iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igazából tök felesleges.. Soha nem használtam amikor volt alkalmam rá, most se hiányzott..😊
iPhone 3GS 8GB?:ooo
Azért a fehér állatabb így.
facetime csak wifivel, ip4 és ip4 között, ingyen gondolom...
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
videohívás csak wifivel?:o
Mi a különbség a videotelefon és a facetime között? O.o
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
iBook az iPhone -ra, a letöltött (megvásárolt) könyveket ingyen lehet syncelni iDevice -ok között (iPad, iPhone, iPod Touch)
Bazinga!
én csak abban bízok (bár erre az esély kb 5%), hogy jómunkásemberek csinálnak egy 2G -re ráerõszakolható verziót a 4.0 -ból
Bazinga!
Engem igen, mivel 3GS-re még kb minden benne van, mint a 4-be. (Hivatalosan iPhone 4 nem? Nem 4g. Vagy mi?😊)
Remélem minél hamarabb elérhetõ lesz..😊
iOS4!!!😊😊
11:05AM Oh my god. Jobs is asking everyone to turn off their network cards and MiFis!
Lál. Bugzik a wifijük nemgyengén. 😊
Lál. Bugzik a wifijük nemgyengén. 😊
Bazinga!
11:05AM Guess what -- we're not doing that.
11:05AM He's asking people to set their laptops on the floor.
😄
11:05AM He's asking people to set their laptops on the floor.
😄
Akkor ezentúl a mobilon videószerkesztés lesz a menõ? 😊 Olvastam nemrég valami nokia telefonról, amibe videoszerkesztõt raktak, a sok kommentelõ meg hogy leszólta, hogy minek telóba ilyen 😊
@ Hellomarci
hát ezt majd videón lesz jó megnézeni, de szerintem olyasmi lehet mint a mostani balra döntöd, balra forog, csak ez most a térbeli mozgást érzékeli
10:50AM "Number four, we have another new piece of hardware. We're adding a gyroscope."
??? 😄
??? 😄
Bazinga!
na mondtam én hogy funckiója van a két kis vágásnak, a két keret az antenna, bluetooth, wifi gsm etc...-hez😊
szifon-on lehet nézni ha jól tudom....
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
Tudtok arról infót idáig hány iPhone talált gazdára Magyarországon?
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
lehet live ba nézni valahol az esti 7 orai kezdetû "filmet"? 😛
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
hello!
tdna valakiabban segiteni hogy a 3Gben az alapból benne lévõ háttérképeket, az iFile-al hogy tudom elérni?? elõre isköszi!
tdna valakiabban segiteni hogy a 3Gben az alapból benne lévõ háttérképeket, az iFile-al hogy tudom elérni?? elõre isköszi!
Ok rosszul fogalmaztam, annyi zsét kell letenni a telóért, utánna havi 10K.
A lényeg hogy nem drágább itthon a telefon. Kint ATT-nél csak 2 éves hûséggel tudod megvenni, szal egyértelmûen a 2 éves szerzõdésekkel kell összevetni, és azok közül is az ikon 400-al, mert kint $50-$60 a havidíj ha jól emlékszem.
A lényeg hogy nem drágább itthon a telefon. Kint ATT-nél csak 2 éves hûséggel tudod megvenni, szal egyértelmûen a 2 éves szerzõdésekkel kell összevetni, és azok közül is az ikon 400-al, mert kint $50-$60 a havidíj ha jól emlékszem.
Kezdoreszlet? Nem reszlet az, az a telo ara - mas kerdes, hogy havidijra kotsz huseget. Ezt azert ne keverjuk a kezdoreszlettel 😊
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?