iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pyrohun
Amit leírtál, az közel sem azt jelenti, amit megmagyaráztál (matematika órára esetleg be kéne ülni újból, hogy mikor és hogyan használjuk a kisebb-egyenlõ / nagyobb-egyenlõ jeleket), ezért is írtuk rá páran, amit írtunk, de nem vitázok veled, mert úgyis te vagy az okosabb... -.-

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

5c0rp330n
hol irtam hogy fuggetlenitheto? a nagyobb-egyenloseg jel ertelmezese a problema? 😊
"masreszt ha nem tul friss fw-vel jon (4.1>=) fuggetlenitheto barmelyik iphone4." vagyis ha tul friss fw-vel jon (4.1>=), akkor arra nem all fent amit irtam. komolyan nem ertelek.

pyrohun
A 4.1-es iPhone 4 hogyan függetleníthetõ? Mesélj már!

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

5c0rp330n
a feltetel ertelmezese nem megy, vagy hol a problemad?

pyrohun

"masreszt ha nem tul friss fw-vel jon (4.1>=) fuggetlenitheto barmelyik iphone4."

De az lesz.😄 Csak amikor csatlakoztattam hozzá, mindig kiírta, hogy egy hány hely van még a z 5bõl. Jelenleg 3, mert eddig három iPhone-om volt. Azt hittem ezt le lehet így vonni belõle.😊
Tikal
Telefonodon nyomsz egy erase all data-t és kész.
az itunes-t meg letörlöd... persze csak ha a következõ telód nem iPhone lesz 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Köszönöm! Kár, hogy legális lehetõség nincs, nem tört a szoftverem.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Sziasztok.
Aki tud ELADÓ iPhone 3G-t az írjon már pls !
Thx.
Ha el akarom adni a telóm, akkor milyen lépéseket kell csinálnom iTuneson? Restore gondolom, meg lehet valahogy törölni az accountom és a telóm közötti köteléket? Ha egyáltalán van olyan..😄
5c0rp330n
ezt most kinek is irtad? senki nem mondta hogy fuggetlenitheto a 4.1. mellesleg a "valasz" gombot megtanulhatnad hasznalni. egyebkent pont nemreg mondtak h talaltak rajta egy rest, de 4.2-ig semmikeppen nem adjak ki. szoval tokeletesen faszsag amit beszelsz megintcsak.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Lacee
létezik olyasmi letöltési lehetõséges app-adatbázis, mint régebben az appulo.us volt?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

iBlacklist-el lehet elvileg ezt megcsinálni, az még sms-eket is kiszûri, csak nem tudom hogy idõkorlátokat be lehet -e rajt állítani. A szifon.com repo-ban volt fellelhetõ anno, gondolom még mindig ott kell hogy legyen, mert elég népszerû.

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Tikal
Nem az... én is gondoltam már rá, hogy jól jönne egy ilyen funkció.. de én ennek a csoportnak az értésére adtam hogy nem érek rá munkaidõ után 😊 Persze tudom vannak akik ezt nem értik, meg munkahelye válogatja milyen problémák lehetnek még 4 után.... szóval nem lennél gonosz, csak valahogy kezelni szeretnéd a bunko tolakodo embereket 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

😄 ezt a módszert ismerem
szeretném, ha egy bizonyos csoport nem érne el munkaidõ után, erre lenne szükségem, még ha gonosz dolog is 😊

pyrohun
azt kellett volna írnod: Igen, az ujjad! 😊

Tikal
igen, DECLINE call 😊

Ismer valaki olyan alkalmazást, ami lehetõvé tenné a bejövõ hívásszûrést? 😊

Még nem függetleníthetõ a 4.1, max jailbreakelhetõ, de az új basebandot még nem hekkelték meg, és úgy tûnik sajnos, hogy nem is fogják.
"Faszság."

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Bercy
Jah egy ideje, ha több várost veszek fel akkor valahogy összekavarodnak.
Atika :o)
Sziasztok letezik iPhone-ra olyan soft ami ha telefonalok automatikussan felveszi a beszelgetest?

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

sajtburger
iphonon alapból van egy idõjárás program, de ha beírok egy város nevet, akkor egészen más ír ki már egy jó ideje.. Hiába menti el a keresett várost, az elõrejelzésbe mást ír ki.. Nálatok is jelentkezett a hiba?

pyrohun
egyelõre még nem.

5c0rp330n
ez faszsag, egyreszt mar regota lehet tudni h lesz vodanal is talan 1 honap mulva kb masreszt ha nem tul friss fw-vel jon (4.1>=) fuggetlenitheto barmelyik iphone4.

Yoda001
néztem, mai napra eltûntek a bétás írások a limerain oldalnak az alján... most már ez mondható véglegesnek? akkor lehet holnap meglesem a 4.1-et, 3gs új boot. bár szifonon meg custom fw-kel dobálóznak még 3gs-nél is...<#csodalk>

http://9gag.com/gag/5135249

Találtam egy oldalt ahol azzal foglalkoznak h Iphone-4et akarnak a Vodafonnál.Szerintetek erre tényleg van esély?Mert jólenne ha nem csak a Ténél lenne..Meg nem csak függetlenbe, mert az egy vagyon...Én reménykedek benne...Belinkelem hátha érdekel Titeket:http://www.facebook.com/#!/pages/Vodas-vagyok-es-iphone-t-akarok/108484519213834
üdv b
GregSB
Én asszem visszaszívom amit mondtam Geohotra. Továbbra is egy egoista pöcs, de ez a Greenpois0n egy kalap szar, nálam nem mûködik egyáltalán 😄 Limera1n viszont tökéletesen jó.

harlond
50et ajánlottak használtosok érte, de még várok mert hibátlan a teló😊

gagax
Hali srácok : ) nincs valaki aki mostanába megszeretni válni a 3G jétõl? : D

sztoncsi
Mennyiért sikerült eladni?

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

pyrohun
settings / general / reset

harlond
hali még egy kérdés 😊
hogyan tudok restorolni frissités nélkül? eladom a 3G-met de kérték hogy 3.1.3 maradjon rajta viszont az adatokat meg mindent törölnék és alapállapotba állitanék. akkor ezt hogyan tudom megcsinálni?

Nah, meg is jött a Greenp0ioson. Jelen beszámolók szerint senkinek se mûködik 😄 megalol, good job! inkább úgy teszek mintha 4.1 még mindig nem létezne 😛

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Sziasztok!

eddig még sose használtam 4.1 alatt az iPhone bluetooth-t mert nem volt rá szükségem (3.12 alatt volt autó kihangosítóval használva és ment szépen) , de kíváncsiságból ma bekapcsoltam és meglepve tapasztaltam, hogy csak keresgél de nem talál eszközt egyet se, pedig volt egy másik iphone egy pc és egy másik mobil is nálam amin be volt kapcsolva a bluetooth. Érdekes módon a PC látta az iPhonet és ha onnan indítottam a csatlakozást akkor valamit csinált de végig not connected volt.

Nem tudom, hogy ennek így kéne mûködnie vagy csak a 4.1 nél van ez a hiba. Ti tapasztaltatok hasonlót?
Arcor
Újra akarom telepíteni a gépemet, mit mentsek le az iTunesból hogy miután újratelepítettem ne legyen gond?

A legfontosabb hogy a Dokumentumok\Zene\iTunes mappát mentsük le és állítsuk vissza. Itt találhatók az Appok és Playlistek.

Ezen kívül nem fontos, de lementhetõk az iTunes beállításai is.

XP-n itt találhatók:

C:\Documents and Settings\neved\Application Data\Apple Computer\iTunes

C:\Documents and Settings\neved\Local Settings\Application Data\Apple Computer

Vistan és Win7-en pedig itt:

C:\Documents and Settings\neved\AppData\Local\Apple Computer\iTunes

C:\Documents and Settings\neved\AppData\Roaming\Apple Computer\iTunes

http://knol.google.com/k/magyar-iphone-faq#

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

edios
pl bekapcsolod sync contacts-ot

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Tikal
Mikor új telefonszámot veszek fel, automatikusan iPhone-t ír mellé, ez a default vagy valahol elállíthattam, illetve lehetne defaultnak mást megadni? 😊

harlond
sziasztok!
az lenne a kérdésem hogy most egy iPhone 3G-m van és jövõ héten jön az iPhone 4em. hogyan tudom a mostani 3g rõl a telefon könyvet áttenni az uj 4-esre?? iTunes-on keresztül ez megoldható valahogy??
elõre is köszi a helpet!!

wolfaud
Az Itunes-t ben lévõ dolgokat hogy lehet lementeni hogy urja telepítésnél vissza lehessen rakni?

Fehér Iphone megjelenésrõl semmi hír?

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

Kaszi46
Geohot bár tényleg nagy arcal rendelkezik, de a teljes sztorit végigolvasva, sztem jól tette hogy kiadta.

Egy másik fórumon össze lett foglalva a teljes történet, bemásolom ide:
"Az érintettek twitteret végigböngészve azért kirajzolódik a kép. Nagyjából a következõ történt:

Geohot, aki pont egy évvel ezelõtt hallatott magáról utoljára, a blackra1n megjelentetésével (pár nappal elõzte meg a greenpois0n-t, amit már akkor ki akart hozni a Dev Team), a Greenpois0n mostani bejelentése utána 1 nappal IRC-n megkereste a Chronic Dev Team-et, hogy neki is van egy megoldása, ami a jelenleg összes eszköz jailbreakelését lehetõvé teszi. FELAJÁNLOTTA, hogy cseréljék ki a Greenpois0n alapjául szolgáló SHAtter exploitot az övére, hisz a SHAtter csak a 4. generációs eszközökön mûködik. A Chronic DT ezt elutasította, mondván, hogy ha cserélnek, akkor nem lesznek kész az ígért vasárnapi idõpontra, és megkérték Geohotot, hogy ne jelentesse meg a Limera1n-t, majd csak a következõ generáció megjelenése után. Geohot arra hivatkozott, hogy szerinte az Apple már ismeri az õ megoldását, tehát az 5. generációban már nem fogja tudni használni, és bejelentette, hogy hétfõn Limera1n.

A vetélkedés, mint már korábban utaltam rá, tavaly kezdõdött, amikor Geohot a 3.1.2-es szoftvernél elvitte a pálmát a Dev Team tagjai elõtt 😊

A Chronic DT tagja, MuscleNerd egyetértett twitteren Geohottal, hogy az õ megoldása általánosabb, és azt kellene használni, de a Team többi tagja ezt elutasította.

Ami biztos, hogy Geohot szereti, ha övé a dicsõség. Az is igaz ugyanakkor, hogy két olyan exploitról, illetve arra épülõ jailbreakrõl beszélünk, amelyek a jelenlegi információk alapján valószínûleg már úgysem lennének használhatók a következõ generációs készülékeken. (geohot szerint az övét ismeri már az Apple, a SHAtter pedig csak az A4-es processzoros gépeken megy, valószínûleg az 5. generációban nem az lesz már.)

A Chronic DT ragaszkodik a Greenpois0nhoz, mert már egy éve is ki akarták adni, és végre sikert akarnak az elvégzett munka után. Geohot pedig ragaszkodik a sajátjához, mert sikert akar, és mert az ráadásul alkalmas minden iDevice-hoz. "

szerintem így azért egész más jön le a dologból....

*Posse*T.W.D*

Lacee
nem kicsi... piacra dobott egy bugos, bétaállapotú megoldást, ezáltal kiszúrva a többiekkel (greenpoisont át kell írni erre az exploitra, hogy ne lõjenek le két poént egyszerre), és a felhasználókkal is. Mindezt a kétes hírnévért...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Személy szerint 1 mély árokba temetném (wifi kapcsolattal és mindig a legújabb Apple termékekkel), csak ne kerüljön emberek közé 😊
Amúgy meg kezdem úgy érezni, hogy egyre érdektelenebbek és fölöslegesebbek az update-k, fõleg amennyi idõt belefektetnek (vagy mi...), bár lehet csak 3GS esetén érzõdik így.

GregSB
Ez a Geohot mekkora egy egoista faszkalap...

Yoda001
na, most már megy 3gs új boottal is 😊

REPS0L
+m

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Yoda001
limera1n megjelent, 3gs új boot nem megy, és egyelõre csak windowsra tölthetõ

Lacee
ott a jó összeg szerepel. Valószínûleg nincs gond, kivárom a hétfõt és meglátom.

Tikal
hm... itunes mit küldött róla, mi szerepel a számlájukon?

Lacee
igen ez oké, csak az nem volt világos hogy miért 2x1,98-at zároltak az 1x0,79 helyett. De sebaj, majd ráérek akkor hisztizni, ha nem csak zárolják, hanem le is emelik. Amúgy nem vagyok járatlan a netes fizetésben, de ez most új volt, korábban korrektül terheltek mindig.