iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
És mi lett a vége? :o

Én szoktam használni a telefont renszeresen a 4-6-oson. Még nem próbálkozott be senki 😄

pyrohun
Ugyanazt a zenét max hangerõn hallgatva rajtuk (kihangosítva) én semmi különbséget nem hallok közöttük.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

oneal1
na igen, de valamit azért gondolom fejlõdött a dolog😊

!Forza Ferrari!

neevous
A fizikát nem lehet meghazudtolni😊

oneal1
3gs hez képst hangosabb?minõségre?

!Forza Ferrari!

oneal1
😄 köszi!😄

!Forza Ferrari!

pyrohun
lol 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

pyrohun
Nagyon jó!

passatgt

bal oldali lyuk a hangszóró

5c0rp330n
az egyebkent miert van h amikor installous-al feltennek valamit, neha csak fogy a helyem folyamatosan, legutobb egy 200 megas cucc szivott le egy gigat (alig volt mar szabad helyem), amikor meguntam a dolgot es inkabb ujrainditottam a telot h visszakapjam a szabad helyet..

oneal1
akinek van iphone 4:

HAngszórója milyen?

!Forza Ferrari!

pyrohun
Mondjuk BKV-n nem nagyon venném elõ az ipad-et 😊

neevous
A Moszkva és a Jászai között biztosan. 😊

edios
pedig 4-6os kb az egyik legbiztonságosabb jármû brazil szempontból. <#csodalk>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Tikal
Ennyire gáz netezni még a 4-6os vonalán is? 😊 Én szoktam... igaz nem iPad-en 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Valószínûleg úgy oldják meg, hogy marad a régi baseband.

Ombika
Tegnap epp nekikezdtem volna, de rohadtul nagyobb meg az erdemleges resze is a regi kartyanak,mint amekkora a microsim. Ez hogy lehet,ennyire regi a kartyam?! 😮

Uhh, na ott aztán elõ nem mernék venni egy iPadot, de még iphone-t is csak nagy körültekintéssel 😄 szerencsére mostanra hatványozódott a BKV-zásaim száma 😊

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

neevous
A bkv-n netezésrõl jut eszembe... múltkor egy sráctól egy munkában megfáradt norvég vendégmunkás el akarta venni az iPadjét 4-6-on. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem mindennapi élmény volt

A "fantom" usage time egyszerûen a multitask miatt van, néhány app (jellemzõen skype, msn kliensek) a kilépés után 5-10 percig még fizikailag is futnak a háttérben, csak azután "hibernálódnak" - ilyenkor pedig akkor is hozzáadnak a usage time-hoz, amikor a képernyõ be sincs kapcsolva. Ez nem az Apple vagy az iPhone hibája, hanem a fejlesztõk hanyagsága.
Ezért várom amúgy a jailbreak-et, mert backgrounder a 4.0-ás OS-en már inkább arra jó, hogy kontrolláld, mi kerül automatikusan a háttérbe.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

GregSB
Ott valami nagyon nem stimmel, 1 napot simán ki kéne bírnia aktív használattal.

Az én 3GS-em kibír 1 napot, pedig egész nap telefonálok rajta (meló) + netezek a bkv-n. Haver 4-ese még tovább is bírja. Nem tudom mit csináltok hogy nektek fél napot se bír. 3G-n neteztek és játszotok megállás nélkül? 😊

Dzsega
3Gs OS: 3.1.2 (1 éves készülék)
4 óra usage és 36 óra standby, általában...

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

LoDMaSt
Asszem csak akkor tudsz, ha le voltak mentve az shsh-filejaid, majd letöltesz egy 3.1.3-at, custom firmware-t csinálsz, és shift-restore-val visszaállítod.

@ Hellomarci

JaSoN HuNTeR
Hogy tudok Iphone 3G-t 4.0.2rõl vissza rakni 3.1.3. Légyszi fontos lenne mivel lassabb 4.0.2vel :S

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

DanielT
Ugyanez nálam is, fél napot bír ki, úgym hogy direkt nem használtam, mégis majd' 6 óra használatot ír. Borzalom.
5c0rp330n
faszsagot beszelsz.
"egy iPhone kétezer forintos csomaggal életképtelen, kétezer forint arra elég hogy egy hónapban párszor felhívod a csajod meg egy haverod"
vagyis akkor eletkepes az iphone-od, ha telefonalasra hasznalod sokat? teged atbasztak, telefonalasra egy 2000 forintos telefon is tokeletes, illetve jobb is lehet mint az iphone a fos tererovesztos recsego szar antennajaval. en 2000 forintot sem koltok egy honapban telefonszamlara, es biztos vagyok benne hogy sokkal jobban kihasznalom az iphone-om, mint az iphone tulajok 90%-a, mindezt ugy h egy 4.0-as lassu szar 3g-m van csak.

Nalam 7,5-8 ora a usage time, akkor van kb kikapcsolasig lemerulve. Valami nem oké ott.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

precision
Fifa 11, nyolcszáz akárhány mega és elég jó a grafikája... 😊

Bazinga!

GregSB
"Napokon belül jöhet a 4.1 jailbreak"

"Most pod2g egy kérdésre válaszolva azt írta, hogy napokon belül kijön a GreenPois0n."

És nem, az unlockról (függetlenítésrõl) még mindig nincs hír!

Arcor
3GS-em van és örülök ha 4 órát kibír telefonálással, netezéssel és játékokkal. Most 2:43-at ír használatra és 30%-on van az akksi, pedig reggel vettem le a töltõrõl :|

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

Tikal
Nem vicc.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

oneal1
ok köszi, de akkor úgyanúgy mûködik minden mint a mostani 3gs el?

!Forza Ferrari!

Értem én, elbeszéltünk egymás mellett sajnos😊 Netezni mondom hogy fõsulin szoktam meg itthon, ha a városban vagyok és nagyon fontos akkor pláza, mekik.. 😊 De mondom ahogy a telenornál kijönnek a dolgok, tuti váltok 😊

Greg: Ez a sim levágás csak vicc volt remélem?! 😄

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Tikal
Persze hogy nem lesz drágább a percdíj azért mert iPhone-t használsz.... nem ezt mondtam. Nekem csak az a fura, hogy havonta kb 2000ftot költesz telefonálásra, na most az oké hogy ezt lebeszéled, de még nem neteztél vele 😊 Persze, wifi... ha mindig wifi-t kéne keresnem mikor netezni akarok én megbolondulnék... 😊

GregSB
Simán nem teszed át, mert a 4-esbe microsim kell 😊 Viszont le tudod vágni a mostani SIM-edet, és tökéletesen mûködni fog vele (vagy bemehetsz a szolgáltatódhoz és kérhetsz microsimet 3-4000 ft-ért)

Tikal
?? nem adok semmilyen tanácsot 😄

kösz hogy tisztáztad, nem voltam képben 😄

oneal1
lehet hülyek érdés de mivel iphoneról van szó, ha lecserélném 3GS-telómat 4re és dominóban venném meg akkor csak simán átteszem az elõfizus kártyámat és ugyanúgy megy midnen, mobinet is?

!Forza Ferrari!

Nos ez nálam is probléma bár nekem még 3G-m van, tudnak az ájfonok érdekes dolgokat produkálni.Pl tegnap reggel töltõn volt órákon kresztül, 100% volt, a suliban kicsit neteztem és kb. 15-20 perc alatt 30%-ot merült, hiába indítgattam újra és még játék sem volt megnyitva.MobilBroker futott egyedül a háttérben, bár azzal is szenvedtem mert szabályosan fagyott a telefon mikor próbáltam elnyomni onnan..Utána mondom már mindegy, elkezdtem játszani, 40%-ig lement onnan pedig egész napos zene hallgatás és használat után sem csökkent egy %-ot sem......

Ombika
Akkor proba cseresznye, veszteni nem veszt vele semmit se!

LoDMaSt
Nemtom, mert én olyat olvastam, hogy olyan, mintha adatként tárolná, csak a ram-ban, szóval lement mindent, ahogy épp tart a progi, és amikor átváltasz rá, akkor arról a lefagyasztott állapottól folyatatja a futtatást, de majd valaki hozzáértõ megmondja. 😊

@ Hellomarci

Ombika
szerintem azert nem elhanyagolhato mivel ,ha 3-4 durva game is megvan nyitva belassul ergo terheli a gepet es szerintem nem csak memoriat, de lehet tevedek!

GregSB
Kötelezõ kiegészítõ minden iPhone 4 tulajnak 😄DD

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tuti egy GSM jammert használnak, ilyen gyorsan mésképp nem tudná eldobni a térerõt, és maxra se állna vissza ilyen gyorsan

LoDMaSt
azok nem futnak, a ram-ban vannak, ergó elhanyagolható energiát fogyasztanak, vagy annyit sem.

@ Hellomarci

Ombika
Szerintem a hatterben ott fut millio meg 1 program! nyomd meg 2szer a home gombot es zard be oket!

Katun
Sziasztok!

Cimborammal, csutortok ejjel kivartuk a sort es vettunk 1-1 iPhone 4-et. A problemank az hogy kb 4-5-6 orat bir ki, vagyis annyi a hasznalati ido, be van kapcsolva a helymeghatarozas es a push is, de semmilyen alkalmazas nem fut a hatterben. Olvastuka neten h sok ember nehez hasznalat utan tehat mondjuk egy vagy ket ora kemeny jatek utan csak par szazalekot megy le az akkumulator toltottsege. Nektek mennyit bir? Normalis ez?
Mert vissza akarjuk vinni, mert modfelett zavaro, a pusht meg helymeghatarozast kikapcsolva meg azert nem lenne olyan nagy az arzenalja a keszuleknek, ha ertitek mire gondolok! Udv

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Figyelj, most a telenornál vagyok, fingom nincs hogy milyen díjcsomagban, ebben vagyok kb 7 éve.Mobilinternetet lemondtam, egy hónapban pedig nagyon maximum veszek két 1500-as feltöltõkártyát.Nekem ez elég, ezelõtt míg nem volt, a 3600-ast vettem az is kitartott egy hónapig simán.

Ha a telenor is elkezdi árusítani október végén a 4-et és lesz olyan, vagy kedvezõbb díjcsomag mint az ikon200 akkor meg fogom venni abban, ha nem akkor leszek elõfizetéses, akkor sem lesz sokkal több a számlám mint most.

Attól meg hogy iPhoneról hívok valakit nem lesz drágább a percdíj, nekem fõleg internetezéshez kell meg a munkámhoz, meg hogy ne unjam halálra magam a fõsulin, ott ugye meg van wi-fi.

edios
mellébeszélsz, fölöslegesen kritizálod a telefonálási szokásait, ráadásul rossz tanácsokat adsz.

tisztázásképp: telefonálás, sms-ezés, mobilnet mennyisége az elõfizetés típusával van kapcsolatban. hogy ezt milyen körítéssel, illetve van-e szükség egyéb funkciókra, az pedig a készülék típusával.

Tikal
Bocs, de szerintem egy kétezer forintos havi számla az semmi... ha még netezni is akar akkor meg végképp... az meg hogy sms-t ír telefonálás helyett a legnagyobb faszság, már bocs, de egy sms drágább mint ha felhívnád az illetõt 😊 ( hacsak nem vmi sms buzi csomagja van az embernek )

MaRee: "Ha telefonálni akarnék vennék egy 3310est 1000ft-ért." pont errõl beszélek, egy iPhone kétezer forintos csomaggal életképtelen, kétezer forint arra elég hogy egy hónapban párszor felhívod a csajod meg egy haverod 😄 Hidd el n sem szórom a pénzt, de kétezer forintból már régen jöttem ki.. talán még iskolás koromban 😊

Miért mikoze az iphonenak ahoz hogy mennyit telefonálok? Hidd el megengedhetnek magamnak 20ezres számlákat is, de nem szoktam szorniba pénzt, ha nagyon kell felhívok valakit, de inkább SMS vagy ugye ott az msn, fb, stb.. Ha telefonálni akarnék vennék egy 3310est 1000ft-ért.

edios
tényleg: mi köze a kettõnek egymáshoz?