fülem

neevous
Egy szivacs nem segít?

foxpal
Szerintem adhatnának hozzá egy olyan szilikonos fülhallgatót mert ez szétbassza a fülem😄

egsz turheto render szokasos most trendi tulhuzott glow-val es szar dof-al

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

passatgt
ez ölég faszán néz ki, bár a kis vágást nem értem miért van rajta, de annyi baj legyen😊

lehet valami funkciója van, majd meglátjuk.)