iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én ezt nem értem, hogy egy frissítés után semmiféle életjelet nem ad a telefon se hard reset se dfu hiába nyomom bármeddig, bárhogy. Mi mehetett ennyire tönkre benne?

Gigabyte MA790X-UD4, AMD Phenom x4 9950 BE+refhűtő, Kingston HyperX 2x1GB 1066Mhz Kit, Asus Geforce 8800GTS 320MB, HKC 560W Samsung 160GB Win7 Ultimate 32bit, Apple Iphone 3GS 16GB

wolfaud
De az a vicc hogy idaig mukodott!!!

De hard Reset utan ujra mukodik de nem tudom mitol doglott be!!??

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

Arcor
Nálam gmailes fióknál az volt a gond, hogy nem imap-re volt állítva.

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

wolfaud
Sziasztok

Az mitõl van hogy a laveleket nem tölti le a levelezö progi?? alul irja hogy kapcsolodás de felül a 3g mellett nem pörög olyan mintha nem töltene semmit a netrõl safarin keresztül meg tudom nyitni de a mail csak azt iorja kapcsolodás és semmi ujra beállítottam a fiokot de igy se történik semmi valaki valami megoldást erre? 4.0.1 es os van fent

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

Hiába nyomom ez nem csinál semmit:S Én nem tom mit rontottam el:S Csak frissíteni akartam. Lehet megy csak képet nem ad?

Gigabyte MA790X-UD4, AMD Phenom x4 9950 BE+refhűtő, Kingston HyperX 2x1GB 1066Mhz Kit, Asus Geforce 8800GTS 320MB, HKC 560W Samsung 160GB Win7 Ultimate 32bit, Apple Iphone 3GS 16GB

GregSB
Tökmind1, igy is be tudod tenni dfuba.

Kösd rá gépre a telót, nyomd pontosan 10mp-ig eggyütt a power+home gombokat, majd 10mp után engedd el a powert és tarts nyomva a homeot amíg a gép fel nem ismeri a telót (kb 7-10mp miután elengedted a powert).

Hard resetet Home+Power gomb megnyomásával (tartottam) de nem jött be az alma logo. DFU modot nem bírom elõcsalni. Mikor újraindítani akartam a telót nem volt gépre kötve:S a leírás azt írja hogy DFU mod rádugom gépre a telót és úgy kapcsoljam ki.

LoDMaSt
hogy csináltad a hard resetet, dfu módba rakást, és a többit? mit, hogy hány mp-ig nyomtál?

@ Hellomarci

Bocs itt értetlenkedem:S Nem tom mit csináljak a telót a gép sem érzékeli így nem tudok restorolni, mintha teljesen le lenne merülve vagy nem tom:S Hiába nyomom bármelyiket nem ad életjelet. A cydiás frissítéseket feltettem majd kérte, hogy nyomjak egy springboard újratöltést meg is tettem itt gondolkodott sokáig majd elsötétült a kép de nem is realágt semmire majd újra akartam indítani de sajna semmi:S Azért írtam le részletesebben háta találkozott már valaki ilyen hibával.

Ha mûködik a teló akkor vágom, hogy kell mert itunes látja de itt még látni sem látja, keresek valami leírást hátha jó lesz.

GregSB
Hát akkor nyomasd neki a restore-t. Idõm nincs most leírni, keress rá gúglival, van egy halom leírás a neten hogy kell.

Most is nyomtam de semmi:S Ha az éltere kelti nekem az is jó.
Feltettem tölteni hátha az segít valamit.

GregSB
Hard resetet próbáltad már? Home + Power hosszan nyom.

Ha ez sem kelti életre, akkor sajnos csak a restore maradt...

Igen Jb-s az a baj, hogy semmit nem csinál hiába nyomom a bekapcsológombot csak a fekete képernyõ:S A gép sem látja. Nem tom mi lehet:S
Igen nekem is azzal van törve és eddig így jó volt, ahogy leírtad így kapcsoltam be.

GregSB
Ja hülye kérdés, cídyából tettél fel frissítéseket, szal tuti fel volt törve 😄

Ha iTunes logót dob ki, akkor csak annyidolgod van hogy rádugod gépre, és lefuttatod a blackra1nt.

GregSB
Fel van törve a telefonod?

3.1.2-t blackra1n-el lehetett törni, és az bizony olyan törés volt, hogy minden egyes újraindításnál iTunes logót dobott, számítógépre kellett kötni és le kellett rajta futtatni (a blackra1nt) hogy be tudjon kapcsolni...

Hello srácok! Frissítettem cydiaban amit felajánlt upgrade dolgokat de most meg nem kapcsol be a teló és már ideges vagyok:S mit lehet a gond?
OS 3.1.2

Tikal
lehet hogy tudná valaki, de biztos többen tudják egy androiddal foglalkozó oldalon 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

mmm... meg van ..csak gondoltam valaki itt is tudtahja 😊 es bocs az offert

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

Tikal
ezt nem valami android-os topicban kéne kérdezned? ...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

azt szeretnem kerdezni toletek, hogy (meg nicsn meg.. meg 4 het es veszem) ha lesz ilyen htc androidos mobilom, akkor ha rootolom (csak rootolom semmi ROM valtoztatast nem csinalok... jo lesz nekem az eredeti Sense), akkor attol meg minden eredeti lesz benne es updatel meg minden .. csak lesz rendszergazda jogom?
vagy mar nem ugy fog viselkedni az update (androidbol kijon a en telomra frissites es updatel) mint az eredeti rootolatlan keszulek?

csak azert kerdem mert akkor nem rootolom, mert nekem csak marketplace kellene.. ugye az meg nicsn nalunk... (slovakia).. de ha rootolassal lesz valami hogy mar nem updatel hasonlo, akkor inkabb hagyom, amig nem lesz itt is marketplace...

..am iphone 4 en tortem a fejemet.. csak ott nicns kedvem mindig minden OS updatenél jailbreakelni... így inkabb hct desire mellett dontottem...
elore is thx a valaszt...

Tikal
nézz meg akármilyen telefon review-t, fekve van a kamera, Greg nem beszél hülyeségeket 😊

gagax
Hali srácok!

Havertól van nállam egy Tv kábel...felteszem nem eredeti apple cucc....de sehogy nem sikerül képet varázsolni vele a TV re...tegnap kapta mind a 2 kábelt megpróbáltuk mind2 vel semmi jel...ha zenét elindítok akk csak rezek a TV n a kép és ennyi...2G rõl van szó a beállításoknál van TV kimenet menüpont úgyhogy...valakinek vmi 5let vagy vmi progi ami segíthet ?😄

Arcor

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

pyrohun
máshogy írom:
ha elfordítom az iphone-omat, amivel a videót készítettem fektetett helyzetbe, akkor máris kevesebb hasznos infó fért volna bele a kamera látószögébe abból, amit fel szerettem volna venni. Viszont való igaz, hogy a kezemben lévõ iphone 4 két oldalán az asztalból többet lehetett volna látni 😊)

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

GregSB
OFF: Videózásnál nem feltétlenül a fotózás komoponálási szabályai érvényesülnek. Ott teljesen oké, hogy ha egy hosszúkás tárgyat / emberi arcot (portré) / stb fotózol, akkor állítva készíted el a képet.

Videónál viszont mivel az összes wide video-t gyakorlatilag téglalap alakú kijelzõkön nézi az ember, és a Youtube is "téglalap" alakban teszi ki, ezért ha megnézed a videód bal és jobb oldalán nagy fekete üres tér keletkezett. Nem hiába nem "álló" helyzetben vesznek fel riportokat emberekkel, hanem fektetve elhelyezik a képernyõ jobb vagy bal oldalán õket, és még valami háttérelemmel, tárgyal kitöltik a kép többi részét.

Szal videónál hosszúkás tárgyakat is érdemes fektetve felvenni, és vagy középre helyezni õket, vagy szélre és valami mással kitölteni még a képet.

már csak az appok miatt is... iphonera tok jok a gamek/ appok.. a giroskopja is vadallat 😊

thx.. viszont anyagilag talan a htc lesz a befuto.. amugy iphone fele huz a szivem...

pyrohun
Szerintem jelen esetben nem jogos, hogy tartsam fekve, hiszen az iphone 4 is függõleges állapotban volt a kezemben, amit filmeztem vele.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

GregSB
Legközelebb ha telefonnal csinálsz videót akkor fektetve tartsd 😄

Egyébkétn nagyjából én is ezt tapsztaltam vele T-s hálózaton. Bár amikor én próbáltam akkor még 4.0 volt rajta, és full térerõt mutatott, de hívást és mobilnetet nem tudtam kézleárnyékolással megszakítani...

pyrohun
Ja igen, még pár info:

- Angliából származó, gyárilag független a telefon
- Kézzel, rendes méretû SIM-bõl kivágott micro SIM-mel üzemelt
- 4.0.1-es szoftver volt rajta
- nem az enyém (sajnos 😊

pyrohun
Nem rég próbáltam ki, alapból 4-es volt a térerõ (nagyon ritkán mutatott full-t, ahol voltunk).
Kézben tartva, szorítva sem ment 3 alá.
Telenor HU hálózat.

GregSB
Hopp, ez el is kerülte a figyelmem. Törlök.

Fórum szabályzat: Hozzászólások törlése: Szándékos flood és reklám esetén.

No ads dude

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

autoszimulator
közben megoldottam, ilyenkor törölni kell az egész DCIM mappát a var/mobile/media-ból, létrehozza újra, a plistekkel együtt, és akkor már el tudja menteni a képeket.

.: mobilize.hu :.

Csak utánnad
GregSB
* az ATT híresen fos hálózata miatt.

GregSB
A legnagyobb Norvég lap tesztelte a IPhone 4-et HTC-k, és Nokiák mellett.

Isten háta mögötti, alacsony térerõs területeken, és arr jutottak hogy a 4-es semmiben nem maad le a konkurenciától. Szerintük az antennagate csak az USA-ban probléma.

sztoncsi
Nekem megvan minden kép amit csináltam, de amit a 4.0 után viszont a 4.0.1 elõtt fényképeztem, annak nem látszik a miniképe, csak ha rá klikkelek...

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .

REPS0L
szerintem ezt a topik látogatók 80%-a bejátszhatná, jó lenne kurvagyorsan eltakarodni innen.

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

ÖÖÖÖÖ hát semmi XD csak véletlenül 2x írtam 😊 megesik
GregSB
Az munka!

Felvilágosítanál, hogy mi a különbség a jailbreak, és a jailbrake között? 😊)

BTW, Hero of Sparta 2 k. jó! De nem vicceltek, amikor azt írták, hogy "iPhone 4-re optimalizálva". 3GS-en (fõleg az átvezetõk alatt) csúnyán le tud esni az FPS.

precision
azért élõben meg kell nyomkodni mindkettõt
vagyis az iphone -t nem igazán, mert ott az érintés érzékenysége kiváló

htc -nél nemtom, hogy milyen... maga az android teljesen korrekt, sok elemében jobb mint az iOS... de nem minden az oprendszer, a használhatóság is fontos

Bazinga!

3GSoul rendszer, benne marad a lélek kikapcsolás után is 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

maga a specifikacio mind2 telefoné megfelel.. es hogy melyik jobb az mar annyira nem is erdekel.. funkcionalisan mind2 megfelel nekem..csak app teren gondolkodom..es itt jon kepbe a rajtuk futo OS

androidosat nem kell mindig szofteresen feltörni.. .. hanem csak siman rarakod a warez appot es megy.. iphonenal meg mindig kell a OS-t hackelni .. hogy egyaltalan tehess ra warez appot ..ez miatt huzok az android felé... iphone fele meg mert ugy nezegetem neten hogy iphone app teren a legjobb.. legtobb cucc van rá.. viszont itt mindig szarakodni kell jailbreakel... :S

Dzsega
azt néztétek, hogy csak a 3GS képernyõjén szürke a fekete? A többinél szép fekete (kikapcsolásnál).

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

GregSB
Megjelent a Hero Of Sparta II !

Az elsõ részt vagy 5x végigtoltam, kiváncsi vagyok ez hogy sikerült 😊

Ja és iPhone 4 retina display felbontására is optimalizált.

Azért remélem 3GSen is el fog szüttyögni 😊

csak azer mer szerintem iphon mindenek felett.. csak egy masik ágra is elgondolkodtam.. pl hogy androidhoz mennyivel van kevesebb app, game, stb... mint iOS4 hez ...