iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte MA790X-UD4, AMD Phenom x4 9950 BE+refhűtő, Kingston HyperX 2x1GB 1066Mhz Kit, Asus Geforce 8800GTS 320MB, HKC 560W Samsung 160GB Win7 Ultimate 32bit, Apple Iphone 3GS 16GB
De hard Reset utan ujra mukodik de nem tudom mitol doglott be!!??
Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
Az mitõl van hogy a laveleket nem tölti le a levelezö progi?? alul irja hogy kapcsolodás de felül a 3g mellett nem pörög olyan mintha nem töltene semmit a netrõl safarin keresztül meg tudom nyitni de a mail csak azt iorja kapcsolodás és semmi ujra beállítottam a fiokot de igy se történik semmi valaki valami megoldást erre? 4.0.1 es os van fent
Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!
Gigabyte MA790X-UD4, AMD Phenom x4 9950 BE+refhűtő, Kingston HyperX 2x1GB 1066Mhz Kit, Asus Geforce 8800GTS 320MB, HKC 560W Samsung 160GB Win7 Ultimate 32bit, Apple Iphone 3GS 16GB
Kösd rá gépre a telót, nyomd pontosan 10mp-ig eggyütt a power+home gombokat, majd 10mp után engedd el a powert és tarts nyomva a homeot amíg a gép fel nem ismeri a telót (kb 7-10mp miután elengedted a powert).
@ Hellomarci
Feltettem tölteni hátha az segít valamit.
Ha ez sem kelti életre, akkor sajnos csak a restore maradt...
Igen nekem is azzal van törve és eddig így jó volt, ahogy leírtad így kapcsoltam be.
Ha iTunes logót dob ki, akkor csak annyidolgod van hogy rádugod gépre, és lefuttatod a blackra1nt.
3.1.2-t blackra1n-el lehetett törni, és az bizony olyan törés volt, hogy minden egyes újraindításnál iTunes logót dobott, számítógépre kellett kötni és le kellett rajta futtatni (a blackra1nt) hogy be tudjon kapcsolni...
OS 3.1.2
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
vagy mar nem ugy fog viselkedni az update (androidbol kijon a en telomra frissites es updatel) mint az eredeti rootolatlan keszulek?
csak azert kerdem mert akkor nem rootolom, mert nekem csak marketplace kellene.. ugye az meg nicsn nalunk... (slovakia).. de ha rootolassal lesz valami hogy mar nem updatel hasonlo, akkor inkabb hagyom, amig nem lesz itt is marketplace...
..am iphone 4 en tortem a fejemet.. csak ott nicns kedvem mindig minden OS updatenél jailbreakelni... így inkabb hct desire mellett dontottem...
elore is thx a valaszt...
Havertól van nállam egy Tv kábel...felteszem nem eredeti apple cucc....de sehogy nem sikerül képet varázsolni vele a TV re...tegnap kapta mind a 2 kábelt megpróbáltuk mind2 vel semmi jel...ha zenét elindítok akk csak rezek a TV n a kép és ennyi...2G rõl van szó a beállításoknál van TV kimenet menüpont úgyhogy...valakinek vmi 5let vagy vmi progi ami segíthet ?😄
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
ha elfordítom az iphone-omat, amivel a videót készítettem fektetett helyzetbe, akkor máris kevesebb hasznos infó fért volna bele a kamera látószögébe abból, amit fel szerettem volna venni. Viszont való igaz, hogy a kezemben lévõ iphone 4 két oldalán az asztalból többet lehetett volna látni 😊)
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Videónál viszont mivel az összes wide video-t gyakorlatilag téglalap alakú kijelzõkön nézi az ember, és a Youtube is "téglalap" alakban teszi ki, ezért ha megnézed a videód bal és jobb oldalán nagy fekete üres tér keletkezett. Nem hiába nem "álló" helyzetben vesznek fel riportokat emberekkel, hanem fektetve elhelyezik a képernyõ jobb vagy bal oldalán õket, és még valami háttérelemmel, tárgyal kitöltik a kép többi részét.
Szal videónál hosszúkás tárgyakat is érdemes fektetve felvenni, és vagy középre helyezni õket, vagy szélre és valami mással kitölteni még a képet.
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Egyébkétn nagyjából én is ezt tapsztaltam vele T-s hálózaton. Bár amikor én próbáltam akkor még 4.0 volt rajta, és full térerõt mutatott, de hívást és mobilnetet nem tudtam kézleárnyékolással megszakítani...
- Angliából származó, gyárilag független a telefon
- Kézzel, rendes méretû SIM-bõl kivágott micro SIM-mel üzemelt
- 4.0.1-es szoftver volt rajta
- nem az enyém (sajnos 😊
Kézben tartva, szorítva sem ment 3 alá.
Telenor HU hálózat.
No ads dude
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
.: mobilize.hu :.
Isten háta mögötti, alacsony térerõs területeken, és arr jutottak hogy a 4-es semmiben nem maad le a konkurenciától. Szerintük az antennagate csak az USA-ban probléma.

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Felvilágosítanál, hogy mi a különbség a jailbreak, és a jailbrake között? 😊)
BTW, Hero of Sparta 2 k. jó! De nem vicceltek, amikor azt írták, hogy "iPhone 4-re optimalizálva". 3GS-en (fõleg az átvezetõk alatt) csúnyán le tud esni az FPS.
vagyis az iphone -t nem igazán, mert ott az érintés érzékenysége kiváló
htc -nél nemtom, hogy milyen... maga az android teljesen korrekt, sok elemében jobb mint az iOS... de nem minden az oprendszer, a használhatóság is fontos
Bazinga!
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Az elsõ részt vagy 5x végigtoltam, kiváncsi vagyok ez hogy sikerült 😊
Ja és iPhone 4 retina display felbontására is optimalizált.
Azért remélem 3GSen is el fog szüttyögni 😊