iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacee
kicsit kiestem a törõs körökbõl, a 4.1-hez létezik már jailbreak? Még mindig a dev-team csinálja õket?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

passatgt
nokiaé kétszer akkora akkor

Stíluson mostmar igazan allithatnal. Nincs erre szukseg itt. Mondjuk rad sincs, de ez mar mellekes.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

pyrohun
Ezt találtam:

iPhone 4 main camera:
5.0 Mpixels (2592 x 1936)
1/3.2" back-illuminated CMOS sensor
4:3 aspect ratio
35 mm film camera crop factor: 7.64
Low ISO 80 (or better)
3.85 mm lens focal length
f/2.8 lens aperture
Autofocus: tap to focus

Equivalent 35mm film camera and lens:
30 mm f/22

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

5c0rp330n
nem, csak mondjuk kepeket akarnak csinalni aminek a minosege egyenes aranyban van vele. kulonben is hogy lehet ilyen istentelen faszsagot mondani? gondolom minden iphone user a processzor orajelet vizsgalja mikor apple telefont vesz. nonszensz.

Tikal
gondolom minden nokia user a szenzor méretét vizslatja mikor nokia telefont vesz 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Yoda001
némító gomb nem nagyon akar érzékeli az elmúlt idõkben.. nem némított állapotban teljesen rendben van, nem vibrál, meg semmi. némítom, már alapjában a pöcök letolás pillanatában elkezd rezegni, visszateszi normálba, majd újra némítja magát rezegve, de ezt így pár másodperc alatt, van amikor több ideig is.. mostanában már akkor is rezeg, ha hozzá sem érek, tehát zsebben is, mindenhol.
szerintetek ha garanciás, tudnak vele valamit kezdeni?

http://9gag.com/gag/5135249

Eladó egy használt iphone 3G, 8 gigás, fekete, t-mobile-os és egy szintén 3G 16 gigás, fekete, t-mobile-os. Kitünõ állapotban van mindkettõ, akit esetleg érdekel, küldjön üzit. Adok mindkettõ mellé egy-egy CaseMate Vroom tokot is meg minden tartozékot (fülest kivéve értelemszerûen). Irányár: 65k/8Gb 75/16Gb.

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

5c0rp330n
egyebkent kurvara nem a megapixel szamit, sokkal inkabb a szenzor illetve annak a merete, ami N8-nal 1/1.83″ (ami sok kompakt gepet is legyur), iphone4-nek fasz tudja menni, almajuzereknek nem kotnek ilyeneket az orrara, nekik eleg az hogy 5 megapixel, de feltehetoleg sehol nincs tole.

Fuck, frissítették a GT Racinget Retina display-re optimalizálva. Most jött rám, hogy wáá beszarok de jó lenne egy 4es 😄 na majd elmúlik, jövõ december sincs oly messze hûségnyilatkozat végéig és talán 1 mégjobb szifonig 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Sziasztok!

Szeretem azokat az eszmefuttatásokat, amikor fikázunk egy telefont, hogy milyen sz@r képet csinál a kamerája. Ez telefon és nem fényképezõ, az iPhone-al nem fotózni megyek, hanem a levelezést az internetet és a telefon funkciót használom. Ha látok valami érdekeset akkor lefotózom de ennyi. Ha jó képet akartok csinálni vegyetek fényképezõt. Amúgy észrevettem hogy a fényképezõs részt is mindig a diákok (gyerekek) hozzák szóba mert lehet rajolni vele, hogy úúú a tiéd csak 3 megepixel? Na és? Egy 3 megás képet 10X13 botíték nagyságú képre ha elõhívod beszarszmilyenjó minõségû lesz. Egy 5 megás képet már egy A/4-es lapra is ha kinyomtadod nagyon szép éles képet fogsz látni. Megnézném kinek állnak hegyekben otthon a fotói A/4-es méretben.Elnézést ha valaki magára vette az írásomat, de azoktól nem kérek, akik még ráadásul a PC-n tárolják a fényképüket, mert ott aztán baromira mindegy hány megás.

Üdv: Zoli30
szerintetek ezek az erõsebb akkumulátorok érnek valamit?

1600mah akku

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

precision
iTunes -ban Store menü -ben az "Authorize This Computer" menüponttal

de crackelt appoknál ne csodálkozz ha nem fog mûködni a dolog... persze lehet, hogy megy, mittudomén a legújabb mipatch vagy appsync -el mûködik, nekem fogalmam sincs, de mondom ha nem megy akkor ne lepõdj meg 😊

Bazinga!

De azt hogyan? Meg mondom ezek jailbreakelt app-ok
precision
authorizálsz pl? esetleg úgy

Bazinga!

Az iphone-on lévõ app-okat nem tudom átmásolni a "transfer purchase from iphone"-al mert mindig kiírja hogy authorizálni kellene. Hogyan másoljam akkor a gépemre õket?
oneal1
ezen agyalok😊

!Forza Ferrari!

Lacee
elvileg holnap jön a 32GB-os példányom, remélem nem lesz gond az akksival... a térerõparától nem tartok, ha az Európában létezik egyáltalán 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

köszi szépen
precision
szerintem akinek iphone4 -e van, az nem fog 3gs -re cserélni (max ha kereskedõ ugye, de õ hasznot is akar)
szerintem "cseréld" el a 3GS -edet pénzre elõször, rakj hozzá még valamennyit és az így összejött pénzt "cseréld" el egy iPhone4 -re

sokkal hamarabb lesz így telefonod 😊

Bazinga!

neevous
Ez egy 30k-s gép. Ennél ne akarjon senki olcsóbban fényképezõt.

Powershot A490:
Link

Lehet csûrni, csavarni, de nem érdemes.

5c0rp330n
ennel kicsit olcsobb szintet hoz. az iphone 4 olyan szintet hoz, amilyennel 10k huf-ert tescos felirattal is jobbat kapsz.

neevous
oneal1
Ha valaki adna el iphone4-et 3GS beszámítással az írjon!

köszi

!Forza Ferrari!

GregSB
"Figyelem! Ma a Duke Nukem 3D ingyenes az AppStore-ban!"

5c0rp330n
sok a zaj a kepen, valoszinuleg hasonlo fenyviszonyok kozott egy iphone4-el keszitett kep fele kb csak feketesegbol allna. egy olcsobb kompakt fenykepezo szintjet hozza az n8, mig az iphone 4 kozel sem.

passatgt
arra tökéletes, hogy a telefonon legyen a kép, a kijelzõ felbontásában, vagy max ilyen 1024-es felbontás körül, másra kuka az összes

Zetorg
igen

huhh köszi. És ilyenkor csak az app-okat másolja fel a gépemre?
Lacee
elég sok tesztnél szokták ezt csinálni, mivel a kép minõségét egy részletbõl is meg lehet ítélni - az allaboutsymbianos képeken is bõven elég lenne egy jellemzõ részlet, hogy látszódjon a fotó minõsége.
Pl ez ne mondd már, hogy szebb, mintha egy kompakt géppel készült volna... 😊
egyetértek passatgt-vel, fényképezni fényképezõvel, az ilyen telefonos megoldások csak jópofa plusz.

passatgt
háromszor jobb, persze, tisztán látszik a képeken😄

passatgt
miért nem elég egy ekkora részt nézni?
innen/ letölthetõk az eredeti képek

5c0rp330n
megis mifele teszt mar ez? ahol a 12 megapixeles kepnek egy <0,5 megapixeles reszet nezik csak? vicc az egesz. n8 kameraja meg legalabb 3szor jobb mint iphone4-e. 10e-es teszkos gep az iphone4 kamerajat megalazza, n8-at meg messze nem, az tenyleg kivalt egy kis kompakt gepet.
itt pl vannak valos meretu tesztfotok.

passatgt
iphone4 vs n8 kamera
http://www.engadget.com/photos/nokia-n8-vs-iphone-4-full-resolution-crops/

maradjunk annyiban, hogy mindkettõ szar, egy 10e-es teszkós gép jobbat csinál a kettõt együttvéve😄

Zetorg
segítek én is.
hiába másolod be még 20x akkor sem fogsz elõbb válasz kapni.

azért tûntek el a cuccaid, mert másik itunes-ban lettek telepítve. az a lényeg, hogy ha szinkronizálod a telefont az itunes-szal, mindíg csak az lesz rajta, ami az itunes-ban van! ami nincs ott azt törli a telefonról.
file/sync purchases menü elvileg beteszi az itunes-ba a telefonon lévõ programokat.

Segítsetek....

(A levelem:

Sziasztok!

Nagy gondom van.A Jailbreak-elt iphone 3gs(3.1.3)-em en volt egy csomó játék meg alkalmazás. Én letöltöttem a netrõl egy .Ipa játékot feltettem az Iphone-ra és azután már csak a töredéke volt meg a játékoknak amiket már régebben feltett nekem egy szakember. Hogyan kell úgy feltenni játékokat hogy ne törlõdjön a többi? Vagy hogyan lehetne lementeni az alkalmazásaimat hogyha idõnként letöröl belõle vissza tudjam tenni?

Kérlek segítsetek,fontos lenne,várom a válaszokat
Üdv)
5c0rp330n
direkt nem akarod felfogni amit irtam es akarsz a szambaadni olyan faszsagokat amiket soha nem mondtam? agyatlan flemelesre talalsz jobb helyeket is, ilyesmire nincs se idom, se energiam.

Nem ertelek. Szerinted minden ajfonos sznob es hulye, neked megis az van.
Divatbol fikazol? 😊

5c0rp330n
?
1. iphone 4 hazai tmobil megjelenesehez kapcsolodo hirhez szolhattam maximum hozza, nem az iphone 4 megjelenesehez
2. messze nem azt irtam, amit ideztel.
"vicc aron adjak, vicc emberek, gazdag+sznob+tajekozatlan+naiv embereknek."
irtam mindezt ahogy mar emlitettem a hazai tmobil megjelenes hirhez. ezt fent is tartom. vannak kivetelek, mint mindenhol, de >90%-ban biztosan pontos a sztereotipia.
3. nem is ertem a kerdest
4. ennek amugy sincs semmi keresnivaloja ebben a topicban

Pls valaszolj arra amit ugy masfel oldallal ezelott kerdeztem.

5c0rp330n
jaja, eleg jo.

Kérlek segítsetek,fontos lenne

A levelem:

Sziasztok!

Nagy gondom van.A Jailbreak-elt iphone 3gs(3.1.3)-em en volt egy csomó játék meg alkalmazás. Én letöltöttem a netrõl egy .Ipa játékot feltettem az Iphone-ra és azután már csak a töredéke volt meg a játékoknak amiket már régebben feltett nekem egy szakember. Hogyan kell úgy feltenni játékokat hogy ne törlõdjön a többi? Vagy hogyan lehetne lementeni az alkalmazásaimat hogyha idõnként letöröl belõle vissza tudjam tenni?

Üdv
Ombika
Most ezt komolyan mondod,h itt teszed fel?

JaSoN HuNTeR
3.1.3 vagy 4.1et éri meg felrakni 3Gre? Melyik a gyorsabb,de nekem az is jó hogyha a 4.1 legalább olyan gyors mint volt a 3.1.3.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

JaSoN HuNTeR
Galaxy I9000 jó?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Sziasztok!

Nagy gondom van.Az a Jailbreak-elt iphone 3gs(3.1.3)-em en volt egy csomó játék meg alkalmazás. Én letöltöttem a netrõl egy .Ipa játékot feltettem az Iphone-ra és azután már csak a töredéke volt meg a játékoknak amiket már régebben feltett nekem egy szakember. Hogyan kell úgy feltenni játékokat hogy ne törlõdjön a többi? Vagy hogyan lehetne lementeni az alkalmazásaimat hogyha idõnként letöröl belõle vissza tudjam tenni?

Üdv
neevous
Rájött, hogy van még pár ember rajta kívül villamoson, aki nem szeretné, ha õ egy iPad társaságában menne haza és úgy döntött, hogy jobb a békesség és leszállt.
Még szerencse, hogy pár embernek még nem a fejelfordítás az ilyenekre a reakciója, meg hogy ez amúgy sem a õ dolga.

Tikal
Azért ez enyhe tulzás.. te nyilván kiszurod mert ezt figyeled... de kezd el figyelni a középkategoriás samsungokat... 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Ombika
Franciaba meg igaz is lenne, mert a 4 eves kisgyereknek anyuka tolta arcaba iPhone 4-et, de amugy is mindenki , de TENYLEG MINDENKI ezzel maszkalt. Eleg hihetetlen volt es hozza 300 EUR fulessel! 😮

pyrohun
ok, de most már kb. minden 2. embernek iphone-ja van, az már nem nagy cucc 😊)))

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com