iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
Na igen, a 4-es után kézbe venni egy 3G-t, vagy az elsõt borzasztó élmény, sokkkkkkkkal lassabb 😊

SötétBarom
Appstore, nyilván 😊)

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

SötétBarom
Az a lol, hogy tegnap elõtt elkezdtem tapperolni egy vendégem négyesét, ami valami buzinagy tokban volt, és nem tûnt fel, hogy iphone4 😄DDDD

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

rooney8
egy kis érdekesség a 4 iphone sebesség különbségérõl 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

rooney8
igen, most olvastam én is róla... hát ennyiért ajándék az a teló 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Arcor
ZTE Blade, 37k Tnél Domino csomagban.

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

rooney8
a teló amúgy is fel lenne törve, vagy én tenném azt, szval ezek a hiányosságok nem lesznek majd (pl. nem lehet kamerázni). a fényképezõ meg nem autófokúszós... na bumm, ott van a fényképezõm, és a mostani telóm is 2 mp-es és tökéletesen megfelelt eddig 😄

Zetorg
hát a 4 után 😊

ajem kisa
Hello!
Olyan kérdésem lenne, hogy szereztem egy 16gb-os touch-ot az elsõ gen.-bõl, és beszéltek az okosságról JB, de engem igazából az érdekelne, hogy Magyar nyelvet lehet-e rápakolni? Ha már hozzányúlnék, akkor a Magyart is rányomnám! Köszi, és ha van tanácsotok, ötletetek, akkor érdekelne!
Jah, és az tényleg igaz, hogy a 2.-os verziószámmal gyorsabbak ezek a lejátszók? Most a 3.1.3 (7E18) van rajta, és nekem nemtûnik elég aktívnak!
Van rá mód (ha ez igaz!?), hogy egy régebbi verziót rakjak rá? Szerintetek?
Köszi!

Mi után? 😛
Hát.. nekem iphone-om van, de 2G-t nem vennék. 3G-t se. 3GS-en elgondolkoznék, 4-es-re bólintok. Azért ne vegyél iphone-t, mert az menõ. 2G akkor is szar volt, amikor kijött, nemhogy most. 3G-vel nem tudsz videózni, autófokusz nélküli kamerája van. Még a 3GS kamerája is gagyi (ilyen van nekem). Ha rám hallgatsz, valami más mobilt veszel. 2G nem ér meg 30-at. Annyiért sokkal többet tudó mobilt kapsz, ami nem iphone.
rooney8
köszi az eddigieket is, most már legalább biztosabb vagyok benne, hogy jó döntést hozok 😄

LoDMaSt
több érvem nincs. <#smile>

@ Hellomarci

rooney8
e52 van osztálytársamnak, de nem nyerte el a tetszésemet 😊 e71 meg külsõre nem tetszik... de ha már itt tartunk ezek is jó pár éves telefonok jó pár éves szoftverrel, nem tudom miért lenne rosszabb az iphone 😊
na meg a tény, hogy iphon-od van már eleve sokkal gizdább 😄D

Zetorg
pár napja nyomkodtam egy 3gs-t, már az is lassúnak tûnik 😊

LoDMaSt
én személy szerint e52-e71 et vennék. nem b*szogatásból, csak a 2g tényleg elég régi, szoft sem frissül már rá, lassú is, nagy is.

@ Hellomarci

ProGabe
ingyé'? hol?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

rooney8
jó de jelen esetben nem megoldható az elõfizetés 😄

SötétBarom
Én 30ért vettem elõfizuval a 3GS-t 😄DD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

rooney8
akkor várom az ötleteket helyette, 30ért 😊

LoDMaSt
30-ért biztos nem vennék 2g-t, inkább valami más teló, de ha csak a terndiséghez kell, az más.

@ Hellomarci

Tikal
szerintem ne bizz benne tulságosan, már a harmadik készülék jött ki az elsõ megjelenése óta...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

rooney8
szerintem ennyiért megéri 😊 már csak az a kérdés, hogy az ios-nek a 3as verzióját fejlesztik e még, vagy sem, mert tudtommal a 4 már nem megy rá...

Tikal
ahogy érzed... nem tudom mit kapni ennyiért, de én mér biztos nem vennék iphone-t, csak minimum 3G-t, és már ez is lassúúúú 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

rooney8
és 30ért? úgy néz ki ennyiért tudnék szerezni egy teljesen jó állapotú 2g-t és pénzem is csak ennyi lenne rá... ilyen árban pedig jobbat úgy sem tudnék venni, többre meg most nincs keret 😞 jól látom a dolgokat? 😊

Tikal
nem, mert 45-50ért már 3G-t veszel jo állapotban, sõt

rooney8
hát tegyük fel, hogy 30-40ért... ennyit megérne szerinted?

GregSB
Ez az a játék, amit szégyenszemre nem játszottam PC-n, iPhoneon vittem végig elõször 😊

Qrva jó kalandjáték, alig tudtam letenni.

LoDMaSt
az attól függ, mennyiért vennéd.

@ Hellomarci

clio1616v
játékokat épp csak kipróbálom, a labyrinth 2 kötött le fél óránál tovább 😊

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

rooney8
hali
szerintetek megéri még 2g-t venni? ha azt vesszük az árkategóriájába jobbat úgy sem lehet venni, tehát megéri, nem? 😄 op. rendszer tekintetében fejlesztik még, vagy már nem?

SötétBarom
Broken Sword Director's Cut! Ráadásul ingyenes!!!

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Ability
Innen szoktam játékokat válogatni, a YouTube csatornájuk van felvéve, párperces rövid videókkal demonstrálják és véleményezik az új cuccokat.
Ability
Nekem lassan már három éve iPhone-om van, elég sok cucc összejött azóta, túl hosszú lenne a lista. 😊

De pár játék ajánlónak: Carcassonne, Galcon, The Jim & Frank Mysteries, Knights Rush, Blokus, Plants vs. Zombies (kötelezõ darab, hasonló: Leave Devil alone), Labyrinth 2, Ozone (zseniális), Bejeweled 2, Cogs, Beyond Ynth (minden idõk legjobbja), Halfbrick Studios összes játéka, Guitar Hero, Fastar!, Pinch 'n Pop!, Tilt to Live, Monkey Island sorozat, Illusia.

Kb ennyi, elég összecsapott lista lett, így hirtelen ezek ugrottak be. Van pár kiadó, akik kimondottan szimpatikusak, ilyen például a Chillingo, az õ cuccaik közül szinte mind megvan. Általában az összes játékuk 0,79EUR árral indul, amelyik nem, az pár hét múlva le lesz árazva.
tudnátok javasolni valami jó szótárat amiben van sok nyelv és nem kell hozzá internet,mert most iDict-et használok ami nagyon jó csak net kell hozzá. Lehetõleg olyat ami ismeri a legtöbb szót.
clio1616v
Játékok mappa:
Real Racing 2
AnsheX Client
Game Center
Dungeon 2
Angry Birds
MC2 Free
Monopoly
SBH by Bing
Labyrinth 2

Multimédia mappa:
MxTube
Diktafon
YouTube
Y! Messenger
Facebook
Eszközök mappa:
Iránytû
Számológép
TeamViewer
Sleep Cycle
RedLaser
PhotoShare
iBooks
Speed Test
Carpenter

Letöltés mappa:
Installous
Cydia
App Store

Navigáció mappa:
Térképek
Navigon Europe
Tomtom Europe

Produktivitás mappa:
Perfect OCR
MorphWiz
VoicePlus
Speak Farsi
Vision
Ozone
Idõkép
BC Reader
Flashlight

iXpenseIt
ShopListFree
Battery Pro
Authenticator

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
kb egyszerre lett meg a telónk, milyen programokat használsz eddig?

clio1616v
nekem nem is volt gond

iPhone 4 + 4.1 JB unlocked

Ability
Nekem helyreállt. iPhone 4 + iOS 4.2.1
HD JOHNNIE
Sziasztok!

Valaki valamit a #20653-as hozzászólásra?

Köszönöm!

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Sziasztok!

Van egy 3GS-m és frissítettem a Skype-t rajta, a videó telefonálás miatt. Viszont nincs hang se nálam, se a hívott félnél. Tudtok segíteni?

Üdv:Zoli30
pyrohun
nekem igen,

4.2.1 i3GS
4.1 i4

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Hát nem mûködött..😊
Snexi
azért nem akarom erre építeni a napomat

passatgt
és holnap már mûködni fog amúgyis

passatgt
clock-timer-beállítod hány óra múlva akarsz ébreszteni-alarm-örül-felkel

Snexi
dejó,itouchon se mûkõdik az ébresztés
havert megkértem,hogy hívjon föl,remélem nem felejti el

"I was relying on multiple alarms set on my phone(one time) to wake up for work this morning, I just woke up now (7 hours later) with a bunch of missed calls from my boss.

Amazing feature Apple!"

LOL én is járhattam volna így 😄DDD ( http://www.solidblogger.com/iphone-alarm-not-working-2011-warning/ )

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Menj a pé-be, én toltam ma igát 6tól 2ig 😄 szerencsére olvastam elsején a hírt ágyban fetrengve szenvedés közben, úgyhogy napi ismétlõsre raktam 😄
Holnap Mickey Mouse azért kijavíthatná a hibát ha begurul reggel.

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

passatgt
de végülis igazuk van, mert szilveszterkor berúgtál, tehát 1-én úgyse kelsz fel korán reggel.
2-án meg vasárnap van, akkor meg senki nem dolgozik, tehát megint nem kell felkelni
holnap már munkanap van, akkor már fel kell kelni, és akkor már menni fog a ébresztõ is😊