iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
Olyan kérdésem lenne, hogy szereztem egy 16gb-os touch-ot az elsõ gen.-bõl, és beszéltek az okosságról JB, de engem igazából az érdekelne, hogy Magyar nyelvet lehet-e rápakolni? Ha már hozzányúlnék, akkor a Magyart is rányomnám! Köszi, és ha van tanácsotok, ötletetek, akkor érdekelne!
Jah, és az tényleg igaz, hogy a 2.-os verziószámmal gyorsabbak ezek a lejátszók? Most a 3.1.3 (7E18) van rajta, és nekem nemtûnik elég aktívnak!
Van rá mód (ha ez igaz!?), hogy egy régebbi verziót rakjak rá? Szerintetek?
Köszi!
na meg a tény, hogy iphon-od van már eleve sokkal gizdább 😄D
@ Hellomarci
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
@ Hellomarci
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Qrva jó kalandjáték, alig tudtam letenni.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
szerintetek megéri még 2g-t venni? ha azt vesszük az árkategóriájába jobbat úgy sem lehet venni, tehát megéri, nem? 😄 op. rendszer tekintetében fejlesztik még, vagy már nem?
De pár játék ajánlónak: Carcassonne, Galcon, The Jim & Frank Mysteries, Knights Rush, Blokus, Plants vs. Zombies (kötelezõ darab, hasonló: Leave Devil alone), Labyrinth 2, Ozone (zseniális), Bejeweled 2, Cogs, Beyond Ynth (minden idõk legjobbja), Halfbrick Studios összes játéka, Guitar Hero, Fastar!, Pinch 'n Pop!, Tilt to Live, Monkey Island sorozat, Illusia.
Kb ennyi, elég összecsapott lista lett, így hirtelen ezek ugrottak be. Van pár kiadó, akik kimondottan szimpatikusak, ilyen például a Chillingo, az õ cuccaik közül szinte mind megvan. Általában az összes játékuk 0,79EUR árral indul, amelyik nem, az pár hét múlva le lesz árazva.
Real Racing 2
AnsheX Client
Game Center
Dungeon 2
Angry Birds
MC2 Free
Monopoly
SBH by Bing
Labyrinth 2
Multimédia mappa:
MxTube
Diktafon
YouTube
Y! Messenger
Iránytû
Számológép
TeamViewer
Sleep Cycle
RedLaser
PhotoShare
iBooks
Speed Test
Carpenter
Letöltés mappa:
Installous
Cydia
App Store
Navigáció mappa:
Térképek
Navigon Europe
Tomtom Europe
Produktivitás mappa:
Perfect OCR
MorphWiz
VoicePlus
Speak Farsi
Vision
Ozone
Idõkép
BC Reader
Flashlight
iXpenseIt
ShopListFree
Battery Pro
Authenticator
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
iPhone 4 + 4.1 JB unlocked
Valaki valamit a #20653-as hozzászólásra?
Köszönöm!
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Van egy 3GS-m és frissítettem a Skype-t rajta, a videó telefonálás miatt. Viszont nincs hang se nálam, se a hívott félnél. Tudtok segíteni?
Üdv:Zoli30
4.2.1 i3GS
4.1 i4
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Amazing feature Apple!"
LOL én is járhattam volna így 😄DDD ( http://www.solidblogger.com/iphone-alarm-not-working-2011-warning/ )
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Holnap Mickey Mouse azért kijavíthatná a hibát ha begurul reggel.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD